Szijjjjjasztok!
Beus! Nagyon vigyázz magatokra! Hú,nem semmi 200 sejtesek. Mi is ezért választottuk a D+-t. Csak nem tudtunk ilyen sokáig várni a beültivel. Nem is kérdeztem, hánysejtesek... De ez nagyon jó hír! Babaragi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bodza! Az én aláírásom is ott lesz a díjon! Indítsd nyugodtan!!!!!!

Persze, igzad van, a január is jó lesz babásodni, csak megint várni???????? Na, majd meglátjuk..
Tatukám! Ez a fura kettősség nekem is itt van..

Ha magamra, a babára, a szívemre, vágyamra gondolok, akkor mennék már. Ha pedig a józan észt sikerül néha (ritkán) használnom, akkor tudom, hogy egy csomó másik szempont nekem is azt mondja, hogy talán nem a legjob ötlet a decembert kifeküdni.

Kereskedelemben nagyon jó a karácsonyi készülődés, és abból így kimaradnék, bár szívesen beáldoznám egy-két babáért. De ha mégis január lesz a babadömping, akkor decemberben nem lesz időm ezen gondolkodni.
Szépem! Megy a bóóóót, hááá. Gyünnek rendessssen. No.
Egérsztori? Elkezdődött a tanulgatás időszaka. Ezt egy-két jól megfontolt pofonnal lehet nyomatékosabbá tenni. Terrier a kincsem, elég makacska. Esze semmi. Félek, így marad!

szóval a nálunk leggyakrabban elhangzó mondat: "Egér, nem szabad!" Lassan Sanyi is megtanulja. De csak annyit ér, mintha a falnak dumálnánk. Ekkor lendül a tasli. Na arra ritkán meglepődik, leül, lehajtja a fejét, és szerintem "gondolkodik" kb így: jaaaj, rossz voltam, kaptam anyától egy pofont... pofon, jajjj, pofon... Mi az a pofon?????? És ezzel felpattan, és mintha semmi sem történt volna a gondolkodás kemény 12 másodperce előtt, folytatja hülyeséget. Szóval ő már tud jókiskutya lenni, bő 10-12 mp-re.
Február! bocsika, de hangosan röhögtem a sztoridon. Sajnálom, hogy ennyi várakozást kellett elszenvedned, de annyira tuttin hoztad a sztorit!!!

ezek a rövidítések... halálos....
Noczi! HÓ! De jó! Imádom, csak a körítést nem... Ne essen a járdára, meg az útra, meg ne legyen hideg... Korizni is imádok, csak, gáz hogy akkor is nagyon hideg van.

A görkori meg nem ugyanaz! De azt is imádom. Négy évesen kezdtem... Felcsatolós, szétcsúsztathatóval!!!!!
Kriszta! Te csak pihenkélj, meg hányingerezzél! Tudod, kicsit irigyeljük tőled. Egyelőre! Küldd hozzám a rókakomát!
Hanyatka! Jó ez a fordított nap... Én is hozzászoktam ehhez, aztán most kicsit nehéz visszaállni a normálisba..
Topic? Nagyon kis csapatunk volt az inszemes is, de sokan szerencsére pocisak lettek, vagy lombikra készülnek, vagy öribabát szeretnének, így lassan széthullunk... Sosem veszekedtünk mi sem. Én is nézegettem másik topicokat is, de vagy nehezen lép be az új, vagy néha nevetséges, amit egymással művelnek, ha nem egyezik mindenki véleménye...
Ez pedig egy nagyon király társaság. Imádom. Függőségben szenvedek.. Ha írni nem is tudok, de minden nap olvasom.... Szeretlek titeket na...
Zsembi! El is hiszem, hogy jó volt Bodzával a minitali....
Mennem kell... Hamarosan kezdődik a kedvenc kórházas sorozatom. Mindegyik...
( Kinéztem a szobából és mit látok?: Párom a kétszemélyes fotelágy közepén a nappaliban alszik, nyakig betakarózva. Körben: Egér és Öcsi. Egér feje a vállán. Majd megrángatta a vállát, Egér, aludjál.... És alszanak tovább. Egér rendesen, mert nagyon fut, meg nyüszít álmában. Biztos rókát kerget... )
Pusszancs: