Ha ez vigasztal Hanna 4 hónapos koráig mindennap 4-7ig sírt Cory által említett okokból.
Tikk
2003.07.01 15:05
, ráér még kibújni. Ez a "névtelen baba" dolog nagyon új nekem, dehát ugye ahány ország... Legalább lesz időtök a legjobb nevet kiválasztani.
Nekem legjobban a tükrös kép tetszik(bár nem enyém az érdem).
2003.07.01 17:59
2003.07.02 08:26

. 
.
Reggelre viszont találtam egy új fogacskát a szájában
. Na jó csücsköt: a bal felső négyesnek is áttört egy csúcsa. 

2003.07.02 09:22
Nálunk is jönnek a fogak, ráadásul beszáradt a Panadolom, így nem tudtam semmit sem adni Dorkának, még jó, hogy volt egy kis dentinoxom. A hang wav-os formátumban van, szerintem ha letöltöd és megnyítod, a géped automatikusan lejátssza, de ne várj semmi nagy dolgot, tehát nem maradsz le semmiről, ha nem hallod, össz-vissz 4 másodperc hangzavar.
) Szurkoljatok Dorka bírja a gyűrődést!2003.07.02 11:00
Donci végig itt ült az ölemben, amíg néztük a képeket, soroltam neki a gyerkőcöket, ő meg ismételte a neveket. Hát, jó lenne már látni benneteket!!!!!! De majd csak eljön az a fránya december...
), amióta éjjel nem szopizott Donci, de még vizet se adtam neki. Nem akarok itt okoskodni, de már igazán rátokférne a nyugodt alvás, ja és a gyerkőcökre szintén.
Anyósom elment ugye 10 napja vasárnap, és kb 2-3 nap alatt minden visszaállt
Emlegettem ám éjszakánként a nem alvó topiclakókat, hogy hogy lehet ezt hosszútávon bírni. Most megint ott tartunk, hogy 11-12 órás éjszakai alvás nyikkanás nélkül, és 1x alszik Donci napközben min. 2 de inkább 3 órát
Ja és megtanult szívószállal inni
tegnap pl. az almaleves levét így itta meg a tányérból. Tökre élvezte!! Mondjuk soha nem tanítottuk neki, az apucija a múltkor gondolt egyet és így adta neki a kis dobozos gyümilét
És lássatok csodát, Donci egyből tudta, mit kell vele csinálni. Nem semmik ezek a gyerekek. 2003.07.02 13:34
2003.07.02 13:51

!!!
Killefeet-et.
, azt választottam, mert tök üres volt a szülészet karácsonykor (amikor én mentem
). 2003.07.02 15:56
2003.07.03 04:43
ami a labad illeti!
amik a talin keszultek es elcsodalkoztam, hogy milyen nagyok es szepek ezek a gyerekek mar
Dorkanak, hogy hamarabb jojjon a fogacsi!
Vilka mar kesz nagylany. Nagyon szep. En is egy icipici babat vartam es meglepodtem, hogy milyen nagy mar.
Gratula! 2003.07.03 08:43
2003.07.03 09:33
Volt néhány nap, amikor azt hittem, igen, de azóta megint etetni kell. Igaz, így legalább nincs maszatolás
2003.07.03 10:36
2003.07.03 11:21
Most sem engedte, hogy ráadjam a pelust, persze rögtön lepisilte a parkettát, nem tudom, most hogyan tovább. Adtam rá egy bugyit, most abban rohangál a lakásban. Különben teljesen hülyére vesz a lányom. Mikor nincs rajta a pelus, dirket azt játssza, hogy kakilnia kell és leguggol a szönyegre, mikor látja, hogy rohanok gyorsan, nehogy baleset történjen, jót nevet és rohan tovább, csak engem akart ugráltatni...
Ja, de a kozmetikusnak át kellett öltöznie színes ruhába, mert Dóri félt a fehértől
2003.07.03 11:30
2003.07.03 14:53
Jó fej és jó a humorérzéke
- hogy a Harry Potter 1. részét vettem ki
Este Tomi lefektetése után nézem majd meg. 2003.07.03 15:57
Mondjuk mi nem nagyon látszunk, csak egy képen, de hát Bácu elég sokat aludt...
persze, még mindig nem a két alsó 2-es (minek is az ugye...), hanem az egyik alsó rágó... de szerencsére nem nyűglődik.

Ebből biztos lesz valami
Hajrá
2003.07.03 16:45
2003.07.03 17:27
2003.07.03 18:59

Ma pihenős munka napom volt. Nyugodtan tudtam dolgozni.

Az udvaron is jó sokat "locsolt" már.

, hogy minél hamarabb kibújjanak azok a kis fogacskák. Bea mostanában felsírogat esténként, aztán mintha mi sem történt volna alszik tovább.

2003.07.03 19:30
Ma még nem volt láza Petinek és remélem nem is lesz. A dokinéni azt mondta, hogy mandulagyulladás és írt fel antibiotikumot. Sikerült megegyezni, hogy csak akkor szedjük, ha ma estére is belázasodik.

Én a másodikat szeretném már megnézni.
2003.07.03 21:37
Majd eltünt és megjelent a kukából kibányászott pisis pelussal és beletette, rendkívül elégedetten odébb állt és a szőnyegre kakilt, majd nagy hoppázások közepette jött szólni, hogy mi történt
Úgyhogy most pihentetjük a témát
Pocidra vigyázz!

2003.07.04 05:47
2003.07.04 05:56

Ugyan Corytól kérdezted, de nálunk is volt hasonló: Hanga még régesrégen tüszős mandulagyuszra kapott Ospamoxot meg valami AmbroxolQ szirupot...(remélem, jól emlékszem).
. 16-17 fokos víz? De hiszen az még jéghideg....KÉpzeld, Hanga még a 21-22 fokos vízből is úgy húzta ki a lábát, hogy ihaj
, azóta pedig a kismedencéjének a vizét állandóan beméri előre kézzel...
, néha pár falattal azért betalál a szájába...de többnyire csak vezényel a teli kanállal
.
szokta a babáját
.
, most volt a HBO-n is. Én is megnéztem. Annak idején a könyveket is elolvastam, jobban is tetszenek, mint a film, de azért nem volt rossz ez sem.
, de kettesek-hármasok felül még sehol nincsenek....Most ezzel a három fogcsücsökkel együtt 10 foga van
.
... Tök jó a kép Hannáról, igazi NŐ
!
2003.07.04 06:09
Utána olvastam, hogy mi lehet az oka annak, hogy állandóan ilyen korán ébred. A Végre elaludt a gyerek c. Könyv azt írja, hogy rosszkor alszik napközben a gyerek. Átgondoltam a mi esetünket és rájöttem, hogy Dóri nagyon keveset alszik max. 12 órát, de az jó esetben általában épphogy 11 órát alszik. Igaz fél éves korától ennyire van szüksége, ezért nem tudtam rendesen kialakitani a napközbeni alvást. Régebben aludt fél-fél órát délelőtt és délután. Mostanában délután 4-körül alszik el egy-másfél órára vagy ha nagyon fáradt, akkor dél körül. 2003.07.04 06:30

Ez egy nagyon jo kezdet!!!
Majd felmaszott a nappaliban a kanapera es tovabb falatozott a kenyerbol. Probaltam elkerni tole, hogy levagok neki belole, ugy konnyebben tudna enni, de nem adta oda
mindaddig mig o jol nem lakott vele. Ferjem szerint biztos eheztetem szegenyket napkozben. Pedig epp elotte uzsizott.
2003.07.04 06:36
. Mi úgy szoktuk, hogy reggeli után megyünk vásárolni, játszózni, mászkálni, stb. Ha vásárolni, játszóra megyünk, azért legkésőbb ebédre (kb. 12-13 órára) hazaérünk, mászkálós napokon vagy hazaérünk alvásra, vagy a babakocsiban alszik.... A délutáni alvása után van kis uzsi Hangának, aztán megyünk ki az udvarra/szomszédolni, vagy bent játszunk. 2003.07.04 07:30
Szerencsére változik a világ, hiszen Ti meg jót nevetettek Madin. Aranyos lehetett. Dorka is imád disznolkodni, én is bőszen takarítok utána
2003.07.04 07:55
.
2003.07.04 07:59
Kellenek a biztos pontok a gyerekeknek így tudják magukban összerakni a napszakokat. Szerintem. De ha végképp nem megy akkor kérjél szerintem szaksegítséget.
2003.07.04 08:28

Fergeteges a csaj
és gyönyörű a kalapban
Bácu is látta, aszonta rá, hogy "Annnnnna"... csak a H lemaradt...
Ma Bálint imádja a tejet!
Hajrá, szerintem így Nektek is menni fog!
Már fél óra után nyüszögni kezd körülöttem a konyhában, hogy fejezzem már be, és így főzni meg nem a legjobb... 2003.07.04 08:51
Mikor legutóbb voltunk megjegyezte, hogy jó nagy a hasam, és ezzel részéről lezárva. Mondhattam akármit, nem érdekelte.
2003.07.04 12:37

ez egy egészen más életforma az biztos! Névtelen baba???Érdekes, nekünk szokatkan de más népeknél is hallottam már róla. 

2003.07.04 12:43

... és írd le majd nyugodtan a fejleményeket, mi tényleg ezért is vagyunk ám így itt együtt
Hajrá! 2003.07.04 14:33

2003.07.04 15:00
De gondolom, hogy ezt már jól kitárgyaltátok, amikor tényleg új volt.
El kell adni a régit is, az is az én nevemen van. Laci mindet előkészített, leszervezett, megbeszélt, de még így is jó kis futam volt, mire az új autót, a hitelt rá, és a régi eladását is elintéztük. Azután szerda este azzal jött haza Életem Párja, hogy péntek reggel külföldre kell mennie kiküldibe, és nem jön haza csak a jövő hét közepén. Csütörtök délután még le tud vinni a szüleimhez, ha összekészülök, mire hazaér. Na, sejthetitek, csütörtök reggel magasra fröcsköltek körülöttünk a pocsolyák, ahogy az esőben rohangáltam már megint bevásárlások után. Délre beszereztem mindent, ami egy 10-12 napos vidéki kiruccanáshoz kell, rengeteg tartalék pelenkát, popsitörlőt, babakaját, babaitalt, joghurtokat, előre csomagolt felvágottakat, zöldségféléket, mindent, amit egy pici alföldi faluban (a szüleimnél) nem biztos, hogy kapok. Úgy megraktam a babakocsit, hogy tolni is alig bírtam. Megálltam még készpénzt felvenni az automatából, mert otthon persze az sincs. Amikor az automata már a nyugtát adta, akkor csörgött a mobilom... Laci telefonált, hogy mégsem kell elutaznia...
A babakocsi majdnem leszakadt a kiruccanásra bevásárolt rengeteg cucctól, de vacsorára egy szelet kenyér se volt itthon, és már nem is tudtam volna egy gombostűvel se többet elhozni. Azt se tudtam, sírjak vagy nevessek ott, az utca közepén állva.
Szóval a nyaralás nem is volt kaland az azóta eltelt napokhoz képest.
A fogai úgy jönnek kifelé sorban, hogy nem győzöm leltározni. Néhány hét alatt kibújt 4 örlője, és két szemfoga is. Nem volt véletlen, hogy olyan sokat nyűglődött az utóbbi pár hónapban. Epekedve várom azt a két szemfogat, hátha utána alszunk végre!
2003.07.04 16:02
Reggel elolvastam a könyvet, hogy mi tanácsol a túl korai kelésre és megpróbáltam azt tenni, amit tanácsolt. Annak ellenére, hogy Dorka 3/4 5-kor kelt, csak 1-kor aludt el egy másfél órára!!! A könyv azt írja, hogy kora délután próbáljam lefektetni, szerencsére kihúztuk addig Dórival. Rájöttem, Dóri ugysem szeret korán ebédelni, inkább fél 3-körül, így akkor 1-körül fogom mindig lefektetni és mire felkel én is kész vagyok a friss ebéddel.
Napocs nagyon csinos (Dóri kedvenc szava-csinos). Látom Napocs is igazi nő! Gratulálunk bátyád kislányához, formás baba lehet az adatok alapján. Mi volt a baj a Margit kórházzal? Sokan dicsérik. 2003.07.04 18:15

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|