Ma délután jöttünk haza, majd próbálom behozni a lemaradásomat, olvasni és írni is, de most hulla vagyok.
Azért a legfontosabbat nem hagyom ki:
Zafi!!!! Óriási gratula!!!!

Puszi
Andi
2003.06.28 08:17
Hát, most sajnos nem tudunk együtt szülni
) és elbűvölte a fickót. Szóval várnak szeptemberben!
2003.06.28 13:05

, csak azt írtad hogy találgasunk gyorsan, -no meg Rebiéknek is olyan jól jött volna a sok sikeres vizsga után- mindenesetre nagyon örülök nektek! 

2003.06.28 14:02

Ármin meg egy ügyes nagy fiú ezt tudjuk jól! 

2003.06.28 16:52

2003.06.28 21:37

Tudja mi a dolga! 

De ugye nem szúrták a fülét fel? Fiúknak jó táborozást kívánok ajövő héten, jó idejük lesz remélhetőleg! Helyileg hol lesz a tábor? 

Volt regneteg házi állat, meg nem teljesen házi állat is, mindet megcsodáltuk, mindegyiknek visított egy jó nagyot.

Voltak pár hetes kiscicák is, az egyiknek majdnem a Bea lett a veszte, mert jól meg szorongatta szegényt a leányzó, és ráadásul pont a torkánál kapta el.
Az egyik kislány alig bírta lehámozni a Bea kezét szegény macsról. Azt hittem, hogy hazafelé aludni fog, de a kocsiban már csak nyüglődött, és csak most este aludt el, addig viszont itthon már nagyon jól bírta a dolgokat.

2003.06.28 21:43

2003.06.29 10:19
2003.06.29 11:45
2003.06.29 12:19
Napról napra több szót mond Donci, és még tüneményes imádnivaló kiskölök. Sokszor odabújik hozzánk, puszit ad, és mikor rámnéz és bársonyos hangon közli, hogy babi (ez vagyok én
mami
), akkor mindig totál meghatódok
2003.06.29 18:50

2003.06.29 19:03
A Ti Petiteknek is boldog névnapot kívánunk!
Viszont nagyon gazdag névnapja volt Petinek: Anyáméktól kapott hintát a kertjükbe, de mivel azt csak ott tudja használni, kapott vmi legos cuccost is, amit haza tud hozni. Tőlünk is Duplot kapott. Miután megvettük, véletlenül betértünk a Smart boltba és levásároltuk a pontokat, ami éppen egy gyereksátor-kuckóra volt elég.
Mindennek nagyon örült, úgyhogy végülis nem bánom a dolgot.
Korábban már simán meg lehetett különböztetni az apát és anyát. Persze tudom, hogy egyszer majd ő is rázendít a szövegelésre, de olyan nehéz kivárni. És olyan idegesítő tud lenni, amikor szavak helyett nyögdécsel meg nyügis hangokat ad ki és úgy mutogat (jó esetben). Mondjuk a mozgást sem siette el, lehet, hogy a beszédben is biztosra akar menni?
Csak csörögj, hogy mikor.
2003.06.29 19:45
06702684049

Nálunk ugyanez van, csak Bálint "aja"-t mond
2003.06.29 20:15
VOltam dokinál, cisnált hüvelyi UH-t, 5 hetesnek mondta a kis "petezsákot"!
De nagyon jó fej volt, komolyan, majdnem annyira örült, mintha ő várna gyereket!

Megkaptam a nyaralási eligazításomat, úgyhogy majd csak augusztusban látjuk egymást újra!
nekem május 14. az utolsó mensim, de mivel Réka is picit korábban jött, számíthatok rá, hogy február elején születik majd a babszem!
én is sajnálom, hogy nem fogunk ezúttal együtt szülni
De majd gondolok Rátok, OK?
én is úgy gondoltam, hogy valószínűleg a hétfői találgatás után kb. 60 %-ban én vagyok az esélyes, ezért mondtam, hogy csak egyet tippeljetek, azt hittem, simán összejön 10 találat, de így érdekesebb volt!
közvetítte az eseményeket a chat-ről és az icq-ról, úgyhogy tudom, hogy Téges is megkérdeztek, azt hiszem ettől váltam végleg gyanússá!
Ezt a lehetőséget nem vettem számításba! Nem hittem volna, hogy este 11-kor telefonon ilyen ügyben bárki is megkeres, de mint tudjuk, Rebitől még ez is kitelik
(én Péterem nem most tartja) 2003.06.29 20:15
.
, mert először csak a Ludovika téren voltunk (arra hittem, hogy az Orczy kert) és nem értettem, hogy miért itt taliztok, aztán rájöttem, hogy mi a helyzet. 2003.06.29 22:14

, tiszára gyereknek éreztem magam....
, mert jön egy anyukatárs-barátnőm
, akivel már jó rég találkoztunk. Úghogy léci-léci csináljatok sok-sok képet mindenkiről, hogy ne maradjak le semmiről és senkiről.
2003.06.29 22:47

Nekem erre nincs időm.

2003.06.29 23:09
)
2003.06.29 23:42
Ilyen nyárban még bosszantőbb a betegség, mint télen! Nem örülsz, hogy kicsit csak egyszem lánykádat kényeztetheted? Bár én is nyugtalan vagyok már attól is, ha Ármin néhány órát nincs velem ...
SZívesen látnám már Hangát is!
) - nem tudom, így hol érdemes letelepedni??? De vhol a játszótér közelében, nem?
kérek segíteni? Majd inkább segítek én neked! 

Milyen neveitek vannak? Nagyon édes lehet Donci a Babival!
2003.06.30 07:36
2003.06.30 07:52
, főleg,hogy Donci pont ennyi időre született.Ami ezután történik velem, az mind újdonság lesz
Ő azt mondta, hogy lehet a finn gyakorlatot fogja választani, és pl. 1-2 hétig név nélküli lesz a babánk, ha megszületett, ismerkedünk vele, és aztán döntünk csak, melyik név illik rá. Szóval ne lepődjetek majd meg, ha 1-2 hétig csak Kismanónak fogjuk hívni. Anyukámék már előre kivannak az ötlettől. Szóval majd meglátjuk
2003.06.30 09:09
2003.06.30 11:58
Szóval takarítás, mosás van. öcsémék elvittek bútorokat, hogy az augusztusban érkező szekrénynek legyen helye, így most elég vicces a nappalink
) Remélem hamarosan zafi lesz a besúgó
Rengeteget beszél vannak nagyon szép magyar szavak is és természetesen a görög szavaink is.
2003.06.30 12:50
úgyhogy legalább nőtt, ha már nem nagyon hízott... Nem értem a lányom... a szuri előtti vizsgálaton ordított, mint egy sakál, oltásnál már alig... utána meg röhögött, meg megvizsgálta a maciját... A doki szerint orvos lesz... 

tegnap hajnali 2-kor úgy döntött, hogy reggel van, és fél7-7-ig nem sikerült rábeszélni az alvásra... Akkor is csak a pókok elköltözésével sikerült meggyőzni, hogy igencsak jó lenne, ha aludna... Most éjszaka 2 óránként ébred... viszont cserébe mégiscsak lesznek alsó 2-es metszői... 
... meg szemfogai is... ha szerencsék van, a hátsó rágók előtt lesz egy kis szünet...
Mindjárt én is lefekszem, hátha nem érzi meg, és legalább egy órácskát alhatok még én is...
2003.06.30 13:05
, így Romit cipelhettem hazafelé. Még jó, hogy nincs messze (kb. 500 méter) a játszótér.
2003.06.30 19:43
Tök jó sokan voltunk!

Ügyik vagytok!

Boldogan leszek besúgó!
2003.06.30 19:55
))
bíztatott, hogy ne hamarkodjak el semmit, meg azt is mondta, hogy szerinte nálunk egy 4.-nek is jó helye lesz
Olyan jó, hogy már ilyen nagyfiú - bár ez a talin nem derült ki. Legfőképpen az én hibámból, ui. nem vittem neki csak bébikaját, az meg ugye nem kellett
) Nem is emlékeztem, hogy Donci 28. hétre született.
Őrület
2003.06.30 20:25
lett a kisfia, sőt, otthon úgy is hívják!
(majdnem)
!
Ez is rágó, jobb alul. Sőt a felső rágók is egy héten belül kint lesznek szerintem
. Fönt eddig csak a két egyes fog van, más nincs
. 2003.06.30 20:28
Andi, neked külön is köszi a segítséget! 
És mindenkinek, aki felajánlotta!
, még mindig baromira pörög - hát, ilyen az, mikoregész nap csendes-rendeskedik, estére meg feléled! És Vilka is csak most aludt el, de remélem, most már jól fog aludni! Szerintem a meleg akasztotta ki őket!
És esetleg egyet magadról az új ruhádban? Felcsigáztad az érdeklődésemet, de látatlanba nem merek nekivágni a nagy túrának
Hpgy Dóri milyen szépen beszél!
, úgyhogy nevelési kérdéseimet itt fogom feltenni (mert van néhány) nektek, de olyan jó volt látni titeket!
Mi is pizzázni akartunk este Árminnal, de neki nem kellett, csak a "baj", azaz a vajas kenyér
Szegény, ma alig kapott enni
2003.06.30 20:51
A hazaút kicsit gázosabb. Fél 6-ra értünk haza (fél 4-kor indultunk). A Móriczon találtak ugyanis bombát, így lezárták, és leszállítottak minket a villamosról. A 7-es busz a Gellért tértől a Kosztolányiig (normálisan 2 megálló) 1 óra alatt jutott el. Szerencsére Balu az első 5 perc után elaludt, így legalább ő nem kínlódott.
http://terszt.uw.hu 
2003.06.30 21:42
Meg isteni padlizsánkrémet készítettem, Dorkának is nagyon izlett. 2003.06.30 22:07
2003.06.30 22:08
Nekem is dagadtak a lábaim és csak egy gyógyszer volt rá, a pihenés. Tudom nehéz Balu mellett, de egy picit gondolj magadra/magatokra!
2003.06.30 22:42
2003.06.30 23:09

Jó a montázs! 

2003.07.01 07:39
ÉN szerencsére elkerültem a Körteret, mert a 6-os út fele jöttem. Legközelebb nem hagylak itthon titeket. OK?
. 2003.07.01 07:42
Hát....vagyok olyan irigy, hogy miért nem hagytam a takarítást másra.
Olyan szépek voltatok!

2003.07.01 09:40
Pl: Andi Baluval vagy mikor Balu és Cory buktát esznek, annyira aranyos
, aludt, mikor Mentáék jöttek? 2003.07.01 12:26
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|