Új privát üzeneted érkezett!

Olyanok jelentkezését várom, akiknek valamilyen oknál fogva be kellett fejezni a terhességüket.
Vendég
 


szia ppetike!

én sajnos jelentkezem, mert nekünk be kellett fejezni a 23. héten a terhességet! :( :( :(
előzmény: rossz afp----- afp:0,66. hcg:3,1
amniocentézist javasoltak, mert 1%-om volt a downra, de végül a 23. héten az amnio eredménye szerint nem down volt, hanem a 14. triszómia, ami élettel összeegyeztethetetlen!
kislány lett volna!
Vendég
 


Szia Baba8!

Nagyon sajnálom ami Veled történt. Nekem is volt egy kellemetlen élményem ilyen téren. Nekem 24 hétre kellett a terhességemet befejezni, Potter-syndroma miatt. Szintén alacsony AFP: 0,5 MOM, ismételt AFP: 29ng/ml valamint átlagosnál lényegesebben kevesebb magzatvíz. Nekünk is kislány lett volna.


Üdv:

ppetike.
Vendég
 

 
 

ppetike

sajnálom, hogy te is átélted ezt! nem kell ecsetelnem akkor hogy mit érzek most, mert gondolom te is így éreztél akkor!

a potter szindróma az hanyas kromoszóma? mennyit vártatok utána? egyből sikerült utána teherbe esned?

és hogy bírtad az elvesztést? én nagyon rosszul viselem, mert még mindig rámjön bárhol bármikor a sírás, annyira hiányzik a pici Hanna! :cry: :cry:
Vendég
 


Szia Baba8!

A Potter-syndroma az a vese és a vizelet-kiválasztó szervrendszernek a megbetegedése. Magyarán nem működött a kisbaba veséje. 3 hónapot kellett utána várni az újabb terhességgel. Bátran állíthatom, hogy szinte egyből sikerült újra teherbe esnem. Akkor amikor a klinika igazgatója elmondta, hogy mi a helyzet, hát nem esett jól szó se róla. Most, hogy itt van a kis Manócska a pocakomban, most így már átvészeltem azt ami 2007.02.12-én történt velem. Neked hol fejezték be a terhességedet?


Üdv:

ppetike.
Vendég
 


szia ppetike!nekem debrecenben fejetzék be a terhességet. kegyetlen hét volt! ellenségemnek se! te meg tudtad szülni? nekem négy nap után műszeresen fejezték be, mert leszakadóban volt a méhlepényem és rengeteg vért vesztettem, menteni kellett. nem tudtam olyan szintre tágulni se, hogy megszüljem. (részletek a 2008 januárban szülünk topikban volt felrekva Hannára már az angyalok vigyáznak címen.)

most annyira azon dilemmázok, hogy mikor kezdjük neki az új babaprojektnek. neked mikor jött meg utána először? már 4 hét telt el a műtét óta, 2 hét múlva megyek kontrollra.

ha megjön majd rendesen, akkor valószínű 3 rendes menszit megvárunk minimum, de azt viszont nem tudom, hogy utána hogy merjek úrja belevágni! annyira félek! és ha bizonytalan leszek továbbra is, akkor a nyarat még biztos kivárom. bár nem tudom, mikor esélyesebb teherbe esni újra, mert sokan azt írják, hogy a megszakítások után szinte azonnal teherbeestek. :roll:
mindenesetre párom nagyon szeretné, ha úja neki kezdenénk, de azt mondta, hogy nem sürget egyáltalán, amikor úgy érzem, hogy igazán akarom, majd akkor elkezdjük! egyenlőre még a közeljövőben az a cél,hogy egyáltalán újra együtt tudjuk lenni! :oops: félek, hogy nehezen fog menni, mert én majd szétszakadtam. sokáig még ülni is nehéz volt. :oops:
Vendég
 


ppetike! privi megy!
Vendég
 


Szia Baba8!

Küldtem Neked privit!
Vendég
 


szia ppetike! nem kaptam meg a privit :? ez a fánya net! :evil:
Vendég
 


Szia Baba8!

Újra elküldtem a privát üzit.

Üdv:

ppetike.
Vendég
 


Sziasztok
Nekem November 12.-én fejezték" be a vetélésemet.A 7. honap elején voltam.Kaptam pálcikákat,burokrepesztést,hormontablettát a méhszályamba,de nem akartam tágulni.5 napig volt bennem a kicsi halottan,miután megszültem.( oxigénhiány miatt meghalt bennem).Iszonyu ez az egész,a családomat is nagyon megviselte.-de nem szabad feladni! Ujra probálkozom.Ne adjátok fel!
Minden jót,Kriszti


Sziasztok!

Kriszti,

NAGYON SAJNÁLOM AMI VELED TÖRTÉNT! :cry: ÁTTUDOM ÉLEZNI TELJES MÉRTÉKBEN A FÁJDALMADAT!
Ugyanezen a dolgokon mentem Én is keresztül. :cry:


Amethiszt

Kép
 


Sziasztok! Egy aggódó nagyi vagyok.A fiam barátnője 26hetes terhes és az ultra hangon bal oldali agykamra nagyobbodást vettek észre.a normális méret 10-ig jó az övé 13.4. Nagyon aggódunk. A további vizsgálatok a jövő héten lesznek ha valaki találkozott hasonló proglémával várom válaszát vagy ha tud erről a betegségről valamit.Üdvözlettel! Mari


Sziasztok làtom màr elèg règi bekegyzèsek vannak itt de èn most talàltam rà.Sajnos èn is àtèltem ùgy mint ti ezt a szörnyűsèget.1 nappal a 20.hèt elött megszületett a babàm.Oligohydramnion miatt magzatviz hiàny kènyszer tartàs sùlyos vese rendellenessèg.Ha irnal te aki a potter szindromaba volt benne megköszönèm.Mert hàt egyforma betegsèg miatt vesztettük el a babànkat.Azòta neked lett baba?Nekem most februàrban törtènt:(

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron