Sziasztok!
Köszi a rengeteg választ, igazából csak a kiváncsiság hajtott napirend ügyben, a cipő viszont komoly fejtörést okoz még mindig… Asszem ahány orvos, annyi vélemény… De azért el fogom vinni Lénát egy ortopédorvoshoz, most, hogy már rendesen tud járni, azért nézze meg. És persze akkor már megkérdezem ezt a benti cipő dolgot is. A mezitlábazást én is hallottam, de úgy, hogy egynetlen talajon jó, parkettán annyira talán nem. De ki tudja?
Györgyi! Tejpép egyáltalán nem muszáj, én sem akartam sokáig, aztán most azért adom, mert valami változatosság, és persze nagyon szereti. Egy barátnőm sinlacot ad tejpép helyett, de nem tudom, nekünk felírná-e a doki, mert semmi allergiagyanú nincs, szerencsére. És persze csak olyat veszek, amiben nincs hozzáadott cukor.
Memme! Kitartást a végéhez, rendi a páros, hogy felhoz, hagyd magad „kényeztetni”! Tündéri Melinda a képeken, Léna is elkezdett mindenbe belemászni!
Kriszta! Télicipő: én most vettem Lénának Superfit téli bélelt, vízálló goretexes bakancsot, újat, a babaszobán többen is árulnak. A Brendonban 13ezerbe kerül, én 5500ért vettem postával együtt. Szerintem könnyű és meleg és jó is. Ja, és elmentünk a Brendonba, felpróbáltuk, aztán megrendeltem, így nem lesz zsákbamacska. Ha érdekel, szólj, és megkeresem a linket.
Brigi! Gratula Kristófnak a forgáshoz! És semmi nem korai, amit magától csinál!
Emano! Szerintem is várj még nyugodtan a hússal, és a tejtermékekkel meg főleg. Nem sietünk sehova, ha nagyobb lesz, úgysem lesz hajlandó csak zöldséget enni, használd ki az időt…
Paklincs! Nagyon jók a képek! Nekünk kellett új vérmintát adni, de azért mert hamar kiengedtek, és a kórházi gyerekdoki mondta, hogy még biztos nem lesz értékelhető az eredmény, és adott is kis kartont, a házi gyerekorvos meg az első látogatás alkalmával vett új mintát, amit fel is adtunk. De ez a 4 hónap elég fura…
Veronikusz! Nehogy szégyeld magad a bölcsi miatt! Főleg, hogy Szofi láthatóan jól érzi magát a többi gyerekkel és Kata is ott van vele! Teljesen megértelek, pláne, hogy nincs nagystülői segtséged!
Borsa! Nagyon jók a képek, örülök, hogy tetszett a babauszi nektek! Mi is nagyon szeretjük ám! És Lénának is ilyen fürdőbugyija van!!!
Rólunk egy picit: mióta Léna jár, teljesen elfelejtett mászni. De tényleg, ha valami begurult az asztal alá, csak állt ott tanácstalanul, és nekem kellett kihoznom helyette. Egészen tegnapig. Délután úgy közlekedett a lakásban, hogy ment egy darabon, aztán letérdelt, mászott egy picit, majd felállt és ment tovább, és persze iszonyatosan élvezte!
A másik: még ugyan nem írtam róla, de jövő héten költözünk... Most kezdem igazán felfogni, el kell kezdeni pakolni, dobozolni, most hétvégén megvesszük a hiányzó bútorokat, merthogy az sokkal nagyobb lesz, lesz elég hely a kistesónak is...
Ezzel kapcsolatos kérdésem abszolút nem babás dolog, de remélem nem zavar. Mosógépet is kell vennünk, leírnátok, hogy nektek milyen van, milyet ne, milyet igen? Persze csak, ha nem gond...
Na, lelövöm magam, bocs a hosszúságért.