A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jó reggelt!

Mary!
Engem anno közel két évig kezeltek, mire Boglárka beköltözött a pocakomba és már aznap mikor leteszteltem táppénzre rakattam magamat. (igaz, rá egy hónapra be kellett menjek 3 napot, de akkor is ugy bántak velem, mint egy hímestojással)Én nem bánom.

Első karácsony pocakosan szép :), tavaji karácsony, mikor már ott kuszik a fa körül felejthetetlen, idei még szebb lesz ezt már előre látom.
Olyan más készülődni az ünnepekre gyerekkel, ajándékot venni titokban, látni a ragyogó kis tekintetet, ámulni vele együtt...szinte kisgyermek lesz belőlünk és és elhiszed, hogy tényleg az Angyalka hozza az ajándékot. :)

Puszika Nektek
Vendég

sziasztok :D

Pár napig nem vagyok,és oldalakat olvashatok vissza :D
Látom mindenki többé kevésbé jól van,ennek nagyon örülök.

Mamacka,tündériek a képek,olyan kiss csöpp....

Karácsony-mi úgy döntöttünk,hogy idén megtartjuk az első karácsonyunkat kettesben.Eddig(5 év)mindig anyuméknál volt a karácsonyi vacsora.Idén én fogok főzőcskézni Remélem jól sikerül majd.

Szerdán megyek dokihoz.Már alig várom,hogy megnézhessem babócát :D :D

Kép
szibi

Már én is nagyon várom, hogy mit fog Áron szólni a fához!
Egy éve még nem nagyon érdekelte a dolog... Annyira jó lenne saját zugban ünnepelni :cry: de ez egyre reménytelenebbnek tűnik sajnos :cry: :cry: :cry:

Nemtudom mi ez az önkínzás, nem vagyok normális, hogy elkezdtem megint olvasni... tiszta gyagya vagyok...

Amúgy vidám könyvnek én is ajánlok egyet:
Libby Purves: Hogyan ne legyünk tökéletes anyák címmel! zseniális szerintem.
Libby Purves a BBC 4-en műsorvezető, s két gyermek anyjaként írta meg ezt a túlélő könyvet, kezdő anyáknak. Amiben eltér a komoly hangvételű gyereknevelési könyvektől, hogy könnyedén, humorosan láttatja az anyasággal, az első 3 évvel járó gondokat.
http://209.85.129.104/search?q=cache:Rl ... =firefox-a
Aggódos anyukák figyelmébe!!! :)
Kép

Azóta megjelent már több része is... de én csak ezt ismerem...
pl Hogyan ne legyünk tökéletes család

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én azt, hogy az első babát várók használják ki amíg lehet arra értettem, hogy most még jobban van idő bütykölni, sajátkészítésű dolgokat készíteni, akár a babának is, karácsonyi vásárba járni... stb... de persze minden élethelyzetnek megvan a maga gyönyörűsége. Én már azt is várom, hogy együtt tudjunk ajándékokat készíteni a gyerekekkel... de sem késleltetni sem sürgetni nem akarom az időt... hanem örülni annak ami (aki) ma vár rám! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Tudod...mindennek megvan a maga ideje...saját házra gondolok most.
De persze az ember olyan, hogy szeretné most rögtön. Bár már mi is holnap ott laknánk...de még van bő egy hónap addig...
Férjem betonoz, járdát csinál a házunk köré!!! :D
Csináltam megint egy csomó képet...olyan jó, mert kezdetektől fényképezek...már az alapot is lefényképeztem, amikor körbe még csak ki volt ásva a helye... :D

Mindenkinek szép napot!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Már lehetne karácsony!!!!
Úgy várom mint egy kisgyerek!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem
Persze csak mi már két éve... több mint kettő... inkább két és fél, hogy anyós após elvált párosnál lakunk...
Nagyon vacak... nem lehet így élni, nincs sehol egy nyugodt helyünk a cuccainkat ha apóst zavarja összelípátolja egy zacskóba és bedobja aszobánkba... gyerek cipője, kajája, könyve, játéka egyéb cucokkal mind egy halomba...
Áron kimászik már a kiságyból, de a gyerekágyat nemtudjuk hova tenni mert ha éjjel átjönne hozzánk, félő, hogy lezuhanna az emeletről (azon a lépcsőn amin én is mindig leesek).

Szóval nem egyszerű... főzni nemtudok, mert após anyós így is marakodnak a konyhán és bármi holmimat próbálnám használni anyósom eltűnteti mert zavarja... pl a szekrényben a fűszereimet beleömlesztette egy zacskóba mert zavarta... a szekrényből kiveszi az edényeimet mert zavarja... stb.

A fürdőben sincs helyünk... egy nyanvadt polcot nem kaptam... vettünk egy apró komódot azt betettük a mosdó alá de amiatt is morgás volt...

(a törölközőmet nem merem a fürdőben hagyni mert apósom beletörli a fenekét... :( ezt egyszer volt alkalmam kipróbálni akkor vettem észre amikor én már épp az arcomat töröltem bele...)

És így ez elég vacak... egyszerűen még mindig nemtudtuk elkezdeni a közös családi életünket.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát ahogy leírtad nem lennék a helyedben.... :(
Szörnyűek lehetnek! De ahogy téged itt megismertelek, Te csendben tűröd a helyzetet, magadban meg szomorú vagy!!!
De miért ilyenek veled??? Nem értem hogyan lehetnek ilyenek? És a férjed??? Neki sincs semmibe beleszólása...???
Mi is anyunál lakunk még, már több mint egy éve...én mindig megvédem a férjemet, ha anyukám valamiért bántaná, de ez szerencsére nem fordul elő. nálunk sajnos a pénz terén vannak veszekedések....inkább nézeteltérések. Tudod anyukámnak mindig kell kölcsön , férjem ad is neki, meg ha tudok én is, de már mostanában betelt a pohár, mert nem adja vissza, mi meg a házra felvett kölcsönből adunk....és ez így nem jó.....
nálunk ilyen dolgok vannak....
de a mi életünk a tiédhez képest....tündérmese...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én is várom és már készülök is rá nagyon... egyenlőre a karácsonyi vásárra (Dec 7-8-9! Iparművészeti múzeum, ne felejtsétek!)

Mi szeretünk saját készítésü dolgokat adni... főleg fotókat esetleg azokból naptárat... nagyon szeretünk fotózni. Idén Kecskeméten készítettem kerámiát is közösen Áronnal. Mézeskalácsokat, lekvárt is szoktunk csomagolni. A fán is szinte csak saját készítésű díszek vannak...

Egy két kép múlt évről.... a hangulat végett
Fára nem volt pénzünk, ágakból raktuk össze azért olyan furi... karácsonyi bokornak hívtuk!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most másoltam át wordbe amit írtál kisbetűvel, és nagyítottam ki....
Döbbenet!!! ezek szinte direkt ki akarnak téged onnak utálni...Miért tesznek ilyen emberhez nem méltól dolgokat????????????????????????????????????
Nem próbáltál már velük beszélni??? Én biztos leülnék velük, és megkérdezném, hogy ezt miért csinálják velem??? Én is nyugodt ember vagyok, de vannak határok, és az amit veled ill. veletek csinálnak az én határaimon bőven túl van már....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mamacka!
Ez a fa gyönyörű!!! Benne van a világ összes szeretete!!!!!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem
Az a furi csavar az egész helyzetben, hogy nem is tehetnek róla, hogy ilyenek... anyósom számára az anyai önfeláldozás fogalma teljesen ismeretlen... (férjem szokta mondani, hogy nem emlékszik, hogy valaha megölelte volna) és ez azért van mert nem is volt alkalma kitől tanulni, ugyanis az édesanyja korán meghalt a mostohája meg nem szerette... apósommal ugyanaz pepitában... neki a papája halt meg korán... így egyik az anyai, feleség szerepeket nem tudta kitől tanulni, a másik az apai és férje szerepeket... meggyőződésem, hogy ezért váltak el... Mostmár megszoktam nekik mondani a véleményem... a férjem is persze de ő sokkal szelídebb nálam... de nemigazán érdekli... nem törődik azzal, hogy a másik mit érez... amikor Áront vártuk, felmerült a szobacsere gondolata, mert az ő régi hálójukban jobban elfértünk volna... anyósom már évek óta nem alszik ott, de ő volt az aki nem egyezett bele és az az ötlete támadt... ami szerntem hajmeresztő és sokat elárul róla, hogy após álljon ki a kocsival a garázsból mi meg az újszülöttel költözzünk be a garázsba! ablaka sincs... meg egyáltalán... :shock: akkor teljesen kiakadtam, hogy hogy jut ilyen az eszébe egy nagymamának, egy anyának... ha valaki mesélte volna nekem lehet el sem hiszem... :(

No megyek leviszem Áront mert gyönyörű az idő... és nem bír magával!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ollem nem direkt csinálják... ennyire figyelmetlen... ennyire nem érdekli egyiket sem a másik ember maga körül...

Kép
Kép
Kép
mamacka

A fácskát mi is nagyon szerettük... kicsit szúrósabb meg koszosabb volt az átlagnál, de azzal, hogy megdolgoztunk érte mégjobban ,megkedveltük, megbecsültük.... valószínűleg idén is ilyen lesz.

A gyerek már harci díszben... megyek a fiúk után....

Még annyit, hogy apum már nagyon vacakul van... alig beszél és csont és bőr... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Anyósodat kellett volna a garázsba zárni, és ki sem engedni onnan..... :lol:
Az emberek ennyire nem emberek???
Én aludtam pár napot garázsban, én vendégségben voltam...ha a vendégekkel így bánnak, hogyan bánik az akinél voltam a saját rokonaival....Ja és együtt kellett dolgoznom az ottani csajjal a kertben....Ja ez a nő keresztény volt...úgy bánt velem mint egy kutyával....evangelizáción voltam az ő falujukban és nála kaptam szállást....a garázsban....persze csak egy dicsőítő voltam....a többieket elszállásolta a házában...erről ennyit!!!
A másik, hogy nem foghatjuk rá arra, hogy milyen gyerekkoruk volt az embereknek, mert anyukámnak szörnyű volt a gyerekkora....legidősebb gyerek volt, utána született még 10 testvére, anyukája nem szerette, kint aludt a disznókkal , mert nem engedte be a házba....nevelte a többi testvérét, főzőtt rájuk. Amikor már dolgozni tudott ment. ált iskolát befejezte, és már hivatalosan is dolgozott...el kellett tartania a testvéreit....
Legtöb testvére diplomás ember lett....anyukám pedig 8 általánossal dolgozott. idén ment nyugdíjba 57 évesen.
Nehéz az élet!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ezt küldtük ki email-ben tavaly.
Kép

no tényleg megyek....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Akkor is döbbenet!!! :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

De szép a képeslap Mamacka!!!

Apukád :( szomorú, hogy ilyen rosszul van. Emlékszem a nagymamám sem ismert már meg, amikor.....aztán haza jöttem és.... :cry:

Na nem szomorkodni járunk a fórumra....

Szép idő van!!! Várjuk a babánkat!!! nekünk boldognak kell lennünk, hogy a babánk szépen fejlődjön és boldog kisbaba legyen!!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Megjöttünk a sétából!
Képzeljétek Áron megfürdött a Dunában :shock: :lol: :oops:
Apjával köveket dobáltak bele én éppen videóztam, egyszer csak gondolt egyet és belegyalogolt :shock: :roll: ...én meg szépen felvettem videóra :lol: :lol: :lol: :lol: térdig csurom víz lett... levetkőztettük és becsavartuk a pulóverünkbe kabátunkba úgy toltuk haza... el is aludt... remélem nem fog megfázni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Szép lehetett a fűrdés.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

[/b]Mamacka[b]-ti aztán tényleg nehéz helyzetben vagytok, hogy együtt kell élnetek após, anyóssal.
Lakás ügy-mi még albérletben lakunk, de nagyon jó környéken, kertes társasházban, ahol szinte minden családban van kisgyerek.Mi elég korán elköltöztünk a szüleinktől, méghozzá jó meszzire-300 km-re.A férjem még 18 évesen (ő mindig is nagyon önálló, talpraesett ember volt), én pedig 21 évesen.Sokszor zavar is, hogy még mindig albérletben lakunk, de azt, hogy önnálóan élhetjük a kis életünket, nem cserélném el senkivel, így senki sem szól bele a dolgainkba.Nálunk épp emiatt is szerintem, hogy olyan ritkán találkozunk, soha nem is volt anyós vagy após probléma egyik részről sem.Elég ritkán is tudunk hazajárni, de amikor hazamegyünk, mindenki csak a kívánságainkat lesi.Viszont az sokszor nehéz, hogy nincs kire számitani, nincs segitségünk, ha mondjuk a kislányunkra kellene vigyázni.

Kép

Kép
deli

Mamacka - Tényleg nagyon nehéz lehet nektek ebben a helyzetben :(
És az a szomorú, hogy valószínűleg igazad van .. nekik nem alapvető, hogy toleránsak legyenek, és segítsenek titeket .. :( Ez szomorú ...
Sokban számíthat, hogy mit kaptak anno ŐK otthonról .. De én úgy gondolom kétfelé sülhet el a dolog .. Én Anyum szülei is elváltak, Anyukám a Papával maradt .. úgy érzem, hogy ő pont ezért annyi szeretettel és törődéssel halmoz el minket, amiért mindig csodálni fogom Őt! Tehát a nehéz fiatalkor ezt is és azt is kihozhatja az emberből .. :( Sajnálatos, hogy ők erkölcsileg, érzelmileg nem érettek, nem fejlődött ki bennük az ösztönös óvás, szeretet a családon belül :(
Remélem minél hamarabb beköltöztök a saját otthonotokba!!!

Mary - Akkor úgy látom táppénz mellett döntöttél ... helyesen :) ;)
Majd jelezd mi volt hét elején a dokinál.

Én hétfőn megyek AFP-ra .. meg védőnőhöz is ... le fog mérni. Kíváncsi vagyok mit mond erre a hatalmas súlygyarapodásra :lol:
:lol:

Deli
- Az albérlet is jó meglodás lehet arra, hogy nyugalomban éljen az ember. Mi is a lakásvásárlás előtt albérleteztünk .. de megmondom őszintén, végig sajnáltuk a havi 50ezret, amit kidobtunk az ablakon .. és alig vártuk,hogy lehetőségünk legyen sajátot venni .. így egészen más hó elején kiadni a kezemből a kb. ugyanakkora összeget, mintha albérleteznék.
Valószínű Mamackáék is anyagiak miatt döntöttek az együttlakás mellett a szülőkkel :(
Amúgy én is osztom azt a nézetet, hogy a pár/család nyugalma mindent megér!

Kép
szösszenet

Meli - Amit a készülődésről írtál ... mmm .. nagyon meghatódtam :)
Annyira várom, hogy mi is babával Karácsonyozzunk .. :)
De ez is csodás lesz, hiszen velünk van már .. és a legtöbb ajándékot idén biztosan ő kapja :) :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok Kismamák,

Remélem nem gond hogy csak így "betörök" ide, póbáltam úgy ahogy visszaolvasni, de elég esélytelennek bizonyultam :oops:

Én május 1-re vagyok kiírva, Mazsi az első babánk lesz, első unoka is a családban, úgyhogy hatalmas az izgalom. :)

Kép Kép
szõlõ

Mamacka annyira gyönyörűek a képek! Az utolsónál rögtön az jutott eszembe hogy olyan "illlatos". Mézaskalács, fahéj, fenyő. És hihetetlen ahogy megoldottátok a fát, ha nem mondod nekem szerntem csak az tűnik fel hogy olyam "más" az alakja, de így. Minden elismerésem.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok,

Mamacka,
Részvétem. Mi anyuval lakunk, de nálunk szerencsére nincsenek olyan problémák mint nálatok. Mondjuk, anyu nem is szól bele semmibe, inkább igyekszik támogatni minket. (Ja és külön fürdőszobánk van). Most, hogy jön a baba nálunk is felmerült a szoba csere. Azonnal belement, hog felköltözik, de végül úgy döntöttünk, hogy inkább fent rendezzük be a gyerekszobát.
A karácsonyi képek nagyon meghatóak :) A ti családotok milliószor különb lesz mint az anyósodéké...
Anyudhoz nem tudnátok költözni???

Szösszenet,
Idén az én Mazsolámat is meg fogja már látogatni a Mikulás. :) :)
Elvégre már velünk van, csak még nem bújt ki... Az édességet kivételesen én fogom megenni.... Persze virgácsot is kap :? (Azt nem eszem meg.)
És természetesen az Jézuska is meglátogatja majd....

Szőlő,
üdv. köztünk és gratula a babához :)

Kép
emi29

Lányok,

Egy fontos kérdés!!
Pénteken olyan társaságban voltam, ahol volt egy bárányhimlős gyerkő (még nem látszott rajta...). Én ugyan már voltam bárányhimlős, de most azt hallottam, hogy már a bárányhimlőt is el lehet kapni többször. Szóval szerintetek elkaphatom újra??? Ill. lehet ettől valami baja a babának????

Kép
emi29

sziasztok!

Mostanában kidobb reggelente az ágy :lol: ,a kisfiam még édessen alszik,de az ébredés már csak percek kérdése!

Emi:Az valóban gond lehetne a babára nézzve,ha most kapnál el valami himlőt,de mivel Te már voltál nemhiszem,hogy ettől tartanod kellenne!

Amikor megkapjuk a kiskönyvet mindenféle kérdést tesznek fel arra vonatkozólag,hogy ki milyen betegségeken esett át,(pl.himlők stb.)nem hiszem,hogyha ezeket újból ellehetne kapni,nem hívnák fel a figyelmünket az óvatosságra!

Úgyhogy szerintem,ne aggódj! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Emi, szerintem sem lesz gond, de ha nagyon aggódsz az orvost érdemes megkérezni.

A karácsonyt én is nagyon várom, és pont előtte szeretnénk elmenni 4D-re, kell ennél szebb ajándék, mint szenteste családdal nézegetni a kis Mazsit? :)

Kép Kép
szõlõ

Valaki látta esetleg tegnap az egypetéjú négyesikres dokumentumfilmet? Istenem én legalább ötször bőgtem el magam rajta, milyen kis csöpp volt mind.

Kép Kép
szõlõ

szőlő
Üdv itt!
Boldog pocakosodást!
Köszönjük a bókot! :)

A filmet sajnos nem láttam...melyik adó adta?

Emi
Ha elkaptad már akkor nem lesz gond!
Nekem anyum nem emlékszik pontosan, hogy voltam e bárányhimlős... :( gondolkoztam, hogy esetleg meg kellene nézni vérből...

Anyumhoz nemtudunk költözni... kicsi a lakás nagyon... apukám meg haldoklik... :cry: öcsém meg telebagózza a lakást így épp elég az a nem is kevés idő amit manapság itt töltünk... :(

Szösszenet
Hát igen nagyon különbözőek az emberek... tőlem is távol áll ez a hozzállás... nem is tudok vele mit kezdeni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szösszenet!

Én is holnap megyek reggel 8-ra az AFP-re. :lol: :lol: :lol:
Engem is megmérnek majd, meg én viszek vizeletet is és megnétzk azt is.
Neked hány nap az eredmény? Nekem azt mondta a védőnő, hogy kb.10...

Kép
adri0422

Ma voltunk körülnézni a Kikában... hát azért ott is van giccs bőven... de legalább üvegből vannak a díszek nem műanyagból...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Szia Szőlő!

Mi úgy látom egy idősek vagyunk. Először én is május 1-re voltam kiírva, aztán lett belőle május 3., de a táblában április 27 szerepel, mert ezt számoltuk ki annó a lányokkal itt a fórumon. Aztán maradt így. De talán holnap mert holnap uh lesz!!!

Azt mondta, hogy most talán pontosabbat tud mondani. Biztosan sokat nőtt a drágám!!! Ha a kezem a pocimra teszem, úgy érzem, egy ponton, mintha egy golyócska csiklandozná a kezem.....lehet, hogy a babámat érzem???
Egyébként ma is megjegyezték, hogy igen gyorsan nő a pocakom, és nagyobb mint az átlag....nem lehet, hogy több baba lesz...???!!! Én még bízom benne, hogy nem látta a doki a második babát....majd holnap megkérdezem, hogy biztosan egy baba van ott???? :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hozok pár képet, ha nem baj.... Kép Ez volnék én...szerintem így is látszik poci...vagy nem???
Kép Megint én
Kép Ez is a pocakom közelről

Nagyobb mint kéne??? vagy így jó???
Ja és most őszintén kinézek 80 kg-nak??? Ha azt írjátok, hogy igen, akkor sincs semmi baj...csak őszintén, oké???

Tud valaki valamit Kis Csillagról??? Hogy vannak???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
Szőlő-örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk!Én is szoktam nézni az ilyen dokumentumfilmeket, de ezt most sajna én sem láttam. :(

Emi-szerintem is, ha már átestél a bárányhimlőn egyszer, akkor most nem lesz gond.

Mary-tényleg jókora pocid van, ha az első babát várod (úgy tudom, igen), akkor tényleg érdekes, hogy már így látszik.Nekem az első babával, úgy a 25. héten volt ilyen, de nem hiszem, hogy ez gond lenne.Ja, és számomra egyáltalán nem látszik rajtad, hogy 80 kg vagy, tuti nem tippelnék ennyire.

Kép

Kép
deli

Deli!
Akkor nem csak én látom nagynak a pocakomat.... :lol:
Egy hónapja voltam dokinál(nálunk általában havonta kell menni) és akkor még nem volt semmi hasam....egy hónap alatt nőtt ilyen nagyot!!!
Annak örülök, hogy Te sem néztél 80 kg-nak....BIZTOS A MÉRLEG ROSSZ, IGAZ??? :lol:
25. héten volt ekkora pocid??? Akkor nekem mekkora lesz a 25. héten??? Hűűűűűűűű..... :lol:
Ja igen, és első babánk!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

A film a Viasaton volt tegnap kora este, végülis az volt a lényeg hogy természetes úton fogant egypetéjű négyesikrek voltak, egy méhlepényen voltak mind a négyen. Hetente jártak UH-ra, eleinte minden rendben volt, aztán a 29. héten az egyik, a legkisebb baba nagyon rossz állapotba került, úgyhogy azonnal császározták a nőt. Mind a négyen túlélték, a legkisebb baba viszont csak 770 grammal született. Végülis addig volt a film, hogy hazavitték őket a születésük után azt hiszem 1 hónappal. Csak mondták hogy az csak később derül ki hogy valóban nem szenvedtek-e semmiféle agykárosodást.

De az ahogy ott vaciláltak hogy most akkor megszülessen-e mind a négy, mert az orvos szerint nagyon kockázatos, hú hát nagyon szörnyű volt, szegények. De persze úgy döntöttek mind a 4 babát hagyják megszületni. :)

Mary, nekem még nem ekkora a pocim, de ez nem jelent semmit. :wink: 80 kg-ra tuti hogy nem tippeltem volna, max 70-re.

Az enyém ekkora (tegnap készült a kép)

http://mazsolababa.freeblog.hu/files/kep/kep%20039b.jpg

Kép Kép
szõlõ

És köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! :D

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!

Pedig egyidősek vagyunk, és mekkora eltérés....pocakméretre gondolok....
Holnapi uh-n kiderül, hogy egy hónap alatt ilyen sokat nőtt -e a baba, mint a pocakom...
És köszi a 70 kg bókot...10 kg-ot is jó letagadni.... :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nem bók volt, én tényleg annyira saccoltam volna :D

A saját majd' 60-omat egyébként én se nagyon akarom elhinni :lol:

Na, most megyek, Mazsifater szeretne valamit. :P

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!

Az én rendes súlyom is 58 kg volt, amíg nem váltottam munkahelyet. Gyárból 12 órázás folyamatos műszak éjjel nappal....irodába!!! Úgyhogy gyarapodtam 80 kg-ra....
De te olyan vékony vagy. Jó neked!!! Nekem nagyon vigyáznom kell, hogy ne szedjek fel még 20 kg-ot....az már nagyon durva lenne. :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi Mary. Én két éve kezdtem el nagyon odafigyelni a kajára, mert két pohár víztől képes vagyok meghízni, és bár elhízva azért nem voltam sose, engem baromira zavartak a hurkák itt-ott. Úgyhogy fél évet elég szigorúan betartottam "nemzetünk nagy fitneszgurujának" diétáját, amivel sikerült 5 kilót leadnom, utána meg már csak figyeltem hogy ne jöjjön vissza.

Persze most a legkevésbé sem figyelek arra hogy mi eszem, ez most nem arról szól. :) Eleinte egyébként is nagyon küzdöttem a hányingerrel, volt hogy 2-3 napig egyáltalán nem tudtam enni, úgyhogy most örülök hogy visszajött az étvágyam. :D

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!
Nekem is mostanában jött vissza az étvágyam! Eddig hányinger, hányás, és a társai....pont egy hete hánytam utoljára....egy hete nem hánytam...tök jó!!! Bár vannak reggelek még amikor úgy ébredek....de mostanában inkább korgó gyomorral kelek és rögtön ennem kell valamit, mert ha nem eszem akkor leszek rosszul....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Lányok,
köszi a megnyugtató szavakat. Remélem, hogy nem lesz semmi baj.

Mary,
hogy neked mekkora pocakod van!!!! Nyugi egyáltalán nem látszol 80 kg-nak.

Szőlő,
a te pocakodon is látszik már. :) :) Dolgozol még? Tudják már a munkahelyeden?
Most látom, hogy a VII. kerületben laksz. Én egy éve költöztem el onnan. :)

Mindjárt ráveszem a papit, hogy csináljon az én pocakomról is néhány képet.

Kép
emi29

Emi!
Lássuk a pocakfotót!!!!!!!! Lássuk!!! Te már előttem jársz, biztosan már neked is szép pocakod van!!! :wink:
Én pocimhoz visszatérve....tényleg nagy....már nem látom a ........mindig fazonra vágtam, de már az nem megy...bocsi az intim dologért... :oops:
Akkor ha kérdezik, letagadom a 80 kg-ot!!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="emi29"]
írta:
emi29Szőlő,
a te pocakodon is látszik már. :) :) Dolgozol még? Tudják már a munkahelyeden?
Most látom, hogy a VII. kerületben laksz. Én egy éve költöztem el onnan. :)

Mindjárt ráveszem a papit, hogy csináljon az én pocakomról is néhány képet.

Igen, dolgozom még, 8 órás irodai munkám van, úgyhogy fizikailag teljesen jól lehet bírni. A stressz egy másik kérdés... Van egy kollegám, mióta tudja hogy babánk lesz, egy akkora k.csög már bocsánat, hogy hihetetlen. Állandóan piszkál, szivat, idegesít. Az a kollegina akivel egyébként nem vagyok túl jóban, már ő is megjegyezte hogy szerinte a faszi direkt csinálja ezt velem, ez már neki is lassan sok, pedig ő csak hallja. Úgyhogy én szépen beballagtam főnihez és megkértem hogy ne kelljen vele együtt dolgozom. Azt mondta azonnal, hogy természetesen, bárki más ha szülni készülne a cégnél, ugyanígy kivételeznének vele, úgyhogy mostantól ő személyesen veszi át tőlem a munka azon részét.

Ezzel azt hiszem válaszoltam is a második kérdése, igen, tudják, igazából én már rögtön az első UH után mondtam a főnökségnek, így tartottam fairnek és tudtam hogy nem lesz belőle semmi problémám. Sőt! Én minden kismamának ilyen munkahelyet kívánok, ahol a főnökök annyira örülnek egy terhesség hírének mintha a barátaimnak mondtam volna. Közvetlen felettesem kishíján a nyakamba ugrott :lol:

Igen, VII. kerületben lakunk, kb még egy évig. Itt még elfér Mazsi amíg csak egy kiságynyi a helyigénye és én pocakosan nem szeretnék költözködni. :)

Kép Kép
szõlõ

Íme a pocakos kép:

Kép

Kép
emi29

Emi, nekem is majdnem ekkora :shock: Pedig 3 héttel előrébb vagy :)

Bocs ha már volt szó róla, ti lányok szeretnétek tudni a babó nemét?

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,
nekem is volt egy bunkó munkatársam. (Igaz ő nő volt.) Azért beszélek róla múlt időben, mert már nem dolgozik nálunk... Kilépett október közepén. Sokkal nyugodtabb vagyok, amióta nem dolgozunk együtt. Mondjuk, miután kilépett meg is volt sértődve, hogy nem próbáltam visszatartani...

Mary,
Hát, az én pocim jóval kisebb mint a tiéd :)
Aminek nagyon örülök, hogy az utóbbi két-három héten nem híztam egy dekát sem. Tartom azt a +6 kilót, ami az elején feljött. Így még mindig 59 kg vagyok :?

Pénteken elhoztam Melimamitól a nacikat és a szoknyákat. Tök jók lettek.

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?