A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Bár nem jeleztem vissza, mert Apa elzavart pihenni, de én is támogatom Apánk díjazását! Igazán megérdemli ez a dárga jó ember! Olyan lelkiismeretes!

Bodzikám drága, köszönöm jól vagyok, remélem a picikéink is. Sok-sok simit kapnak, és sok kedves szót,és Apától sok puszikat! Remélem tetszk Nekik és megmaradnak! :D

Zsembi, nagyon édi lehet a macsekod! Tényleg vigyáz Rád!!!! Lehet, hogy Ő is szerencsét foghozni!!!!!

Cseka, várjuk a Dani-szoba képeket! És sok puszi a legénynek, és persze az anyukájának is! :D

Ági, hogy vagy ma???? Remélem a rókakoma elkerül.

És Te Kriszta???? Hogy érzed magad????

Mindenkinek küldöm a babaragikat ezerrel!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Ágikám!
Rég hallottunk felőletek!!:-)
KépZELd, a Pharmások név szerint tudnak Rólad/Rólatok és ezerrel drukkolnak és olyan büszkeség látszott Rajtuk, amikor Rólad beszéltek! Aranyosak voltak nagyon!!:D:D:D
bodza2005

Lányok!
Eltűntetek?:(
Lustálkodtok talán?vagy már nagyon ügyködtök?:lol:
Tessék jönni ide is!:-)
11órakor nekem is el kell indulnom dolgozódni, de este jövök, csak akkor már nem lesztek itt...

Felvethetek egy témát addig? Progi-szuri:
Emlékeztek B. Ágira? Az az aranyos anesztes és Vass doki asszisztense, tudjátok, a műtéteknél segített Dévisznek és szurikat is kaptunk Tőle, aki sajnos azóta már elhagyta az Intézetet.
Én nagyon megszerettem Őt. Neki köszönhettem többek között, hogy a fogóval végre be tudott jutni Apánk a megfelelő helyre az embrikékkel és nem kellett műteni, mert elég nehéz volt a helyzet. Ági bíztatott végig a lazításra, szorítottuk egymás kezét (szegény). Mindig nagyon jó arc volt az "áldozatokkal":lol::lol:.
Szóval, tegnap este beszéltünk és mondom Neki, hogy a Páromnak meg kellene mutatni, hova adja pontosan majd a Progikat, mert a hasamba szuperjól beadja, de izomba még nem mertünk próbálkozni. Erre azt mondta, hogy ne is próbáljuk meg, mert ez iszonyú veszélyes!!!!! Tilos olajos injekciót szakképzetlennek beadni. Fú, én totál kiakadtam, hogy mi meg adtuk volna, bár még odébb van... Zsembike! Ezt Neked írom elsősorban, aki "önszúrást" terveZEL!!!!!!!!!!!!
Na, ez rendben, mert akkor nem adjuk, csak az elég durva lesz, hogy 3hónapon keresztül, ha optimisták vagyunk:-), minden áldott nap fel kell vánszorognunk a Jánosba mondjuk vagy nem tudom, hova...
Ági annyira rendes volt, azt mondta, beadja szívesen, mert a házunknál megy el reggelente, de ezt nem várhatom Tőle. Na és mi lesz karácsonykor, szilveszterkor? JAAAAAAJ!
Bocsánat, hogy ezzel traktállak Benneteket, de ez olyan kilátástalan így, hogy nem adhatjuk mi.
Tudom, már írtatok nekem ez ügyben, de lehetne még egy kicsit valami megnyugtatót kérni Tőletek?:D KÖSZÖNÖM előre is!
bodza2005

Kép
bodza2005

Ittvagyok,ragyogok :)
Ma olyan jó a kedvem :) Most zsíroztam le a kolegákkal,hogy délben megmosság az autómat...jujj de jó...szép lesz :)
És én is,ma megyek pediküröshöz :)
És este táncika :)

Ti hogy vagytok drágáim,milyen napotok van???

Beus!Pihikézzél ügyesen!Párodnak cuppantás,hogy ilyen ari :)

Bodzus,Zsembi!Jó kis kiruccanásotok volt tegnap.De jó nektek :)

Mi van a Cyprussal???Izgulok érte!Kriszta nem írsz nekünk semmit róla????
hanyatka

Itten vagyok Bodzácskám!!!
Pusszanat!!!
hanyatka

Az Ági már nincs ott? Az aranyos, de rendkívül szigorú ágira gondolok? D e miért?
Ebéd időben benézek, most dolgoznom kell.
pusz

manoka
manoka71

sziasztok!!! :D

bodzi a díj ötlet szuper, majd írok. Tündérbogár vagy.. a szurik miatt ne aggódj ettől sokkal nagyobb dolgokat is féllábbal is megoldasz ;)
örülök, hogy jól sikerült a találka!! :D

Beus, 200 sejtesek, hát JUHÉÉÉÉJ!!! 50%, akkor a kettőből 1 TUTI :D na ezek a szép kilátások! Vigyázz magatokra!

cyprus????? valamit mondjatok már róla aki tud... csak hogy jól van -e... :(
yamita

Bodzácskám!Ha ő felajánlotta sztem élj vele és majd veszel neki valami kis ajit.Mit szólsz???Rémes lenne naponta a Jánosba járkálni :(
hanyatka

Hanyatka be@rás a bankok videó amit küldtél nem semmi hogy élnek az emberek akkor mi ne is panaszkodjunk.

Tatukám neked meg már megint nem mennek el az emailok.

Andi
zsembi

Szia Zsembi bébi :)

Igen,nagyon gáz ahogy ott élnek,nem??

Tatu!Én emailjeim sem mentek át neked :(
hanyatka

Szija Yami!
Pusszantás!!!
hanyatka

Sziasztok!

Csacsogós Csajocskák! :) :) :) én azért sokszor jövök, de alig győzök jegyzetelni! Én nem voltam még másik topikon, csak beleolvastam egy-kettőbe. A mienk a legaktívabb, ami szintén az összetartásunkat, összefogásunkat jellemzi. és ez SZUPER!!!!

Február, semmi gond, nem zavartál össze. Én még tényleg csak érdeklődöm, nem tartok ott. De hamarosan!!!! :lol:

Tatu, köszi a képeket, annyira jó volt megnézni, hogy elő is fogom szedni a mienket és kicsit nosztalgiázok! HOgy te milyen bátor vagy! Én nem mertem beletenni az oroszlán szájába a kezemet! Mert mikor kicsi voltam láttam valami lüke filmet, ahol asszem leharapta a kezét valakinek. Ez nagyon megragadt bennem :?

Barbi! Szupi hírekkel jöttél!!! A hat hetes ultrahang nekem is nagy élmény volt, mert kicsit sem számítottam arra, amit láttam!!! Örülök neked!!!! :D :D :D

A SOTE-s sztorit elmondtam a Jóuramnak, akinek csak volt a megjegyzése: sűrgősen be kell szerezni egy olyan összehajtható széket! :) Jópofa nem? :-)

Szépem, a Nők Lapjás cikksorozatot olvasom, és nem értek egyet a Koncz dokival. Igaz, hogy a többes ikrek veszélyesek is tudnak lenni, de azok a nők, akik babára várnak hadd dönthessék már el maguk, hogy mire vállalkoznak! Mit képesek elviselni, mire vágynak, stb.

folyt köv, mert félek, hogy elszáll....
dobsakriszta

Zsembikea a minitali sztoritok nagyon aranyos és egyben figyelemre méltó, hogy vannak még ilyen vendéglátósok! Ha megyünk fel télen, benézünk hozzá! A macsekod egy angyalka, hogy ennyire vigyáz rád! Édes!!!

Zel, nálatok van pofonfa? :D :D :D nahát! és jönnek a pofon-ofonok? :) :) :) azért nyugtass meg, hogy szeretgetni is szoktad azt a rosszaságot!!!! A hányingert szívesen elküldöm akárki felé, mert egész nap elég elviselhetetlen. :cry:

Beus, köszi ma jobban vagyok, de nem kiabálom el! Én érdekes módon délután szoktam rosszabbul lenni. Szerintem délelőtt még nem ébrednek fel a huncutok eléggé akárcsak a mamijuk :D

Bodzi a progi szuri 3 hétig ment, nem 3 hónapig. 50-s dobozt kaptál? Nekem abból kettőt adtak be reggelente egy a ház előtt oviből visszafele sétáló nővérke anyuka! Ő ajánlotta fel nekem is! És nekem azt mondtákegyszer, ha valaki felajánl valamit és azt szívesen szívből teszi, akkor ő azt mérlegelte, hogy bele fér-e a napjába és megtenné-e. Azt ilyet el kell fogadni! Tudom nehét szívességet kérni, én sem tudom hogyan fogom meghálálni ennek a kedves anyukának a segítséget! De szerintem ha megszületnek a Bababák, neki már az óriási boldogság lesz, hiszen hozzájárult a születésükhöz. Ezek a nővérke emberkék egyébként is csodálni valók, hiszen imádják a hivatásukat és alig kapnak fizetést a szerintem kivételes munkájukért!

Hanyatka, eddig azért nem írtam Cyprusról, mert nem volt hozzá jogosítványom. De most felhívtam és elmondtam neki mennyire aggódtok és felhatalmazott, hogy mondjam el. Cypruska múlt héten mensizett egyet sajna, így a 2. lombik nem sikerült. :-( Ehhez képest jól van a csajszi, csak egy kicsit el akar szakadni a témától, hogy majd újult erővel jöhessen vissza!

babaragik++++++++++++++++++++++++++++++
energiák++++++++++++++++++++++++++++++++
pocaksimik és ölelések!!

Kriszta
dobsakriszta

ja azt még elfelejtettem (bocsi a szófosásért :D ), hogy Ági szigorú növérke távozását én is sajnálom, bár az első szurija után nagyon sírtam, mert nagyon fájt :cry: De jó fej volt és kedves is, csak furi volt a stílusa. Az új nővérkével még nem taliztam, remélem elődje nyomdokaiba lép! Talizott már vele valaki? Yami, Noczi?
dobsakriszta

Sziasztok Leányzók!

Csak beköszönök, ma zúzás van bent.

Bodzi, tegnap este nyomtam az ágyat, rókakoma és görcsölés, meg haspuffadás. Szerintem ez inkább "menszimanó" jövetelét jelzi :-(

Kitűző csúcs ötlet!!!!!!

Majd még benézek! Drukk mindenkinek, hajrá!!!!! :-) :-)
plümõ

Cyprus!Nagyon sajnáljuk!!!:(
Köszi Kriszta :wink:
hanyatka

Szijjjjjasztok!!!!

Húh, már megint jegyzetlni kellett :lol:

Szépem:
én sem értek egyet Koncz doki megszorításával, hogy csak 2-őt tesznek vissza, hiszen tudjuk, h milyen kevés esély van a 3-ra, nekem is 3-at tettek vissza aztán mi lett belőle???? :cry: hagy döntsenek a nők a sorsukról, ha megtapad 3 akkor ráérünk dilemmázni rajta.

Szuper lehetett a Zsembi-Bodzi tali, micsoda kalandok?!
:D
Zsembi: édes lehet a cicód, ahogy asszisztál Neked, hamarosan ő fogja beadni majd-:))

jó ötlet a kitűző, de vegyen inkább fel mindenki lábtyűűűűt :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen arik a Pharmafutárnál? Igaz Dévai sok vevőt küld hozzájuk.

Zel: nekem asszem megoldódni látszik a decemberi lombik dilemmája, mensim még sehol, úgyhogy valszeg marad a január.
Egérnek buksisimi :oops: :oops: :oops: :oops:

Bodza: az izomba adható injekcióra kell eü-s végzettségű......mondjuk arra már én sem vállalkoznék, sztem is fogadd el nagyÁgi felajánlását, vagy a kerületi SZTK ügyelet?????

Manóka: kisÁgi maradt, a nagyÁgi ment el aki a kórteremben segédkezett

Cyprus :cry: :cry: :cry: :cry:

Beus: szuggeráld a kismanókat!!!!

pussz mindenkinek

Anikó
tatulány

Beus: láttam ananászos Tibit, ha legközelebb talizunk majd veszek-:))

Anikó
tatulány

Bodza és akit még érint: nem tudom hol laktok és tudok-e ebben segjteni, én Zuglóban lakom, a rendelőm is itt van, ha ez valakinek jó és segítség, én szjvesen beadom a szurikat, biztos van olyan időpont amikor meg tudjuk oldani (egyedül az éjfélit nem vállalom :? )

Még pár nyomtatványt küldök át Apánknak hogy tudjon adni beautalót, aztán lehet jönni hozzánk.

bea
öreganyu

Zsembi, van macsekod! De jó! Nekem 15 évesen egy fél éve szenderült jobblétre. szörnyű volt átélni, még akkor is ha tudom hogy 2 pici mellett nem ideális egy lakásban....

bea
öreganyu

Kedves Bodza!

A szurit ingyen be kell hogy adják a körzeti rendelőben. Beidézem egy korábbi Hsz-emet:
"Injekció beadás:
Jelen helyzetben az ügyeleten is kötelesek beadni az injekciókat (tapasztalatom szerint ingyen), mégis aki ennyi izgalmat sem akar ajánlom az alábbi nővérszolgálatot, ahol nem ingyenesen ugyan, de korrekt áron kijönnek házhoz, akár az éjszakai tüszőrepesztő miatt is:
http://systers.fw.hu/ "

Kedves Barbi!

Nagyon örülök a babádnak. A gyógyszeres kérdésedre: Nálam ferrofol-gamma (vashiányos vérszegénység miatt), bromocriptin (magas prolactin miatt), utro, progiszuri, korábban kalium r és prednisolon, de most ez utóbbi kettő nem volt. Vérzés miatt kellett szedni magneb6-ot és rutascorbint. Ajánlott valami terhesvitamin, nálam Elevit.
A másik kérdésre nem tudok válaszolni.

Várom a jóhíreket az újabb Dévais babákról!!
albi2000

Öreganyu: még egy zuglói, örülök, én is az vagyok :-) Szuri megoldott, mert anyum is szakavatott, de köszi a felajánlást nagyon :-)

Nem tudom, már ki írta, de Ági, aki asszisztált a műtéteknél és már nem dolgozik ott, lehet tudni, hogy hova ment?
plümõ

Öreganyu: de aranyos vagy, hogy vállalod a szuriztatást-:))

Nálam is megoldott, hasbaszúrni magamat szoktam, izomba meg van egy saját dokim (párom) :D :D

Nekünk is van macsekunk, igaz mégcsak 1,5 éve, ő a szemünk fénye.
Küldjek képet?

Kisebbik gyerkőcöd fiú vagy lány?

Anikó
tatulány

Ma még csak olvastam, de végre írhatok :D

Bodzim Te egy drága vagy, hogy így örülsz, amikor írok. :lol:

Öreganyu, de jó, hogy Zuglói vagy énis énis énis az vagyok. Eddig csak az inszemhez hasbaszuri volt, azt az én édes férjem nyomta, bár nem orvos, de isteni a keze.

Tatulány, Zsembikém

nekem is van tündér-ördög macsekpajtim. Nagydisznófülű és már tiszteletreméltó korban is van 14 lesz jövő tavasszal. Ha valakit érdekel kép küldök.

Lányok isteni slide show-kat kapok tőletek, szétröhögöm magam némelyiken. Hagyatkám amit ma küldtél "kinai " :lol: :lol: :lol:

Cyprus :cry: :cry: őszintén sajnálom.

Plümő babavonalzó sikerült????

Yami, Nóczi, Beus hiányoztok!! Sokat gondolok Rátok!

Hagyatkám Te hogy vagy remélem mensi messzire kerül??!!!
andi67

Andikám:
engem minden macsekkép érdekel, imádom őket, húhúúú szép kort megér a drága.

Anikó
tatulány

andi babám pusszantalak.. :D:D:D:D
csajok nem bírom ezt a 4kor sötétedik témát.. kihullik a hajam tőle.. mindjárt lefejelem a klaviatúrát..

cyprus :cry: :cry: jaj, féltem, hogy baj van. Sok erőt Neked és remélem hamarosan újra jössz. Pihenj sokat!

tatukám hogy bírod az itthoni klímát?? :lol: kár volt hazajönni, mi? :D én mindig így vagyok vele mikor Olaszországban vagyok. Ott csesztem el hogy onnan hazaköltöztem...
yamita

Akkor Te is nagy macsesz rajongó vagy. Én speciel régebben élek vele mint a férjemmel :lol: :lol: :lol:

Emailban küldöm.
andi67

Yamiiiii :D :D :D :D
de jó végre megcsiptem, hogy itt vagy.... szóval fejelgetet a klaviaturát, én meg simizem a picurokat ott a pocid mélyén. :)

Én is utálom a telet a sötét miatt. Szavazzul le a sötétséget. fényt mindenkinek!!!!
andi67

andi, fú, hát nagyon szorítok nekik, hogy minden rendben legyen!!!
és köszönöm a pocisimit, átadom!!!
Te hogy vagy életem??
yamita

Yamikám Te éltél az Olaszoknál??? Én is imádom Olaszországot! Minden évben Velencében üljük a házassági évfordulónkat.

Én a Koalák földjén éltem egy picit, meg elvileg még fogok valamikor.
andi67

andikám, igen sokat tanultam is kint és éltem is kint..
nekem nagyon jó tapasztalataim voltak, bár dolgozni NAGYON nehéz velük, ezek b...meg mindenre: ejj ráérünk még, még akkor is ha az anyagot tegnap kellett volna leadni..neked zöld a fejed ők meg megkérdezik, hogy iszunk egy kávét??? MILYEN káááávééét, csináljuuuuk!! és csak röhögnek hogy mit idegeskedsz. :D
de ezt leszámítva nagyon klassz volt..
Te mit csináltál kint?
yamita

Yamikám köszönöm egyenlőre jól, csak az agyamat nem tudom takarékra tenni. Mindig ott pörög az agyamban .... tudod.
Bár kicsit kezdek a Michlen-emberkére hasonlitani nagy buci has, madonnai didikkel. :lol: :lol: :lol: Majd meglátjuk!!
andi67

andi, igen ez a cicinövekedés ez nagyon vicces... felröhögtem valamelyik hajnalban hogy fordultam és utánam jött a cicim.. :lol: (aki nem ismer ez azért vicces mert deszka vagyok )
yamita

Tudod a férjem félig ausztrál, és mi ott is szoktunk lenni mármint Adaleidében. Most ki van adva a ház, mert a munka ideköt.
Én nem dolgoztam csak "háztarti" voltam. Illetve segítettem a cég dolgaiban időnként.
Ezt a mediterán mentalitást imádom a legjobban. Ej ráérünk arra még!! Hát nem halnak meg annyian szivinfarktusban az olaszoknál az tuti. De a görögök, spanyolok detto.
andi67

Tatu 2 mailban küldtem cicuról képet :D Majd írj milyennek találod?? :wink:

Yamikám cici ügyben ez még a kezdet, a java reméljük ezután jön.
De legalább a fiúk örülnek neeem? :lol: :lol:
andi67

Anyucik!

akiknek már van csemetéjük,

vagy lányok!

akiknek van olyan ismerőse, akinek 2 éves korig van kislány, kisfiú babócája és szeretne szerepelni angol pelenka reklámban. Küldjön privit. Megírom hol lehet jelentkezni. :)
andi67

Andi, sikerült a babavonalzót, nagyon édi lett, de legjobb lesz, ha ürügyem is lesz rá:-) Akkor egyre több zuglói van itt:-)

Yami, jó olvasni itt:-)

Olaszország nálunk is nagy kedvenc!!! Bár mi nem éltünk kint sehol sem, csak igyekszünk utazni, amennyit csak lehet:-)

Andi, nekünk van több 2 év alatti babós ismerősünk.

Lányok, sokat gondolok rátok, hogy a kis pocaklakók már bent élvezik a szívdobogásotok adta nyugalmat!
plümõ

Plümö átküldtem emailban a castingos nő számát.
Örülök a vonalzódnak, szoritok, hogy minél előbb használjad!! :D
andi67

Sziasztok!

Andikám!Ma egyáltalán nem éreztem semmi extrát,csak agyalok,kattogok... :)
De látom te is így vagy ezzel :(
Nálam akár holnaptól már bármi is lehet.Jaj úgy izgulok :?
hanyatka

Plümő! A menszi előtt nem nagyon szoktak rókázni,nem lehet,hogy baba van a háttérben???? :)JUj de jó lenne :)
hanyatka

Remélem jövő héten egy csomó zebrás tesztel büszkélkedhetünk Apánknak!:wink: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Annyira olvastalak titeket hogy majdnem leégettem a husimat igy is sötétebb lett a bundija.

Öreganyu én bele sem merek gondolni hogy az én szandokánom itt hagyjon engem biztos hisztirohamot kapnék annyira imádom még csak 6 éves.

Andi, Tatus küldhettek nekem is macsekos képeket.

Plümő gyanus ez a hányinger nekem. :D

Cyprusom annyira sajnálom. :(

Andi
zsembi

Én is imádom az olaszokat voltam kint én is másfél hónapot sok helyen jártam.
Már elötte tanultam olaszul kicsit de kint többet lehetett és egyszer mikor beszéltem egy olasz pasi megkérdezte hogy olasz vagyok e olyan jó érzés volt. Persze már csomót felejtettem.

Yamim cici :D

Kriszta nekem küldhetsz hányingert jaj csak lenne már. :D

Andi
zsembi

Nekem is ,nekem is....hányingert :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Hányingert akarunk, hányingert akarunk :D

Andi
zsembi

Jaj csajok befaltam egy zacskó békás haribót.

Andi
zsembi

Jajajaj Zsembike :)
Én meg egy csomag pisztáciát :)Jól televagyok...hogy fogok így táncolni????????? :lol:
hanyatka

Hanyatkám csak lasssan. Nekem még itt figyel egy tábla boci nem tudok ellenálni és már kacsintgatok a 60kg felé. :roll:

Andi
zsembi

Mára elbucsuzom szép állmokat.
Kép

Andi
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?