A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Bocs, hogycsak ritkán jövök, csak Mamacka nyomán annyit írnék, hogy a vallás szerintem se legyen tabu téma. Itt nem rábeszélésről, megfaggatózásról van szó....miért? Az alternatív szülésekről is elmondjuk a véleményünk, a kedvenc kajánkró, zenénkrőll is elmondjuk a véleményünk, a szexről is...akkor egy iléyen fontos kérédésről miért ne ejthetnénk néhány szót? A vallás nem rossz, nem téríteni szeretnék, és mindenkinek a szeméyles meggyőződését elfogadom.
Itt a Babanet főoldalon is megy körkérdés az otthonszülésről...szerintem ez is lelkiismereti dolog, hiszen azt teszi föl kérdésnek, hogy mit tartasz előbbre. Szerintem a vallás is lelkiismereti kérdés, és itt nem arról van szó, hogy dogmákról kell vitatkozni, hiszen számtalan esetben láttuk már, hogy egy-egy vígasztaló szónál ki mivel bíztatja a másikat (bibliai idézettel, vagy egy szép versrészlettel). Szóval szerintem ettől nem kell annyira tartani.

Mi egyébként jól vagyunk, most gondolkodunk a neveken, ha meglesznek, küldöm. Jövő héten megyek uh-ra, amikor kezdem a 21.-et.

Pusz mindenkinek!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Bocs a sok elütésért....nagyon rossz a billentyűzet.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[quote="ollem"]S írta:ollemzőlő!
Először nekem is azt mondták, hogy május 1. lesz a szülés időpontja, aztán másodszorra május 3., most május 13. lett.....
De amikor uh előtt meglátta a doki, hogy mennyit nőtt a pocakom, akkor azt mondta, "most már biztosan behozta a lemaradását..."
Ezek szerint nem.....

EZt mézd, itt fent vannak a méretek

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, ez jó részletes oldal, köszönjük, én nem ismertem.

Ollem, nekem az eltérés miatt nem módosították a szülés időpontját (nálam 4-6 nappal idősebbnek nézte a doki), azt mondta, ez itt még nem olyan jelentős. Mondjuk nálad a két hét az enyhén szólva több, ha tényleg úgy van. Majd a gyerek eldönti, mikor akar megszületni :)

Klarka, én a vallásról csak azért nem szeretnék írni, mert korábban volt itt egy-két számomra bántó megjegyzés, más vallásúakra nézve, mint amilyen az illető volt. Nem sértődtem meg ezen, de én semmiképpen nem szeretnék belemenni hasonló véleménynyilvánításokba pont azért, mert tisztelem mindenki hitét.
Vendég

Virág5!

Valóban a baba dönti el, hogy mikor jön a világra.
Kíváncsi leszek, hogy a táblázatban hogyan borul fel a születéseknél a sorrend???
Ki kit fog beelőzni.... :lol: vagy éppen ki fog lemaradni.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Lányok!
Visszanéztem, hogy mikor teszteltem a kettő csíkos pozitívat....augusztus 18.-án halványan ugyan, de megjelent a második csík. A teszt a beágyazódást követő harmadik napon már pozitívat mutat (elvileg) Beágyazódás az aktustól számított 6-7. napon történik meg....Akkor ha visszaszámolunk....
Aug 18. halvány csík....előfordulhat, hogy halványan már előtte való napokban is mutatta volna nem??? Mindegy aug 18. a biztos infó. Onnan 3 nap vissza beágyazódásig. Legyen aug 15. a beágyazódás...
Megj.: aug 22.-én erős csíkom lett már!!! 4nap múlva.
Legyen egy teljes hét a beágyazódás, akkor augusztus 8.-án fogant meg a baba....
Érdekes, mert az utolsó mensim alapján a fogantatás feltételezett időpontja augusztus 9. Mi azon a héten aug 7. , 10, 11, 12-én voltunk együtt...Akkor valószínű, hogy valamikor ilyenkor fogant a baba!!! Tehát ha a kalkulátor aug 9.-ét írt fogantatásnak és május 1-et szülés időpontjának, akkor az én babám kisebb, mint egy átlagos baba...de egy hónap alatt viszont rendesen fejlődött, növekedett!!!
Akkor most kinek is van igaza??? A dokinak? a tesztnek???
Ja és ha aug 8-tól visszaszámolunk az utolsó mensiig, akkor pontosan kijön a két hét...júli 26. az utolsó mensi dátuma...
Akkor viszont pontosan ma vagyok 15 hetes...a teszt szerint is...
Akkor a doki téved??? Rosszul méri??? Vagy mi lehet...???
Valaki segítsen nekem számolni...... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hű de hosszú lettem. Bocsika!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jó reggelt!

A mai jógám ugrott :? :cry: :cry:
Ma először meglátogatott rókakoma :oops: :cry: :cry:
Mindegy .. mostanra egész jól vagyok, de ez pont elég volt ahhoz, hogy lekéssem az órát :( úgyhogy a szombati csoporthoz csatlakozom.

Mary - Én 15hét+2naposan voltam UH-n, de a baba a kora szerint még csak 14hét+4napos volt :) pont ami érdekel téged :) :)

Nekem ezek az adatok szerepelnek a Pici leletén :)
súlya: 102gramm (+-15g)
fej keresztirányú átmérője (két halánték közt) - 2,75cm
fej hosszanti átmérője (homlok és tarkó közt) - 3,18cm
fej kerülete - 9,58cm
has kerülete - 8,91cm
combcsont - 1,41cm

Kép
szösszenet

Köszi Szösszenet!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary - Hidd el, +/- 1 hét nem számít semmit .. az simán belefér. Én április 9-re vagyok kiírva a kalkulátor, a mensi, a doki .. minden szerint. Az első UH-n április 19-et mondtak szülési időpontnak, utána a következőkön április 13-at, majd 14-et .. nem baj :) A kiskönyvemben ez nincs módosítva, nem akkora eltérés .. így akár minden UH után írhatnánk át a dátumot :) ;) Lehet hogy a te babád is behozza majd magát, az enyém egyre közelebb van a kiírt időponthoz .. ez az április 13 már csak 4 nap eltérés :lol: :lol:

Kép
szösszenet

sziasztok!
engem semmilyen téma nem zavar, szívesen olvasom mindet v. átugrom, ha nagyon nem érdekel (maximálisan liberális vagyok).mindenki írjon, amit akar!

pisilés-alvás:
én mindig nagyon rossz alvó voltam.Így régebben is fentvoltam 3-4-szer pisilni, és felületesen alszom. ez csak még rosszabb lett.a legdurvább az első trimeszterben 12-szer keltem fel :shock: . és akkor sem aludtam soha se délelőtt, se délután.
ma is csaptam magamnak hisztit. mert már két hete beteg voltam, erre megint megfáztam. éjjel 3-kor felkeltem, teát főztem ,hőbörögtem kicsit, hogy miért mindig én, aztán 1óra múlva aludtam :)
szép napot!
toncsi

toncsi80

Szösszenet!!!
Azért kíváncsi vagyok, hogy mikor bújik ki a babám.... :lol:
A végén április vége lesz??? Május 1.? Május 3. Május 13??? Vagy egyik sem....május 2, május 4??? Hi-hi-hi!!! Majd a baba tudja :lol: :lol: :lol: :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary, szerintem nyugodj meg, ne stresszelj ennyire rá erre a dologra. Elhiszem hogy nem jó hogy a doki hol ezt mondja hol azt, de úgyis az a lényeg hogy a baba egészséges és minden rendben van vele, nem? Amikor itt lesz az ideje akkor meg fog születni és gyönyörű picike lesz. :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet!
2.75 cm-t két halánték közti méretre...nekem ez 23 mm volt.
Ez szerintem nem is nagy eltérés....Nem???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkred]Jó reggelt!

A mai jógám ugrott :? :cry: :cry:
Ma először meglátogatott rókakoma :oops: :cry: :cry:
Mindegy .. mostanra egész jól vagyok, de ez pont elég volt ahhoz, hogy lekéssem az órát :( úgyhogy a szombati csoporthoz csatlakozom.[/color]

:o Ma elször róka? Pedig én már megnyugodtam hogy ha az első trimeszter megúsztam pár alkalommal akkor innen már nem lesz ezzel gond...

Kép Kép
szõlõ

Amúgy annyira cuki ez a vonalzó, amit újítottam nemrég ... pár naponta váltja a szöveget alul ..
Most is olyan édes a kiírás, ahányszor meglátom, elképzelem, ahogy nő ki a kis hajacskája :) és a nemzőszervei fejlődnek :lol:
"My hair is growing in & my reproductive organs are developing"
És azért is tetszik a vonalzó, mert mindig feltünteti az aktuális CRL-jét :)

Kép
szösszenet

Szőlő!

Nyugodt vagyok :lol: :lol: :lol: Csak szeretném tudni, hogy mennyi idős is a picikém!!! És amit leírtam, hogy a teszt mikor mutatta meg meg minden, az pont stimmel a 15 hétre...úgyhogy hiszek a tesztnek , nem a méret statisztikának.... :lol:
És igen, biztosan gyönyörű babám lesz!!!! :lol: És mindenkié!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!
Tényleg jó a vonalzód. Csak most néztem alul a szöveget...CSak az a baj, hogy angolból már nem sokra emlékszem, csak az alapokra, na meg egy két dolog beugrik....
aranyos!!! tényleg!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="szőlő"]: írta:szőlőo Ma elször róka? Pedig én már megnyugodtam hogy ha az első trimeszter megúsztam pár alkalommal akkor innen már nem lesz ezzel gond...

Szerintem csak azzal volt a gond, hogy korábban keltem, mint szoktam .. nem akartam éhgyomorra elindulni, gondoltam eszem vmit .. de igazán még nem voltam éhes. A gyomrom még nem akart enni, és ami bement, az azzal a lendülettel jött is ki :? :shock: :evil:
Nekem eddig max. a szagoktól volt hányingerem .. nem voltak rosszullétes időszakaim az első trimeszterben sem, úgyhogy nyugodj meg, neked sem lesz semmi gond - ez egy kirívó eset volt, tanultam belőle .. akkor eszem, amikor korog :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet!!!
Szerintem a "róka" azért látogatott meg, mert izgultál a jóga miatt....hidd el...én is akkor talizok a rókával, ha valamiért kissé idegeskedem, vagy ilyenek!!!! Hétfő reggel nekem is volt róka....mentem dokihoz....
Majd szombaton ne feszkózz, oké??? :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ilyen vonalzót é is csináltam egyszer, tényleg nagyon aranyos. :) Nekem a kedvencem az ahol hetente változik, nő a baba, csak azt ide nem lehetett feltenni. :?

http://babystrology.com/tickers/

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="szőlő"]: írta:szőlőo Ma elször róka? Pedig én már megnyugodtam hogy ha az első trimeszter megúsztam pár alkalommal akkor innen már nem lesz ezzel gond...

Szerintem csak azzal volt a gond, hogy korábban keltem, mint szoktam .. nem akartam éhgyomorra elindulni, gondoltam eszem vmit .. de igazán még nem voltam éhes. A gyomrom még nem akart enni, és ami bement, az azzal a lendülettel jött is ki :? :shock: :evil:
Nekem eddig max. a szagoktól volt hányingerem .. nem voltak rosszullétes időszakaim az első trimeszterben sem, úgyhogy nyugodj meg, neked sem lesz semmi gond - ez egy kirívó eset volt, tanultam belőle .. akkor eszem, amikor korog :lol: :lol:

Én viszont baromira szenvedtem olyan 7. héttől... A hétfőket rókakomával indítottam, aztán mindig megdumáltam ágyból kikelés előtt Mazsivan hogy sajna Muternak muszáj bemenni dolgozni, úgyhogy próbálja meg megemészteni a dolgot. Párszor működött :lol: De egy olyan 3 hete teljesen elmúlt. Híztam is azóta, már 59 kg a reggeli súlyom, 2 hete mág csak 56-57 volt :?

Kép Kép
szõlõ

[quote="ollem"]S írta:ollemzerintem a "róka" azért látogatott meg, mert izgultál a jóga miatt....hidd el...én is akkor talizok a rókával, ha valamiért kissé idegeskedem, vagy ilyenek!!!! Hétfő reggel nekem is volt róka....mentem dokihoz....
Majd szombaton ne feszkózz, oké??? :wink:

Igen, ebben is lehet igazság :)
Szombaton itt lesz a párom, együtt kelünk és reggelizünk .. az olyan csodás dolog, hogy olyankor sosem vagyok rosszul :)
Úgyhogy remélem szombaton összejön a mozgás :)

Péntekre úszást tervezünk ... azt nagyon szeretem és mindenkinek ajánlom - csodajó - és felerősödnek a furi érzések a pociban, amikor vízben van az ember :lol: :lol: Én szerintem ott szoktam érezni a babát :wink: :D

[quote="szőlő"]H írta:szőlőíztam is azóta, már 59 kg a reggeli súlyom, 2 hete mág csak 56-57 volt :?

Oh, emiatt meg végképp ne aggódj!!!
Én is pont ebben az időszakban szedtem fel 1-2 kg-ot, és azóta meg is állt a gyarapodás. Legutóbb (18 hetesen) a védőnő lemért, 57,8 voltam (55kg-ról indultam 10 hetesen) ..
Engem megdicsért, hogy ez nagyon szép .. aztán mondtam, hogy éjjel is eszem .. ő meg pislogott nagyokat :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet,
Az úszás tényleg nagyon jó dolog. Én ugyan még nem éreztem semmilyen babaérzést (talán még korai is lenne), de annyira jó dolog a vízben mozogni, alaposan átmozgat, a derekamnak pedig kifejezetten jót tesz.

Sajnos most pár napig le vagyok tiltva róla, mert a doki tegnap észlelte, hogy összeszedtem valamilyen fertőzést. Azt mondta, ez tipikus uszodai. Nagyon meglepődtem, mert soha életemben nem volt még ott semmilyen fertőzésem. Terhesen állítólag fogékonyabb rá az ember.

Én szerencsére teljesen jól vagyok, még egyáltalán nem volt hányingerem - remélem, ez így is marad.
Vendég

[quote="szösszenet"]O írta:szösszeneth, emiatt meg végképp ne aggódj!!!
Én is pont ebben az időszakban szedtem fel 1-2 kg-ot, és azóta meg is állt a gyarapodás. Legutóbb (18 hetesen) a védőnő lemért, 57,8 voltam (55kg-ról indultam 10 hetesen) ..
Engem megdicsért, hogy ez nagyon szép .. aztán mondtam, hogy éjjel is eszem .. ő meg pislogott nagyokat :lol: :lol:

Nekem Uram szokta mndani mikor este későn muszáj ennem pár falatot, hogy jajj mennyit eszel :lol: Tudom utálni ilyenkor, mert azt nem nézi a drága hogy egy kajálásra kb feleannyit tudok megenni mint korábban. :lol:

Egyébként elismerem, én hiú vagyok :oops: :oops:

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]E írta:szőlőgyébként elismerem, én hiú vagyok :oops: :oops:

Ezt én is vállalom :)
De szerintem egy nő legyen is az :wink: :D
Szerencsés vagyok, mert mindig sokat ettem, és nagyon gyors az emésztésem, így sosem híztam .. így van ez most is, pedig majdnem megduplázódott a mennyiség amit egy nap eszem .. de ez csak pár hete van .. Barátnőm szerint ez a nagyon evős korszak .. aztán majd nem fogok tudni, mert a gyomromat is nyomni fogja a pici ..
Most valószínű a húgyhólyagomon pihenget .. mert az viszont kis kapacitású :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Örülök, hogy lecsitultak a dolgok, és akkor nyugodtan beszélhetünk mi is a saját "hangnemünkben".Szerintem itt egyikünk sem szeretne itt leszólni vagy téritgetni senkit, nem is ezért van ez a fórum.Olyat meg már nem vallásosaktól is sokszor hallottam, hogy imádkozzunk valakiért, mert bajban van.Azt viszont én sem tűröm, ha bárki bárkinek beszól, mert az más felekezethez tartozik!Ezért is jó, hogy nem is emlegetjük itt a felekezeti hovatartozást.
Tehát részemről köszönöm a bizalmat és a megértéseteket!

Kép

Kép
deli

Más
Evés, pisilés :D -én kicsit szégyelem is, de rengeteget zabálok! :D De állandóan éhes vagyok és este már úgy érzem szétdurran a pocakom, mint egy lufi :D .Én a lányommal is rengeteget ettem, és Szösszenetnek üzenem-a végén a legtöbbet!
Jó-jó, 47 kg-ról indultam, mostmár rohamosan gyarapszok, most 50 vagyok (igaz, ez már a 2. harmad), derekam már nem nagyon van.
Már csak sóvárogva nézem a kirakatokban a sexy fehérneműket, amelyeket. :(

Elsőbabásoknak üzenem, hogy elvileg a gyakori pisilés csak az első és utolsó harmadra jellemző.
Rókakoma-én aztán még a 16. hét után is szinte mindennap.De amint lecseréltem a Magnézium tablettát egy másfajtára, azóta semmi gond.

Kép

Kép
deli

Szösszenet- a rosszúllét szerintem is lehet a koránkeléstől is.Nálam is sokszor ez volt az ok.

Kép

Kép
deli

Sziasztok!

Pisilés? Hát én mindig "pisis" voltam, és ez maradt is. Éjszaka a minimum 2, de van 3-szor is kimegyek. :cry: :roll:
Éjszaka nem eszem, de van hogy este 9 körül kívánok valamit, ilyenkor általában gyümi, vagy pár szál ropi, aztán meg is nyugodtam :lol: :lol:

Pont ma reggel ráálltam a mérlegre, és eddig 1,5 kg-nál járok, biztos nő a baba, mert igazából nem eszem többet, mint előtte, de nincs gondom az étvágyammal sem. :lol: :lol: :wink:

Rosszulét eddig a terhesség alatt végi elkerült, és minden nap elmondom a férjemnek, hogy nem gondoltam hogy ilyen klassz lesz kismamának lenni, ez a világ LEGJOBB DOLGA, aztán persze hozzá teszem, hogy remélem 2-3 hónap múlva is ezt mondom majd... :lol: :lol:
Eddig semmi negatívról nem tudok beszámolni, HÁLA! :lol: :lol:

Kép
adri0422

A sexről én sem írok, mert ez számomra is nagyon intim dolog.De annyit igen, hogy mi a párommal még így 8 év után is szerelmesek vagyunk egymásba :D .

Kép

Kép
deli

Deli!

Mi csak másfél éve vagyunk szerelmesek, de minden nap szerelmet vallunk egymásnak!!! A mi kapcsolatunk nagyon különleges!!! :wink:
Biztosan nyolc év múlva is szerelmesek leszünk!!! Olyan jó dolog szerelmesnek lenni, ugye???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary!

Az biztos, hogy jó!Én abban reménykedem, hogy 50 év múlva is így fogunk érezni.Olyan jó látni, hogy amikor megöleljük egymást a párommal, a kislányunknak csak úgy ragyog a szeme.Vagy, ha mosoly szünet van néha, Johanna mondja, hogy: "Apa öleld meg és puszild meg anyát".

Kép

Kép
deli

Ebédelni kellene már, de egyedül nincs kedvem, meg teleettem magam mandarinnal.Mostanában a gyenge, habos kávé és a mandarin szerepel a kívánós listámon :D.

Kép

Kép
deli

Bizonyos okos könyvek szerint, azon sem kell meglepődni ( a kispapáknak), ha a kismama savanyú uborkát eszik baracklekvárral :D .

Kép

Kép
deli

Na jó, azért én nem szoktam a mandarint együtt fogyasztani a haboskávéval. :lol:

Kép

Kép
deli

Deli!
Úgy látszik a mandarin a kismami sláger....én is ma már nem egyet megettem..... :lol:
Hú habos kávé.......Hát most bizony megkívántam ahogy leírtad..... :lol:
Johanna édes lehet, amikor mondja, hogy ölelés, puszi.... :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="deli"] írta:deliMár csak sóvárogva nézem a kirakatokban a sexy fehérneműket

Én meg a magassarkú csizmákat :lol:

Anyuval mászkáltunk hétvégén, és mindig ráböktem 1-2 ruhadarabra hogy jajazdejó, erre jött a válasz hogy "Igen, na te olyat már nem vehetsz fel" :lol: :lol: Néha túl őszinte hozzám.

Kép Kép
szõlõ

[quote="ollem"]D írta:ollemeli!
Úgy látszik a mandarin a kismami sláger....én is ma már nem egyet megettem..... :lol:
Hú habos kávé.......Hát most bizony megkívántam ahogy leírtad..... :lol:
Johanna édes lehet, amikor mondja, hogy ölelés, puszi.... :D

Én a teavajas kiflire szoktam rá nagyon édes kakaóval. Nyami.

Meg a narancsra :)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!!!

nem fogod kitalálni, hogy ma reggel mit reggeliztem.....

Teavajas kiflit kakaóval............ :lol:

Úgy látszik egyezik a kismamik ízlése..... :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

:lol: :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

:lol: :lol: :lol:

Eszek is most egy fincsi vajas kiflit...... :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én most éppen a kőrözöttet kívánom nagyon. Remélem Uram nem ette meg az összeset... :roll:

Kép Kép
szõlõ

Már a kifli egyik felét benyomtam....azt hiszem ha végeztem a másik felével, akkor eszek még egy kiflit..... :lol: :lol: :lol:

A kőrözött sem rossz......

Van aki a paprikát megutálta????? Én baba óta a paprikától rosszul vagyok...rá sem bírok nézni... :o

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mármint a pirospaprikát, vagy a TV paprikát?

Én egyiket sem, én az olvasztott sajttól vagyok rosszul. Jól sem esik már annyira pedig nagyon imádtam, de egy db melegszendvics után hejj de rosszul tudok lenni... :( Nagyon megüli a gyomromat.

Kép Kép
szõlõ

A TV paprika az ami annyira fel tudja kavarni a gyomromat....elég csak az illatát, -ami mára már számomra szaggá vált-megéreznem..... :o

Én tegnap meleg szenyót ettem...nekem azzal nincs bajom..

Na megyek megcsinálom a második kiflit... :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jé de furcsa :) Persze, mindenkinek más és más :)

Én az őrölt kávé illatát imádtam, na nekem az lett szag... A kávézaccot meg már nem is említem.

Kép Kép
szõlõ

Na még ilyen szag számomra a hagyma....ami tegnap visszaváltozott illattá....és megkívántam.....bár nem ettem, mert tudom nem esett volna jól...
Tényleg érdekes, hogy ki mit utál meg....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:07-kor.

Kép
1bambi

Szösszenet
[quote]A írta:z, hogy valaki nem beszél róla, nem jelent félelmet .. sőt.
A politikáról sem a félelem miatt nem írunk - egyszerűen egy olyan téma, amiben ellentétesek lehetnek a vélmények. És ez a fórum ne vitákkal legyen tele, hanem a tapasztalatokkal, élményekkel .. bármivel Smile

Tegnap akartam válaszolni, de vacakolt a net... nem sikerült kapcsolódni...

Látom azóta sokan kifejtették a véleményüket... Klarka Deli... újat nem is nagyon tudok mondani...
...valami olyat akartam én is írni, hogy ennyi erővel minden téma tabu lehet hiszen minden nyomán kialakulhat egy vita. Lehet az bármi akár a szoptatás is... amiről azért mégiscsak nem ártana beszélni...
Fontosnak tartom, hogy minden minket mélyen érintő dologról írjunk, különben túlzottan felületes marad a kapcsolatunk... (amúgy is nehéz a neten keresztül a párbeszéd) persze nem kell mindenkinek mindenhez hozzászólni, én sem teszem. Pl a homeopátiás szerekről is megvan a véleményem én nem hiszek bennük de nem kezdek el senkit agitálni, hogy azonnal szüntesse be a használatát ugyanis ilyen személytelenségben nem gondolom, hogy célravezető lenne. Fontos, hogy leírjuk a véleményünket szerintem, hiszen így tanulhatunk egymástól, legyen az bármilyen téma! Bármilyen.
Legutóbb a babakocsikról volt szó... lehet az sem volt mindenki számára érdekes téma, de mivel neked az volt így sokan próbáltak segíteni összeszedni az információkat amiből összerakhatod a saját igényeid szerint, hogy mire van szükségetek.

Maradjunk annyiban, hogy minden téma fontos téma és mindenki maga eldöntheti, hogy mihez szól hozzá!

Deli
Teljesen egyetértek veled abban, hogy elsősorban Keresztények vagyunk mi is így gondoljuk a férjemmel (néhány katolikusnak lehet mi nem is vagyunk eléggé azok :) )... fontosnak tartom, hogy innen nézzük a dolgokat hiszen így arra nézünk ami közös és nem arra ami széthúzhat.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?