A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
vegyetek egy madáretetőt és eszkábáljátok fel a teraszkorlátra, vagy olyan helyre, ahol nem gáz, ha pottyant a madár :) (szóval ne a padló fölé). és tegyétek tele minden finomsággal. meglásd, hamar odaszoknak a madarak. anyósoméknál van ilyen, és Lencse , ahogy oda érünk, rögvest kér egy marék kaját, hogy hívhassa a madarakat. szóval még Istók is élvezné.

ancsipancsi

Votiv,
wowwow WOW Leborulva imádom, az Éjfél gyermekei spirituális élmény volt!!! Te szerencsés, irígyelnivaló ember :lol: Kérdéseket nem tudok, én valószínűleg kajáról vagy madáretetőkről beszélgetnék vele, de nekem nem is kell róla írnom :lol:
Madarak: sztem kezdetnek tegyél ki egy cinkegolyót, és meglátod, hogy egyáltalán járnak-e felétek. A madarak szeretik a magokat (állateledel-boltokban lehet kapni golyókat ill. mindenféle magkeverékeket is: köles, búza, napraforgómag a leggyakoribb alkotóelemek), kenyeret persze csak szárazat adj nekik, mert a friss megszívja magát a gyomrukban és galibát okozhat. A kertünkben úgy figyeltem meg, hogy bizonyos napszakokat preferálnak, mintha módszeresen végigjárnák a területet. És drukk, hogy odaszokjanak. De Ancsival egyetértve: tényleg csak akkor szoktasd őket oda, ha nem zavar, hogy oda is kakilnak. Nálunk egyrészt a kertbe termelnek, a teraszt meg télen nem használjuk, tavasszal meg úgyis jól letisztítom :wink:
kisün

Votiv,
a babakocsik 200 éve meglepően egyhangú, kis túlzással azt lehet mondani, hogy az anyagok változtak, a dizájn nagyon egysíkú :wink: Ezt nagyon érdekes volt látni, főleg, amikor az 1800-as évek végéről származó kocsi szinte egy az egyben ott virított egy 2000-es retró-babkocsiban (a nagy küllős kerekű marha drága mélykocsi-fajta). A XX. század nagy találmánya egyébként az összehajthatóság (az autók előretörése miatt) és a bolygókerék :lol:
Voltak nagyon szívszorító pillanatai is: pl. a babakocsi-hegyek Auschwitzban, babák nélkül...
És láthattam kismama-ajándékcsomagokat 1920-ból, bennük dettó ugyanolyan tetrapelenkákat, mint manapság is kapni :D
kisün

Szia Mindenkinek!

írni nem nagyon van időm, olvasni is ritkán.. :( minden esetre élünk, virulunk.

Fibi,
költözés nálunk is igy volt, hogy sokszor voltunk a házikóban, sőt, ha délutáni alvásideje volt, akkor már a szobájában is aludt, persze előbb babakocsiban, később az ágyikóján, így nem is volt gond az átköltözéskor. Bálintoddal már egy csomó mindent meg lehet beszélni és szerintem is jó ötlet Votivé és Indié is. :)

Temető-téma: szerintem is a természetesség a dolog kulcsa, Tinu jól összefoglalta :) És hát persze mesélni, mesélni sokat, mindenről.. :)

Votiv,
éljen éljen Liliróza és a felülés!!! :D Hurrá és gratula Istók gyerekszájához!!! :D

Verám,
azért tök jó lehetett Bécs! :D

Mi voltunk ma a leendő bölcsinkben táncházolni, bakker kicsit sem égetett le a Drága Kisleánykám... Mikor két zeneszám közt szünet volt, Fülesbébi jó hangosan reklamált: " Nem ezt!! Zenét Csilit!!! Zenét Ákost!!" :oops: :lol: :lol: Persze azért beállt ropni a többiekkel... :)

szép napot mindenkinek és csókokat!

Macsek

by the way: Nukada és Vica hogy tudom visszajuttatni a nálam lévő terhesrucikat nektek?
macskanyu

Deni: fáradtság: este elalszom a gyerekkel együtt és reggel ébredek :) ez az ellenszer

REmélem boszitopik műkszik, mert most valahogy jobban érzem magam és a gyomrom se kavar annyira. (igaz hajnalban megint taliztam rókicával a klotyón :? )
És túléltem ergo nem lettem rosszul a vérvételtől!!! :lol: Ez olyan jó, mert azt hittem, hogy kezdődik minden előlről: fehéredés-eldőlés stb. De NEM! Úgyhogy utána még de. elmentünk a ringatóra és nagyon szupi volt! Kamillka teljesen feldobódott tőle!

Indi: hol lehet úgy venni fonalat, hogy bontott, vagy maradék vagy ilyesmi???

Ruz: 20 kilós gyereket cipelni nem semmi!! :o még jó, hogy megtaláltad a csizmáját!

Közérdekű: a MUPA könyvesboltjában van egy pár művészeti könyv 50 %-os akcióban!!! Pl Monet és társai, Klimt, Andre Kertész indulása, Mai Design, Vendéglátás, szakácskönyvek, Gyöngyékszerek, Toscana, Velence, Kárpitművészet, és gyerekeknek van Repülőteres, Építkezős, Tanyás, Tűzoltós kisablakos (mint a Mimi) könyv 648 pízért, ebből kapott Kamilla is, az építkezőset :) Meg vettem egy kötős könyvet 1490.-ért.
De úúúúgy vettem volna még mert szépek voltak és nem voltak olyan vészes árban 2-3000 Ft egy nagyobb művészeti könyvért! Szerintem jó karácsonyi ajándék lehetne ;)

Temető: múltkor néprajz órán vetített a tannéni egy fotósorozatot egy moldvai temetésről. Háát...4 napig van a ravatalba a halott, nyitott koporsóban és kántálnak mellette. És persze egy csomó képen voltak gyerekek is, akik igy tanulják meg a helyi szokásokat és rituálékat. Nekem ez már sok(k) lenne, mert állítólag ez a temetés pl nyáron 40 Cba volt. Ühüm..a többit el lehet képzelni...

Votiv: én olyan kulturálatlan vagyok, hogy lövésem se volt ki ez a valaki akit írtál.... :oops: de Kisün hszből kiderült, hogy író :)
De majd kikupálom magam és megveszem azt a könyvet amit Sün írt, hogy jó.

és ki az a Janice az ERben??? :oops: ezt se tudom...

Zsan: képzeld az új körzetim monitorján mi is a háttérkép???? Na???? Hát Dr.House és az ő csapata! :lol: Egyből szimpa volt az öreg! Na kinek van még ilyen dokija???

Rylie
rylie

Ja és Judit: a srácok-lányok nagyon szépek! És a nagyfiad, meg egyenesen elbűvőlőőőőő szemekkel rendelkezik! 8)

R
rylie

Sziasztok,

az eddigi über heppi állapotomat most egy kis szomorúság váltja fel. Hétfőn voltam UH-n ott megállapították babóca tényét, nagyon öröm stb.. Erre ma vérzés, csak úgy a semmiből és hozzá egy kis hasi fájdalom. Hát van egy sejtésem, hogy ez mi lehet... :cry: :cry: :cry:
Na de valszeg, ha mennie kell, akkor igy kell lennie.
Bocsi, hogy máshoz nem tudtam hozzászólni. :o
J

Kép
Kép
johanna1975

Johi!

Azért még ne add fel teljesen a reményt!!! Én B-vel 1,5 hétig véreztem, igaz akkor még nem is tudtam, hogy van, de később kiderült, hogy végig ott volt. Amikor meg már tudtam, hogy ott van, akkor is volt egy ilyen hirtelen vérzésem, és mégis itt rosszcsontkodik a hátam mögött!!!
Nagyon szorítok azért++++++++++++++++++++++++++++

Pocak

u.i: ha holnap dolgozik a férjed, akkor elmennék a cuccért, persze Őt is hívom azért :)

Pussz: Pocak
pocakpacni

Johi,
bakker még ne add fel, a vérzés ténye SEMMIT nem jelent! Milyen? Piros, erős vagy gyenge, barnás? Erősödik? A hasfájás pedig... ha elmegy egy baba, az jó erős görcsökkel jár, nem kis alhasi fájdalommal. ++++++++++++++++++ neked!!!!!!
kisün

Macs,
ILYEN jó volt :mrgreen: csili hagyján, de Ákossal lebukni???? :shock: én is égtem volna :mrgreen: :mrgreen:

Johi,
és a vetéléses vérzés nagyon erős és darabos, szóval még semmi gond nincs! HA erősödne, vagy holnap még ugyanígy fennállna, akkor érdemes elmenni egy uh-ra (h-ban ambulanciára bemész, és mivel fenyegető vetélés, sürgősségi ellátásban megcsinálják!), ott minden kiderül. De addig is +++++++++++++++++++++++

v
kisün

Johi: nekem Kamilla előtt volt egy talán 5 napos Magocskám aki elment, de olyan érzés volt, mintha alulról egy hosszú kardot döftek volna belém! nem szimpla mensis görcs volt! és utána sok-sok vér.
Szóval a kis hasi fájdalom miatt no para!!! REméljük Pocaknak van igaza!!! Hívd fel a dokidat és menj el azonnal!!!
+++++++++++++++++++++++++++

R
rylie

Johi,
+++++ itt egy virtuális ölelés!!!!+++++++ én is hiszek abban,h a dolgok nem véletlenül történnek, de akkor is rossz érzés lehet...

Rylie,
máris szimpi a dokid! Épp dokikeresőben vagyok, hol rendel????

Temető/temetés:
valóban, a természetesség a legfontosabb, aki nem akar halottakat nézni a ravatlozóban, az ne nézzen, én magam sem lelkesedem az ötletért, de nagyon sokan meg igen. És gyereknél azért nem tartom megrázónak (kicsi gyereknél)mert ő nem fogja fel pontosan mi is a halál, szóval el tudom képzelni, h simán azt hiszi, h csak alszik. Naiv lennék???? :roll:

Rylie megint,
minden tiszteletem a moldvai csángóké! bárcsak sokkal többet tudhatnék róluk!!!!!!
Janice pedig a Jóbarátok Chandlerjének volt az idegesitő barátnéja...
TUdtátok, h Dr. House játszott a Jóbarátokban is???? :lol:

Votiv,
engem az érdekelne, h mi a kedvenc együttese... 8) 8)

Indi,
szted jó ötlet lenne egy rajongónak elmenni egy ilyen beszélgetésre??? Csak azért kérdezem, mert pont a múltkor olvastam Morgan Freemantől,h ő pl nagyon fázik az ilyesmitől. Ha vki a életének egy db-ját odaadná, az meg tudná azt "játszani", h nem ájul el mindjárt???
Én egy dologot nem szeretnék ebben az életben: találkozni Hugh Laurieval, vagy pl. amire már úgysincs esélyem, F. Mercuryval...
mindkettőnknek roppant kinos lenne, pedig alapvetően tudok viselkedni... :roll:
zsancikant

Johi! drukkolok értetek!!!! mikor mész dokihoz? puszi, és ne add fel!

votiv 8)
votiv

Indi :D nem is tudtam, hogy tudsz urduul :mrgreen:

Kisün, köszi a beszámolót, nagyon érdekes volt! madaras ötletet is köszi!
Ancsi, neked is!

Rylie, igen, híres író, ő az: http://hu.wikipedia.org/wiki/Salman_Rushdie
egyébként feltűnt a Bridget Jones naplójában is, saját magát alakította, és R. Zellweger és Hugh Grant is tőle kérdezte meg a könyvbemutatón, hogy merre van a klotyó :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Votiv, Rylie :) köszönöm! :)
Johi, nagyon szorítok Neked, hogy ne legyen semmi baj!!!!!!!!
(egyébként most nézem, 7-e van?épp egy éve vették le Balázsom 11.ujjacskáját... :) növesztett magának 2 db.hüvelyket is!!biztos ami biztos... 8)
judit_78

Johi,
millio ++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
Gondolok Rád!!!!!

(bocsi, most csak ennyi, itt a nagynéném.....)

KépKép
fibi

hátha vkit érdekel:

III. LÉTKÉRDÉS KONFERENCIA
EGYÜTT-LÉT. A KAPCSOLATOK TERMÉSZETRAJZA

Időpont: 2007. november 9. péntek
Helyszín: Gólyavár, ELTE Bölcsészettudományi Kar, 1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Létkérdés Konferencia sorozata idén, harmadik alkalommal, újra párbeszédre hívja a tudományok, illetve a teológia neves képviselőit, hogy az emberi kapcsolatok sokszínűségét, természetét vizsgálják.

10.15 – 11.10
Előadás: Mit hozunk a gyerekkorból? A család szerepe az emberi kapcsolatokban.
Előadó: Vekerdy Tamás pszichológus

Arra, hogy milyen minőségű emberi kapcsolatok fenntartására lesz képes valaki az élete folyamán, a kora gyerekkor élményei döntő hatással vannak. A szülők szerepének és felelősségének hangsúlyozása.

11.10 – 12.00
Előadás: A kapcsolatok transzcendentális vonatkozásai
Előadó: Sivaráma Szvámi vaisnava teológus

A legnagyobb boldogságot vagy szomorúságot az életben az emberi kapcsolatok okozzák. Isten is azért teremtette az élőlényeket, hogy velük a legváltozatosabb kapcsolatokat ízlelje meg. Isten és az élőlények viszonya az önzetlen szereteten és szolgálaton alapul. Jelen világunkban azonban az emberek általában önzően, csak a saját boldogságukért küzdenek, holott az emberi kapcsolatok is csak akkor működőképesek, ha a kölcsönös szolgálaton alapulnak.

12.00 – 12.10 Szünet

12.10 – 13.00
Előadás: Az igaz barátság és szerelem esélyei
Előadó: Daubner Béla pszichiáter

Azért nem működnek manapság megfelelően a bensőséges emberi kapcsolatok, mert az emberek szinte kizárólag kapni akarnak, és nem igazán hajlandóak erőfeszítést tenni és áldozatot hozni a másikért. Korunk, az önzés kora.

13.00 – 14.00 Ebédszünet

14.00 – 15.10
Kerekasztal-beszélgetés: Tanítható, tanulható-e a szeretet?
Résztvevők:
Csepregi András evangélikus teológus
Verő Tamás rabbi
Tóth-Soma László vallásfilozófus
Moderátor: Danka Krisztina irodalmár

Megfelelő neveléssel mindenki alkalmassá válhat arra, hogy kielégítő emberi kapcsolatokat tartson fenn. Minden kapcsolat alapja a kölcsönös megbecsülés, tisztelet és jóakarat. A gyermekeket elsősorban ezekre kell nevelni.

15.10 – 15.50 6
Előadás: A barátság és a szerelem kultúrája az ősi indiai eposz, a Mahábhárata alapján
Előadó: Jeney Rita régész, indológus

Az emberi kapcsolatok akkor működnek a legjobban és adják a legnagyobb elégedettséget, ha a felek Istentudatosak. Példák erre a Mahábháratából, a világ egyik legnagyobb családregényéből.

15.50 – 16.00 Szünet

16.00 – 17.00
Vita: Hogyan tehetők jobbá az emberi kapcsolatok?
A vita résztvevői: Tari Annamária pszichológus és Tasi István kultúrantropológus, vaisnava teológus
Moderátor: Sonkoly Gábor történész

Az emberi kapcsolatok alapja a kölcsönös tisztelet, szolgálat és kötelességteljesítés. Ezt nehéz elfogadni mai világunkban, mert hatalmas erőfeszítéssel jár, és nem kecsegtet azonnali élvezettel.

További információk:

Időpont: 2007. november 9. / péntek
10.00 – 17.00

Helyszín: ELTE Bölcsészettudományi Kar
GÓLYAVÁR
1088. Budapest, Múzeum krt. 4-8.

Bővebb információk a konferenciáról és az előadókról: www.letkerdes.hu

Részvételi díj: 1000 Ft

votiv 8)
votiv

Salman Rushdie nekem max. a Bridget J. naplójából ismerős :D

PATTANÁS:
Lencse arcán egy hatalmas piros folt keletkezett (kemény), majd tegnapra begyűlt és sárga közepe lett. ő kérte, hogy nyomjam ki (látta korábban, hogy nyomom az apja pattanásait), de épp hogy hozzáértem már ki is fakadt, és jött belőle a "pattanáslé". (tudom, mehetek a mókusok elé, hogy egy 2 éves gyereket nyomkodok :/), mindenesetre mára még mindig vörös és újra begyűlt, de ma már mondta, hogy csak pusziljam meg, és ne nyomjam. :D
járt már így vki? egyáltalán pattanás ez? és ha igen, mitől?

Johi,
sajnálom, hogy a korai örömödet beárnyékolja ez a vérzés. mivel én is jártam így (halvány csík, vérzés) nem tudok olyan biztató lenni, mint a többiek, úgyhogy inkább befogom. mindenesetre nagyon drukkolok, hogy minden úgy menjen, ahogy a magzatnak a legjobb.
ancsipancsi

Sziasztok,

Köszi a drukkokat, öleléseket, jól esik nagyon. :lol:

Nos a vérzés, a piros minden színét felveszi, rózsaszínen indult, most már erős és bizony vannak benne rögöcskék is, ahogy elnézem. A derekam leszakad, jó szarul vagyok.... Úgy vagyok vele, hogy akárhogy is legyen az úgy van jól. Hihetetlen higgadt vagyok, valszeg a jó kis Bach cseppek miatt, de azért a szívem megszakad, mert nagyon szeretnék bébicskét. Egyébként még nagyon kicsire saccolták 5 hetest írtak a papírkámra.

Hun van az ambulancia? meddig lehet oda menni? Ha bártfaiba mennék Uhra arra kell ilyen esetbe beutaló?

Kép
Kép
johanna1975

Pocak: holnap dolgozik Zsolti, vele tudsz egyeztetni. :lol:

Kép
Kép
johanna1975

JKohi, nagyon sok +++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!
Rem.minden ok lesz!

Most csak ennyi, csajaim irtóra randalíroznak a gyerekszobában...de ezt fontosnak éreztem.
rídonli#

Johi, nem hiszem, hogy kell ilyenkor beutaló, mert az első UH-papíroddal is fel tudnak venni, és ez emergency, de azért egy telefont megér, hogy ne ott kelljen rohangálni. Dokid van?
és továbbra is soksok +

votiv 8)
votiv

Johi,
ez nem hangzik jól :(
beutaló nem kell, fenyegető vetélés sürgősségi esetnek minősül, ilyenkor az ambulancián felvesznek, utána pedig a nőgyógyászaton az ügyeletes megnéz uh-n. Éjjel-nappal bármikor mehetsz!
+++++++++++++++++++++ továbbra is!!! Ha bármi kérdés lenne vetéléssel kapcsolatban, akár itt, akár priviben nyugodtan tedd fel!
puszi és kitartás!!!

vera
kisün

és Johi,
hidd el, ha ilyen korán elbúcsúzik egy baba, tényleg oka van! Ez majd később teszi könnyebbé elfogadni, ilyenkor csak kivan az ember :(
kisün

Johi: AZÉRT SOK ++++++++++++++++++++

És beszéltem Zsoltival, holnap elhozom...

Nem tudom már ki írta a 3D-s képet a gyerkőcről, de hogy el tudjátok képzelni :D :
[url=http://www.gravirexpressz.hu/index.php?main_page=page&id=31[url]Ilyenek[/url]

Jó Éjt!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Johi:
Sok +++++++++++++++++!!!
Az elején én is véreztem egy kicsit és elsőre nem is látták Rékát... (reménykedő-szmájli)

Kepes jó volt, most megbocsátom neki, amit az IKEAban művelt velem... :roll:

Nem reagálok semmit, kak kedvem van... Jönnek anyósomék a hét végén és már előre rosszul vagyok... Ráadásul pénteken lett volna tök jó program (Márton-napi Bor-bár: liba vacsora és újbor kóstoló), Zoli is tökre begerjedt rá! És már előre félek, hogy mi lesz, mert ma már a saját anyukámmal is összebalhéztam Réka miatt... Jajj, ezt annyira nem akarom. Jó, hogy messze laknak, de ha mi eltudunk menni bárhova jövünk-megyünk stílusban, akkor nekik miért kell péntektő vasárnapig boldogítani engem???? Ráadásul Zoli szabad hétvégéje...
Tudom, hogy most önző és tapló vagyok, de már megérdemlem...

nukada

Pocak,
privi ment!! :lol:

FIbi,
neked köszi a ++++-kat, viszont kivánom a pakoláshoz!!!!

Votiv,
bájvédő: ha majd egyszer H.Laurieval készitesz interjút, azért eljönnék veled nyálat csorgani...de ha telefonos lesz, akkor is elmegyek hozzád, és hallgatom a hangját... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Na jó, azért...
Macs:
Tavasszal/nyáron úgyis lesznek nagy pocakúak, esetleg, ha velem nem találkozol, bedobhatod a közösbe :lol: :lol:

Van egy C&A-s terhes pulcsim, bordó, kötött (én szinte csak abban lézengtem) valakinek esetleg?

nukada

Zsanci, House-ra fel! már csak 5 perc... egyébként az a titkolt tervem, hogy ha majd egyszer visszaállok rendesen a munkába, akkor klassz nagyinterjúkat fogok csinálni csupa különleges, általam szeretve tisztelt emberkével :D
vagy elmegyek pl. Hollywoodi tudósítónak :wink:

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Bence és Ábel babák tüneményesek :) nosztalgiáztam kicsit a babahordóban üléssel, hol van az már nálunk :wink:

Judit, szia :)
Balázs 11 ujjú volt? Ő egyfajta szemlélet alapján Táltosnak született. Még lehetsz ettől nagyon boldog később. :)

Votív,
Mit csinál itt nálunk Salman Rushdie????? :) drukkk az interjúhoz!!! de sajnos egyetlen könyvét sem olvastam még, biztos van mit pótolnom :)

Mi szemészeten voltunk ma Ákossal kontrollon. 1 óra várakozás után doktornénihez be, ő elküld ultrahangra. Ultrahangos orvos orrunk előtt szobából ki - továbbképzett a rendelési idő alatt - és 2 óra múlva jött vissza :shock: :shock: :shock:
DE megérte, mert Ákos az egy abból az egymillióból akinek megmagyarázhatatlan módon felszívódott a szürkehályogja!!!!
Aztán beiratkoztunk az oviba jövő Augusztustól szóval ma is egy gyönyörű nap :D :D

Kép
akata

Votiv,
amolyan Návai Anikónak???? 8) 8) :lol: :lol:
zsancikant

Votiv :) bizony tudok, de nem ám úgy, mint Pandacsöki Boborján :lol:

Zsanci :) Én az egyoldalú(nak hitt) szerelmeimre is úgy néztem titkon szerelmesen, hogy soha nem jöttek rá :lol:

Vera :) akkor A mór utolsó sóhaját se hagyd ki, az még talán az Éjfél gyermekeinél is jobb :)

SR-hez nagy türelem kell,nem egy könnyed esti LesKiskegyed-olvasmány, de ő egymaga annyit tud a keleti és nyugati világról egyránt mint senki más és közben olyan mély és misztikus, mint Marquez. Egy csoda!

Nekem plusz csemege, hgoy értem az összes kis idegen szót, amit használ és őt olvasva mindig megelevenednek az én emlékeim is - amik sokszor brutálisak, ahogy az ő irásai is. Komolyan, ha valaha csak egy kicsit beszélgethetnék vele, hát... de úgy is jó, ha csak olvasom. Na holnap neki is állok újraolvasni.

Johi :) Ha vérzel, usgyi be a kórházba, ne törd a fejed előre mindenfélén. Hajrá és csak pozitivan!
indianyo

Köszönöm a sok bátorítást. MOst értem haza a Hból.Megjártam az ambulanciát. UH-t nem csinálták, azt mondták nincs nekik a nőgyógyón, ezen csodálkoztam.
manuális vizsgálat alapján, még zárt a méhszáj, vérzés utalhat akár fenyegető vetélésre, főként ha erősödik a dolog. Ha nem akkor pedig vérzés, de akkor is nagyon oda kell figyelni. Én valahogy nem vagyok a vérzés és a paraterhesség híve, úgyhogy inkább úgy gondolom, ha mennie kell menjen most és ne kelljen végig vérezgetnem és parázgatnom az egész 9 hónapot. Meglátjuk mi lesz, ha erősödik akkor be kell, hogy fejezzék a kórházban, ha pedig elmúlik, akkor nem tom mi van. mitől vérezhet az ember lánya?
Köszi a segítséget.
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Rushdie könyveit apukám előszeretettel olvasgatja, igy nekem is volt többhöz is szerencsém. Szeritnem jól ír az emberke, nagyon érdekeseket.... Na ez jó értelmes vót, de most nézzétek el ezt nekem. :-)

Kép
Kép
johanna1975

köszi köszi a költözéses tippeket továbbra is :)

Johi, voltál ambulancián?????? mi volt???

Votiv,
én is wow-zok itt erösen..... 8) ismerös az arca a BJ-bol tényleg :lol:

(én most kicsit euforikus hangulatban vagyok, mivel itt aludt a nagynéném, kihasználtuk a ritka alkalmat, és Ábel elalvása után elmentünk egy bucsu italra (+palacsintára) abba a szadai vendéglöbe, ahol az esküvönk volt anno..... dejo is lenne minden nap ilyen jokat beszélgetni a párommal.....)
fibi

Johi,
nekem elmúlt :(, de csak 8-9 nap után kb. és a teszt már semmit nem mutatott. (a hasam hullámzott és nagyon fájt, és nagyon bőven vérzett egy hétvégén) viszont nem mentem vele kórházba, s azonnal újra próbálkoztunk (csak pár napot kellett várni ugye a 14. napig :D), s már úgy mentem a dokimhoz (kissé későre kaptam ip-t), hogy megint terhes voltam (pár napos), csak ő még nem tudta, sőt, aszonta nem hinné, meg hogy most rögtön ne próbálkozzunk, de mondtam, hogy későőő! :) úgyhogy, mivel fiatal vagy, meg erős, ha ez a baba menni akar, annak tényleg oka van, de utána megint össze fog jönni, csak rá kell feküdni a témára ;-)
nekem egyetlen gondot okozott (lelkieken kívül) az első baba elmenetele, elszaporodtak a bacik a hosszú vérzés miatt. kellett volna rá valamit használnom, de azt terhesen nem lehet, s én már ki se váltottam, mert megegyeztünk, hogy csak akkor váltom ki, ha megjött. szerencsére nem jött meg!
én küldöm a pluszokat! :)))++++++++++
ancsipancsi

Indi,
helyes, akkor ügyes vagy, és fel a nagy kalandra!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Johi,
++++++++++++++++++++++++ sok sok sok!!!!
és mi lett az uh-készülékkel, ami egy évvel ezelőtt még ott volt a nőgyogyón??? Azzal nézett meg Faludi, és Meme épp kinyitotta a száját...és tátogott...na, minnyá bőgök is... :roll:
egyébként meg az jutott eszembe, h az egyetlen nagyon jó dolog a Hban az volt, h volt időm OLVASNI!!! Most is jó lenne beonulnom egy napra, amig kiolvasom a könyvet...
zsancikant

Johi,
+++++++++++++++++++hegyek továbbra is, teljesen megértem, mire gondolsz!
A nőgyogyászaton egyébként VAN uh-készülék, nem tudom, az ambulancia ezt miért mondta, ha nincs, akkor én is csak hallucináltam azt a vizsgálatot :? Meg hozzá az osztályos orvost...
Van orvosod?

v
kisün

Az ambulanciáról felkerültem a nőgyogyó osztályra ott egy vizsgálóba, ahol azt mondták, hogy nincsen és nem is nézték meg, hogy mi a helyzet. Ez akkor felettébb fura nekem. Na sebaj... most már nem megyek vissza. :lol: :lol: Osztályos orvos volt, magas beosztású és mégsem UHzott meg.
Nincs orvosom, mert még korainak találtam a döntést, erről itt már sokat agymentem, igy most nem kezdek rá megint. De valszeg Tóthdoki felé dőlt volna a dolog. (ismét nem szentimre) hihi....

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
:? no comment. Pihenj sokat és vigyázz magadra, +++++++++++ok mennek továbbra is!
kisün

Johi,
jaj félre ne érts. A :? az orvosnak meg az osztálynak szólt, semmiképp nem neked...
Vérzés: sok mindentől lehet, lehet akár vérömleny is, ez általában felszívódik, és a babának közben kutya baja, tapadhat rossz helyen a lepény, de ez később jön elő sztem. Lehet ikerterhesség, amiből az egyik baba elmegy... de ezek találgatások, úgy, hogy abszolút nem értek hozzá. Ezért kellett volna az uh. Hanyadik héten kellene járnod? Az uh kisebb babát mutatott? Ha igen, mennyivel?
Elmondták legalább, hogy mire számíts, ha vetélésről van szó?
Bocs, de ilyenkor robban az agyam :? :?

v
kisün

Vera: nem mondtak szinte semmit... nagyüzem vóóóóóóót... három hasonló sorsú asszonykával voltam ott. :-(
Még nagyon korai a dolog, az UH 5 hetest mutatott, ami szerintem teljesen reális. Ikreket nem láttunk, egy pici mügyit mutatott a hétfő UH.
Sajnos nem tudom (vagy inkább szerencsére), hogy mi jön eztán.
Most amolyan nem tudok pihenni, inkább valamit csinálok, mert az elvonja a figyelmemet. De mondom annyira nem vagyok kiakadva, mintha mondjuk már 10 vagy akár több hetes lenne.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
értem. Csináld azt, ami jól esik!!! Ha bármi kérdésed van, megtalálsz :)

v
kisün

Johi, most olyat káromkodtam, hogy felébredt a fiacskám sirva szegény Mi az, hogy nem uh-ztak meg? Na ne má hogy nincs uh a nőgyógyászaton :evil: n Mondjuk 5 hetesen még nicns szivhag sem, msot akkor két hétig vársz?
indianyo

Kissün: köszi, szerintem élni fogok a lehetőséggel, csak még fel sem fogtam szerintem... kavarognak a gondolatok stb...

Indi: nem, nem... ha erősödik a vérzés, akkor befejezik mesterséges úton. Ha pedig javul, akkor megnézik mondjuk két nap múlva UHval a bártfaiban, mert ott van UH. :lol: :lol: (ha el nem viszik addig valahová) :lol: :roll:

Kép
Kép
johanna1975

Ó hab a tortán... most hívtak a bérlőim, hogy betörtek a lakásomba. Na ez még kellett mára.

Kép
Kép
johanna1975

Nagyüzem , bazmeg.... azért annak a kismamának ez egy IGAZI dolog, ő nem egy a sok közül, hanem Ő és az Ő BABÁJA.... innen is no comment.
:cry:
Johi, rengeteg drukk és a lehető legjobbakat és azt tényleg!
Lakás ne izgasson, biztos csak a bérlők vackait vitték, a falak megmaradtak. De könnyen beszélek... mesélj holnap, hogy mi volt, gyere, panaszkodj, könnyebbülj meg! És hozz jó híreket! :) Hátha ez az éjjeli eső elmos minden gondot reggelig.
neet
neet

Johi:
++++++++++++
De a vérzés tényleg sok mindentől lehet, nekem pl sárgatest hormon hiányom volt (éljen a fogigátló tabletta :twisted: ). És én úgy voltam vele, hogy a gyereknek nincs baja, szal én vagyok a "béna", úgyhogy beszedtem egy kis hormont de a cucc itt szuszókál a szomszéd szobában :wink: :wink: :wink: :wink:
Meg plussz volt egy hematómám is, de az meg felszívódott...
Ki volt a doki????
UH :roll: :roll: :roll: :? :? :?

nukada

Johi :) No akkor msot jobban leszel a pihenéstől, apafej intézi a lakásügyeket te pedig pénteken mész uh-ra, erre gyúrunk :)
indianyo

Mostmár tényleg ide való:

"A nagy magyar valóság

Két beteg sántít be két különböző magyar orvosi rendelőbe és mindkettőnél megállapítják, hogy csipő protézis operációra van szüksége.

Az első beteget egy órán belül megvizsgálják, azonnal elvégzik a röntgenfelvételt, kiértékelik, és másnapra kitűzik az operáció idejét.
A második beteg egy hétig vár, míg a körzeti orvoshoz be tud jutni, aki egy specialistához küldi. A specialistára nyolc hétig vár, aki kiírja röntgenre, amit egy hónapon belül elvégeznek és kiértékelnek, megállapítják az operáció szükségességét. A kórházban előjegyzik és 9 hónap múlva már meg is operálják.

Mi a különbség a két beteg közt?

Az első egy kutya, a második egy nyugdíjas egyetemi tanár."

Azért nevessünk rajta egy kicsit... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?