A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Halihó!
EEESSSSIIIKKKKK AAAAA HHHHÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!
Gyerek a teraszon, hófürdőzik... :lol:

Manó: mi azt használjuk (pelenka) és szuper! Már mondani is akartam, hogy nekem nagyon bejött a Libero Discovery 7-14 kg-ig... semmi nem jön ki belőle! :wink:

Uxi: bacca meg, tényleg hasonlítanak a gyerekeink!!!!!!!!! ?????

Ckat: még mi sem fordultunk meg, nyugi, biztos ilyen súllyal nem olyan könnyű! :lol: :wink: (nem rólam van szó)

Kata: jobbúlást nektek! Puszika

Andrea
Kép
kindernay

Tücsi: nekem a lábam még mindig nem múlik...
Üdv Judit!

Andrea
Kép
kindernay

Tjuditot.
Most rohanok a kölkek után, lökd át a képet, átméretezem, s majd jelentkezem vele. Oké
kisskormi@gmail.com

Kép
kissmanó

Tjuditot! Üdv itt köztünk! :lol: Ahány orvos, annyiféle diagnózis..... még jó, hogy nem adtál antibiotikumot a babácskádnak.:? És hogy hívják a gyermekeidet?:D

Andrea! Semmit sem javult?:(

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

mtücsi Szia! Boldizsár (3,5 év) János ( 3 hónap). Képek folyamatban... kissmanó segítségével.
tjuditot

Jankó felébredt, kb. 21 körül jelentkezem újra, addig várhatóan őrület :roll:
Sziasztok!
tjuditot

Jelentem 8,4 kg Botond fiúnk, és 74-es ruhákat hord, ez állítólag 9 hónapos gyerekekre való.... hmm... jó húsban van a drága!!! képet küldeni nem tudok, mert egy rossz bácsi (Botinak szoktam ezt mondani) ellopta... van biztosításunk, csak azt nem tudom, mennyit fizetnek ki... majd kiderül.....
Nenőke, üdv a közgazdászoknak! hol végeztél?
Egcsi,Uxi: tündérek a babák!
Andi! én a kötelező oltások mellett a streptococcus címűt adatom be, a többin egyelőre gondolkodom....

Kép
lidikoka

Tjuditot! Már írtad, de bevallom őszintén csak az életkoruk maradt bennem, a nevük nem. :oops: De most már megjegyeztem. :D

Andrea! Hozzánk csak szemerkélő eső érkezett. Szívem szerint én is aludnék egyet, de a fiúkért egy óra múlva indulnom kell, így még ténykedek, mert van mit. 8) (Mindig van mit.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jelentem a hó, átment havas esőbe... :cry: fúj!
Tücsi, jobb, de reggel iszonyú érzés...
Lidikóka: azta nem semmi! 8,4 kg... :shock: már úgy szeretnék képet!

Andrea
Kép
kindernay

Lidikóka! :shock: Nem csoda, hogy fáj a hátad. És még csak 3,5 hónapos Boti! A családotokban vannak ilyen nagy babák? A ronda bácsival kapcsolatban mit mondtak a rend őrei? Nálunk elég sokára fizetett a biztosító és még van egy kis vitánk is velük, ami még nem lefutott meccs.
Pénteki pólusos forrócsokis találkához ki mit szól? És akkor készíthetünk fotókat is mindenkiről.:lol: De felőlem IKEA is lehet és akkor Borinak is jó.

Andrea! Ha biztosra akarsz menni, mutasd meg magad ortopédusnak. De ahogyan az előjegyzési rendszert nézem lehet, hogy mire időpontot kapsz már nem lesz rá szükséged. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Uxi :)
Nagyon szépek a gyerekek! :)

Kata :)
Takony :( Ha nem lázas és nem köhög én nem vinném dokihoz. De te tudod, mikor vagy nyugodtabb! :wink: Orrszívás nálunk sem kedvenc, de jobb mint a középfülgyuszi és a fülfelszúrás. :?
Jobbulást a kis drágának! Persze nektek is. :)

Judit :)
Üdv a csapatban! :)

Lidikóka :)
Anyám! :shock: Ez aztán súly! Mivel eteted Botit, tejbegrízzel? :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Tejbegríz :lol:
És hogy vannak a fúk? Anyukádék még nálatok vannak? Én is eltudnám viselni a rövidujjút magamon. De most nálunk odakint csak 5 fok van és esik. :(

Kormi! A Te lánykáid kivételesen nem kóstolták meg a tejcsit? Mert talán az csak kisbabáknak való, nem nagy gyerekeknek. Nem? :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Egcsi,tejbegríz :lol:
Tücsi, a férjem magas, én duci baba voltam, így összejön Boti súlya....
Andi, ilyen időben kinn altatod Benedekfi urat?
harisnyát kell adni ebben az időben a gyerekre?bajban vagyok az öltöztetéssel...

Kép
lidikoka

Pólus tali nem megy, itthon kell lennem... jönnek a mesterek... pedig jól esne a forrócsoki...

Kép
lidikoka

Üdv!

Lányok, köszi az együttérzést, nem kívánom senkinek az elmúlt heteket.

Ma voltam tanácsadáson, dokinő (még a régi) felírt néhány receptet, aztán ment is. Mondtam a védőnőnek, h le akarom cserélni a dokit, először nem értette, aztán felhomályosítottam, h alig hízás+hosszú szopiidő esetén jó lett volna, ha vki megnézi a gyereket. Kezdte kapisgálni, majd kérdezte, h védőnőt is akarok-e váltani. Majd mondta, h azt nem lehet. (Nagyon macerásan lehet.)

Ti mit vártok el a gyerekorvostól?
Én vmi olyasmit, h ha bármikor felkeresem (nemcsak akkor, amikor beteg a gyerek), vizsgálja meg a babát, vetkőztesse le, ne csak annyit mondjon, h jaj de édes. Ha vmi szokatlant fedez fel, próbáljon utánajárni vagy orvosolni. A gyereket ne ruhában méricskéljék. Nálatok hogy van ez a gyakorlatban? Hogy néz ki egy orvosi látogatás?

Tegnap voltunk rehabon is, kicsi asszimetriát fedeztek fel, Ádámnál, illetve a felső végtagjai gyengébbek. Tornáztatni kell, 30-án kontroll. Van a hátán a gerincoszlop alján egy kis szőrös folt (alig észrevehető), azt mondta a doki, h az utalhat gerincproblémákra, mondtam, h az nekem is van. Adott beutalót röntgenre. Röntgenezték már valamelyikőtök babáját? Jah, amúgy 10-re volt beutalónk, elvették a papírokat, a kitöltött kérdőívet, fél 11-kor még nem hívtak be. Bekopogtattam, mondtam, h akkor minek van időpont, ha nem hívnak be, vagy akkor írják ki, h van várakozási idő (a neonaton kiírják). Érdekes módon 2 perc múlva mehettünk be, mondta a dokinő, h vmi elromlott a gépén, és amúgy is a papírjainkat nézegett. Csak pár perc múlva olyan kérdéseket tett fel, melyek sorra rajta voltak a papírjainkon. :twisted: Jah, és amikor mondta, h inkább beküldi röntgenre Ádámot azt mondta, h biztos, ami biztos, mert mi lennénk az elsők, akik ügyvédhez mennének, ha vmi baj lenne, és nem vették volna észre. :twisted:

Na, az ilyen esetek miatt lehetne reform az eü-ben. (A párom szerint amúgy jól megvizsgálta a gyereket, csak sztem velünk volt kissé picsa. De nem csodálkozom, a tesója kolléganőm...)

Visszaolvasok.

Sziasztok!

Ilyen gáz napom még nem volt Bálinttal. Egész nap .....nem tudom befejezni....
basszus felébredt...kb fél órát aludhatott...mennem kell...
később újra próbálkozom!

Sziasztok
Móni

Kép
Kép
moni1973

Jelentem nálunk soha nem volt téma a nagyok részéről az anyatej kóstolás. Edinát hidegen hagyta anno a téma, igaz akkor kakaó mániás volt a lelkem, az meg ugyi egyik ciciből sem alternatíva.
Adrienn tejcsifüggő (eccerűen a rajzfilm mellett ez a dependenciája), ezért nála fel voltam készülve, hogy majd kipróbálná. De nem. Mikor meg rákérdeztem, mintha tüzes vassal ütlegeltem volna. Felháborodott. S nem kérte. Meg szólt, hogy az a Grétáé. Még kóstolásra sem akarta, igaz ezekután már eredeti csomagolást fel sem mertem ajánlani.

úúúúúú, apa olyan fini szagokat kerget a konyhában, én meg lesek, mert homeós bigyót nyeltem.

Kép
kissmanó

Agi! Jo, hogy jottel. Sajnalom, hogy ennyi mindenen mentettek keresztul. A torna biztosan hamar segit. Borieknak is nagyon bejott.
Nalunk a doki, mindig alaposan megvizsgalja. Levetkoztetem es ugy merik meg. Mikozben vizsgalja mindig mondja, hogy eppen mit nez es miert. Kb fel orat tart, pedig meg beteg sem volt eddig.
Szal, en nem bantam meg, hogy ot valasztottuk. Az aszisztensno egy picsa, de mar mondtam a dokinak es maskor hivatkozhatok ra, ha megint hulye lesz.

T.Judit.! Jo, hogy jelentkeztel. Mar nagyon varom a kepeket. Tanulsagos volt, amit irtal a dokikrol. Az anyatejrol csak annyit, hogy szerintem tul sokat latnak bele. Persze, nagyon jo a babanak, de sztem, csak enni es az erositi az immunrendszeret. El sem tudnam kepzelni, hogy most, mikor alig kap levegot a nathatol, meg tejet csepegtessek az orraba. Szegenykem. Te cseppentettel? Hogy viselte?
Remelem, azert nem haragszol meg ram.
Egyebkent, picit jobban van. Kaja elott kiszippantottam az orrat es igy tobbet szopizott. Biztos az zavarta.

Felhivtam a dokit es holnap 8.45-re megyunk egy vizsgalatra.Gondolom, nem surgos eset, mert kerdeztek a lazat, meg az egyeb tuneteket, de mivel nincs, igy csak holnapra hivtak. En megnyugodtam, hogy holnap megnezik.
Most olyan ido van kint, hogy meg bent is felek. Biztos nem indultunk volna el.

Ildi! Sajnalom a betorest. Remelem, fizet minel tobbet a biztosito. Megertem, hogy duhos vagy. Nalunk is volt betores, meg Romaniaban, akkor kijottek a zsaruk, de csak megtomtek a zsebeiket cseresznyevel (mert az asztalon volt), aztan elhuztak. Csak vegig setaltak a lakason. Es csak en voltam otthon. :twisted:
A suly nem semmi. Egy baratnom egy eves gyereke most 8 kilos. Pedig, nem sovany.

Egcsi! Milyen a suli? Nem faraszt?

Andi! A gyerek hofurdozik. Ez jo!

En is mindig gondba vagyok az oltoztetessel. Lehet, neha tuloltoztetem. :?

Tucsi! megkivantam a forrocsokit. :D
molkata

Judit, üdv a klubban!

A fotók szépek!

Oltás: Ádám még csak a 2. havit kapta meg, a 3. havit nem, a neonatosok nem engedték meg, azt mondták, hadd erősödjön Ádám. Jövő héten vérvétel. utána meglátjuk.

Tegnap többször is átfordult Ádám hasról hátra. A fejét is szépen kiemeli, ha akarja. Nagyon örülök az előzmények ismeretében.

Kajamennyiség
: ti mennyit adtok naponta a babának (mindegy, h táp vagy tej)?

Hahó! Judit, üdv itt köztünk!

Uxi, jaj, valami gyönyörű a kis szőke királyfid!!! A kislányod meg ugyanolyan kis cukorfalat a rakoncátlan fürtjeivel, mint mindig!

Kata, jobbulást a kislegénynek! Tök fura, hogy ilyen a homeós helyzet odaát! :shock:

Lidikóka, 8,4 kilóóóóó?????!!!!!! Hű, hát ezt tényleg csak tejbegrízzel hiszem el. :lol: A pesti közgázra jártam. Te Miskolcra? Ott adnak gyűrűt, nem? Ez olyan szép szokás, úgy irigyeltem mindig is. Elhiszem, hogy ez külön méreg az amúgy is bosszantó esetnél.

Tali most sajnos nekünk sem jó, pénteken 2-kor les babamasszázs, este meg megyünk wellnesezni Hévízre. És szülinapom alkalmából be van ígérve egy masszázs, az én hátam sem valami fényes, pedig 7 kiló Dávid, mi les, ha ő is 8,4 lesz? :wink:

Ági, szerintem teljesen jogosak az elvárásaid. Igazából én is kicsit elégedetlen vagyok a dokimmal, pedig választoitt, de ha nem mondom, meg sem nézi a bébim csípőjét 2 hónaposan, azt mondta, a rota beadása miatt feledkezett el róla. Tegnap mérték Dávidot először (korábban én mondtam be az adatot), csak a digi mérlegen egyre nehezebb mérni, mert annyit mocorog, meg lelőg, aztán kíváncsi vltam, mennyi), és őt sem pucéran mérték, hanem pelusban és bodyban.

Móni, fel a fejjel! Front? Fogacska?

na, jó hosszú lettem, de nem merek mozdulni, mert itt a Kölök a karomban, végre elaludt.

Kép
nenoke

Ági: szerintem is felháborító, hogy ruciban mérik a gyereket. Nálunk egy pelus + body van rajtuk, de hát én sem szívesen pakolnám rá egy mérlegre ahol előtte ki tudja milyen gyerekek voltak. Így kb. egy valósan megközelító súlyt levon a néni (igaz, néha 50 grammal lottózik fel vagy le), s azt jegyzi fel. De ez azért szerintem közel sem olyan gáz, mint tök rucisan mérni a lurkókat.
Meg mi az, hogy nem nézi meg a gyereket. Engem (bár ha visszaemléxem Edinával még nem, akkor még egy szükséges rossz voltunk, hisz ugyi utánunk is kapják a pénzt) dokinéni meg szokott kérdezni, hogy valami panaszom van-e, gyerekkel rendben vannak-e a dolgok. Most nagyon gondolkodom azon, hogy ha elcsípem a főbanya nélkül a dokinénit, akkor megkérdem, hogy muszáj a banyeknek idegeljen engem, hogy pl. már 3 hósan miért nem adtam gyümölcs meg zöldséglevet a gyereknek. Amúgy pénteken bejártunk, Adrinak papír kellett az ovihoz, rögtön behívott, kérdezte van-e valami gond, meg megy-e még a szopi (két tőmondatban elmondtam neki a kálváriánkat), s bíztatott, hogy tartsak ki. Bár azért ha visszagondolok, Edinával hamar tápit akartak nyomni a kezembe, meg kérdőre vontak, miért a Milumilt adom, mert az drága. Valami megváltozott azóta, s nem tudom, hogy arra jött-e rá dokinéni, hogy engem nem lehet símán elintézni, vagy az ő melléállása is változott.
Litánia vége, lejárt a 40 perc, megyek bekapok valamit, ha apa hagyott.

Kép
kissmanó

Nenőke: Hévíz..... ez igen, jó szülibulit nektek.

Ági: nos akkor amiért el voltál keseredve, asszem már hangzott el pár visszajelzés anyukáktól, hogy babók még nem forognak. Jelentem még mi sem, pedig mán 4 hósak lennénk. Forgás max annyi, hogy ha lefektetve a feje fölött vagyok, akkor odakiflizik, hogy lásson. De ezt mindenik lurkóm így tette, ergó nem maradt ő sem le semmiről.

Kaja: hát mostani adatot nem tudok, feljegyzéseimben a kajás sztájk előtti nap van, igaz a reggeli kajolásról nincs, az ciciből ment, nem mértem, az kb. olyan 100 körül lehetett. Aztán üvegből 670-et nyomott le. De a múlt hetünk szerintem max 500 milikről szólhatott.

Lidikóka: 8,4 kiló alatt összerogynék. Így is alig bírom, pedig "csak" kerek 7 kiló. A hátam "világéletemben" fájt, na jó 25 éve tuti. A gerincoszlopomtól kicsit jobbra, egy bizonyos pontban. Eddig még egy szaki sem jött rá a miértjére. Igaz, utoljára szakival ilyen ügyben több mint 10 éve értekeztem.

Kép
kissmanó

sziasztok!

Hát a mai napom nem semmi volt, Lilla nyűgös volt egész nap, elütötték a macskánkat, (még nem tudom mi lesz vele most röntgenezik) és a bőrgyógyászati időpontomat lekéstem, mert elnéztem a dátumot :evil: ja és holnap szuri! E van!
Bocsi de legalább kidühöngtem magam

Lidikóka! Nem semmi súlyú a "kis" Botond!

Forgolódás
nálunk is hasonló a helyzet, mint Grétunál nálunk is csak akkor van valami ha mögé állok de akkor sem erőlteti meg magát túlságosan

Kata! Gyógypuszi az egész családnak!
Emi

Kép Kép
emi_25

Jaj ez kimaradt : Judit üdv köztünk!
emi_25

Emi: akkor múőljon el hamar az a hátralefő bő 6 óra, hogy legyen vége ennek a szar napodnak.
Bár nem vagyok cicupárti, de azért jobbulást szegény párának.

Szurira s főleg ami utána van, kitartást. Reméljük a kis hurkincásat nem viseli meg brutálisan az oltás.

Tényleg: milyen az új járgány amit hozott nektek apa? Kaphatunk képet?

Kép
kissmanó

Doki és méricskélés: Nálunk tök meztelenül mérik a babákat. Egy (saját) textilpelust rakunk a mérlegre és úgy mérik. Doki, mindig meghallgatja szivét, tüdejét. Megnyomkodja a hasát és a lágyékát. Plusz társalog vele. Kicsinek felhúzta ülésbe, hogy tartja a fejét.

Ági, amikor utoljára mértem akkor 940-et evett.

Lidikóka, 8 kiló fölött szép nagy baba. :lol:

kispiskóta

Kata, jobbulást az egész családnak. Amikor Marci náthás volt, biza én kihívtam az orvost. :wink:

Judit, üdv közöttünk.

kispiskóta

Manó! Peg perego aria a becsületes neve, képet majd megpróbálok készíteni, ha párom hazajön Aradról és egy kicsit lepasszolom neki az ő királykisasszonyát. :D

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Érdekes napunk van.
Samu épp alszik. Az éjszakáról nem írok semmit inkább.
Kicsit nyügike volt ma de nem vészes.

Ági!
Nem irigyellek az biztos, az eccer tutkó, hogy a gyerekdokit lecserélném én is a helyedben. pfuu..
Gratu a forgolódáshoz!

Nenőke!
Tényleg, neked most lesz a szülinapod kis skorpiócska :wink: :D

Tücsi!
Péntek? Nemtom, hánykor?? Lehetséges 1 órácskára.

Kata!
Gyógyulgassatok!

Padlizsánkrémet gyártok nyamika
torolve_20131003125716

Húúú Gurgi küldjél nekem is!!!

mérés nálunk is ugy zajlik mint Zsú-éknál semmi ruha,után dokibácsi mindig megvizsgálja.

Ági ha jól tudom szabad orvos választás van (én lecseréltem az enyémet pár éve) tehát ha találsz jobbat szó nélkül mehettek és az új doki ha vállalja átkéri a kartont neked csk egy papírt kell aláírni.

Bridzsi

Kép
esztora

Gurgi! 11 körül jó?

Zsú! Neked jó?

Ági! Nálunk is meztelenül mérik a babákat. Egy textil pelust teszek a mérlegre és arra rá fektetem a babát. Azért erre kérdezzél rá a védőnőtöknél, hogy mi az oka ennek a mérésnek? Nyugodtan elmondhatod, hogy másut meztelenül mérik a babákat. :? Vizsgálatra is így megyünk. Megnézi a száját, meghallgatja a doktor a baba mellkasát, megnyomkodja a hasát és a pelenkás területet is megnézi. A védőnéni pedig mellkas és fejkerületet mér. Nálunk legalábbis így csinálták.
Úgy mondták nekem is, hogy 750-800 ml (gr) az átlagos fogyasztása egy ekkora babának. De egyéni eltérések (lásd Marcika) vannak. (De kíváncsi vagyok továbbra is, hogy Borsnak és Botinak mennyi a napi adagja?)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi!
Végülis jó, bár elvileg alvásidő van de nem számít..úgysem alszunk sosem. :lol:

Esztora!
Küldöm máris, készen van! Nyamika. Eszem is pirítóssal.
:lol:
torolve_20131003125716

Pirítóssal sosem próbáltam még a padlizsánkrémet. Csak pihepuha friss kenyérkével. De akkor nyakalom.

Kép
kissmanó

Manó!!
Azzal is tutteroni lehet de mi ezeket a mindenféle krémeket pirkóval esszük.
Tojáskrém, jó pukkantós. Háhá.

Ecce ettem a kedvenc vega éttermemben szotyikrémet, hmm az is nagyon fini.
torolve_20131003125716

torolve_20131003125716

szotyikrém :shock: :shock: :shock: :shock:
az milyen?

Kép
kissmanó

Szotyiból van :lol:
Napraforgó
torolve_20131003125716

najólvanna, azt még az én korlátolt agyam is kigondolta :wink:
csak eccerűen nem tom elképzelni a magocskákból a krémet

Kép
kissmanó

:lol: :lol:
na jah, nemtom hogy készül :roll: jól összezuzzák, ledarálják, kicsit megpárolják és vmi adalék (majomméz, mustár) cuccal krémesítik..
torolve_20131003125716

Hozzávalók: 1 és 1/4 csésze napraforgó, 3/4 csésze zabpehely, 2 csésze víz, 1/4 csésze citromlé, 1 kk. só, 2-3 kk. kukoricakeményítő, 4-5 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, pirospaprika, ételízesítő
torolve_20131003125716

Manó!
Tudod mit ennék? Mitite-t :lol: Miccs húsit. Nyamika. :lol:
torolve_20131003125716

Pfú, a szotyikrém elég bizarul hangzik! :roll:

Tücsi elvileg jó, de nem ígérem. Mondjuk jó lenne, mert akkor vásárolhatnék páromnak szülinapi ajándékot.

kispiskóta

Micsoda ehes banda! :lol: :lol:

Gurgi! Tudtad, hogy a mititei 7 fele alat husabol keszul, ugy hogy elotte erlelik a hust. Mikor kezd romlani, akkor jo. :lol:
Amig husevo voltam, szerettem. :oops:
Egyebkent, nem vagy te terhes? :wink:

Egon jobban van. Most epp elaludt.

Mano! Teccettek a kepek. :D
molkata

Kati: én csak 3 féle húsról tudok a miccsben. Disznó, marha és berbécs.

Kép
kissmanó

Na elmentek a vendégek ki voltak akadva rajtam, gyerek elintézve, kaja megfőzve, ház kitakarítva, állatok megetetve... már el is van pakolva, mosogatva... :-) szupervumenvagyok a férjem szerint... :wink: legalább ebből a szempontból....

Tücsi: lehet ennek komoly következménye?

Lidikóka: bundazsákban volt babakocsiban és takaró, sapi stb. kell a levegő... én ha sétálni viszem babakocsival akkor bundazsák és alá nadrág, vastag zokni, body, hosszú ujjú pulóver, mamusz, sapka, sál.... ha autóval megyünk harisnya, zokni, nadrág, és u.a. kivéve a zsák, akkor kabátban megyünk... és a kocsiban vetközünk egy idő után... de ha kocsiból ki, akkor vettem egy autós zsákot (rámegy az autósülésre és a babakocsiba is lehet tenni és nincs neki ujja, csak zsák majd lefotózom) na azt ráhúzom és már megyünk is az autósüléssel... szóval ez így eccerű, de kurva macera.. más hogy csinálja? Itthon meg tretyó, zokni, rövid ujjú body és rá hosszú ujjú valami v. hosszú ujjú body és rá egy poló...
már leírva is szörnyű...

Ági: passzoltam én nem mérem...

Manó: mi az a berbécs???? :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Gurgika mindjárt írok, csak hullát játszom... :wink: ja a barátnőm azt álmodta, hogy meghaltam és tisztára halott voltam és azon tanakodtak, hogy mi lesz a gyerekkel.... :? elég bizarr! :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Na, apa szerint csak 1. Marha. Most megneztuk a neten, tenyleg marha, de lehet diszno is. Bocs. De azt, erlelik.
molkata

Sziasztok!

Jelentem Beni megkapta a 2 hós oltást. :D Hősiesen viselte, csak kicsit sírt.
Viszont adtam este Panadol bébit, na azt úgy köpte kifele, mintha nem is tudom mi lenne. Asszem nem fog a kanalazás olyan simán menni, mint gondoltam :wink: . S úgy kellett ügyeskednem, hogy Emi meg ne tudja, mit kap, mert kitört volna a hiszti (nagyon szereti az"epres gyógyszert").

KépKépKépKépKép
uxi

Köszi Andi a leírást! az autós zsákra kíváncsi vagyok, nekünk is be kellene újítani egyet.
jó éjt mindenkinek!

Kép
lidikoka

Köszönöm az üdvözleteket!
kispiskóta nem a Rottenbiller u.-ba jársz a Szűcs dokinénihez? Nagyon stimmel amit írtál. Irtó lelkiismeretes, minden vizsgálatra elküld, csak néha túlbiztosítja magát (ld. megfázásból tüdőgyuszi), de nekem így megnyugtatóbb, mintha csak legyintene az aggodalmaimra.
forgolódás témához csak annyit, hogy Boldizsár éppen 8 hónapos lett Mikuláskor, már megvolt a beutalónk a Dévény-tornára, amikor megfordult, és nem volt 13 hónapos, amikor járni kezdett, tehát 5 hónap alatt lezavarta az egész "mozgásfejlődési folyamat"ot. Jankónál már nem aggódom (persze ő 1 hetesen megfordult, nem akartam hinni a szememnek) :D
Szívesen mennénk talira, de nekünk a Pólus nagyon messze van, az Örs vezér téri IKEA jó lenne :?
Ma nagyon nehezen ment az elalvás, 3 felvonásban kb. 1,5 óráig tartott, talán front van??? Nálatok?
tjuditot

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?