Milyen vizsgálatuk volt a lányoknak, BBJ?
Szilbee! Jobban vagy már? Akkor most Mosonyihoz mégy nst-re? Azt még nem is meséltem, hogy nekem végig fiút jósolt, szegény gyerkőcömet folyamatosan Gáboroztuk, majd amikor kiemelte, közölte:" hatalmas fekete haja van ...és...lány!!! Na, jól megtréfált a köldökzsinór..."
Ha nem feküdtem volna amúgy is, biztos hanyatt borulok! Csupa kék ruci volt összekészítve, de a biztonság kedvéért egy fehér összeállítást is kikészítettem, ha mégis lány lenne... Ja, és kék a babakocsink is. De a lelkünk mélyén mindketten a párommal kislányt vártunk, így az örömünk még nagyobb volt.
Ildi, nekem mindhárom az apjuk kreolságát örökölte, de mellé az én bőröm érzékenységét. Olyan gyönyörűséges barnák nyáron! De én is csokibarna vagyok... fehércsoki...
Olga, Te írtad ugye, hogy bátran nekiindultunk Olaszországnak a nyáron? Képzeld, az már a második nyaralásunk volt Jázminnal. Először júliusban a Balatonon voltunk. Igaz, mindkétszer annyi pici "csalás" volt a dologban, hogy 7 személyes autónk van, s vittük magunkkal a szüleimet segítségnek. Nagyon mozgékonyak vagyunk, hagy szokják a gyerekek a nagycsaládos kiruccanásokat.

[/url]