2001.05.22 17:08
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
Lili, én is igy voltam, kb. akkoriban, ahol most te tartasz, sot meg utana is gyakran feszult itt-ott, most eppen a szemeremcsontomnal van allando nyomas,mert Kingus feje mar szepen beilleszkedett. Igazabol jotanacsom nincs, ez a babavarassal jar, gondolj erre es viseld turelemmel!
Lara, orulok,hogy megnyugodtal, az, amit valaki fentebb irt, nekem is bejott: eves utan kis pihi, lehetoleg vizszintben. De most meg varj turelemmel! A 22. het nincs keson az uh-hoz, ne izgulj, addigra csak nagyobb lesz a kisbabo, ha mazlid van, a nemet is megnezhetitek, persze, csak ha tudni szeretnetek elore.
Evey, udv. a topicban, kar, hogy csak most talatal ide, de azert irjal, hogy telnek az utolso napok.
Cili2, nem voltatok ma veletlenul a Soroksari uton a megatoysban: Lattam egy parost a Graco babakocsik kornyeken, neha nemetul beszeltek egymassal es csokibarnak voltak mindketten, gondoltam, hatha ti vagytok, de ahhoz gyava voltam, hogy megkerdezzem. :-))
Ma reggel voltunk Gereb Aginal a 37. heti vizsgalaton, minden rendben, Kingus feje beilleszkedett, a mehszajam keszulodik, a jelenlegi allapotok alapjan kb. akkor jon Kingus, amikorra varjuk: jun. 15-re. Ezt jo tudni es igy konnyebb lesz turelmesen, jo dolgokat csinalva eltolteni ezt a harom hetet.
Vettem szoptatos melltartot a Soroksari uton, a Megatoysban levo Anita boltban, egy szuperkedves, turelmes, hozzaerto no az elado, ajanlom mindenkinek, sokfele melltarto van, egeszen normalis aron is. Az enyem 4790 Ft volt.
Sziasztok! Kata