lányok, köszi a hiányolást, meg a welcome back-et.
igazából 2 oka van, h. ritkábban jövögetek.
az egyik a megváltozott élethelyzet. reggel korai kelés

, még nem szoktam meg, és onnantól hundred % rohanás és bent is stressz, utána meg rohanás megint gyermekért, v. gyermekhez, és újabb rohanás, h. a lefekvéséig minden beleférjen, és még egy jót játszunk is együtt.
aztán estére meg már hulla vagyok, v. még zsong az agyam a benti {mh-i} sz@roktól, és örülök, ha néha az olvasásig jutok, nemhogy írjak.
a másik, h. ezek az egyre gyakoribb félreértések, és utána oldalhossznyi magyarázkodások elvették egy picit a kedvemet, mert én is a szókimondóbb típusú fajta vagyok {és inkább ezt pártolom, ha velem is ilyen vki - oszt nem szeretnék persona non grata lenni itt.
{nem szeretek a sorok közt olvasgatni és matekolni, h. hogy is érti, v. inkább mondja meg, ha nem tetszik}
na erről ennyit.
-------------------------------------------------
mi köszönjük jól vagyunk, Laura rengeteget fejlődik, rengeteg értelmes szót mond {v. az első szótagját}, motorozni megtanult - már csak így sétálunk, babakocsiba be sem lehet tuszkolni, öööö mi van még.. szeret rajzolni, babákkal foglalatoskodni. zenét hall, táncol, és utána ha észreveszi, h. nézzük elszégyelli magát. annyira cuki !!
bölcsit szeretjük, g.néniket egyenesen imádjuk, ő is én is. most uccsó munkanap szerdán, pl haza sem akart jönni.

szaladt vissza mindig a csoportszobába, ahogy öltöztettem volna.
rengeteg fejlesztő foglalkozás van, plusz "alkotószoba" is, itt gyurmáznak, festenek, terményekkel alkotnak.
ja, 2 hét alatt meg tanult egyedül enni.
meg hetente egyszer sószobáznak.
az idióta g.nőt meg kirúgták. ezt egy anyukától hallottam, akivel együtt kezdtük a beszoktatást {de ő is egy másik csop., nem az idiótánál volt}. szal én azt a konklúziót vontam le, h. nem én voltam az első, akinek nem tetszett - nyilván más vaj is volt a füle mögött, ha elbocsátották.
dióhéjban ennyi van velünk.
majd próbálom felvenni ismét a fonalat, és a lehetőségekhez képest jönni gyakrabban.