Sziasztok!
Üdv Manóka, jó hallani rólad is.

Pattogatott kukorica.
Köszi lányok az infokat egyelőre raktározom, hogy milyen homeós bogyót adjak Bendinek. Igazából a leginkább valami immunerősítésen agyalok, mert az lenne jó, ha nem betegedne meg annyit. A fül-orr-gégész ismerősöm szerint a városi gyerekek 50-60%-a általában ősztől-tavaszig szinte egyfolytában beteg.

Valamit ki kellene találnom, hogy Bendi a maradék 40%-ban legyen.
Barbi, hát igen, amíg szopizott nem volt beteg...de hát nem szophat örökké. Így is 28 hónapig szoptattam...és lehet, hogy ez is egy ok, hogy nehezen viseli az elválást tőlem, bölcsi, szopi vége stb.
Ancsi, érdekes amit a házidokid mondott. Én mindenhol azt hallottam és olvastam, hogy a homeopátia egyik nagy előnye, hogy terhesség idején is lehet alkalmazni. A másik meg a paracetamol azon én is kivagyok akadva, hogy az interneten simán olvashatsz olyan cikket, ami kifejezetten veszélyesnek tarjta terhesség alatt, meg olyat is, hogy csak azt szabad terhesség alatt mást nem. Most akkor döntsék már el! És hát az algopirint is nekem mindenki azt mondta dokik, hogy azt szedhetem, és én azt szedtem a terhesség alatt is meg a szopi idején is, ha beteg voltam. mást nem mertem bevenni csak azt. Ja és rhus toxicodendront is szedtem, mert fájtak az ujjaim és a nőgyógyi javasolta, hogy szedjek, de mondjuk használni nem használt, csak szülés után múlt el.
Nuk
Ez a petefészek ügy nem hangzik jól, de jó hír, hogy legalább tudod mi a baj, meg vannak itt, akik már megoldottak ilyen problémát ezzel az aviva izével, biztos neked is használni fog! ++++++++++
Fibi
Már akartam mondani, hogy ha elköltöztök, egész közel lesztek hozzánk.
Zsan
Drukk a lakásprojekthez. +++++++++ ne bánkódj, lehet, hogy tényleg megvár az a lakás titeket!
Én is szívesen elköltöznék innen, mi is mindig álmodozunk párommal, hogy egyszer megépítjük álmaink házát, de egyelőre még csak álmodozunk...
Rylie
Kukoris projekt.

Ma én is neveltem a gyerekem, hogy le kell feküdni délután szépen és aludni kell. És nagyon nyugodtan és határozottan próbáltam ezt előadni, és végül is használt, igaz nem magától ment, hanem be kellett vinni, de aztán már nem szökött meg, hanem kicsit nyafogva ugyan, de bealudt.
Ja és ma nagyon jó dolgok is történtek, Bendi ma egész nap (alvásig) pelus nélkül volt és egyszer sem volt baleset...

leszámítva azt, amikor ő öntötte ki a biliből a pisit, a wc helyett mellé.

De a kakit is így intézte és nagyon elégedett volt magával és nagyon ügyes volt, mert mikor már azt hittem, hogy befejezte, akkor kiöntöttük, de ragaszkodott hozzá, hogy visszaüljön és hát kiderült, hogy még nem fejezte be.
Meg mostanában nagyon sokat magyaráz, igaz még nagyon kevés szó van, amit mond, de egyre jobban akarja kimondani a dolgokat, egyre inkább úgy érzem, hogy már nem sokat kell várni arra, hogy elkezdjen végre igazából beszélni.
A fotók láttán pedig én is olvadozok mindig, annyir édesek a csajok ezekkel a copfokkal, hát a pasik meg egyszerűen imádnivalóak.
Rylie
Nem tuodm a gyerkőcök miért imádják ennyire a főzés-mosás-takarítást, de Kamilla is imádnivalóan gyúrja azt a tésztát.
ruz