Edi
Ilyen sátrat vettek ismerőseimék az Auchanba 4-5 ezer forintért.Amúgy itt a dózsakerti sportboltban is lehet kapni,meg talán a schenk játéknagyker is árul.De meg lehet nézni a tescoba intersparba,ott is szoktak ilyenek lenni.
Amúgy miért kap tápszert Kata?Csak érdeklődés színten mert barátnőm is kb hasonlóan szopiztatta a kislányát,és mikor már nem volt neki(már elmúlt 1 éves akkor,de nem sokkal) nem mondta neki a doki a tápszert.
Timi most fog amúgy normális babaát kapni szülinapjára,de szereti a plüssöket is nagyon.Főleg a cica a kedvence mert azt normálisan ki tudja mondani
Erika
Jobbulást nektek. Timi is nagyon szorulásos.Én nem hagyom neki 2 napnál tovább,ha nem kakil.A kivi az nagyon jó ilyen esetben.Talán ez a legjobb gyümi a kakihoz. Most úgyis megint szezonja lesz. Timinél nem vált be ha többet iszik. Mi is állandóan kínlódunk vele.
Móni
Azt a szirupot gyógyszertárban lehet kapni?Vagy egyéb helyen is?És folyamatosan kell adni vagy csak ha már ismét nincs kaki?
Nagyon helyesek a lányok.
Zsuzsi
Mi is boldog szülinapot kívánunk Szabinak.Mizújs veletek?Angelika jól van?
Rozi
A kaki könyvet olvastam én is elküldték e mailban.Borzalmas szerintem is.Nem teljesen komp aki kitalálta.És valaki még pénzt is ad érte.
Kitartást a szakdogádhoz,és persze anyóshoz is.
Na most mentem üdv mindenkinek Lívia