A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok.

Ma még nem volt időm visszaolvasni.
csak ezt most kaptam.
És gondoltam így karácsony előtt érdekelhet titeket!

Asztali dísznaptár akció 1499 Ft a Dm-ben

http://asp08.photoprintit.de/microsite/2376/index.php

http://asp08.photoprintit.de/microsite/ ... hp?type=59

ancsaboszi

Veronikusz,
Ez a lakásbetörős story nagyon borzasztó, hogy még téged kóstolgattak a rendőrök :cry:

Ja? 8) az volt az, nem tudtam,mért nem látok át Pestre :wink: , de most már tudom, a kacsa volt az oka.

Steffi,
De jó, hogy ennyi mindent mond, olyan szuper érzés lehet, már úgy várom én is.
Tücsök azt is mondja? Miért láttatok? Vagy mese?

Én sem láttam Ritát, mesélj mi volt!

Tünde
Hú, hát nem semmi emberek lehetnek!

Borsa,
Ez tök jó, akkor most már tényleg lehet hogy ez lesz a normális, hogy átalusszátok az éjszakát mi május 5 óta, de jó is!
Mennyire lóg ki a lába, zavaró? Mert hát Larának is kilógott, de még azért elfért benne, és hát most vettünk csak pár hete egy másikat, és Ő most lett 10 kg és 76 cm.
Már másik kéne? Szeirntem még várjatok!
Milyen hordozótok van?
Zsófi írta, hogy már vettek mosogéget! Sikerült, de nem volt egyszerű!Azt hiszem Bosch-t :roll: .
5* költöztetek? Az nem semmi!

Hanna,
Örülök, hogy már jobban vagytok!!!
Akkor remélem most az álommanó is odaér!!!

Gyuzsó,
Nagyon édes,
Mit ír az ülés használatáról az útmutatója, mert így elég nehéz bármit is mondani, nem ismerem ezt az ülést, talán jön valaki aki igen.

Eni,
Ez biztató, hogy Benő, sem egy könnyű pasi, és hány cm?
Úgy látszik az a januári hét, nem volt semmi!
Valamelyik nap pont eszembe jutott az a nap, mikor mi a folyóson ebédeltünk, gyönyörködtünk a kilátásban, és jött a sok bábanapos, és nézelődött! Emlékszel?
:wink:

Cukipofa
Ez borzasztó, szegény Anyuka!! Annyira szörnyű!
Igen, igen mi is vettünk a römmerhez, ilyen fejpárnát, mert amúgy össze vissza dőlhet a kis feje. Én is hátul ülök, de hát ha borul az autó, az annyira hirtelen, hogy akkor nem nagyon lehet mit csinálni, sajnos.
Vetettek cipőt?

Borsa, Gyuzsó,
Milyen volt az úszi?
Babók élvezték?
Ott hanyadik alkalom után merültök?

Veronikusz,
Igen, igen én már át is böngésztem mindet a neten, hisz a FP játékok jó áron vannak, de ami nekem kell, az nincs.
:lol: de vannak jók.

Gabi,
A sztory ismerős, és csak panaszkodj! :wink:
A ház nagyon szép!
És kérünk képet!
Nem, nekünk Regina tartja. Ti is a Csiki Begébe jártok?

Nagyon sajnálom a biztosítós dolgot, :cry:

Nagyon édesek ezek a takarók!! Átküldöd a honlapot?Köszike

És már itt is vagyok :wink: , ha engem hiányoltál, vagy a másik Ancsát aki egyszer benézett.
Nem vártál meg! :cry:

Tünde
Ezen jót mosolyogtam, hogy csúnyán néztél a tanárra a délutáni alvásod idején, édes. :wink:

Mindenkinek nyugodt, ébredésmentes éjszakát!

ancsaboszi

Ancsa! Itt vagyok... visszajöttem,mert még nem vagyok álmos.Jó ez a naptárötlet. :D
Szóval ezen az oldalon nézegettem. De amiket felraktam képeket azokat össze-vissza a netről szedtem le. De ez a csaj, azt mondta igény szerint bármit elkészitenek :D
Ez az ő oldaluk......
http://chinookdesign.hu/index.php?inc=gyermekgarniturak
Vendég

Ancsa! még elfelejtettem mondani,nem a Csiki-Begébe járunk (ott is van?de jó) hanem itt Szentendrén a MűvHázba. :D

Mostmár tényleg én is megyek aludni....

még1er jó éjszakát mindenkinek!
Kép
Vendég

Szia Gabi!

Jajj, itt voltál, én meg nem néztem a babanetet, mert azt hittem már nem leszel :cry:
megnézem az oldalt és köszönöm.

Igen, igen oda fogunk járni, most költözött oda. :-)

Kép

ancsaboszi

Gabi!
Nagyon szépek vannak ezen az oldalon.
Melyiket választottad?

ancsaboszi

Ancsa!
hát igen. A helyszínelő kérdezte mi tűnt el, mondtam hogy ez, meg ez, de még bizti van más is, csak mivel bokáig gázolk a holmiaimban (még a fehérneműimben is), így nem látom át jól a cuccaimat és biztos lesz még más is. Erre ő: "én biztosítási csalást akarok elkövetni, mert olyat is be akarok írni ami nem is volt!" :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Ja! összekente az ajtómat azzal a szar porral hogy keressen ujjlenyomatot, erre elrakja a cuccait. Kérdem! Nem vesz le nyomokat?? "nem, túl sok van" :shock: :twisted: :twisted: :twisted: és miútán jól megkárosítotttak és sokkot kaptam a látványtól, bent az örsön annyi volt az együttérzés, hogy "igen tudjuk kik csinálják, de akkor ott kéne álnunk lesben és lecsapni rájuk és az olyan macerás". Akkor már széltéban hosszában végigrabolták a Lövőház utcát. És a slussz-poén!!!!! : köttesem magam be a rendőrségre, mert van a rendőröknek valami privát cége és ők csak így tudnak mellékes pénzhez jutni!!!! "felvilágosítottam, hogy most lettem kb 200 ezerrel kevesebb, de majd ha nyerek a lottón. :twisted: :twisted: :twisted: A hollnad főnököm mikor megtudta, hogy a TV-met azért nem vitték el mert olyan szar ... ingyen odaadott egy TV-jét amit nem használt. :D (hiába, örültem hogy előtte 3-4 hónappal kinyögtem a lakás árát). Bocsi, ha untattam valakit de ez még a mai napig úgy felkavar.

és Ancsa!!!!
ha a füstjelek Pestről jöttek akkor az talán a Hanna füstjelei voltak, mert mi BUDÁN lakunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (jelentem: kacsa már elfogyott! :D )

Más. Nem tudom mi a túró van, de Szofi olyan nyűgi. Már tegnap a DU-i alvás után kezdte, nem tudtam tőle semmit se csinálni. Folyton rajtam lógott volna. Éjfél után picivel meg átkéredszkedett mellém. Lehet hogy már a szemfogai jönnek???? Ezek a fogak!!!! :evil: :( :oops:

Remélem az álommamók mindenhova odaértek este! :D

szép DERÜS napot! 8)

Gyuzso! látom te már fent vagy! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
ezek tényleg nagyon édesek! Mennyi egy takaró kb?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi!
most láttom mennyi! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

5:15-kor ébredtünk reggel :? Valahogy nem megy nekünk ez a reggeli alvás...

Veronikusz
Sugárzik ám az írásodból (na persze a tegnapiból), hogy felszabadultabb vagy, hogy van egy kis szabad időd! Megérdemled és biztosan a lányoknak is jót tesz :D
Ha Áron 1 éves lesz én a nagyiknak fogom kicsit odaadni, mert nekünk szerencsére mindkét oldalon imádnivaló és szolgálatkész nagyk vannak +3 fiatalos dédi :D
Most is nagyon szeretnék már néha, de még páromra sem hagyom, még kicsi és nem nagyon van meg 20 percnél hossszabb ideig nélkülem :roll: Lehet, hogy ez nem a legjobb, de szerintem idővel ez úgyis változni fog!
Auto ügylet:2 hétig még nélkülöznöm kell a BMW-t, addig még megvan a Passatom, mert új rendszám + zöldkártya+új riasztó kerül bele. De utánna leteszteljük :wink:

Gabi
Pont most gondolkodtam mit kellene tennem a pelenkázó fölé, hogy nézegethesse, de azt hiszem egy szép mintás falvédő tetszene babócának! :D Köszi az ötletet!
Fű téma:Mi is az idén költöztünk és az egész kertet újjá kellett varázsolni, hát eltartott egy darabig. A füvesítés olyan jól sikerült, hogy hiába lett gyomírtózva több volt benne a gaz, mint a fű :?
Egész nyáron gyomláltam, még a szülés előtti napon is :D
A locsolást mi előrelátóan megoldottuk, öntözőrendszert építettünk be, ami egyzseri kiadás, de takarékosabb a vízzel főként, hogy külön kerti vízórát is kértünk, így nincs csatornadíj :D
De persze a legfőbb párommnál a lustaság volt :D :D :D
Ja igen és mivel tök jól locsolta a füvet a rendszer a gyom is tök jól nőt :?

Ancsa
Te is kis éjjeli bagoly vagy? :D
Ma már teljesen jól vagyunk, de álommanók túl korán megszöknek :? Pedig sütit is tettünk ki :D lehet, hogy megérezték a füstöt??? :oops:

Hanna

Kép
hanna09

Igen, mi már fent!! 6.41., ma megkönyörült rajtam :)
Reggeli, kávézás, Apa most indul :lol:

Ezek a betörős sztorik szörnyűk!! Nekem még nincs ilyen élményem szerencsére, de Istvánék régi lakásába törtek be. Aztán csináltatott valami extra durva vasalatot az ajtóba (meg a falba), még egyszer megpróbálták, de ha téglát verik ki inkább, az eccerűbb lett volna :lol: :lol:
Itt falun még a kapu sincs zárva (akkor sem, ha elutazunk..), ha be lenne sem érne semmit :lol:
csak közös az utunk a fenti szomszéddal, ő árulja a telkét, úgy sem fog pénzt adni, hogy rendben legyen.
Modjuk a fenti zár durva, 18e volt :oops: , viszont annyi az ablak.. :oops: , majd KarateCsipa megvédi a házát!!! :lol: :lol:

Tünde,
jól megfontolom a tanácsodat és összehasonlítom a 9-18 & 0-18 méreteit.. Próbálom hordozóban tartani addig is..

Ancsa,
az a baj, hogy nagy a gyerek, 8,7 kg, 71-72 cm, overállban megpróbálni bekötni..
Voltunk uszizni :lol: nagyon jó volt :lol: : mi újrakezdők vagyunk, szeptember végén csatlakoztunk egy csoporthoz, ők már 4. alkalomnál jártak és már a bátrabbak merültek. Mi a 2. foglalkozáson merültünk (az nekik 5.óra volt). Aztán csoportot váltottunk, hogy Emmussal legyünk, itt most járunk a 2.-3. óránál, még nem merülnek, de Mica tegnap bemutatta, mire megy ki a játék :lol: :lol:

Zill,
ránéztem a babablogodra, irigy-irigy :lol: :lol: , mindenkinek arra van ideje, amire szakít :lol: , de csodállak érte (és Téged is, Zsófi!!!!)

Gabi,
sejtettem, hogy a gyep munkás meló!! :lol: nálunk nyáron volt egy kisebb részén füvesítés, előtte kigazoltuk :oops: , felkötött gyerekkel tapostam a fűmagot :lol:
tavasszal már Mica is segít, szerintem :lol: :lol: :lol:

Hanna,
ágyban alvás elnapolva, heti 1x fogok próbálkozni, többször nem bírok el egész délután nyügi gyerekkel.. de ma este kipróbáljuk a kiságyat, holnap hétvége, ha rosszul sikerül is, István ki tud segíteni :lol: :lol:

Tegnap felavattuk alvásilag a sportülést, csendben nézelődött benne, aztán elaludt :lol:
Köszi Mindenkinek a tanácsokat!!

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
gratula a vásárlós-elintézős naphoz!!!! tök jó lehetett!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde,
gratula Benének a 2+2 hófordulójához!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Gabi! Nekem egy bartánőm varr pont most ilyen patchworkos falvédőt-takarót, + a kicsinek is. Tök jó anyagokat választottunk, mintát, stb. Csak azért nem merem őt ajánlani, mert ő is terhes, és örül, ha most ezeket megvarrja nekem.
DE a Babaszobán a csevegők között keresgélj, mert volt ott is egy lánya, ki varrt ilyeneket igény szerint. Állati jó kis anyagokat lehet összeszedni, ők is tudnak ajánlani, stb. Szóval ha ez drága (bár gyönyörű), nézz körül ott is.
Ha lesz időm, én is rákeresek neked.

Ma oktatásfinanszírozás 2. De csak 2-ig tart, igaz, este meg közgyűlés lesz... remélem, közben hunyunk egy kicsit Benével :)

mtunde

Gbai, megvan!

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=216544

szerintem állati jó ár.
Nálunk pl csak az anyagköltség a 2 falvédőre és a 2 ágykataróra 8000.- lett.

mtunde

Szép jó reggelt!

Veronikusz,
Tudom, hogy Budán laktok :wink: , azért nem láttam át, mert Budát beborította a füst :wink:
Akkor nagyon fini lehetett. Lányoknak is ízlett?

Jól tetted, hogy leírtad.
Szegénykém, ez borzasztó! :cry: Én/mi sem éltünk még ilyet át,  (kocsifeltörés az volt) de ez iszonyat lehet. :cry:

Barátnőmék hazajöttek a nyaralásból megálltak egy automatánál, majd hazamentek, és otthon a csekkekkel együtt kitették az asztalra a pénzt. Reggelre nem volt meg, de az egyikük előbb elment, így azt hitte Ő vitte el, napközben derült ki, hogy hát ez nem vicc, :cry: ott aludtak a másik szobában. És képzeléjtek, rá egy hónapra visszatért a rabló, de akkor már a lakásban riasztó hegyek voltak, és a mozgás érzékelő bekapcsolt és elszaladt mire kiértek basebol ütővel az erkélyre. Aztán szerencsére nem jött többet. Gondolom, gondolta a pacák hogy hát fizetés volt és jön. :twisted:

Szegény Szofi,
Mi is fent voltunk 4-kor, ettünk! :lol:

Hanna,
Igen, világéletemben az voltam, tanulni is úgy szeretek ha már nagy a csend, és a gimiben megszoktam hogy éjszaka tanulok, mert volt egy tantárgyam idegenvezetés amire annyit tanultam mindig mint a többi tárgyra összesen! De imádtam.
És hát ez most is így van, Férjem kérdezi is hogy van ennyi energiám. Hisz este 10 11-kor kezdek ébredni. És 1-2 fent vagyok, hát ilyenkor van időm. Aztán TündérLara meg 8 8,30 között ébred :lol: bár most felkelt 4-kor, ez meg is viselt :lol:
Amúgy Lara is ilyen kis éjszkai eberke lesz! :-) hisz mikor pocakban volt már megszokta hogy 2-ig honfoglaltunk! :lol:
De amúgy imádok aludni!

Gyuzsó
Hát igen megértelek, bekötni mi sem tudtuk overálban már a hordozóba. Nagyon, nagyon baba lesz! :lol:
Tök jó lehet az úszsás, és ott fix csoportok vannak? Tényleg? De érdekes, mi mindig akkor megyünk amikor ráérünk.

Szép napot Mindenkinek!

ancsaboszi

Tünde,

azért figyelj oda, hogy alvásidőben ágyba legyél! :wink:
puszika

ancsaboszi

Ancsa,
tudom, hogy Ti bármikor mehettek!! Az tök jó!!! Itt gondolom próbálják "kordában" tartani a csapatokat, igazából 6 főnek kényelmes a medence, szerintem nincs kedvük telefonon egyeztetgetni, mikor ki akar jönni.. Meg a gyerekek is ugyanazokat az arcokat látják :) Főképp, ha nagyobbak lesznek!!

Esik, taknyos szar idő van, Manó kint alszik lábzsák, overáll, esőtető.. :lol:
de kis cseles ám, majdnem 1 órát nézelődött-gügyörészett :lol: :lol:

Tünde,
köszi a linket, mi is megnézzük!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Veronikusz!
Nekünk Orsi születése elött lopták el az autónkat...
Remek volt...
Persze a rendőrök kitalálták, hogy a férjem nem emlékszik, hogy hova parkolt...
Aztán meg, hogy nem fizettük a lízingdíja és emiatt elvitték...
Aztán kb. 2-3 hét alatt megállapították, hogy TÉNYLEG ELLOPTÁK...
Röpke 8 hónap alatt fizetett a biztositó, de keveset...így írtunk egy panaszlevelet és fizettek még 450ezret.
Gondolom ezt amúgy elsumákolták volna.

Emberek!!!!!
A cukkinit, hogy kell csinálni egy babának???? Én olyat még nem nagyon láttam közelről :oops:
Van magja?????
Már gyűjtöm az ötleteket....

Megyek ebédet adni a gyerekeknek...

Kép

Kép
cukipofa

Kati,
cukkini olyan mint egy uborka és egy tök keresztezése :lol: : zöld és hosszúkás, de vastagabb, mint az ubi és vannak magjai neki, én azt bármit is csinálok belőle, kiszedem :lol:
hamar puhul, gondolom összefőzöd krumlival, aztán turmixolod.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

ez a kocsisztori abszurd.. micsoda indokok.. :twisted:
nálunk após kocsiját lopták el, csitti-fitti állapot, érdekes, előtte volt szervízben.. :oops: mekkora véletlenek vannak..
ott is alig akart a casco fizetni, fellebbeztek, így valamivel többet kaptak. ha beletörődsz bentmarad a "tartalék", amit egyből nem fizetnek ki..

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde! köszi megnézem, nem eccerű választani

majd később még jövök...
Vendég

Sziasztok!

Csak benéztem,
ez a betörős sztori azt a szép napot juttatja eszembe, amikor velünk is hasonló történt. Nem vittek el semmit, mert az igazi értéket nem vette észere a hülyéje (számítógép, bajonett-gyűjtemény), viszont épp előtte selejteztem és leltároztam az iratainkat meg a jegyzeteimet és az egészet széthányta a barom.
Plusz az a fekete por a nyombiztosítóktól, amit a két cicánk szanaszét vitt a lakásban... Egész éjjel takarítottunk a párommal és másnap a névnapom volt, amire ugyebár a kollégák készültek és én se állíthattam be egy zacskó fornettis pogácsával. Üvöltöttem a dühtől. De hál istennek elkapták később a gazembert.

Lányok, nagyon gáz mostmár a szétszórtságom. Ma meggyőztem a férjemet, hogy csütörtök van és emiatt a munkahelyén is kisebb gondjai lettek. Olyan dolgokról feledkezem meg, amivel komoly kényelmetlenségeket okozok másoknak és magunknak is.
Biztos a kialvatlanság is, de ebben sem Melinda a ludas. De pl. ma régóta először ÉN IS végigaludtam az éjszakát, viszont ugyanolyan fáradt voltam már reggel kilenckor mint amikor fent kukorékolok. Egyébként én is úgy éltem mint Ancsa, a koleszban folyton éjjel tanultam és a gimiben volt egy dupla magyaróra, amit mindig végigaludtam. Szó szerint. Biztos voltam benne, hogy bukni fogok, de nem sőt ötös lettem, mert tartottam néhány kiselőadást és a dolgozataim jók lettek, a tanárnő pedig azt hiszem jobban ismert mint én magamat.

Nem is t'om mért jutott ez most szembe.

Ha megtalálom a varázspálcámat (mert azt is elhagytam valahol), odaküldöm a betegeskedőknek, rossz alvóknak, építkezőknek, fejfájósoknak amire épp szükségük van.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Memme! De aranyos vagy! és milyen jó lenne ha csütörtök lenne, mert akkor most bemennék Pestre, de így a pénteki délutáni csúcsban már nem vágok neki az útnak! ugyanis Encinek néznék vmi csizmát, dea régi hagyományos hótaposók nincsenek?
Vettem neki multkor egy Siesta csizmát, de az velúr, az inkább
ilyen csini-cipi. Most a hóba.lucsokba szeretnék olyat ami belül szőrős, kivül meg vízlepergető. De nincsen!!!illetve láttam itt SZentendrén egyet, Goretex 18000 :shock: :shock: mondom a csajnak mennyi??? Hihetetlen! Hogy tudnámegvenni ezt egy kismama mondjuk a gyesből? (és én nem panaszkodom!!!)
na mindegy, szóval ha valaki lát ilyet, szóljon nekem.
A Renoba akarok bejutni, az meg a Váci úton van....
A DEichmannba sajnos nem volt semmi jó....azért vettem a Siestát.
Vendég

A Renonak nincs honlapja :evil:

A Brendon honlapján most néztem a hótaposókat 8-9000 FT :evil:

Nem lehet már mondjuk 5000ért semmit kapni???

Ki tud hÓTAPOSÓT??
Vendég

Sziasztok!

Kati: cukkini: én is kezdetben kimagoztam (szerintem könnyebb főzés után), most már nem... Megpucolom, felkarikázom, minden karikát 4be vágok, én krumplival és répával szoktam, Léna nagyon szereti. Vízbe, és megfőzni, aztán turmixolni. Nem kell hozzá főzőlé, mert a cukkininek sok leve van nagyon!

Ezek a betöréses sztorik szörnyűek. Mi szerencsére eddig megúsztuk. Kopp-kopp-kopp...

Gabi: hótaposó: én most vettem Lénának goretexeset, a Brendonban 13ezer, én a neten 5500ért vettem postaköltséggel együtt. Néhány napja betettem ide a linkeket, a babaszoba csevegőjén árul néhány csaj Superfit hótaposókat, az egyiktől vettem. Ezek is újak persze. Ha nem találod meg, szólj, és elküldöm mégegyszer a linkeket!

Már nagyon hajrázunk, holnap reggel jönnek a költöztetők. Hát, egyelőre még nem úgy néz ki a lakás, mintha holnap reggelre kész lenne, de előttünk az éjszaka... :?

Borsa, te kérdezted a mosógépet? Sikerült vennünk, LG-t, azrét volt nehezebb, mert mire kinéztünk egy jót, rájöttünk, hogy keskeny kéne... Hétfőn szállítják házhoz, 2 és 6 között. Van egy sejtésem, hogy hánykor fognak jönni... :evil: De persze végig otthon kell ülnöm...

Na, megyek pakolni!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Köszi a cukkinis tippeket...

Zsófi!
Hova is költöztök pontosan???? MI most költöztünk el a szt istván park közeléből...csak azért kérdem :D

Gabi!
Mi tegnap vettünk Orsinak cipőt a brendonba és elötte benéztünk a renoba...de semmit nem találtam...egy bama czizma volt ami tetszett, de csak 1-2 méretben volt.
Végülis mi egy nike bakancsot vettünk...de a jövőheti időjárást elnézve kell egy hótaposó is :?

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam, bocsi mindenkitől.. akiket ismerek, és sziasztok többiek is.. :D
Azt szeretném tudni, hogy mizu van mostanság a Kútvölgyivel, tudtok valamit? MErt szerencsére úgy néz ki, hogy megint el kell kezdenem járni oda.. :D:D
Látom, a hótaposó a téma. Mi a Dechatlonban vettünk meg minden téli cuccot Olivérnek, ahol a hótaposóból a drágábbat vettük meg, nem volt 5ezer, 5500körül meg a kezeslábas. Nagyon jó minőség, mi szeretjük.
Remélem tudtam segíteni.

satuk

satuk: legutolsó infóm, hogy talán januárban kiderül mi lesz az osztállyal, meg az ott dolgozókkal.
valakinek van újabb infója?

Kép
Kép
Kép
manóka28

ja, és gratula, hogy megint aktuális a kútvölgyibe járás!!! :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Köszi az infót IS :D :D

satuk

Lányok,
ti tudtok vmit? Vagy megint lemaradtam vmiről??? Mi ez a hótaposó mizéria??? :D :D
Tényleg jön a hó??? Juhéééé.
Ne ábránduljatok ki (még jobban) :) , de én imádom a telet és a havat meg mégjobban!!!
És végre nem kell dolgozni és csak este sötétben örülni hogy esik!

Nekem abban segítsetek, hogy hol és milyen az a bundazsák/thermozsák, ami passzolna a ROAN babakocsi mózesébe és Kristóf tudna benne hason aludni??
Kaptam egyet kölcsön, de nagy és szőrös a belseje. Életveszélyesnek érzem és nem merem benne egyedül hagyni...
Ha van vaklakinek "kinőtt", esetleg átvenném "jópénzé". :D :D

Gabi már jövök esténként megnézni a jóéjt képet!!! :D

Meglátogatott ma minket Erzsi barátnőm a 9 hónapos kisfiával és Kristóf ma először nézte érdeklődve a másik babát. Annyira cukik voltak együtt... Nekem is kell majd még egy! :D

Íme:

Kép Kép

Kép
vkbrigi

Gabi, én használtan vettem tavaly hótaposót. az e legjobb, nem hordja a gyerek annyit, és spórolsz.

babaszoba csevegőjében van a cipők alatt sok eladó. nézelődj.

mtunde

Satuk,
gartula a kétcsíkhoz!!! :lol: :lol:
Drukkolunk, hogy szeretett kórházunk jövőre is tudjon minket fogadni!!!

Memme,
jó ez csütörtök-péntek-vagy-mi-is-van sztori!! Igazi kismamára vall
:wink:
Én csak onnan tudom, hogy milyen nap van, hogy úszás előtt vagy után járunk, de hogy hányadika...? :wink:

Gabi,
remélem, még a hó előtt beszereztek egy csitti-fitti hótaposót!! Én is a babaszobán vettem használt (semmi baja nem volt) angol cipit Micának, annyira nőtt a lába, de tutyi már nem volt jó rá.. :lol: 18-ast hord, zokni+harisnya =19..

Brigi,
szépek a Fiúk!! Végül ki szerezte meg az oroszlánt..? :wink:

A mi álommanóink tegnap egész nap lepattantak valaki máshoz, beborult a fiam kb. 2 órás ciklusa (alvás-ébrenlét éjjel-nappal), összesen aludt 3xfél-egy órát ötig, olyan dög fáradt volt, hogy csak sírt.. Felkötöttem kendőben, így legalább aludt 1 órát :lol:
éjjel talán hosszabbakat aludt, de nem mindig van erőm megnézni, hány óra van..
hátha kapok 2 jól alvó hetet a fogzásig :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Kriszta,
Pannának boldog hófordulót, érik a szülinap..!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Szép jó reggelt!

Zsófi!
Gratula a mosómasához :D

Emano!
Utólag is boldog 0,5. szülinapot a nagylegénynek!

Kriszta!
Pankának noldog hófordulót!

Gyuzsó!
Mára küldünk álommanót!

Szerencsére ma egész jól aludtunk 3 kor és fél 7 kor keltünk :D Ja és ha érdekel valakit a kenguruban ebben a hónapban minden termék után 16% kedvezmény van ha van törzsvásárlói kártya!

Köszönöm mindenkinek a gyerküléses véleményt, szerencsére még nem lógunk ki nagyon durván a hordozóból, úgyhogy eszem álgában sincs szembe ültetni hisz még nem is tud ülni.

Képzeljétek tegnap elkezdett rájönni a helyváltoztatás rejtelmére, hason tök jól felhúzza a térdét és pár centit halad is. Tök cuki :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ja és Ancsa!
Köszi nagyon jó volt az uszi! Mica megmutatta a Frankót, mi meg epekedve bámultuk a mi ügyes pasinkat! :D

Orsi

borsa

Brigi!
Édik a fiúk!
Na jó mostmár lelővöm magam csak mindig kihagyok valakit.... hát hiába még nagyon reggel van.... :?

Orsi

borsa

Satuk gratula!
Borsa! Gyuzso!Ti nagyon figyelmesek vagytok!

Csajok! MInden baba annyira, de annyira. De ha elkezdeném felsorolni, biztos kihagynék valakit. :oops:

Akkorát csavarogtam a mammutban csütörtökön, hogy na. Nem nagyon vettem semmit, csak élveztem a szabadságot. Tegnap meg 5. házassági évfordulónk volt. :lol:

Fürdés után:
Kép
Lovacska én pulcsimban:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.7738.jpg[/img]
Ébredés után:
Kép
ALvás a fotelban:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Naaa! Lovacska még 1x, mert béna vagyok: :oops:

Kép

Kép
Kép
kriszta36

Gyuzso!
KarateCsipa! ez nagyon jóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Hanna!
irígy-irígy a nagyikra :D ok, teszteljük ma verdát :lol: :lol: :wink:

Cukipofa!
igen, sajnos emlékszem a story-ra :oops: :cry:

Kriszta!
jaj de jóóóók a képek!!!! :D :D

Brigi!
nagyon cukik így együtt a képen!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

nem is írtam :oops: :cry: mi meg nem aludtunk szinte semmit, Kata már tegnap kezte a taknyolást. Ő az apjával aludt a hálóban és szenvedtem a kinti rekamén a nappaliban és még Szofi is többször felkelt. Egy 7-8X bizots volt kelés, de lehet többször is. Ma ez csak "jobb" lesz, mert már Szofinak is folyik. (férjem is gethes :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 09:58-kor.
Vendég

Lilluska!
juj! Szegényke!!! Úgyis jól lefárad az ember a gyerekek mellett és most még ez is! :evil: A legjobbakat és mielőbbi gyógyulást!!!!
nem lehet hogy átállt a ciklusod. Engem is most nyáron párszor kiakasztott. A nyár eleji 26 napról most felcsúszott 33 napos ciklusra. Útálom. :evil:
A betöréses story pedig már lasssan 9 éves.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 09:59-kor.
Vendég

Lilluska!
Azért nem kell ám rám várni... :lol:
De félretéve a tréfát, gyógyulj meg hamar! Doki nem mondott semmit, hogy kell-e várni?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
jobbulást!! Szerintem egy kicsit érdemes várni, bár a szervezeted úgyis tudja, mikor vagy kész a babára.. :wink:
2-3 hét ágynyugalom, van egy specifikus vérvizsgálat ami kimutatja+májparaméterek tolódnak el. De fertőző, nyállal terjed, köhögéssel nem. Pihizz, amennyire a Lurkók hagynak!!

Veronikusz,
jobbulást a takonykóros csapatnak!!!

Mi továbbra is nem jól alszunk napközben.. Holnapra kiderül, milyen éjszakánk lesz ezután.. Szép estét Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
Köszi, de majd továbbítom Lilluskának.
:lol:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
ne haragudj..!! :oops: Menjen aludni, aki már nem bírja a gondolatait szabályozni.. :lol:
Rátok gondoltam, meg a Panka-képekre, aztán azt meg el is felejtettem írni, hogy milyen westernhős ez a nagylány!! :lol:

Persze, hogy Lilluska gyógyuljon a mononukl.-ból!!

Heni,
Benének boldog hófordulót!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Lilluska!
Szegénykém! Jobbulást kívánunk neked!

Veronikusz!
Hogy van a taknyos csapat? Jobban telt az éjszaka?

Kriszta!
Nagyon édesek a képek! Milyen nagy már ez a lány, és milyen szép :D Apának főhet a feje majd az udvarlók miatt :D

Zsuzsi?
Hogy álltok a szuszékolással? :D

MI egész jól aludtunk. Most olyan nagy ugrást látok Emmuson. Olyan szépen kinyomja magát hason és húzza fel a térdecskéjét ami eddig nem volt mert hason mindíg csak repült :D Lehet hogy lassan megtanuljuk a hasról hátra pördülést is? :D Eddig csak hátról hasra ment...

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?