A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

noczi, miből érzed? illetve mit érzel? én nem érzek semmit :( illetve egy csomó mindent amiből mind lehet simán a gyógyszeretől is..

tatu, igen sztem a jövőhéten már kicsit többet fogok mozgolódni.
bodzám akkor semmi futás?? :lol: :lol:

hát csajok mit műveltem az előbb. simán kezetmostam a telefonomon.. meg is halt.. belecsusszant a csapba, (hangtalanul a kis rohadék) és jó 3-4 másodpercig mostam rá a kezem.. elkezdett rezegni mint az állat.. kikapcsoltam, megtörölgettem.. aztán persze nem bírtam magammal megpróbáltam bekapcsolni és töltőre tenni
(két tilos dolog mert zárlatos lehet) hát, KÉÉÉÉSZ:...
most szárítom.. és kértem egy másikat. az már itt van, de teljesen lemerülve.. 4 féle töltőt találtam az irodában egyik sem jó hozzá..
mekkora pöcs vagyok... erre vígasztalt a barátnőm, hogy ő mindegyik telefonját bedobta a wc-be... az is kész...
yamita

Yamita, nem a tünetekből, illetve azok hiányából érzem, ha erre gondolsz... Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen csak tudom, hogy nincs semmi. Tök fura.
Szegény telefon! :lol: Legalább tisztán halt meg! :lol:
noczi

Yamita, nem semmi vagy!!!! Vízbefújtani a telefont!!!!! :lol: :lol: Na de a barátnőd se semmi a WC-be dobott telefonokkal! :lol:

Bea
beus77

Beus, nyugi, nekem mindkét terhességnél nagyon fájt a hasam, 10 percenként rohangáltam a beülti után hogy na most biztos megjött, sőt akkor kifejezett bélgörcseim is voltak, összegörnyedve vinnyogtam a fájdalomtól, hogy na ettől aztán úgyse fognak megtapadni és mégis. A spontánnál is feszült, úgy magyarázta a nőgy. hogy a méh ahogy kezd megnagyobbodni, feszülnek a tartószalagjai - ez simán a 14-16. hétig is eltartott. Magne B6 jó!

Nem tudlak már követni Benneteket.....

Akinek feküdni kell, az örüljön neki hogy pihenhet. Ha a baba - babák megjelennek a színen, pár évig úgysem lesz benne része! Én egy éve nem aludtam egyhuzamban 4 óránál többet. Tudom, jó nekem - könnyen beszélek, már itt a gyerek, akire Ti úgy vágytok, én is azt mondtam annak idején, hogy semmi nem érdekel, csak legyen már. De azért most hulla vagyok. Na szóval, én is végisfeküdtem annak idején a Rókusban úgy egy teljes hónapot hogy csak pisilni keltem fel, mert véreztem és utána azt mondták hogy egy kiló kenyeret se emeljek fel a szülésig. Kihasználtam, életemben nem aludtam és olvastam olyan jókat. Szóval tessék kihasználni!!!!!

Árkádosdi: nekem csak de. jön szóba, jó lenne nagyon!

MINDENKIRE SOK SZERETETTEL GONDOLOK!

bea
öreganyu

Beus és a többi tesztre várók:
nekem is volt pár napig, igaz enyhe pocifájás, szurkálás de semmi más, tehát Beus, Neked az extra hasfeszülés jóóóót jelezhet, bár rájöttem, h kár keresni a tüneteket, mindenkinek más-más.
Nóczi: ne add még fel, ráérsz teszteléskor esetleg

Giga-mega energiák++++++++++++++++++

Yamita: tesztig azé ne nagyon fuss maratont-:)), telefon

:cry:

Zsembikém: ténylet Te itt laksz a szomszédban-:))

Új DRC-s tagok: ha szeretnétek, h az iwiw-en ismerősök legyünk küldjétek már át a neveteket :wink: :lol: :wink:

Anikó
tatulány

Kedves Noczi!

Ági egész hasonlókat írt a ,ostani sikeres beültije után. Mint látod az ilyen megérzéseknek nem a valósághoz van köze, inkább a korábbi élményekhez. Csak várd ki a végét, és remélem Te is úgy leszel, mimt Cseka, aki 30 hét után is azt hiszi, álmodik... :)

Kedves Bodza!

Én is olvastam már más fórumon, hogy 12. hét betöltéséig használnak progiszurit, (talán a Kaáliban) de itt az intézetben azt hiszem az a szokás (legalábbis nálam az volt), hogy 21 napon keresztül megy napi 2 injekció (egy alkalommal beadva) az ET napján kezdve (ha jól emlékszem), és ha sikeres a megtapadás, akkor a maradék 4 ampullát is be lehet adni (vagy kinek mennyi maradt).

Kedves Ági!
Pihizz sokat, és remélem a vérzés is, hányinger is elmúlik mihamarabb.

Többieknek jó felkészülést, tüszőnövesztgetést, babaragacsot, pocaksimit és babasimit kívánok!
albi2000

Yami, azért köszi, nehéz, nehéz! Mármint dönteni a mozgással kapcsolatban. Mert mostanság én is úgy rákattantam és annyira élvezem, és érzem a hatását, hogy sajnálnám abbahagyni. Hát ez van ........
finch

Sziasztok!
Csak olvaslak benneteket és derülök az édes sztorikon és a tépődéseken (torna, nemtorna) :D
Majd írok is, csak most megpróbálok túlélni 2 órát. :?
Kriszta
dobsakriszta

Árkádos tali: kezd kialakulni két csoport, van, akinek délelőtt jó csak és van, akinek délután. Köztes megoldás: hétvégén délelőtt?
plümõ

Yamikám szegény telefon.

Noczi ez a beszólás be@arok ( legalább tisztán halt meg :D

Lányok a szurijaimat vigyem holnap magammal reggel Apánkhoz?
Mit vigyek még magamon meg a petécskéimen kivül?

Andi
zsembi

zsembike, igen vidd magaddal a szurikat, a gyógyszeres lapot, és ha még nem adtad oda a papírokat akkor azokat. :)

plümőke, szóljatok majd hogy mikor van árkádozás és megpróbálok alkalmazkodni! :)
yamita

Zsembi, igazából te és a petécskék a fontosak :D de a gyógyszeret lapot és a szurikat se hagyd otthon (persze, csak ha ott akarod őket beadatni, mert nem mész utána haza vagy mittomén...)
noczi

Nahát, Yami, így beelőzni az embert! :D
noczi

Oké akkor feltétlenül viszem a kis csomagom. :) Árkádos talit mikor találtátok ki? Nekem is jó de ott hol férünk el? :D

Andi
zsembi

Annyira nem tudok elszakadni innen hogy szétföztem a tésztámat :o

Andi
zsembi

Zsembi :lol: :lol:
ez nálam mindennapos...
noczi

Noczi :D Jaj csak most a husim le ne égjen. Borzasztó egyszer felgyujtom a házat.

Andi
zsembi

Sziasztok!

Köszi Február a beszámolót. Hát nem bírtam magammal, és el kellett olvasnom, amiket írtatok! :-)

Bodza rólam tudnak a pharmánál?? Ez érdekes, de honnan??

Holnap megyek apánkhoz, és sajnálattal mondom majd meg neki, hogy megyek az I. számura egy másik dokihoz. De hát sajna a pénz az nem mindegy, meg az utazás is sokkal kevesebb lesz, ha oda járok majd.

Árkádos tali TUTIIII! :-) hA ÉPP TUDOK, MINDENKÉPPEN ELEMGYEK, BÁS SAJNA MÁS KÉTSZER MRADTAM LE RÓLATOK!

Ja nézzétek van 3 babás vonalzóm! :-)

Na majd jelenetkezem puszika!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági! De jó, hogy jöttél! :D És milyen édes a vonalzód!

Zsembi, azért tessék vigyázni ezzel! Egyik nagyanyám (Isten nyugosztalja) így égette le a konyhát! Felrakta az olajat, aztán átment a szomszédba pletyizni! Szegénykém mire visszaért már sanyi volt a konyhának. Még aznap agyvérzést kapott, és pár hét múlva meghalt... :shock: :?
noczi

Zsembikém vigyázz, nehogy tényleg leégesd a házat. Nekem egyik kolléganőm járt úgy, hogy felgyulladt a konyhája. Krumplit akart sütni, felette melegedni az olajat, becsukta a konyhaajtót és lepihent egy kicsit. Csak közben elaludt. Mikor felébredt, ment a konyhába, és amint kinyitotta az ajtót, abban a pillanatban belobbant az egész, és szinte egy pillanat alatt kiégett az egész. Szóval nem játék, vigyázz!!!!
Én büszkén mondom, hogy még nem főztem szét soha a tésztát :D (de ami késik nem múlik) :lol: :lol: Azért remélem a házat nem fogom leégetni.

Ági, nagyon ari a 3 babás vonalzód! :)

Nekem az Árkád elég messze van, azt most nem vállalom be, ha nem baj. De a legközelebbi talin ott leszek (vagy leszünk??? :o )

Bea
beus77

Sziasztok!

Jó ez a kreatívkodós ötlet.... Ha lesz a novemberi lombikból valami, akkor esetleg november vége felé nem lehetne egy nagy talival összekötve gipszképet önteni, kitűzőt gyártani, mittudomén???? Ráadásul ha Tatu tényleg meghívott mindenkit???? Csak egy kósza ötlet.....

Égessünk konyhát: Anno, nagyon anno.... Amikor még fiatalok és szerelmesek voltunk férjemmel.... :lol: Feltettünk pár db tojást főni. Aztán bevonultunk a hálószobába és az ajtót is becsuktuk. ................................................................................
................................................Amikor ismét a konyha felé jártunk iszonyú bűz és fekete füst fogadott minket. Aztán eldobtuk a fazekat, tojást, mert fekete lett. ODAÉGETT A FŐTT TOJÁS!!!!!

Ági! De jó a vonid!!!!

Noczi! Jó, hogy már a következőre gondolsz, de azért ne írd még le ezt a hónapot!

Yami! Az exsógornőm lepisilte a telcsijét....Vagyis pont végzett, amikor kiugrott a teló a zsebéből, bele a kagylóba. Ő persze könyékig utána. Kicsit leöblítette, aztán napokig száradt. Utáa tudta használni. Anyukám meg számológépet mosott ki, 40 fokon. Kicsitt hosszabban száradt, mint egy farmer, és vasalni nem kellett, használni rendesen lehett utána is! :lol:

Bodzám! Miért mész Apánkhoz? Megbeszélésre, vagy már gyógyszerelésre? Rákérdezel, hogy mi lesz a novemberi várólistásokkal?

Egér éhen van veszve. Apa összeállította nekik a vacsit, de berakta a spájzba, mert nagyon forró. Ezért A kis dilis, éheztetett bünk ül a spájzajtóban nyüszítve. Ha feláll onnét, akkor a bejárati ajtóban áll, ami üveg. Ott saját maga tükörképét ugatja ezerrel. Sanyi közben Pityut ordít.... Bolhacirkusz, bolondokháza. Csak Öcsi jó kis kutyi. Apa hátához bújva alszik, aki a nappali közepén a dohányzóasztalon diót tisztít. Szerintetek???? Ja és nincs víz.

Pusza:

Kép
Kép
Kép
zel

éheztetett bünk= éheztetett ebünk

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!!!!!!!!
Én is ideértem végre.

Anno én is tojást égettem, arra lettem figyelmes, hogy pattog és robbangat valami a konyhában= robbantott tojás. Szénfekete, lábosnak is vége volt...:lol:

Kézműves jó lesz másképpen is Plümek, ne szomorkodj!
Tatunál. Köszi Tatus! Csinálhatnánk zsugorkát, dekopázst, ezek szépek, egyszerűek és nagyon mutatósak!!!:D Lásd Plümek melléklete! Cserepet és bármit dekopácsolhatunk!!:D Én gyakorlatilag mindent megkaparintok e célra a lakásban és másokéban is (barátnőimnél pl.):lol::lol:!!:D
bodza2005

Beus!
Az nagyon jó lesz!! Köszönjük!!!!:D:D
Jobb híján só-lisztből is lehet rá a DRC-kép rész. Akár.
Üvegmatricával is lehetne.

ZelAG!
Megbeszélésre megyek. Ok, mindent megkérdezek!:-)
A kézművezés lehetne november vége, miért is ne!!!:D
bodza2005

Yami!:lol:
A húgom egyszer nem jött edzésre, én várom, várom, majd hívnak a telefonhoz és Ő az, kiderült, a wc-ben landolt az Ő telcsije is, ezért nem tudott szólni, hogy késik.
De legalább tioszta lett.:lol::lol: Ez naon teccik!!!:lol:

Albi!
Köszi, hogy tájékoztattál!!!:lol:
Érdekes, hogy ekkora különbség van két elgondolás között..., nem?
bodza2005

Ági!
De édes a vonalzód!!!!!!!!!!:D:D:D
Igen, mondtuk, hogy a barátnőnknek :D már 3picikéje van, kérdezték, mi a neved és azonnal tudták, ki vagy!!! Büszkén!!:D Nem tőlük rendelted a progit??:lol:
bodza2005

Nekem csak hétközben jó de.

Bodzi, küldök egy privit.

Bea

bea
öreganyu

Te tényleg egy tündér vagy Bea!!!:D:D:D
bodza2005

Sziasztok csajocskáim!

Ma nem tudtam jönni,sok volt a meló :(
Megkaptam a rengeteg emailt,én mindenben benne vagyok,jövök,megyek,kreatívkodok...stb :)Bár utóbbihoz csak 2 bal kezem van,de majd ti megmutatjátok,hogy mit hogy kell.Ha nagyon nem megy,akkor én inkább takarítok :)
Tatuka!Köszönjük a meghívást!!!!

Ági!Naon cuki a vonalzód!!!
Gondolok rátok,remélem minden rendben van/lesz veletek!

Kezdhetitek a menszimano üldözést,mert néha úgy érzem h meg akar jönni.Nejöjjön!!!!Nemhívtam!!!!

Mindenkinek nagy pusszancs!!!
Babaragik,pocaksimik!!!++++++++++++++++++++++
hanyatka

Bodzácska!!!Cukkancs!Ez kész! :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Öreganyu!Megnéztem a honlapotokat :)
hanyatka

Menőmanó tűűűűűűűnjjjjjjjj el a francba a Hanyat környékéről!!!!!!!!!:-)
bodza2005

Imádlak Hanyatocs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Úgy van...a francba...jó messzire!!!
hanyatka

Juj de jó nekem!!!Én isz!!!
hanyatka

Cukika!
Milyen volt a tánc tegnap?????
bodza2005

Hanyat, Yami, Nóczi, Beus!
Gyorsan Rátok küldöm ezt a kölyökgólyát, hogy gyorsan nőjjön má' meg és vigye a babákat nektek!!!:D:D:D
Kép
bodza2005

Megyek teregetni Hanyat!:lol::lol:
bodza2005

Jó volt nagyon,tanultunk új tango és rocky lépéseket.Élveztem :)
Ja és jól zavarba hoztam a Zuramat,mert a tanárnéni kérdezte,hogy kinek lenne kedve vele táncolni,hogy bemutathasson egy koreográfiát és én gyorsan bekiabáltam a Zuram nevét(amúgy is imádja a drágámat,mert folyamatosan bohóckodik) és mielőtt még bármit mondhatott volna már fel is lett kérve egy táncra :)
A végén jól megtapsoltuk őket :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Köszke a bébit cukkancs :)
hanyatka

Jó teregetgetést :wink:
Nekem a leszáradt ruhákat kell összehajtogatni,de ú nincs kedvem hozzá.Ja és az ágyneműt is át akarom húzni.ÓÓÓ még fiatal az idő :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Mindenki alszik csajok?Hát ti a tyúkokkal fekszetek???Na jól van,most akkor én szomorú :(
JUjjj,mérrrr érzem azt,hogy meg akar jönni???
hanyatka

:lol::lol:
Tudod, mit eszegetek?
Nobilis csokládés almaszirom crisps-t!
Mennyei!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:
bodza2005

Juj,ez jól hangzik :)
Nyam nyam :wink:
hanyatka

Én most ettem májkrémes kenyeret és kakaót,úgy megkívántam :)
hanyatka

Venned kell Hanyat!!! Yaminak és Tatusnak is!!!!!:D:D:D
Annyira fini és ropogós!!!:D:D:D
bodza2005

Le se tagadhatjuk, hogy egy alomból vagyunk!!!!!!:lol::lol::lol:
bodza2005

Láttad tegnap a Feleségeket???Annyira jó volt :)Tetszett amikor a Susan egyszál törölközőben behajolt a házvezető előtt :)
hanyatka

Jaj, imádom, ki nem hagynám! Felveszem és éjjel megnézem mindig!!!!!!:D:D:D
bodza2005

+ Doctor House-t isz :-)!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?