A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok :!:

Anyos tema: Mamacka, anyosod egy paraszt :evil:

Keresztnevek: mindenki gondolja meg az Annat vagy Bencet. Erdemes olyan nevet valasztani, ami 2006-ban nem a leggyakoribb volt:
http://www.nyilvantarto.hu/new/letoltes ... ev2007.xls

Babamozgas: a pillango es bugyborekolo erzes a baba bizony :!:

Megelhetes: szanalmas, mennyire nem megy az orszagnak. Szivesen politizalnek veletek, csak a tema nem illik ide, mint ahogy a vallas sem (pedig en vallasos vagyok), de ezzel senkit nem kivanok megbantani.

Uj temat dobnek fel inkognitoban :oops: sex : ki mennyit szeretkezik ilyen allapotban a parjaval, sex utani gorcsokre erdemes-e Magne B6-ot bevenni?
katavirag

nicci, jajj jobbulást!!!

Pöttye, sziaszia! :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:06-kor.

Kép
1bambi

Deli!
Merre laktok???

Katavirág!!!

A szex témával én úgy voltam, hogy baba előtt hetente 3-4 alkalommal szeretkeztünk!!! :oops: Aztán majdnem két hónapig semmi, néha egy kis simogatás :oops: , de valahogy nem kívántam. Pár hete bizony megjött az étvágyam, és azt hiszem a múlt héten volt egy olyan nap amikor reggel is és este is...... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nicci,

Nagyon sajnálom. Legalább a Baba jól van. Jobbulást kívánok neked!!!!

Kép
emi29

Én már nem is emlékszem arra, hogy mikor sexeltem utoljára. Valahogy nem kívánom...

Kata,
A MagneB6-ot nyugodtan szedheted

Kép
emi29

Nálunk nem változott semi. Az elején kicsit jobban vigáztunk mind a ketten, de rájöttünk, hogy szerencsére nincs semmi gond utána!
Szóval minden megy, mint azelőtt. De lehet, hogy lesznek még másmilyen időszakok is.

KépKép
kisfruzsi

Kata, igen, megmondom őszintén engem nem zavar ha vki vallásos, de elég sokszor szóba kerül, és emiatt nincs is kedvem írni :( Én sem akarok senkit megbántani :) Legfeljebb nem írok addig :)

Sex, hát én le se merem írni.....napi 1 min, de 2x is előfordul :oops: :oops: :oops: :oops: , pedig baba előtt, azért normi volt (heti 2-3)

Mondjuk eddig minden gyerek nagyot változtatott a szexuális életünkön :)

Én azt olvastam hogy a sex utáni keményedés nem káros, kissé talán kellemetlen, de a babának is jó élmény az orgazmus :) Nekünk ilyenkor az vált be hogy hanyatt fekszem, és apa finoman símogatja a hasam, és 1-2 perc alatt oldódik a keményedés. Aztán a baba is jelentkezik, csak ezt apa még nem érzi :(
Viszont ma a babám csuklott!!! Szoktak ilyen korban csuklani???? De olyan rendszeres volt, hogy más nem lehet :)

NA eltűnök a balfenéken :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah Afp :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Egész héten nem bírtam bejutni a rendelésre egy beutalóért..... :twisted: :twisted: :twisted: 11-kor kezdődött ma is a rendelés, odamegyek negyed 1-kor, erre közlik hogy ma már nem fogadnak beteget, mert sokan várnak. Mondom nekem csak egy beutaló kell, minek kell várnom? Mert...Csak....

Aztán persze én leszek lebaszva, hogy miért nem vették le időben a vért.... :twisted:

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="katavirag"]s írta:kataviragzanalmas, mennyire nem megy az orszagnak. Szivesen politizalnek veletek, csak a tema nem illik ide, mint ahogy a vallas sem (pedig en vallasos vagyok), de ezzel senkit nem kivanok megbantani.
Uj temat dobnek fel inkognitoban :oops: sex : ki mennyit szeretkezik ilyen allapotban a parjaval, sex utani gorcsokre erdemes-e Magne B6-ot bevenni?

Szeretem Katavirág lendületét :lol: :lol:
Én is úgy gondolom, hogy ezek a témák nem a fórumra valók ;)
Én direkt nem is szólok hozzájuk .. Tiszteletben tartom mindenki vallását :) Valamilyen formában úgy gondolom mindenki vallásos.
Nekem a legnagyobb erőt a párom szeretete adja és a családom ...
Ha bajban lennék, az édesanyám hamarabb fizetné be a csekkjeimet, mint akárki .. na mindegy, nem folyok bele :D mint ahogy a politikába sem :lol: :lol:

A feldobott új téma is tabunak számít nálam fórumon :lol: :lol:
De persze kiváncsi vagyok, ki hogy áll a kérdéssel :lol:

[quote="szőlő"] írta:szőlőKvázi az Esőnaptól imádtam őket, unokatesómmal a mai napig emlegetjük a fehérvári Black-Out bulikat, meg mikor már feljöhettünk Pestre is egy-egy wigwamos koncertre. :)
Azóta sokat változott, inkább bővült a zenei ízlésem tökmás irányba, de a Black-Out az mégicsak Black-Out. A V.V.V.ig rongyosra hallgattam az összeset, és a mai napig előszedem őket. :)

Hát ilyesmit öröm olvasni :lol: :lol: Kicsi a világ :)
Akkor várunk szeretettel a koncerten egy kis nosztalgiára :!: Nem jössz :?: :)

[quote="ollem"]A írta:ollem férjed zenész. te hogy állsz a zenével? Nálunk mind a ketten egy csapatban vagyunk.

Én nagyon szeretem a zenét, nyitott vagyok mindenfélére ..
Mondjuk rock-zenén nőttem fel és az is jelenti a stílust, amit szeretek és rendszeresen hallgatok ..
Én nem játszom hangszeren .. én a "személyi mindenese" vagyok, hogy ő csak a zenével foglalkozhasson :D
Párom emellett játszik még két helyen, egyki Oasis Tribute zenekar, a másik egy etno-pop-rock zenekar eredeti magyar népzenével:
www.black-out.hu
www.ezust-patak.hu
www.sisao.hu

Oh Nicci!!!!!!
Remélem nincsen nagy baj! Sűrűn jelentkezz, izgulok érted! Gyógyulj meg hamar!

Zsuzsófi
- Remélem azért eljutsz időben a papírért .. én is elég későn mentem, mondjuk a doki küldött későn :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Köszi az oldalakat. Megnézem őket.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="ollem"]S írta:ollemzösszenet!
Köszi az oldalakat. Megnézem őket.

Engem is érdekelne, ti mit tevékenykedtek!!!
Akár ide linkelj nekem be dolgokat, vagy priviben, mindegy :)
Minden új stílus jöhet - mindennel bővül a zenei táram :D

Kép
szösszenet

sziasztok!

nicci! jobbulást és vigyázz magatokra!

szösszenet- írtam privit.
ja, én is ismerem a zenekart. tini korom egyik kedvence. amikor az esküvős fotóidat láttam rögtön rájöttem, hogy kinek a felesége vagy. így tudom a "né " neved :D . koncertre már csak akkor járok, ha Szegeden van, de egy picit elgondolkoztam rajta.

én konkrétan dudorodásokat érzek. így szerintem ez a kicsim :D

a szexet én is kevésbé kívánom, de nem szokunk le róla teljesen :D

toncsi

toncsi80

[quote="toncsi80"]s írta:toncsi80zösszenet- írtam privit.
ja, én is ismerem a zenekart. tini korom egyik kedvence. amikor az esküvős fotóidat láttam rögtön rájöttem, hogy kinek a felesége vagy. így tudom a "né " neved :D . koncertre már csak akkor járok, ha Szegeden van, de egy picit elgondolkoztam rajta.

Megkaptam - mindjárt olvasom, és raklak a táblába! :)
Nem vagyok -né :P :P :lol: kötőjellel vettem fel a Drágám nevét, így a sajátom is szépen megmaradt! :)
Neked is azt mondom, mint Szőlőnek, érdemes lenne elgondolkozni egy kis nosztalgia bulin :lol:
November 24 - Wigwam ez hangos buli, de pont most szervezzük a Karácsonyi unpluggedokat (lesz egy Bp.-en és egy Nyíregyházán). meg lesz dec. 30-án egy előszilveszteri buli a Morrisons2-ben - szóval választás van bőven .. :D
Én amíg tudok, ott vagyok :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Kép

Kép
szösszenet

szuper!
én is a táblában! :D
toncsi

toncsi80

Mi le vagyunk tiltva "mindennemű házasélettől", mivel mélyen tapad a méhlepény.
Sőt még tornázni és jógázni sem szabad, a kilók meg csak jönnek... :(

Kép
Kép
Kép
felsoa

deli
Miért fura? Mi a fura bennük?

Gitka
Igen. Én rajzoltam.

Nicci
Ez nem hangzik valami jól! :(

A vallás vagy hit kérdéssel kapcsolatos véleményt nem igazán értem... ezzel meg szerintem azokat zárjátok ki akiknek ez fontos... annyira azért nem is került sokszor szóba és senkit nem kezdtünk faggatni, hogy márpedig foglaljon állást az ügyben... ez ugyanúgy hozzánk tartozik mint hogy milyen színű a szemünk, mit szeretünk stb, nem hangzott el egy vallással szemben sem kirekesztő vélemény. Nem értem, hogy ez miért probléma, és miért ne tartozna ugyanúgy ide mint bármi más ami fontos nekünk.

Zsuzsófi
Amit írtál meg egyáltalán nem értem... mintha ezzel bárkit is bántottunk volna. Vagy haragszol a keresztény emberekre? Én nem haragszom rád, hogy te nem vagy az... sőt nem is harapok..

A politizálás szerintem egészen más tészta... amúgy van egy külön topik is: Családosok a mai politikai helyzetben ...vagy valami hasonló.. az életmódban.
Bár szerintem ezt is lehet kulturáltan de a mai helyzetben ez nem egyszerű...

Én nem szeretnék olyan topikot ahonnan bizonyos témákat likvidálunk... főleg úgy hogy ennyi kismamit érint is közülünk.

Ollem
Csiszér Lacit ismered? Ő játszott az esküvőnkön. nagyon mély élmény volt az egész vendégseregnek, pedig nem teng túl hívőkkel a csapat.

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote] írta:n is úgy gondolom, hogy ezek a témák nem a fórumra valók

Szerintem mi is tiszteletben tartottuk, nem faggatóztunk és nem is kezdtünk el senkit agitálni... csak megosztottuk a közös élményt úgy ahogy ti a zenei ismerettséget...

Nem értem miért kell félni ettől a témától...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, dehogy bántottatok, nem, senkit se, és nem is haragszom :) Egyáltalán. Csak szerettem volna elmondani, mert úgy éreztem, hogy kirekesztődöm emiatt :( De kértem is hogy ne értsetek félre :) Én se a keresztényeket, sem a mohamedánokat, se a fideszeseket, se az mszp-seket nem itélem el, mindenki éljen úgy, ahogy neki jó. Csak zavart egy kicsit, és elmondtam :) De mondtam azt is, hogy nem gond, majd akkor nem írok. Ez nem fenyegetés, hanem hogy tényleg nem akarom hogy ne beszéljetek róla, csak azt hogy tudjátok hogy engem feszélyez. Érthető voltam egy kicsit?

Egyébként én is hiszek (vmiben, mert nem nevezném néven) és a gyerekeim is meg vannak keresztelve, a református vallás szerint. Tehát én is kereszténynek érzem magam :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="pöttye"]S írta:pöttyezia Lill...
:)
Felfedeztelek:)

Szia Pöttyöm!! :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="mamacka"]S írta:mamackazerintem mi is tiszteletben tartottuk, nem faggatóztunk és nem is kezdtünk el senkit agitálni... csak megosztottuk a közös élményt úgy ahogy ti a zenei ismerettséget...

Persze .. mondjuk bízom is benne, hogy topic nem megy el agitálós irányba :lol:
Engem nem zavar, ugyanúgy továbbgörgetem, ha ez a téma .. továbbra is így fogok tenni.

Zsuzsófi- Neked meg ne vegye el ez a kedved, olyanok is sokan vagyunk, akik nem beszélünk ilyesmiről, vagy más a véleményünk, vagy ugyanez .. teljesen mindegy :) GYere és fórumozz!

[quote="mamacka"]N írta:mamackaem értem miért kell félni ettől a témától...

Az, hogy valaki nem beszél róla, nem jelent félelmet .. sőt.
A politikáról sem a félelem miatt nem írunk - egyszerűen egy olyan téma, amiben ellentétesek lehetnek a vélmények. És ez a fórum ne vitákkal legyen tele, hanem a tapasztalatokkal, élményekkel .. bármivel :)
De amint mondtam .. nekem a sex kitárgyalása is tabu, mégsem zavar, ha erről esik szó (persze az egészséges mértékig) :)

Kép
szösszenet

De miért rekesztődnél ki... vagyunk vagy harmincan és ebből talán négyen írtuk, hogy keresztények vagyunk...
enyi erővel mi érezhetnénk, hogy kirekesztődünk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="emi29"] írta:emi29
[quote="szőlő"]J írta:szőlőa, nem jóra válazolatam mindegy, igen VII. kerületben lakunk, a Magyar Színháznál.

A Magyar Színháznál hol laksz? Én a színházzal szemben laktam a Wesselényi u-ban. A végén kiderül, hogy ismerjük egymást :)

Én pont a másik irányba lakom, a Magyar Színháztól az Izabellán az Andrássy felé a színháztól kb 100 méterre :) Egy éve költöztünk ide, előtte kb 4 évig a Dob utcában laktam, a Rottenbiller sarkán. :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szerintem ha nem azt nézzük mi sért hanem elmondjuk a véleményt(jót,rosszat)akkor bármiről beszélhetünk.Mindenkinek van gyenge pontja de úgy kell nézni h nem azért hozza fel vki h megbántson.Ha meg ezt tudod nem lehet gond.Miért is akarna bárki bárkit +bántani?Én csak mondok vmit amiről nem tudhatom kit ér érzékenyen.De nem akarok senkit bántani.
Sex-háát van ami jobban hiányzik.Lehet szemét vagyok de már nem olyan jó mint előtte.Nem tudom elfelejteni h rajtunk kívűl más is részese.És ez nagyon zavar,meg a testem se úgy áll hozzá mint előtte.
Ja és senki ne érezze kirekesztve magát én pl. nem értek a zenéhez.Nem baj majd hozzászólok máshoz. :D
Vendég

[quote="katavirag"]
írta:
kataviragUj temat dobnek fel inkognitoban :oops: sex : ki mennyit szeretkezik ilyen allapotban a parjaval, sex utani gorcsokre erdemes-e Magne B6-ot bevenni?

Nálunk Uram fél inkább nehogy baja legyen Mazsinak, úgyhogy ha heti egyszer sikerül "árdumálnom" hogy de nem lesz baja, akkor már jó vagyok :lol: :lol: Mondjuk tény hogy az első trimeszter alatt ha itthon voltam max 2 órát voltam ébren, így meg nehéz :oops:

Kép Kép
szõlõ

Lányok-én általában nem is hozom fel ezt a dolgot (vallás), de itt valahogy ráterelődik a szó.
És ahogy Mamacka is mondta, ez hozzánk tartozok, ettől én nem tudom magamat elválasztani, tényleg azt érzem sokszor , hogy az emberek félnek erről beszélni, de hát mi nem vitatkozunk, csak leirjuk, hogy a mi szemszögünkből, hogy látjuk a dolgokat.Ha ezzel bárkit is megsértek, akkor inkább én sem írok ide.Mert nekünk ez az életünk, személyiségünkhöz tartozik.Ha más nemzetiségü lennék és leirnám a szokásainkat az is baj lenne?
És még valami-mi (én és párom nevében írom) nem vallásosak vagyunk, hanem Keresztyén Hívő emberek.És eszembe nem jutna, hogy itt bárkivel a vallásról, felekezetről vitatkozzak.
Tehát bocsánat, ha bárkit is feszélyez a téma, de nem tudom megtagadni önmagamat.

Kép

Kép
deli

Nemrég beszélgettem egy ismerőssel, mert mi nem szoktunk beszélni a hitünkről általában, csak, ha szóba jön, vagy rákérdeznek.És ez az ismerős elég rossz véleménnyel volt ezekről a dolgokról( rossz tapasztalatok miatt), de észrevette a családunkon, hogy hogy élünk.És szóval beszélgettünk, meghallgattuk egymás véleményét, a végén teljesen meglepődött, hogy -jééé, mi is teljesen "normális " emberek vagyunk,Csak más szemszögből nézzük az élet dolgait, és tetszett neki a hozzáálásunk.

Kép

Kép
deli

Deli - Én azt mondom, amit írtam is .. ha engem vmi nem érdekel, nem az én világom .. vagy bármi, azt átgörgetem ;) Nyugodtan írjatok bármiről, ahogy eddig is :)
Mindenkinek más a tabu, más nem fér bele .. nem vagyunk egyformák .. de ez egy fórum. Én senkitől nem várom el, hogy magába folytsa a szót :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Holnap kezdem a kismama jógát :!:
Nagyon izgulok milyen lesz, és a derekam hogy fogja bírni :oops: :D

És a koránkelést sem tudom hogy fogom viselni ..

Mostanában (kapaszkodjatok meg ez van egy hete) éjjel felkelek egyszer enni :shock: :shock: Arra ébredek, hogy korog a gyomrom, és muszáj ennem .. :? Emellett meg annyiszor járok ki pisilni, ami már elviselhetetlen ..
Nektek van ilyesmi??
Én ezek miatt nagyon sokáig alszom reggel .. vagyis délelőtt .. :?

Kép
szösszenet

Én is így vagyok vele. Én hiszek Istenben, de nem gyakorlom a hitet úgy mint Ti. Engem sem zavar ha beszéltek róla, szerintem egy babás fórumnak nem az a lényege hogy csak és kizárólag a kismamaságról lehet beszélni, hanem hogy bármiről ami valakit éppen érdekel, foglalkoztat. Ha az a hit akkor arról, ha épp a zene akkor arról.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkred]Holnap kezdem a kismama jógát :!:
Nagyon izgulok milyen lesz, és a derekam hogy fogja bírni :oops: :D

És a koránkelést sem tudom hogy fogom viselni ..

Mostanában (kapaszkodjatok meg ez van egy hete) éjjel felkelek egyszer enni :shock: :shock: Arra ébredek, hogy korog a gyomrom, és muszáj ennem .. :? Emellett meg annyiszor járok ki pisilni, ami már elviselhetetlen ..
Nektek van ilyesmi??
Én ezek miatt nagyon sokáig alszom reggel .. vagyis délelőtt .. :? [/color]

Ahh a pisilés ismerős, ráadásul mi galérián alszunk, hatalmas dolog 1-2-szer lemenni éjjelente. És természetesen este mindig egy csomót iszom, úgyhogy... :roll:

Nekem kajával kapcsolatban az vicces hogy mikor már ennem kéne, de még nem érzem magam annyira éhesnek, csuklom kb kettőt. :lol: Mindig mondom uramnak hogy "Na, Mazsi éhes" de már a kolleganőm is röhög mikor 11 és dél között jön a csuklás :lol:

Kép Kép
szõlõ

Jó éjt Kismamik! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Látom, nagyon más dolgokról folyik most a beszélgetés. Ebbe nem akarok belefolyni, már mások által említett okokból sem.

Azért leírom, mi van velünk. Végre megvolt a 12 hetes Uh, és szerencsére minden rendben van. A méretek alapján az orvos most szinte egy héttel idősebbnek látta, de a szülés időpontja nem módosult.

Kismama jógával kapcsolatban jók a tapasztalataitok? Korábban is érdeklődtem már, csak mostanában egyáltalán nem lett volna időm járni. Azon kívül meg akartam várnia 12 hetes kort, több helyen olvastam, hogy előtte nem feltétlenül ajánlják.
Vendég

Pisilés-én mindig felkelek legalább 1x éjjel.Az evés még nem hiányzik örülök ha a szokásos adagot (terhesség előtti adag) 2 részletben meg tudom enni.Most kb.fél 3 óta fenn vagyok mert ideges vagyok az esküvő miatt.Tegnap anyós variált nem tetszik neki vmi erre most én vagyok ideges.Fáj a gyomrom is.De már megvan a vizeletminta a védőnőnek reggel viszem.
virág5-neked most hány centis a baba?Csak mert te időben közel vagy hozzám és nekem csak a fejméretét adták meg.Kíváncsi vagyok mekkora most.
Vendég

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkred]

Nektek van ilyesmi??
Én ezek miatt nagyon sokáig alszom reggel .. vagyis délelőtt .. :? [/color]

Én viszont mostanában nem bírok enni. Az ebédről már teljesen lemondtam. A reggeli és a vacsi még lemegy valahogy. Napközben pedig általában valamilyen gyümölcsöt eszegetek.
Ami a sokáig alvást illeti, én minden reggel 5.00-kor kelek és 6.00-kor indulok munkába. Viszont van olyan nap (pl. tegnap is), amikor már 9.00-kor alszom

Kép
emi29

Gitka,

a 12. hetes UH-n (12+3 hét) az én picinyem ülőmagassága 6,6 cm volt. Kb ekkora lehet most a te babád is.

Kép
emi29

Jó reggelt mindenkiek!

Mamacka, Deli,Szőlő (bocsi, ha valakit kihagytam)!!!!

Egyetértek veletek!!! Én sem szeretnék senkit megbántani, vagy éppen elvenni a kedvét a fórumozásról, és most nem is szeretném boncolgatni a témát, mert már megírtátok a lényeget, és nekem is ugyanez a véleményem....aki nem hiszi, járjon utána....

Deli!

Köszi a privit. XXXX-re nem tudok belépni, karbantartás van.... :(

Szösszenet!

Nagy példaképem az ausztrál Hillsong. Megnézem, hogy hol is vannak a neten....Magyarok közül: Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Tenyérnyi felhők, stb....Ha érdekel nézd meg a neten a zenéiket...De tudod, hogy milyen zenék ezek....Akkor nézd meg, ha valóban érdekel www.mesterkez.hu/zene

Mamacka!

Csiszér László játszott az esküvőtökön???? Az tök szuper lehetett!!!
Nekünk is László nevű játszott....de nem Csiszér....De csak egy számot A zene nem szól már címűt, ami az egyik kedvencem, kettő barátnőm meg táncolt rá....annyira megható volt.....el is érzékenyültünk a férjemmel....
A lényeg ismerem, hogyne ismerném Csiszér Lászlót....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jaj az éjszakai pisilés engem is kiakaszt.....tegnap korán aludtam, még be akartam nézni a fórumra, de elaludtam.....férjem kapcsolta ki a gépet....
Minimum egyszer kijárok pisilni, de volt már hogy kétszer is kint voltam....vagy többször...
Éjjel én is mindig éhes vagyok, de nem megyek ki enni, mert ahhoz már lusta vagyok. De amint felébredek reggel az első hogy eszek valamit, mert úgy érzem , hogy ezer éve nem ettem kilyukad a gyomrom....
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jé ma vagyunk 15 hetesek, bár a doki bácsi szerint egy héttel fiatalabbak....én nem javítom át magam......Azért se!!! :lol:
aztán majd kitalálja, mint hétfőn a barátnőmnél, hogy két héttel idősebb a baba.....31 hetes korában kiderült, hogy már 33 hetes a babája!!! Döbbenet!!! :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="emi29"]G írta:emi29itka,

a 12. hetes UH-n (12+3 hét) az én picinyem ülőmagassága 6,6 cm volt. Kb ekkora lehet most a te babád is.

Nekem a 12 hetes UH-n Mazsi már 7,5 centi volt :) (Öööö izé.... Most ahogy visszaemlékszem pont betöltöttem a 13. hetet már aznap. Akkor valószínű azért volt nagyobb)

Kép Kép
szõlõ

Ha már a babaméreteknél tartunk.
14+4 hetes babamérete van valakinek???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

www.hillsong.com

Ha akarod nézd meg!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="ollem"]J írta:ollemé ma vagyunk 15 hetesek

Mi is :D

Kép Kép
szõlõ

Tényleg szőlő!!!
Akkor együtt "ünnepelünk"!!!!!!!!!
De mi méret szerint egy héttel kisebbek vagyunk, úgyhogy én május 13-ra lettem kiírva, te biztos előbbre....Megnézem a táblázatban.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, nekem ilyen adataim vannak (Rákóczi István: Gyermeket várunk) :

12 hét 6,5 cm
13 hét 7,5 cm
16 hét 16 cm

Azt írja, hogy az adatok a betöltött hét végére vonatkoznak. Hát, 14 hetes nincs közte.
Vendég

[quote="ollem"]T írta:olleményleg szőlő!!!
Akkor együtt "ünnepelünk"!!!!!!!!!
De mi méret szerint egy héttel kisebbek vagyunk, úgyhogy én május 13-ra lettem kiírva, te biztos előbbre....Megnézem a táblázatban.... :lol:

A munka ünnepére :lol:

Kép Kép
szõlõ

[quote="virág5"]O írta:virág5llem, nekem ilyen adataim vannak (Rákóczi István: Gyermeket várunk) :

12 hét 6,5 cm
13 hét 7,5 cm
16 hét 16 cm

Azt írja, hogy az adatok a betöltött hét végére vonatkoznak. Hát, 14 hetes nincs közte.

Na akkor Mazsi "mintagyerek" :lol:

Kép Kép
szõlõ

virág5!
Köszi az infókat! Lehet, hogy az én kicsim nincs is annyira lemaradva...
14+4 a két tarkója közötti távolság 23 mm volt.
Ezt valaki meg tudja mondani, hogy mennyi idősnek felel meg??? Mert a doki az uh leletre 13/14 hetet írt.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő!
Először nekem is azt mondták, hogy május 1. lesz a szülés időpontja, aztán másodszorra május 3., most május 13. lett.....
De amikor uh előtt meglátta a doki, hogy mennyit nőtt a pocakom, akkor azt mondta, "most már biztosan behozta a lemaradását..."
Ezek szerint nem.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?