Mazsolák
HOGY VAGYTOK? ZSOMBI UGYE MÁR OTTHON VAN???? SOKAT GONDOLUNK RÁTOK ÉS KÜLDJÜK A + ENERGIÁKAT!!!!
evu:
tiszta szívből gratulálok a szépséges kis vandához, akinek a képeinek láttán feltört bennem egy kislány utáni vágy

a hormonok ezerrel dolgoztak, de aztán gyorsan leszállítam a földre
fontos lenne, h 6 hétig csak zuhanyozzál a fertőzés elkerülése végett!
gátsebgyógyulást elősegítő homeokra gondoltál már?
nekem és sokaknak beváltak:
ARNICA 30 CH napi 2*5 - sebgyógyító, vérzéscsill.
STAPHYSAGRIA 30 CH napi 2*5- fájd. csill., gátsebgyógyító
nagyon meghatóak voltak a kis családodról szóló soraid
zsóka
csak ismételni tudom magam: ÁLOMSZÉPEK A GYERMEKEID, MINTHA ANGYALKÁK LENNÉNEK. (azok is, ugye?

)
milyen új különórákra jár borcsi?
marcipánnak elmúlt az akaratos időszaka?
nagyon drukkolok, h nálatok is beváljon a aspenótos köles. egy jó tanács: ne sajnáld a szerecsendiót bele + a tetejére jó sok sajtot tegyél!!!!!! majd mesélj!!!!!
andi
kölesgolyó nálunk is nyerő. nyugodtan add majácskának! nem is mondtam, h ákos kedvence egészen kis csecsemős korától a maja a méhecske....lehet, ha megismeri egyszer személyesen maja kisasszonyt.....hűűűű, zsiguval még harcolni is fognak a kisasszonyért?????
andi, marcsi,
költözésünkről: 3 éve vándormadarak vagyunk. mindketten harasztiról indultunk csabimmal, aztán 13.ker. 41 nm-es lakás, egy évre rá ákos pocakosan 13. ker. 76 nm lakás, egy év múlva szabi pockosan 110 nm ház haraszti, egy év múlva, azaz jövő héten 120 nm ház haraszti. ez utóbbi remnyeink szerint végleges, és főleg családi okok miatt. a szüleimenk kettőjüknek túl nagy a ház, és úgy döntöttünk, h a miénket eladjuk, abból veszünk nekik egy 45 nm-es kertkapcoslatos sorházban egy lakást, amibe márc.ba költöznek be, mi pedig mint nagycsalád megkapjuk az övékét. + nem utolsó, h még az óriási banki lakáshitelünket is vissza tudjuk fizetni
nem semmi volt havi 80ezret kinyögni két pici mellett....
marcsi
tonhalas nyerőnek tűnik, ez lesz a hétvégi menü

+ másik nap kipróbálok egy töltött padlizsános csodát. ha bejön, akkor feldobom a receptet ide is...vagyis addigra jó lenne tényleg egy külön topic.
kata
hűűűűű, azokat a képeket én is meglestem

eszméletlen jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy haladtok az új tornagyakorlatokkal?
még korábban említetted, h nektek víztisztítótok van. hol vettétek? milyen márka? mi szeretnénk venni egy jót, kérlek írd meg a
tapasztalataidat!
fatima
a képről csak annyit, h FESTŐI
hajrá kényeztetés!!!!! én is megyek ma kozmetikushoz, már alig várom!!!!!
tarek zöld satyiját hol vetted? annyira szép!!!!!
apa szerencsére sokat segít, éjszaka felváltva etetünk, és mivel saját cége van, ezért elég rugalmasan dolgozik, szept.től pedig már csak 6 órázik....reggel 8 ig együtt vagyunk, többnyre 5-6 körül már itthon van, de a fürcsit soha nem hagyná ki. minta apuci!!!! ti apácskátok? egyszer még írtad, h ő is elég korán jár haza, ugye?
zsófi
de jó, h jónás tényleg jónás
mióma? nem is tudtam róla...merre van az a drágaság?
mangó
köszönjük a köszöntést! én is első blickre samunak hittem bendét

édes kis szöszi hercegfi!!!!!!
ediske:
még nem is üdvözöltelek itt a nagy rohanásban

isten hozott és utólag is gratulálok a kislányodhoz!!! nagyon szépek vagytok!!!!
rólunk:
ákos tombol, maximum fokozaton lángol a vére.......én ezt soha nem gondoltam volna lányok. azt hiszem beléptünk a dackorszakba + kis testvérféltékenység + géneknek köszönhető extra makacsság
csak a tegnapi napról dióhéjban, h nagyjából átérezzétek:
legalább 100szor beugrik szabi ágyába, aztán anya elmagyarázza türelmesen, h nem lehet, aztán újra be-ki-be-ki.......(csüt. megyek reumatológushoz a derekam miatt

)
fel az asztalra, székre, leesik nem tudom már hányszor, száj beszakad, fül vérzik, sikít, sír, dühroham......................mindent összefirkál zsírkrétával, pedig ana türelmesen mindent elmagyaráz és sokat szeretgeti............. estére anyából sírógörcs formájában távozott a feszültség. ma már minden ok, indulhat a nap....csak remélem, h nyugisabb lesz ...egy picikét.
apa szorgosan olvsgatja john gray (mars és vénuszos könyv szerzője) a gyermekek az égből jöttek c. könyvét, hátha rátalálunk a csodamódszerre.........tudom idő kell, de sokszor nagyon nehéz.
nem is tudom,h mikor írtam ennyit........na most már megyek, mert romokban áll a konyha .....és szabi is ébredezik. ( ákos pedig összefirkálta a nappali bútort, moshatom le

)
sok-sok puszi mindenkinek!!!!
niki