Jó Reggelt Kívánok!
Sajna véget ért a hosszúhétvége.... Pedig annyira jó volt Tamással! Eddig is tündér apuka volt, de most a 4 nap alatt amit levágott Zalánnal! Annyit játszottak! Gyermekünk már ismeri az összes Ferrari-típust

, és Tamás addig berregett míg ő is megpróbált vmi hasonló hangot kiadni, és azt azóta is bőszen gyakorolja
Látom, ÉJSZAKA -téma mindenkinél nagyon aktuális.
na a mi éjszkáink sem a legjobbak... de én úgy gondolom, hogy mivel 1 hete én állítottám át (én barom) a jólalvó gyermekemet, most meg kell oldanom, hogy visszaálljon a rend. Ennek érdekében -gonosz módon- nem adok cicit minden ébredésnél. 5 nap után arra már rájött a kincsem, hogy éjfél és 1 között nem érdemes próbálkoznia.... De anyja vérszemet kapott, és most 3 előtt nincs kaja. De ez rövidtávon iszonyat strapás, remélem hosszabb távon meglesz a gyümölcse. Pl ez az éjszaka: fél2-kor nyüszögés, cumi be, popsi-pacskolás, 20 perc alatt aludt vissza. 3.10kor kelés, etetés, 4.30kor kelés nagy sírással, Tamás altatta vissza, 7.10kor kelés, kaja. Szóval a 2 kajaidőpont rendben, a másik két keléstől viszont rendesen el lett cseszerintve az éjszakánk. Na mindegy, reménykedem. Egy biztos: a csoda nálunk (ahogy a suttogó írja) nem jön létre 3 nap alatt. De majd 1-2 hét és csak lesz csoda... addig meg laposakat pislogok....
Enikő
Szuperek a kersztelős fotók! Nagyon szép család vagytok! És nagyon fiatal 3 gyerekes anyuci vagy!!! (de jó ez!)
Ági
Sajnálom, hogy ilyeneken kellett keresztül mennetek a pici babátokkal! Elképesztő tényleg egyes orvosok hozzáállása!!!! A lényeg, hogy hízásnak indult a gyermek!
Nenoke
De jó, hogy kialudtad magad!!!
Úgy tűnik váltás van, az eddigi jóalvók most éjszakázni kezdtek, akik meg éjszakáztak, megtanultak aludni
Zsú
Édes ez a sztori, meg a képek is! Sokszor írtam már, de ténysleg baromi ügyes Marcipán!
Móni
Jókedvű a gyermek!
és meg kell vallanom, ez a 4 nap nélkületek olyan volt, mint egy elvonókúra
most jöttem rá, kicsit fanatikus lettem babanet-ügyileg