Hú, iszonyat sokat termeltetek, mióta nem jöttem.
Otthon voltunk Nyíregyházán hétvégén, aztán Sárával még meghosszabbítottuk az ottlétet, apukám hozott minket haza tegnap. Rengeteg ideig tartott a visszaolvasás. Úgy hogy ne haragudjatok, ha nem leszek túl részletes.
Henus, boldog szülinapot! Holnap küldök privit, ne haragudj, hogy még nem írtam.
Kati, köszi a hiányolást, jól esett
Jutka, Susy, üdv köztünk! A többiek látom, már jól ellláttak infóval titeket. Jutka, én is nyíregyházi vagyok, ill. voltam! Milyen kicsi a világ!
Natinak boldog fél éves szülinapot!!Örülök Linda, hogy újra itt vagy köztünk! Gratulálok a szakdogád leadásához! Rám ez után vár...előre félek tőle. Áprilisra kéne, még témám sincs...cseppet el vagyok maradva...
Lányok, gyönyörűek a babáitok, gyerekeitek! Lelle, Zsani, Laura, Márk, Marci, Lilla, mindenki gyönyörűséges!!
Pimpoka, Sára ugyanilyen volt, nagyon minimális pépes kaját evett, miután lettek fogai, és ehetett több mindent, csak darabos, és csakis egyedül.
Henus, annyira hasonló, amit akarat ügyben írtál, mintha Sáráról írtál volna. Az én lánykám is bőszen kifejezi az akaratát
Anyaság, munka, tanulás témához én is leírnám az én esetemet: mi négyen vagyunk testvérek, édesanyám főállású anya volt, így sokáig otthon volt velünk, amit én nagyon szerettem. Gyerek korom óta vágyok családra, gyerekekre. Ez az álmom teljesült is. Mindig úgy képzeltem el, hogy sok gyermekem lesz, a férjem is így szeretné
heti min. 3 napra. Ugyanis a főiskolát nem fejeztem még be, akkor fogom folytatni a Petőben a harmadik évfolyamon. E mellett, hogy kerek legyen a dolog, tavasszal fogok levelezőn diplomázni a Teológián hittanár szakon. Még együtt kezdtem nappalin a két sulit, csak Sára születésekor halasztottam a Petőben, a Teológiát meg levelezőn folytattam. Szóval a sulikat befejezem, addigra Sára majdnem három éves lesz. Akkor kellene elhelyezkednem, friss diplomás konduktorként. De én magamat ismerve addigra már nagyon fogok vágyni a kistesóra. Szóval lehet, hogy csak később fogok dolgozni. Ez még a jövő zenéje. Egyenlőre fejezzem be a sulikat, ha már annyi energiám, munkám benne van. Bár azt soha nem bántam meg, hogy ilyen fiatalon lettem feleség, anya. Mindig is erre vágytam. Így fiatal leszek még a testvérkék születésekor is
Klmaria, mi van veletek? Rég jártál erre.
Holnap teszek fel én is pár friss képet. Most mgyek aludni!
Jó éjszakát mindenkinek!
Katica

esküvő
Keresztlányom [/b]