Sziasztok!
Sasha, jó lehetett a hétvégétek, persze a napszúrást kivéve!
Mászás!
De aranyos lehetett a kis Gabó!
Köszi, írtam már oda Mártinak, szóval akkor Vilma?!
11-ig voltunk végülis lent, a lányok saraztak. Jöttek más anyukák kislányokkal, elõször nem engedték hogy beálljanak sarazni, na aztán bezzeg késõbb, mindegyik tapicskolt a sárban, élvezték nagyon, köztük a kicsi fiam is!
Cinti baba is "homokozott", úgyhogy eltelt az idõ, alig lehetett onnan kirobbantani õket. Így délben extra fürdés is volt, nagymennyiségû homok jött le róluk!
De ahhoz képest hogy kifáradtak nem aludtak sokat, fõleg a kislegény nem. Na mindegy, majd éjjel talán, bár ebben a 30 fokban ami a lakásban van... Szörnyû!
Puszi, és tessék írni már, Sashán és rajtam kívül, oké?
Kata, hova tûntél Te is?
Na és akkor a mai!
Sziasztok mégegyszer, immár ma!
Márti, nagyon örülök hogy itt legalább össze-összefuthatunk. Azért néha másutt is felbukkanok a Társalgóban, de azért itt talán a leggyakrabban! Szóval itt is nagyon gratulálok Vilkához (nem tudtam hogy Vilma, azt hittem ez önmagában egy név
, azért írta Sasha amit írt). Gondoltam ám rátok, mégha nem is írtam az ömlengéseket. Azért nagyon hamar elszaladt ez a kilenc hónap (legalábbis nekem aki nem voltam terhes mostanában!
)! Bánk nagyon nagy, a kétéveseket simán lekörözi a másfél évével. Talán majd rakok fel már friss képeket a fényképes topicomba, de ehhez kell a párom aki szerencsétlen állandóan az építkezés meg a munkahelye között ingázik, itthon alig van!
Viszont haladunk, ami jó hír!
Nagyok a lányok is, Anna kész nõ, úgy is öltözik, na és a szövege!
Megy suliba, igen, csak még nem tudjuk hogy hova, be van iratva ide meg Érdre is, az építkezés függvénye hol kezdi az elsõt (remélem már ott!!!!!!!!). Pihenj sokat, és gyere majd amikor csak tudsz! És kitartás a kezdeti idõkhöz, lesz ez még ígyse!
Köszi, Nektek is nagyon szép nyarat!!!
Sziszi!Hûûûûûû de irigyen olvastam amit írtál. Hiába, no, egy gyerekkel még mi is nagyon vigéckedtünk (visszatekintve) csak kaptuk magunkat aztán már mentünk is hol ide hol oda. Így volt ez még akkor is mikor Julcsival terhes voltam, na aztán miután Julcsi megszületett már nem volt ilyen egyszerû az élet, Bánk születése után meg mégkevésbbé.Te, ebbe az utánfutóba be van kötve? Mert ugye megállsz egy pirosnál, õ meg kimászik, szóval ezért gondolom!
És nem unatkozik benne? Mert Julcsi pl. a kocsiban is utált utazni, õt mindig szórakoztatni kellett, neki pl. egy ilyen járgány biztos nem vált volna be. Bánk meg Anna más tészta, õk imádnak autózni! Ügyesedik akkor már Levi is, fogakhoz gratula! Mi bevittük tavaly 7 hónaposan a Balatonba, a Velencei tóba is, meg az Õrségben a számos tóba ahol csak megálltunk. És mondhatom hogy nagyon élvezte, imádta, még akkoris ha hideg volt a víz és a lányok visítva mentek ki, õ berregett, és csapkodta a vizet! Nehogy azt hidd hogy mondjuk egy felkapott strandon (ld. Palatinus) tisztább mondjuk a gyerekmedence mint pl. a Balaton, áááááá, sõt! Úgyhogy én a természetes vizekre szavazok, bár mindenki maga tudja...
Sasha! Szegény Gabó, na akkor még csak a fogzás hiányzik neki a meleg mellé!
Puszi, megyek, mert most tényleg jó sokat sikeredett írnom!
Norcsi