Szép napos csütörtököt Mindenkinek!
Cumizás: Máté nagyon szereti (ő is az öklével tartja), csak mikor napközben alszik, és forgatja a buksiját (hason), akkor elég sokszor kiesik, és akkor lehet menni összeszedni. Éjszaka viszont nem igényli a cumit, és most már pelusozás közben is csak ritkán, kezd rájönni, hogy nagyon jó érzés a pucér popsi.

A leszoktatásra én is kíváncsi leszek, de majd kieszelünk valami jó tervet. Ez a mikulásos dolog nem is rossz!
Irina, képzeld, tegnap elmaradt a reggeli hasfájás, és délután is alig volt!!!!

Sejtettem, hogy nincs még itt a vége ennek a pocsék időszaknak, és be is igazolódott: ma ismét menetrend szerint megérkezett a roham. De legalább volt egy jó napunk. Csak az éjjel volt nehéz, mert folyton erőlködött, hogy kijöjjön a cucc, de nem nagyon ment.

Ma reggelre kezd már alakulni.
Nnnaa, és ma éjjel nálunk aludtak Anyósomék (a párom öccsével együtt.

Én már kész tényként kaptam, hogy így lesz, mondván bunkóság lenne részünkről nemet mondani.)... remek volt elrakni ennyi embert alig 50 m2-en! De nem is ez a baj. Anyósom amint megérkeztek, elkezdett rendezkedni, ezt csináljam, azt csináljam, ma reggel, hogy öltözzek fel, mosakodjak, egyek, mikor megyek már el fodrászhoz (ezt én is szeretném tudni...) stb, végül azzal sikerült leszerelnem valamennyire, hogy kialakult menetrendünk van, majd minden meglesz a szokásos sorrendben, bízza ide.

Nézett egyet, de könyörgöm! Felnőtt ember vagyok! Aztán 17 éves öcsibogyó nem tudta felrakni a hangtompítót, mondván "bocs, ő mindig elfelejti", az egyik csúcs mégis ma reggel volt, mikor cipővel caplattak be a gyerekszobába!

Azt hittem, felrobbanok! Na meg a másik, mikor meghitt esti félhomályos szopizásunkkor Anyóspajtás betelepedett hozzánk a szobába, hogy akkor meséljek neki, mi van a munkahelyemen! Jókor! Finoman (és röviden, tömören, határozottan) kitessékeltem. Gondolom, majd teszi a páromnak a megjegyzéseket, de nem érdekel.

Biztos elfelejtette, hogy valaha neki is voltak apró porontyai. Még Apósom volt a legjobb, vele nincs gond. Komolyan mondom, örülök, hogy elmentek. Biztos én is háklisabb vagyok a szokásosnál, de azért nem mindegy, hogy 1-2 órácskára ugranak-e be hozzánk a venégek (az nagyon jól tud esni

), vagy le is rohanják a házat, és átveszik az irányítást. Most jól kipuffogtam magam. Bocs Mindenkitől. De igazán jól esett.
Most megyek, kipihenem a fáradalmakat, nyugiban szopizunk egyet, aztán majd még jövök! Remélem.