Estét!
Mi még a 3-6-kgos
pelust használjuk, de már csak pár darab van, ha elfogy akkor megkezdjük a 3-ast!
Bori: A soraiddal kapcsolatban eszembe jutott, hogy már régebb óta azon agyaltam, hogy a dajkákat, óvónéniket, tanítónéniket, jónéhány évig tanítják arra hogyan kell a gyerekekkel foglalkozni, nevelgetni...stb
Ezt egy szülő, aki nem ilyen pályán nyomja, nem tudja. Egyszerűen csak ölébe pottyan egy baba és nesze neked....
Jó, vannak szakirodalmak, internet, babás lapok, család, tanácsokat osztogató ismerősök...stb de alapvetően mindenkinek magának kell rájönnie ezekre a dolgokra...
Egy csomó minden van amit eltervezel a baba előtt még, hogy te ezt így meg így fogod csinálni, és elveid lesznek meg minden. Aztán amikor ott vagy a szituban, nem biztos hogy tudod kezelni a helyzetet,illetve nem úgy ahogy azt előtte eltervezted!
Az első gyerek arra "való" hogy begyakorold, hogy majd a többivel hogy kell -szerinted- helyesen bánni
Hmm bocs , ha senkit nem érdekelt...de azé leírtam
Off:
Csajok vettünk egy új monitort, ma izzítottuk be LCD és valami nemokés vele...A betűk olyan furák, mintha duplák lennének, vagy "árnyékuk" lenne... Tehát olvasható rajta minden, csak zavaró, mintha minden betű duplán lenne gyorsegymásutánban...
Remélem érthetően fogalmaztam, nem vagyok épp toppon
Ha tudnátok hol lehet állítani ezen, ne kiméljetek
Köszike előre is!On
Nagyon sajnálom, hogy sokan nem írnak már

Hiányoztok, pedig nem mindig tudtam követni a topikot úgy pörgött (nekem is állandó programot biztosítanak a kölkök+háztartás+házastárs

), de most olyan rohadt car

. Akik az ominózus eset miatt "elmentek", gyertek vissza, de nagyongyorsan és írjatok úgy mint régen. Ez parancs!