A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

nekem szept 28án volt a transzfer. A mensim első napja szept 12, így jött ki asszem...
dobsakriszta

Ja, akkor csak majdnem :) Nekem szept. 18 volt azutsó mensi, illetve mostmár sajna nem, ,mert nagylány vagyok újra rendesen. De az életben többet nem panaszkodom emiatt sem, mert hányan örülnének ugye ha rendesen menstruálnának. Csak mondjuk a szoptatás miatt nem annyira jó, mert Pistike mindig panaszkodik azóta, hoyg anya mi a fenét csináltál a tejcimmel? :twisted: Stzóval nem nagyon fogadja el már, csak reggel mert akkor farkaséhes.
beber77

Sziasztok!

Új vagyok Nálatok, de már régen olvasgatok és figyelemmel kisérlek Benneteket. Nem tudtam az én történetemmel is befogadtok-e vajon, Katócot kérdeztem meg, őt ismerem, ő bátorított hogy írjak nyugodtan. Szóval nekem már van két gyerekem, az elsőért 10 évet küzdöttem, 3 sikertelen lombik máshol, 3 év szünet és negyedikre Apánk megcsinálta sikerrel, ő már 3 éves. A második meg spontán, terven és műsoron kívül, reményem sem volt rá, hogy lesz második és lett. Ő egy éves. Annyira de annyira szeretnélek Benneteket lélekben támogatni, azóta is azon gondolkodom, hogy segíthetnék a Dévais leendő Anyukáknak valamilyen módon, mert én akkora ajándékot kaptam ott...... De lehet hogy össze is jön majd ez a segítés, most fogok tárgyalni A Dr Úrral erről. Ha érdekel Benneteket majd írok erről is. Nos most ennyi....Sziasztok

bea
öreganyu

Hát Pkét is meg lehet érteni ugye? :D :D :D
azért az a 18 majdnem 12 :lol: Nagyon szurkolok, mert Jóuram szülinapja 22-én van. Dehát 2 Bababával kihúzni addig... Elég reménytelennek tűnik és nagyon messzinek is!

szia Öreganyu! Mi minden Dévais leendő és már anyukát szívesen fogadunk! Hiszen a cipő közös és imádatunk tárgya is azonos=Apánk.
Szóval üdv itt nálunk és gratula a két Gyerkőchöz!

Hol van Ági????

Kriszta
dobsakriszta

Beber!
Micsoda szépszemű két nőci tartja a cukkancs Pistikénket!!!:D:D:D
tetszik is Neki...:lol::lol:
Cipő-téma folytatás (Kriszta :lol:). Ma én is kiscipő után kajtattam, a leendő keresztfiamnak. Vasárnap lesz a keresztelő. Szóval: Láttunk a barátnőmmel 10ezrekért, nem szépet és nem jót, 2e-ért szépet és jót, de 16-os méretig, nekünk 18-19-es kellett. Végül pontosan 250Ft-ért egy tökéleteset találtunk...:lol:
De durván el tudnék költeni irdatlan pénzeket egy-egy ilyen bababoltban...:D:D:D

YamiYami!!!:D:D:D:D:D

Kriszta!
Jé, de jópofa, pont Mikuláskor...:lol::lol:

Ezt a dumát, hogy "öreganyu":lol::lol:!
Üdv közöttünk!!!:D
Köszönjük, hogy gondolsz ránk!!!:D
bodza2005

bodza2005

Bodza, küldtem neked privit email feliratkozás ügyben.
Megkaptad???

Inszem után 6 nappal cicifeszko normál??? Vagy csak a hormon - turbó hatása??? Segítsetek!! :roll: :roll:
andi67

Andikám!
Már küldtem is mailt, kb. fél órája, ezek szerint nem kaptad meg????:(

Plümőke!
Neked is ment.:-)
bodza2005

Bodzi megkaptam! Már válaszoltam is :D
andi67

:D:D:D Köszi!!!!!! Én is vettem.:D:D:D
Eltűntek a többiek. :(
bodza2005

Krisztikém sajnos nem kaptam semmit táska után kajtattam de egyik sem volt fogamra való igy csak egy hajcsattocskát kaptam magamtól :D

Jaj Beber olyan gyömöszölni való ez a Pistike ha én egyszer elkapom. :D

Öreganyu most lelket öntöttél belém mert nekem is igy van 3 máshol és most lessz a 4. Apánknál remélem én is igy járok mint te.
Ja és köszönjük hogy segiteni akarsz aranyos vagy.

Andi ne izgulj teljessen jo ha feszül a cickó :D

Andi
zsembi

Bodzim én itt vagyok. :D

Andi
zsembi

Bodzim én olyan jókat röhögcsélek itt magamban hogy a Yami ilyen nagy betüvel van. :D

Andi
zsembi

Zsembi akkor jó, ha feszül, csak feszüljön kicsit korainak gondoltam, de örülök :D minden feszülésnek. :wink:
andi67

Andikám amit Bodzinak szántál emailt én kaptam meg. :D bőség zavara.

Andi
zsembi

Zsembi!
Ez kész, nem?
Miért csinálja a Yami??:lol::lol:
Milyen táskát szerettél volna?
Mit szólsz, hogy végül 250Ft volt a kiscipő?

Andikám!
Tuti, jó jel, nekem is feszült, amikor még úgy volt, hogy van baba, de persze tudom, ezt nem szabad... mi a jel és mi nem...
Remélem, ez igenis jel Neked és JÓ!:D:D:D
bodza2005

Ma Dr.House...
Remélem, Apánk is ma lesz.:-)

Nekem ma még annyi dolgom lenne, de olyan lusta vagyok.
Na, nekilátok...:-)

Fél szemem rajtatok;-);-)
bodza2005

Zsemi, mert béna vagyok mindenkinek elküldtem. :P

Bodzi nem gondolok ..... semmire, tudom, hogy nem szabad még!
Jó kislány leszek és ráparancsolok a cickókra, hogy csak titokban sugdossanak nekem. :)

Cipő 250-ért jó vétel! :D
Én is lusta vagyok!! Ez ragályos. :lol: :lol:
Jelentekezzen mindenki aki lusta!
andi67

Kriszta, Beber, Február és Andi kapta meg eddig a mailt.
bodza2005

:lol::lol: Andi!
bodza2005

Hát valami jopofa táskát én sem tudom ha meglátnám és elsöre tetszene akkor tudnám hogy na ez az.

Hol vettétek ilyen olcsón a kiscipöt?
Én anno 5 éve a kerilányomnak vettem keresztelőrucit olyan kis bombázó volt benne olyan 8 hónapos körül volt és végig ugrálta meg sikongatta a kersztelőt az ölemben alig tudtam tartani olyan hangossan kacarászott hogy alig hallotuk a papot hogy mit mond na és a bicepszem is bedagadt. :D

Andi
zsembi

Andi :D

Andi
zsembi

:lol: :lol: :lol: :lol:

Alakul a Lustasági Világcsúcs!!!
andi67

Na akkor erre a lustaságra küldtem egy emailt nekem nagyon tetszik mert imádom is ezt az állatot. :D

Andi
zsembi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bahalás nadjon teccik!! Itt vigyorgok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A többi is... köcike Zsembi
andi67

Katóc és Nóczi is megkapta a mailt!:D:D:D
Jegyzetelek, hogy mindenki meglegyen!:D
bodza2005

Sziasztok Csajok!

Beus, juhúúúú, hát ez nagyon szuper!!!! :D :D Nagy gratula a focicsapathoz! :lol:

Szííííjjjjjjaaaaa Öreganyu! Betojok a neveden! :lol: :lol: :lol:

Szeretném megjegyezni Csajok, hogy Öreganyunak két gyönyörű gyermeke van, és annyi idős, mint én. Mármint Öreganyu, nem a gyerekek, hehe. :D

Bodzikám drága, minden szavad igaz, teljesen meghatódtam, és újra belegondoltam, hogy milyen jó, hogy én is csapattag vagyok. :D

Voltam ma mammográfián, negatív lett. Madarat lehet velem fogatni, remélem, hogy Apánk is elégedett lesz. :)

Kismamiknak megy a babaragacs :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Éjszakára is kell, nem igaz? :lol:
katóc

Sziasztok!
nahát öreganyu! Lyukas az oldalam, hogy miről tárgyalhatsz apánkkal.
Néztem az aktív előzetesét csupa fontos és értelmes téma... kuty öltözék meg ilyenek mér kell ilyen szarságokat adni? bocsi! Miért nem értelmes témával mgfoglalkoznak?
Gratula a 11 leszívott petikéhez, csak lesz most méárbelőéük gyerkőc!
Február remélem jobban vagytok4
Ágikám! vigyázz magatokra.
Nóczi, Yami babaragi++++++++
Vendég

Andi
zsembi

Érdekes. Én mindenkinek ajánlom hogy zárja ki a rossz inzulinrezisztenciát mielött megy a következö lombikra.

PL egy barinöm 4. lombik után tanácsomra persze semmi tünet nem igazolta hogy neki rossz lehet de annyira nem hagytam békén addig addig bombáztam amig el nem ment és most megköszönte mert nekem volt igazam nagyon magas az inzulinrezisztenciája.

Andi
zsembi

Zsembikém!
Ezt most nagyon jókor írtad, mert éppen ideje odafigyelnem, mivel legutóbb 6,8 volt a cukorszintem. Az első alatt végig iszonyatosan vigyáztam, mit eszem, egy darab csokit, sem fehér kenyeret, tésztát nem ettem 2 hónapig, de most újra elkanászodtam... Köszi a figyelmeztetést!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Szépem! Neked is köszi a visszajelzést (mail)!:-):-)
bodza2005

Bodzikám szivessen.

K.Kata hol vagy mi volt Apánknál?

Úgy fáj a kicsi fejecském. :(

Andi
zsembi

Lányok!

Ettől (mármint a társalgósditól) lehet függővé válni? még csak egy napja csinálom, de már alig vártam hogy elcsituljanak az aprónépek (persze ilyenkor mindig van valami) és rohanok ide. Eddig úgy néztem a férjemre mint tyúk a lótetűre :twisted: :twisted: ha a neten vagy az e-mailjein lógott ahelyett h velünk foglalkozott volna, most meg vacsi közben is ezt írom.... Őrület!

Katóckám! Tényleg fáj az a cicivizsgálat vagy csak rémhír? Örülök hogy megnyugodtál az eredménytől.

Ami nekem szerintem segített hogy a 4. sikerült az előző háromhoz képest (persze Apánkon kjvül) a homeopátia, méhpempő, a nagyon szigorú fekvés és majd még gondolkozom mi volt még...ja és persze az előző helyen a stílus eléggé "puszi-puszi-cic-mic" ami mint tudjuk itt nem jellemző és protekcióm is volt, soha nem kellett várni a vizsgálatoknál, kinyalták a f---t oda-vissza hátulról előre és neme zen múlik persze- szóval Apánk stílusa első pillanatban eléggé elijesztett engem is és MÉGIS ez sikerült!!!!

bea
öreganyu

Ja, ja Bea/Öreganyu (olyan fura Öreganyunak szólítani :D ), bizony rá lehet kattanni a topicra. Azért majd lehet, hogy enyhülni fog idővel. :D
Bár a múltkor Hanyatkával és Yamitával éjszakába nyúlóan csacsogtunk, igaz Csajok?

Egyébként a cicivizsgálat egyáltalán nem fájt, nagyon aranyos és 'finom' volt a doktor bácsi, meg is Uh-zott. Amikor függőlegesen nyomják össze a cicit, az egy picit kellemetlen, de nem rosszabb, mint a rákszűrés a nőgyógyinál. Bár biztos, hogy dokija válogatja, de Kizman dr. nem volt durva, sőt. :D
katóc

Katóckám, nem fogok megsértődni ha Bea maradok!

Gyanús nekem ez a Kizman dr, talán még kifejezetten jó is ez a mammográphia???

bea
öreganyu

Na, azért annyira nem jó, hogy havonta odajárjak. :D :D

Csak jó volt, hogy az emberlánya érkézeny részével normálisan bánnak. Volt már olyan nőgyógyim is, akinek egy vizsgálat után szivem szerint kezelésbe vettem volna a mogyoróit, hogy tudja meg, milyen az. :evil:
katóc

hello csajok,

Beus - szuper ügyes voltál ezzel a szép számmal! nem hiába fájt a pocak! (én is így voltam12 db-bal és nekem se volt a kedvencem a cetro..) holnapi telefon után írj!! nagyon várunk, s drukkolunk!

Yami, Nóczi - jól vagytok?

Zsembi - én is táska után mászkálok már egy hete, de nincs kedvemre való. pedig már nagyon le kéne cserélnem a nyárit. menzielhúzásra legjobb a stressz:-)

szederke -jó hír, hogy vkinek már volt +tapasztalata a gynexszel.

Bodza - köszönjük, hogy szavakba foglaltad, hogy milyen is a mi kis csapatunk!! nekem is sokat jelent, hogy olyan emberek között találhat vigyasra és örömre az ember, akik tényleg hasonló cipőben vannak.. kéne egy montírozott csoportkép: egy nagy csizmában mindenki:-)

Cseka - Juditnál még nem voltam, sajnos nehezen találunk közös időpontot, de folyamatban van a dolog.

Beber - Pke valóban csinos volt ebben a ruhácskában is! nem sírt?

Öreganyu - Üdv közöttünk! azt senki nem ellenzi, ha lelket öntesz belénk! :-) én is kíváncsi vagyok, mit beszélnél Apánkkal. Gratulálok a 2 porongyhoz!!
szépem

ha megtudtok vmi hírt a mi tévésztárunkról, szóljatok!!
szépem

Sziasztok drága lányok!

Sajna ma sem tudtam jönni,mert a hóvége miatt nagyon sok melóm volt,aztán este táncika,most meg csomagolunk és megyünk Erdélybe hosszú hétvégézni.

Bodzikám!Megkaptam a mailt,nagyon köszönöm és a kedves szavakat is,nagyon meghatott és őszintén Én is boldog vagyok,hogy ilyen jó kis csapat tagja lehetek.

Beus!Gratula a csipet csapathoz!Gondolok rád továbbra is.

Yami,Nóczi!Megy a pocaksimi,babaragi!!!!+++++++++++++++++++

Andi,Szederke,PLümő,Cyprus!Babaragik!++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi!Ne aggódj,nekem is úgy feszül a mellem,hogy alig bírok hozzáérni :)

Manóka,Zsembi,Szépem,Beber,Kriszta,Cseka és mindenki:sok puszi :wink:

Öreganyus!Üdv.itt és gratula a 2 gyönyörű gyerekhez.Megérdemelted őket!
hanyatka

Gyönyörű álmokat!
Holnap vagy holnapután jelentkezem :)

Pusza hegyek!!!!
hanyatka

Remélem senkit nem hagytam ki,ha mégis ezer bocsi :wink:
Pá pá

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Jó utat Hanyat-család!!!!!!!:lol::lol: De szép lesz!!!!!!!!!!!:D:D:D

Szépem és Hanyat vettem a mail megérkezését.:D
Cseka, Tatu, Ági, Moncsó, Manóka, Finch, Beus, Zel, Yami, Cyprus, Kagyló, Szeder jelezzétek, ha Nektek is átment!!! Ha nem, akkor priviben egyeztetek Veletek, hogy mi lehet a gond a mail-címmel.
Oksika?:-)

Talán még emlékeztek, van a D-tervünk ugye és ahhoz jó volna, ha mindenki elküldene egy fotót, amit Dévisznek a tervhez mellékelünk, mint közös képet!!! Eddig van fotóm: Hanyat, Ági, Zsembi, Zel, Bodza, Yami, Tatu, Szőke, Manóka, Katóc, Cseka hölgyekről. Kérek szépen a többiektől is!!! Persze, ha rajta kíván lenni valaki, csak akkor, nem kötelező ám!!:D

Hanyatocska, Zsembike, Manókám, Szépem, Krisztám, Szederke, Yamaica és Katócocska! Hogy Ti milyen drágák és kedvesek vagytok a reakciótokkal!!!!!!!!!!!!:D:D Imádom ezt a kis társaságot!!!!!:D:D:D
bodza2005

Ma is küldöm mindenki nevében a ragacskákat, növesztőket, energiákat és simogatásokat!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
Biztos, ami biztos, Rátok (ránk is, remélem!!!:) leselkedő gólyacsapat kíséretében mindezeket!!!!:lol::lol:
Kép
bodza2005

Sziasztok!

Bodzikám köszi a gólyákat. Hát nem nyuvasztottuk ki öket? :D

Öreganyú nekem sajnos a méhpempö nem jött be mert befulladok töle alergia, pedig rám férne a satnya méhnyálkahártyám miatt. Most barátcserjét eszegetek de már csak kicsi van belőle.

Lányok megy a babaragi++++++++++++++++++++++++++++

Szépem te hol nézegettél?

Hanyatkám jó hétvégét, irigy vagyok.
Persze mindenkinek jó hétvégét kivánok.

Andi
zsembi

Sziasztok Csajocskák!

Hulla fáradt vagyok, pedig alig csináltam valamit. A nyári-téli pakolászást kezdtem el, de csak a fele van meg.
Ugye holnap lesznek boltok nyitva? KELL vennem valami gyömbéres cuccost, mert nem túl jó a közérzetem!

Ja és totál ki vagyok akadva, hogy az én fini vacsimat, ami lement a Bababák visszaküldték! :cry: Ráadásul este 10-kor, miután már elaludtam kicsit. Nem semmi! remélem ezt nem gondolták állandóra :cry:

Noczi, Yami jelentkezzetek a nagy pihi közben, hogy mit csináltok!!!

Zsembi a táska vásárlás sosem eccerű, én is mindig lejárom a lábam, mert 14 ezerért nem vagyok hajlandó tatyót venni!

Babóca hülye műsor ügyben egyetértek veled :-)

Mindenkinek jó pihiket, ha tudok majd jövök.

ezt meg osszátok be kedveseim:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dobsakriszta

Szegény Kriszta beszél a csöppökkel hogy ne csinálják ezt Anyával biztos nem kellemes. Holnap nyitva lesznek az üzletek.

K.Kati??????????????????

Andi
zsembi

Sziasztok!

Már harmadjára írom meg az üzit, mindig kikapcsolom a gépet egy gombnyomással a végén. (félrenyomok :lol: )
Először is nagy-nagyon köszönöm a drukkot és a gratulációt Mindenkinek! Annyira aranyosak vagytok!
Szóval tegnap 11 db petesejtet szívott le Apánk, és mind a 11 megtermékenyítésre érett volt. Ma 1/2 10 körül hívtam Apánkat, és kiderült, hogy a 11-ből 8 szabályosan megtermékenyült!!!! Annyira boldog vagyok!!!! :D :D Mivel továbbtenyésztést kértünk, így holnap 9 körül megint hívni kell Apánkat, és megmondja hogy hogyan fejlődtek tovább! Szóval a randisugik is célba értek!!!! Remélem azért a 8-ból csak tovább fejlődik legalább 2-3!

Szerintetek mikor fogom visszakapni őket?? Remélem hétfőn, mert akkor nagyobb az esély a sikerre!

Bodzikám, még egyszer nagyon köszönöm a zsiráfot, tényleg szerencsét hozott! Bízom benne, hogy a továbbiakban is fog!

Apánknak tényleg arany keze van, mert állítólag nem kellett nagyon küzdenie, hogy ki tudja szedni a bal petefészkemből a tüszőket (az az oldal ugye kérdéses volt, hogy ki tudja-e szedni).

Most elköszönök, itt vagyunk anyuéknál. Később még lehet hogy benézek!

Puszi Mindenkinek!

Bea
beus77

Juhéj, sikerült elküldenem a hsz-t, és nem kapcsolatam ki a gépet!! :lol: :lol:

Bea
beus77

Beus annyira örülök ez olyan szupi drukkolok hogy minnél több legyen, nagyon ügyik a petikéid. :D

Andi
zsembi

beusom ez szuper!! húú hétfőn, már hány naposak is lesznek? 5, ugye??? juuuj, az tényleg komoly, nagyon szorítok, ügyesek lesznek a gyerekek!!! :D

krisztám tényleg beszélgess el a gézengúzokkal!! :lol:
mi nem nagyon megyünk most sehova, max a városligetben sétálunk, köszönök a kacsáknak - ma lehet hogy viszünk kenyeret nekik :D:D:D:D , meg lehet hogy elmegyünk kiállításra. de leginkább nagyanyósban teszek veszek, néha elalszom közben, ja és már kivégeztem a született feleségek 2. évadot :D
az nagyon szemétség hogy a gyógyszertől konkrét tüneteim vannak.. (már a beülti előtt, ahogy elkezdtem szedni a progeszteron tartalmú cuccokat, leesett a cicim, stb). így hogy válogatja majd ki az ember lánya hogy mi a vélt és mi a valós?? :)

Jéézus csajok :D nem tudom ti mennyire hülyültetek meg a gyógyszerektől, de ma olyan konkrét röhögőgörcsöt kaptam, hogy potyogtak a könnyeim, a férjem nem tudott velem mit kezdeni, hiába mostam meg az arcom, nem használt, rémes volt és egyben RETTENET jó!!! :D:D:D:D áltiban röhögtem utoljára ilyet :D
csak előre félek, hogyha az irodában jön rám egy ilyen, mondjuk az elmebeteg főnököm egyik beszólására :D akkor végem 8)

Ti mit csináltok?
jaj, hanyat Nektek jó pihenést, de jó Nektek!
Tatu, mikor jössz már haza??? már hiányzol ámm....:D
yamita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?