A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ckat: még egy dolog jutott eszembe. Azt próbáltad már, hogy nem két mellből szoptatsz, hanem hagyod, hogy az egyikből a hátsó tejet is kiszívja? Állítólag az zsírban gazdag, így táplálóbb, hátha nyersz vele egy kis időt..

Kép

Kép
monccs

Ckat! :D
Engem túlzottan nem fáraszt Beni éjjeli kajálása, mert ahogy odaveszem, elalszom, s azt sem tudom, hányszor szopik. Félálomban beadom neki, csak arra kelek, hogy át kell rakni a másik oldalra időnként, meg 4 körül visszaviszem a helyére.
De ma pl. 3-kor jelentkezett először, s reggelig ott is maradt, időnként tankolt, közben szunyáltunk.
Nekünk is volt már pizsamán keresztüi szopi éjjel :D.Beni nem tudta kivárni, míg felhúzom...

Emi ébredése annál rosszabb, mert hozzá be kell menni, s ha műsorozik, az nagyon rossz. Őt nem lehet bevenni a nagyágyba, mert nem szokta meg, nem akar feküdni, játszana rögtön,mászik a fejünkre meg fel akar kelni.

Egy ágyban alvás: én elleneztem... amíg Beni meg nem született. :oops: Emivel sosem aludtunk együtt. Benivel is csak akkor, ha szopi közben beaszunk, de eleite gyakorlatilag egész éjjel ott volt, már a kórházban is. SZerintem igénye is van erre.Eminek talán azért nem volt, mert őt 3 hónapig pólyáltuk éjszakára.S nála én is rettegtem, hogy ráfekszem. Beninél meg állandóan arra ébredek, hogy már megint aludtunk 1-2 órácskát, én fedetlen cicivel... Egyszer ráhúztam a takarót, na jelzett is, röfögött, meg bökdösött ezerrel, felébresztett.

Van valakinek rajtam kívül, akinek kijött terhesség alatt a köldöksérve? Nekem mind2 gyereknél kijött, s most nem akar visszahúzódni.
Gáz ez így? Lehet ezzel hasizomgyakorlatokat csinálni? Akkora a hasam, mintha az 5. hónapban lennék.

Gurgula, nem lehet növekedési ugrás?
Amúgy amit idéztél, azzal egyetértek. Az egész életükhöz képest tényleg kicsi ideig szopizhatnak és alhatnak velünk. :wink: Én most sokkal engedékenyebb vagyok Benivel szopi és alvás terén, mint anno Emivel, mert már látom, tényleg hamar megnőnek. S olyan jól esik, hogy ő még feltétel nélkül odabújik, engem akar, lehet ölelgetni... egy kétévest már nem lehet, csak nagy néha, ha angy kegyesen megengedi. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, elfelejtettem: sziasztok! :oops: :D

KépKépKépKépKép
uxi

Hátsó tej: tényleg nagyon zsíros. A múltkor Beni beájult szopi után, én meg kinyomtam egy kis tejet, mert kíváncsi voltam milyen. Olyan volt, mint a vaj, szinte csúszott tőle a kezem. S nem átlátszó, mint az eleje, hanem sűrű fehér. Alig cseppen.

KépKépKépKépKép
uxi

Ckat! Igaza van Monccsnak. Ezt már korábban én is írni akartam. Lehet, hogy a hátsó tej megoldaná az éjszakai fentlétet. Mindenkinek pihi lenne. :lol: Amúgy az előtej bőséges tejhozam lévén elég nagy mennyiségű lehet, de nem olyan magas kalóriájú, mint a hátsó tej. A tápanyagok szintén nagyobb koncentrációban vannak a hátsótejben. Én csodálkoztam azon, amit a dokitok mondott. Sőt, inkább azt szokták ilyenkor javasolni, hogy az előtejből fejjenek le az anyukák, hogy a hátsótejhez is hozzáférhessenek a kisbabák. Mert attól nőnek igazán. Tudom, hogy nálatok ezzel sosem volt probléma. :D

Emma! Nagyon aranyos fotókat raktál fel! :lol:

Karácsonyt már mi is várjuk. Ádikám már megírta -rajzos melléklettel- a leveleket a Mikulásnak és a Jézuskának. Tegnap már a márciusi szülinapjára akart megrendelést írni. Nagyon belelendült...... :D

Levelestésztából olyan jó kis túrós párnácskát sütöttem a hétvégén, hogy ma -közkívánatra- ismételnem kell. Nagyon gyorsan megy és elrontani nem lehet. 8) :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Megpróbálom egy mellből. Mi lesz itt, ha benyalja a legzsírosabb részt :shock: digi-dagi-daganat, kergeti a halakat....
ckat

Zsú :)
Marci a kis ügyes! :D Enyém gyerek is kurjongat és rötyög akkorákat, hogy azon nevet az egész család. :)

Gurgi :)
Nem irigyellek az éjszakákért, néha nekünk is becsúszik ilyen. :?

Fürdőszobatükör :)
Gratula a keresztelőhöz! :)

Móni :)
Jaj,de édi Bálint! :D Grat az éjszakához! Még sok ilyet! :wink:

Emma :)
Bence is berreg, olyan édes. :) Apuka :D
Mit csináltál, hogy elromlott a jó alvó Zalánod? Kommandós kép. :lol:

Manó :)
Akkor te is mázlista vagy az éjszakákkal. :wink: Happy 4th month! :D

Enikő :)
Tápszer :(

Mennem kell suliba, majd folyt. köv.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Uxi! Köldöksérvre kell is hasizomerősítő gyakorlatokat végezni. Ez az elsődleges teendő. Először csak inervációs -megfeszít-ellazít- gyakorlatokat, majd felső és utána alsó hasizom erősítő gyakorlatokat kell csinálni. Ha minden nap rászánsz egy kis időt, hamar rendbe jöhet. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ckat! Nem lesznek ügyesek a halak.... :lol: Borsunk pedig nem hazudtolja meg magát. Rendületlenül növekszik továbbra is. Ilyen első osztályú kaja mellett ez nem probléma, csak a ruhatárfrissítés okozhat gondot a közeljövőben. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Egyébként lehet valami ebben az előtej-zsírostej dologban. Mert pl. megfigyeltem, hogy amíg gyorsan folyik a tejci addig oké de amint kicsit dolgoznia kéne...szal az nem tetszik a fiatalúrnak :wink:

Uxi!
Nővekedési ugrás? Háát az ilyen sokáig tart?? :shock:
12 hetes koráig nagyon jó alvó volt. Szal passz.

Monccs!!
Na ez az, hogy napközben velem van és komfortozik is. Azz tudom, hogy Samu nagyon igényli a testközelségünket. Imád kézben lenni. El van a földön is egyedül is max fél órát a trapéz alatt, a pihiszékben már nem annyira. Amióta felfedezte, hogy forgolódik jobbra-balra, összevissza azóta a pihiszék mellőzve lett. Ja és nagyon sokat foglalkozunk vele. Szal én kizárom ezt az éjszakai anyahiányt. Egyszerűen beállította magának a bioritmusát arra, hogy soxor ébredjen és egyen+komfortozzon. Csak a fura, hogy egyik napról a másikra. :shock:
torolve_20131003125716

[quote]i írta:nervációs -megfeszít-ellazít- gyakorlatokat,

Mtücsi!
Ez csak annyi, hogty megfeszítem és elernyesztem, vagy valami speciális?

KépKépKépKépKép
uxi

Na látszik, hogy nyávogás van itthon, még gépelni sem tudok... Emi hisztizik.

Az előbb hozta a nagykanalat, hogy fejjek neki anyatejet bele, mert azt akar ini. MOst meg kekszet akar :roll: , de az nincs itthon.

KépKépKépKépKép
uxi

szal úgy értem ezt a fél órát a földön, hogy egyedül. utána marad még de akkor már ott vagyunk mi is.

uxi!
emi édes pofa :lol:
torolve_20131003125716

Same to Bence :lol:
kissmanó

Uxi! A legegyszerűbb gyakorlat, amikor hátonfekve (lábak talprahúzva) leszorítod a derekadat. A popsi is megfeszül, mert ilyenkor együttdolgozik a hasizom a fenékizmokkal.
Emi nagykanállal kóstolgatna.:D Petikém -pedig idősebb volt mint Emi- ugyanúgy szopizni akart, mint a kis újszülött Ádika. Nagyon határozottan állt elő ezzel a dologgal.Nem volt mit tenni....... :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Úgy tűnik szemet szúrtunk a hifi-show-n :lol:

http://www.penna-media.hu/2007_show_wes ... c_0171.htm
ckat

mtücsi: én is így szoktam túrós párnákat gyártani. A leveles tészta másik felét pedig sajtos rúdnak csinálom meg. Uram ilyenkor azt hiszi, hogy egész nap sütöttem.. :lol: Ja, és mellesleg megeszi az összes túróst, és csak egyet hagy nekem. :lol:

Kép

Kép
monccs

Monccs! Mert jobban félti a Te vonalaidat, ezért inkább szívességből önfeláldozza magát. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ckat: naná, ilyen fiatal érdeklődő tutira nem volt még! :lol:

Kép

Kép
monccs

mtücsi: :lol: erre még nem is gondoltam! :lol:

Kép

Kép
monccs

Ckat! Télleg klassz a lesi fotó rólatok! És tudtad, hogy benneteket is fotóznak vagy a meglepetés erejével hatott? :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Andi, Dömpike is sírós ma délután? Itt az eső és.... .

Hát én tegnap csináltam felüléseket. Olyan, mintha eltűnt volna a hasizmom, 30 után kifulladtam. :shock: Először féltem, hogy fájni fog a csaszi helye, de nem még csak kellemetlen érzés se volt.

Tücsi, jövő héten Ringató?

Ckat, aranyosak vagytok, ahogy figyeltek. Te a showra, Bors rád. :wink:

Emi, nagykanállal eszi a tejcit. Ez jó! :lol:

kispiskóta

Ez igen! Micsoda séta kérem szépen! Én szégyen szemre ma ki sem mozdultam itt folyton esett valami trutymó, csak reggel nem, de hát akkor még azt sem tudtam milyen nap van... Most is havaseső féleség hull... Fúj! :cry:

Zsú: igen inszemináció a 3. sikerült, mondjuk ez is jó arány, az inszem.képest. Azt mondják ez gyógyulhat a terhesség után, ebben bízom!

Karácsony:
jaj én is várom nagyon! Nálunk is csili-vili lesz, csak nehogy túlzásba essek és olyan legyen a ház,mint a Jánoshegyi kilátó... :oops: még az UFO-k is le tudnak szállni...

Éjszakai kelés: na én is megkérdeztem a barátnőmet, mert nagyon hasonlóan működnek a fiaink... neki is kb. 3 hónapos korban kezdődött a felkelés, mert nem evett eleget este a kiscsákó, és éhes volt még éjszaka... Na elkezdem az este 11-12-es etetést bevezetni u.a. a ciciből a zsírosabb cucc miatt. Majd beszámolok.

Manó: köszönöm kérdésed, elmúltak Brigi ajánlata lett a befutó bepanten... Megnézted a C8-at? Kíváncsi lennék a véleményedre, ha még kinézetre is... Szerintem olyan szupi! :wink:

Brigi örök hála...

Andrea
Kép
kindernay

Zsú: igen nyügősek vagyunk, nehezen alszunk el... de nem olyan vészes, mint a múlt hét...

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke!
Szal a barinőnél is 3 hósan jött elő az éjszakai ébredés. Kajcsi miatt. No ezen még gondolkodnom kell :D

Ckat!
Hájfájsóóóóóó :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Zsú! Igen, ha nincsen betegség megyünk! :D

Andrea! És nem lehet, hogy a fogacska okozza az éjszakai nyugtalanságot?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Rájöttem Marci szeret szenvedni látni, vagy tornászbajnok lesz. Egész délután sírt, kisebb megszakításokkal. Elkezdtem tornázni, hát nem abbahagyta és vigyorgott a szenvedős arcomon. Azt hittem megzabbantom! Amúgy a mai napja kisértetiesen hasonlít a múlthéthez.

Andi, nem is tudtam, hogy nektek is rosszak az éjszakáitok!

Rita háromszor olvastam el a hájfájsót_: először hátsónak, de nem értettem, miért raktál vigyorjelet, majd hát fájnak, ezt sem értem, mire rájöttem! :lol:

kispiskóta

Emma én is a Suttogó szerint szoktattam le Domit az éjszakai ébredésekről.Észrevettem,hogy éjszaka 3 óránként felébredt és csak cicizett,nem nayon evett csak pár kortyot.Ezután mindíg ha felébredt cucmit adtam Neki és visszaaludt.Ezután már csak 1x ébredt de akkor is hasra fordítottam és aludt tovább,de úgy,hogy előtte vigyorgott rám ahogy meglátott és amint hasra fordítottam elaludt.Most 1 hete eleve hasra fordítom mikor este elalszik és reggel fél 8-ig alszik.Remélem ez nem csak átmeneti.
pillangó7

cucmi=cumi
pillangó7

Na, megvolt a meningitisz oltás. Az aszisztensnő azt mondta a bébimre, hogy tűpárna, merthogy annyi oltást kap. Mégis hogy képzeli?! :evil: Eddig a rotát kapta, azt szájon át, és ez az első plusz oltás, amit combba kap. Viszont megint kis hős volt, nem volt sírás!

Pillangó, a cumi nálunk nem válik be éjszaka: pillanatok alatt kiköpi, és addig nem nyugszik, amíg cicit nem kap.

Ckat, tök jól néztek ki azon a hájfájsós képen, nem véltelen, hogy felrakták! A modern, érdeklődő anya mintaképe!

Tücsi, Monccs, hogy készül a süti?

Na, ordít, úgyhogy lépek, megetetem szegény kis éhező babámat.

Kép
nenoke

Tücsi: a doktornő azt mondta, hogy még nem jön a foga (megjegyzem alul ott a két fehér kis csík, de még nem dudorodik, nyáladzik szegény, és dörgöli az ínyét... ) és szerinte ilyen korban még nem jön a fog! Esztora: dobjál már képet Nyunyiról had mutizzam meg neki! :wink:

Zsú: kb. 1 hete, eddig simán aludtunk... (oltás óta kb.)

Pillangó: cumis trükköt én is bevetettem de csak 1-2x fogadja el, különben sír, és mi már eleve hason alszunk éjszaka! :wink: Szóval marad az éhség!

Ki milyen oltást ad a gyerekének pluszba? Ne csak rövidítsetek mert az nem értem, hanem írjátok le lécci-lécci, hogy mire vonatkozik, köszike)

Andrea
Kép
kindernay

Zsu!!!
Hájfáj :lol:
Marcipánnak üzenem, hogy front van! Tavasszal jobb lesz :lol: Nálunk 1 hónapja van frontátvonulás.

Nenoke!
Asszisztensnő meg kaktusz, hogy ilyeneket mond.
torolve_20131003125716

Andi, nekünk megvolt a rota a hányós-hasfájós vírus ellen. Most volt a gennyes agyhártyagyulladás elleni első. Ebből 1 éves kor előtt 2 kell, 1 év után elég 1. Csakhogy ez az, amit nemcsak gyerekektől tud elkapni, mert bárki hazaviheti, úgy tudom, a dohányosok kiemelten. Fél éves kora után lesz az első prevenal, ami a tüdőgyulladás ellen van (ha fél éves kora előtt kezded, 3 kell belőle, és az is olyan brutáldrága, mint a rota), ebből így azt hiszem, 2 kell. Meg majd még a bárányhimlőt is tervezem, de az még odébb van, odébb még nem látok, majd utánakérdezek, mit érdemes.

Amúgy dokidnak üzenem, hogy férjemnek is 3 hónaposan jött ki a foga, anyósom mesélte, hogy volt olyan, hogy úgy kiharapta vele a mellét, hogy a kis száján csorgott a vér. Ő volt ám az igazi dracula! :lol:

Gurgi, kaktusz. :lol: :lol: :lol:

Kép
nenoke

Andrea! Én -nagyon sokba kerül ugyan- de végülis rota ellen beoltatom Gáboromat. Két helyről (ovi, iskola) kapunk mindent és az oviban a gyerekek még meg is simogatják, megfogdossák a kisbaba kezét, arcát. Nem is beszélve az itthoni imádatról, pusziáradatról. Nem reszkírozok, inkább a dolgok elé megyek.

Nenőke! Egy csomag mirelit levelestésztát lapokra szétszedsz, kiengedni hagyod, közben összekeversz 250gr túrót 1/2 felvert tojással és 50 gr cukorral, kis reszelt citromhéj és vaníliás cukor csak ízletesebbé teszi. Én a lapokat 3 téglalapra vágom, a közepébe teszem a tölteléket és ráhajtom az egyik felét a másikra. A széleket villával lenyomogatom. Sütőpapírra teszem és a tojás másik feléhez kevert tejjel megkenem. Rakható rá szeletelt mandula is és így berakom a sütőbe. Sütés után kis porcukrot hintek rá.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Huh, Klári!!!!! Akkor már tudjuk, hogy honnan a Drakula ..... :lol:

Andrea! Akkor csak hobbyból dörzsöli Boti is és Gábor is az inyét. A nyálzás pedig ennek a folyománya. :D Egyébként Petikén 4 hónapos volt, amikor már annyira harapdálta a semmi fogával a mellemet, hogy már nagyon fájt szopi után is. A Szoptatós könyvben olvasottak szerint megbeszéltük a dolgot, onnantól kezdve nem harapdált. Nem is gondoltam volna, hogy egy ennyi idős baba ennyire megérti azt, amire kérik. Amúgy nem töltötte be a 6. hónapot, amikor két kis fogacska koccant a fémkanálhoz. Lehet, hogy már korábban is észrevettem volna, ha nem műanyagkanállal adom neki a gyümölcsöt. Ádinál már fémkanállal kocogtattam meg a fogacskák helyét.

Bori! Régen voltál, talán már le is szoktál a Babanetről. :D

Ez a mai nap nálunk eddig nagyon alvós. 1/4 7-kor már beájult Gabó. Egyszer már volt ilyen nem is olyan régen, de nem akarom elkiabálni a folytatást. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hurrá: betöltöttük a 3 hónapot. Következik az a bizonyos sokat emlegetett ugrás. Gyermekem tegnap óta mint az eszement, egyre csak eszik. Ma már lenyomott két adag tápit. S kezdi elfogadni a Milumilt. Humanatól mintha kicsi piros kiütései lettek volna, bár lehet véletlen egybeesés, s más okozta. De nővérkéknek ha bejött a Milumil, akkor most nem ejtőzzük mi sem a témát.
Így aztán farkaséhség mellett nem igazán jön össze napközben a fejés. Meg nővérkékkel a program. Há evvan. Avagy evvót. Most a következő kérdésem, amit asszem csak magamhoz intézek olyan retorikusan, hogy vajon mit lehet tenni, reggelre maradjon meg a szopi, meg napközben bár annyi tejet bírjak kiszipákolni, hogy vacsira legyen elég? Mert azért mégiscsak jó lenne a napot anyatejjel kezdeni meg zárni. Ugye milyen jól bírok alkudni?

Amúgy front hess. Ma egész nap ordibátorkodott a csöpp. Vagy csak éhes volt folyamatosan? Nem tom. De tény, hogy frontokat útáljuk. Más babókkal egyetértésben.

Pfújj. Adriámnál alapos felfázás várható. A mai napi kirándulás alkalmával nem szólt, hogy kell pisikálni, s jól magára eresztette a húgyhólyagjának az egész tartalmát. Este meg már itthon is becsorr volt. Azt ígérte, hogy éccaka majd felkel. Asszem jobb lesz holnap valami homeósat adjak neki.
kissmanó

Manó! Megnyugtató, hogy már nincsen strike, helyette farkasétvágy jött. De azért ez hirtelen, minden átmenet nélkül tényleg nem azonnal teljesíthető igényt jelent a tejecske számára. Kis idő kell, hogy utolérje magát mindenkinél. :wink: Az alku aranyos és úgy is legyen! :D
Szegény Adrika! Duplán rossz lehet neki. Simi-simi. Talán nem lesz belőle komolyabb baja. :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó: Sajnálom Adriát :( Tegyél alá gumilepedőt, ha baleset lenne és gyógypuszik mennek Neki+++++++++++++++
Alku jóóóóóóóóóóóóóóó :lol:

Szivvi: Hogy álltok a kakival??? Nálunk úgy tünik rendeződött a kamillateától, mostanában csak nagyon ritkán kell elővennem a szélcsövet!

Andrea: Oltás: Én csak a kullancs ellenit adatom be a gyerekeknek. (mert sokat járunk horgászni meg vadasparkolni ahol sok a kullancs) A többit szükségtelennek tartom...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

rövid sztori: szóval a rohadék bejött a négynapos hétvégén valamikor, épp a gyerekszoba ablakát feszítette be.... amikor hazaértünk, semmi nyomát nem láttuk.... az tűnt fel, hogy nem lehet kinyitni belülről... kívűlről már egyértelmű volt a szándék, feszegetés nyomok (teljes ablakcsere tokkal) ekkor még mindig úgy tűnt, hogy nem sikerült kifeszíteni az ablakot... amikor észrevettem a fehér falon a poros kesztyű nyomokat, ez már nem volt kérdés...( milyen jó ha poros az ablak és a párkány!!!) elkezdtük átnézni az értékeinket, és az összes aranyat ( a főiskolás gazdászgyűrűmmel együtt), órát, pendrive-ot elvitte... a kár félmillió forint.... :cry:
szóval kapja vissza az élettől 100szorosan a bunkója... sajnálom hogy a bűnözőknek áll a világ...
magamat hibáztatom azért, hogy erre a világra gyereket szültem....
jó éjt,
Ildi

Kép
lidikoka

Ildi :)
Sajnálom :( Nem volt biztosítás? Anyósomékhoz is betörtek 2 hónapja, onnan is elvittek egy csomó ékszert. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gratula a 4.hónapos Grétának és Bencének! :D Már korábban is eszemben volt, de csak mostanra jutott el az ujjaimig. :lol:
Jó éjt!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi :)
Köszi 8)

És itt egy kép a fiatalemberről.
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Olyan helyes kiskrapekjaitok vannak! Nem tudom, hogy a férjed miért fél az ismétléstől. Nem kéne!(Ezt üzenem neki! :wink: ) :lol:
A múltkor írtál a leendő szakmádról és az elhelyezkedésedről. Ezek szerint arra Tifelétek nem valami hatékonynak mondható a lakosság fogápolása. A nyáron néztük meg a Super size me-t. Nem tudom, hogy ki látta,de tutira elmegy az ember kedve a mekik és társaik látogatásától. Számomra döbbenetes volt a film. És az a sok elhízott ember! Petikém is megöbbent azon, hogy mennyire egészségtelen tud lenni az ilyen kaja. Nem is akar már mekibe menni, bár az egy kezem elég lenne megszámolni, hogy hányszor járt ott eddigi életében. De Ádikám ettől függetlenül szívesen elmenne a börgertingbe -így hallotta az oviban és azóta hiába mondom neki, hogy börgerking- sültkrumplit enni. Való igaz, idehaza nagyon ritkán sütök krumplit. Inkább párolom, vagy héjában főzöm. A nagyi viszont süt nekik, ha náluk ebédelünk. Olyankor én is csipegetek belőle..... ha elém rakják, nem tudok én sem ellenállni. :oops:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Egcsi: jól néz ki a másik július 5-e szülöttje :wink:
Kissé irígylem tőle a rövidujjúban nyomulást.

Tücsi: Börgerting :wink: :lol: :wink: :lol: :D :D :!:
kissmanó

Jó reggelt! Kicsi fiam olyan hangosan kurjongat széles jó kedvében, hogy száműzödtünk a hálóból. :lol: Tegnap megvolt az első átfordulás hasról hátra, csak sajnos nagyon megörültem, és amikor odarohantam, hogy megpuszilgassam, levertem a trapézát a franciaágyról, amitől jól megijedt, elkezdett sírni, remélem, nem kötötte össze a kettőt. :?

Egcsi, Nektek sem kell a szomszédba menni hurkákért! Annyira megzabálnivaló az a kis huncut mosolyú legényke!

Tücsi, köszi a receptet. :lol:

Manó, hipp-hipp-hurrráááá!!!!

Kép
nenoke

Ja, Ckat, szerintem sem feküdnél rá, sőt talán apjukban is van ösztön, mert nálunk éjszaka sosem ébred fel a nyöszörgésekre, halkabb sírásokra, és mégsem feküdt még sosem rá, pedig a hajnali szopi után már többnyire ott marad velünk reggelig.

Lidikóka, gazdászgyűrű? Én is közgazdász vagyok! :lol: A gyűrűt, meg a többit nagyon sajnálom. :cry:

Kép
nenoke

Nos, akkor ma reggeli imidzsváltás.
kissmanó

bacca, mégecce

Kép
kissmanó

Ckat: a ráfekvéses témában megértem aggodalmaidat.
Első gyereknél én is így voltam, keltem, ágyban szopi, majd gyerek vissza. Soha, egy pillanatra sem aludt velünk. Igaz, 3 hósan átaludta éccakát.
Adriennel is ugyanaz volt a műsor, azzal a különbséggel, hogy egy idő után, mikor már tápis volt, benyomtam az ágyába az üvegét, kiszípózta, s aludt tovább, én meg botorkáltam vissza az ágyamba. Mikor megbírta fogni az üvegét (nem aprózta el, 1 éves korára lett hajlandó eme műveletre, addig kiszolgáltatta szépen magát), akkortól csak odaadtam, én meg estem vissza az ágyba. Reggel meg kerestem az üveget.
Grétuval pedig már eslő perctől (apa legnagyobb megbotránkozására) bejön az, hogy odavettem az ágyba, aztán én hamarabb bealszom mint ő. Bár volt arra is példa, hogy elgörnyedtem, tuti eltelt egy óra is (volt mikor lecsekkoltam), hogy cicit a szájába dugtam, s a kis cicirajongóm nem engedte ki a szájából. Szal az ösztön annyira bennünk van, hogy tuti nem nyomjuk agyon. Apa is már meg sem mozdul, ha meg véletlen igen, akkor a hetedik érzéke már mint a rugó, löki is riadtan felfele, hogy ugyi nem feküdtem a gyerekre. Pedig soxor már nincs is köztünk, vígan hunyál a saját ágyijában.
Mielőtt anyuka lettem, úgy bírtam aludni, hogy az volt a legnagyobb aggodalmam, majd nem hallom meg, ha a gyerek éccaka éhes. Hát meghallottam. Pedig Edina nem is volt ordítós fajta, poci sem fájt, ő csak símán annyit szólt, hogy E. Ha meg nem reagáltam le, akkor jött az EE. S ha még akkor sem, akkor kezdte előről. Eccer síma kíváncsiságból csekkoltam vagy 5 percig, aztán nekem nem volt lelkem hallgatni a morzézását.
Szal ha bevállalod Borssal az alvást, szerintem a tudatalattijaid annyira tudatosan fognak működni, hogy nem lesz semmi baj. Ha pedig nem, akkor majd a többedik gyereknél lehet megteszed. Akárcsak én.
Pussz

Kép
kissmanó

Tücsi :)
Mi sem megyünk gyakran Mekibe és egyéb gyorskajáldába, pedig van belőlük minden sarkon. Azért egyszer-egyszer becsúszik a Happy Meal az étrendbe. Leginkább a játék az érdekes, a kaját megehetem én. :wink:
A fogápolás itt sincs rosszabb állapotban mint otthon, csak itt sokkal többen vannak.

Nenőke :)
Gratu az átforduláshoz! :D

Manó :)
Na, hol az új imidzs?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: