Sziasztok!
Váooo! De jók a pocakos képek!!! Milyen mosolygós mindenki! Tök jó nézni!
Rólam sajna nem készült a kórházban. Én ott már olyan türelmetlen voltam, hogy Szelina még nem jön, hogy eszembe se jutott.

Na, most már mindegy.
Nálunk is gáz a nagyszoba a nappali
alvásra, mert itt vagyunk napközben, és zavarnánk a picit. Pláne, hogy apa elég zajos! A kisszoba meg nem túl nagy, így marad a kiságy napközben is.
Most is le tudtam tenni, és egyedül elaludt!

Nagyon kis ügyes. Viszont most meg este volt gond, csak a mellkasomon aludt el…

Lehet, hogy nem volt elég álmos, mert elcsúsztunk a nappali alvással tegnap...
K.Timi! Köszi! Közben rájöttem, hogy a homeós bogyótól bukott, úgyhogy azt el is hagytuk. A teát sem issza, mert már nem fáj úgy a poci.

Most csak az Infacolt adom. Aztán próbálok majd adagot növelni, majd kiderül, hogy elfogadja-e. Ha nem, akkor nem szükséges még, és 1-2 hét múlva újra megpróbálom.
Banita! Nincs harag!

Én is imádtam szoptatni, annál meghittebb nincs is. De azért a cumisüveg mögül is olyan megható, mikor a nagy barna szemeivel engem néz Szeli!
Igen, erre én is gondoltam, hogy játék akkor ne legyen a kiságyban, és akkor tudni fogja, hogy kiságy = alvás. Köszi!
De jók a képek!!! Főleg az a bilincses!

Tündériek a gyerkőceid!
Tök jó, hogy egyre több mindenki tesz fel képet az avatarhoz és a vonalzóhoz. Így legalább látjuk egymást. És én ráadásul, így jobban megjegyzem, hogy ki mit írt régebben, össze tudom kapcsolni a dolgokat. Vizuális típus vagyok!
Na, dobok én is egy képet, bár már láttátok. A kiírás napján: