A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csöppke nagyon jók a képek! :) Örülök hogy semmi baj!

Kép Kép
szõlõ

Csajok én meg reggel a trolin annyira szarul lettem, kis híján elhánytam magam, fú de tossz volt... Kezdek arra gyanakodni hogy a Gravidától... 2-3 naponta szedem már csak, eddig esténként vettem be, akkor az ágyban öklendeztem párat, de eddig azt hittem nem ettől van... De ez a reggeli igen ganyús lett, hetek óta semmi bajom. Lehet hogy én is átállok a Hipp Natalra, attól talán nem fordul fel a gyomrom...

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Jaj, én is úgy várom már, hogy menjünk!

Az AFP-ről amit írtatok, olyan fura, mert tőlem a Schöpf-Merei-ben vesznek vért jövő kedden reggel, és délután kettőre már mehetünk az eredményért, meg kockázatelemzésre rögtön. Nem biztos, hogy van összefüggés, de azért örülök, hogy van választott orvosom, talán hozzájárul ahhoz, hogy ilyen gördülékenyen menjenek a dolgok... :D

KépKép
gyé

Szőlő,

Én a 15. hétig Elevitet szedtem. Minden reggel nagyon rosszul voltam. Aztán vettem Gravidát. Azt is reggel szedtem attól még rosszabbul voltam. Kb egy hete este szedem be (ha nem felejtem el), azóta kutya bajom...

Kép
emi29

gyé

nekem is magándokim van. Szerintem azért kapod meg ilyen hamar az eredményt, mert a Schöpf-Méreiben ki is elemzik azt. Én a Délpestihez tartozom és a beutalómon rajta volt, hogy a mintát a Schöpf-Méreibe kell küldeni...

Kép
emi29

Emi, nekem pont azért tanácsolta Vörösbegy a Hipp Natalt, mert az nem szintetikus vitamin és állítólag nem okoz ilyen tüneteket. Nem tudom. De azért ezeket szívesen kihagynám :P

Kép Kép
szõlõ

emi

akkor viszont szerencsém van, hogy oda kellett mennem... :D

Mindenki szed valamilyen vitamint? Nekem azt mondta az orvos, és a védőnő is, hogy egyek változatosan, és mindenfélét, és akkor elég a folsav. ??

KépKép
gyé

mamik
Tényleg érdemes délután vagy este bevenni a vitamint és rendesen enni előtte... ilyen semmiből előtörő hányingerem nekem akkor volt amikor éhgyomorra, vagy legalábbis nagyon kevés cuccal a gyomromban vettem be...

Az Afp esetén csak akkor értesítik a mamát ha gond van... tudtommal...

Csilla
Annyira szép Csöppkebaba! Ezek szerint őt tologattad ide-oda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A mandarint én is nagyon szeretem... narancsot, kiwit... az Auchanban nem mertem sokat venni a mandarinból mert gusztustalan volt, erre otthon kiderült, hogy nagyon finom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem a védőnő csak a Gravidát mondta, de azt mondta 2-3 naponta elég beszedni.

Kép Kép
szõlõ

mamacka

nekem azért kellett genetikushoz mennem, mert bár még csak 25 éves vagyok, a kishúgom down-szindrómás (de ezt már azt hiszem, írtam), és hiába az Istvánban fogok szülni, valahogy teljesen "átvett" a schöpf-merei, és automatikusan küldött a genetikus a 14 hetes uh-ra, meg az afp-re, és amikor kérdeztem, hogy hogy lesz, akkor azt mondta, hogy kettőre megvan az eredmény, kopogjunk majd nála, és akkor kielemzi, és megbeszéljük, hogy szükség van-e amnio-ra.

hogy érted, hogy csak akkor értesítik a kismamát, ha gond van?

KépKép
gyé

[quote="*meli*"]A írta:*meli* középső felvételen, ahol a nyilacska is van, de ezek szerint csak a köldökzsinór.

Meli, nem, az nem a kukac. Illetve még lehet, de egyelőre csak a köldözsniórt láttuk :) Talán jövőhéten kiderül :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Nálam is az derült ki, hogy a vitamintól hányok. Vettem hipp natalt, attól semmi bajom. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.

Egyetek sok-sok narancsot, mandarint, grapefruitot, kiwit! Többet ér, szerintem. És finom is!

Csöppke! Jók a képek!

Szerintetek meg lehet érezni előre a baba nemét? Hülyeségnek tűnik, de valahogy annyira érzem, hogy az egyik tuti fiú! Az is lehet, hogy egyszerűen csak ezt szeretném?

Kép

Kép
kamilla306

Csöppke-édesek a képek!Irígykedek is rendesen.Már én is számolom a napokat az UH-ig, már csak 3 nap és láthatom a kis Porontyunkat!

Vitaminok-valahol olvastam, hogy a Gravidától többen is hánynak.Én az Elevitet sem bírom, de tegnap bementünk egy jópár gyógyszertárba, hogy Hipp Natalt vegyünk, és sehol nem volt!Egy gyógynövény boltban rákérdeztem, ott azt mondták, hogy meg kell rendelni és jövő hétre jön meg elvileg.De inkább úgy döntöttem vadászunk még.Mondták mások is, hogy nem könnyű hozzájutni.

gyé-én sem vagyok vitaminpárti egyáltalán, de most a terhesség előtt is elég ramaty volt a vérképem, és eddig csak rosszabodott.És abban igazat is adok a dokimnak, hogy ilyenkor télen nem tudjuk bevinni azt a megnövekedett vitaminmennyiséget, amire ilyenkor szükség van.Tehát nem mindennap, de azért minden 2-3 napban én is szedek.A Hipp Natalnka állitólag jó az íze is.

Kép

Kép
deli

Kamilla
Én nem érzem meg... Áronnál lányt éreztem... most meg fiút... ezért gondolom, hogy lány lesz! :lol:

Gyé
Normális esetben úgy tudom, hogy automatikusan a dokinak küldik a leletet... ha valami gyanús, kell újabb kivizsgálás akkor hívják előbb a mamit... de ez lehet nem minden kórházban van így és az is lehet, hogy a te eseted más.

Kép
Kép
Kép
mamacka

No megyünk pakolni... hétvégén lelkigyakorlaton leszünk Leányfalun, már nagyon várom és nagyon jókor jött.... :(

Szép hétvégét nektek! bár azt mondják cudar hideg lesz havazás meg egyebek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="mamacka"]a írta:mamackaz Auchanban nem mertem sokat venni a mandarinból mert gusztustalan volt, erre otthon kiderült, hogy nagyon finom...

Én is így jártam .. de mivel 2 percre lakunk, másnap tanítás után beugrottam és vettem még sok-sok-sokat :D

Kép
szösszenet

[quote="kamilla306"]S írta:kamilla306ziasztok!

Szerintetek meg lehet érezni előre a baba nemét? Hülyeségnek tűnik, de valahogy annyira érzem, hogy az egyik tuti fiú! Az is lehet, hogy egyszerűen csak ezt szeretném?
.

Szerintem bizony, hogy meg-a lányommal szinte már akkor biztos voltam benne, hogy kislány, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok.De érdekes, azt hittem a másodiknál is érezni fogom, de most nem, bár olyan intenzív a Poronty mozgása, hogy mindig mondom a páromnak, hogy csak fiú lehet, mert Johanna is nagyon mozgékony volt, de ő nem rugdosott így össze, pedig még csak 18 hetes.

Kép

Kép
deli

Tényleg, ma töltöttük a 18. hetet!!!!![/b]

Kép

Kép
deli

Nah .. visszaolvasok, mert látom jó kis témák vannak :) mindjárt jövök :)

Kép
szösszenet

Deli!
Én a Brendonban vettem a Hipp Natalt és volt belőle bőven!

Kép

Kép
kamilla306

Hipp Natalt a Brendonban tuti lehet kapni, azt hiszem 800 ft. Kár hogy nekem nem esik útba... :?

Kép Kép
szõlõ

[quote="kamilla306"]D írta:kamilla306eli!
Én a Brendonban vettem a Hipp Natalt és volt belőle bőven!

Jaj de egyszerre ment :D

Kép Kép
szõlõ

Köszi' lányok, de a Brendon túl messze van hozzánk, úgyhogy inkább a közelben nyomozok tovább :D .

Kép

Kép
deli

Én ma megnézem esetleg az Árkádban a kismamaboltban, meg a gyógynövényes boltan, hátha... Gógyszertárban én is úgy tudom hogy csak rendelni lehet.

Kép Kép
szõlõ

Csöppke - Nagyon cukik a képek!!! :) Annyira jól látszik minden :)
Akkor egyelőre többünket megtréfált a baba vagy a köldökzsinór .. és nem mutatta meg magát :) ÉN 2 hét múlva megyek csak UH-ra .. messze még ..

Én az Elevitet szedtem mostanáig .. nem voltam rosszul tőle, csak bevenni esett nehezemre, akkor öklendeztem ..
Most áttértem a Gravidára, ezt be tudom venni, és ugyanúgy vagyok..
A rosszullétem azért lehetett amit Klarka is mondott.. reggel hirtelen magamba akartam erőszakolni a kaját - ennyi :) :) Tanultam belőle .. épp most reggelizem :lol: :lol:

Nekem is magándokim van, és neki küldik 2 hét múlva az eredményt ... és ahogy Mamacka is mondja, ha gond van, engem csak akkor értesítenek ki..

Érdekes nekem azt mondta a védőnőm, ha bírom a Gravidát vagy az Elevitet, azokat szedjem, és nem kell a Hipp Natal .. mindenki mást mond :roll: Ja, és sokallta a doki által felírt 3*1 magne b6-ot egy nap ... próbáltamj csak egyet bevenni (alapból 2-t szoktam, néha 3-at) .. de nem volt jó, fájt a méhem.. feszült mindenem .. úgyhogy én a dokimnak hiszek :lol: :lol:

Deli - Én semmit nem érzek a nemével kapcsolatban .. teljes a kíváncsiság :D Alig várom, hogy megtudjuk!!

Kép
szösszenet

Én eleinte lányt éreztem. De most már nem tudom. Mindenestre a kiskönyvem rózsaszín :lol:

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"] írta:szőlőn eleinte lányt éreztem. De most már nem tudom. Mindenestre a kiskönyvem rózsaszín :lol:

Mily' meglepő - az enyém is :wink: :D :D :D
Én az elején lányként kezeltem, mert annyira kislányt szerettem volna .. most meg csak Babuci .. mert fogalmam sincs, mi lehet ..
Többen akik láttak, és már van babájuk, azonnal azt mondták - fiú.
Mert hogy a bőröm szép .. nem patisodik, meg a hasam úgy nő .. de én ezekben nem hiszek, minden ilyen mendemondára tudok ellenpéldát :D Mindenesetre meglehetősen kíváncsiak vagyunk!
De leginkább azt várjuk, hogy egyértelmű jelet adjon benntlétéről .. rugdosson .. kapálózzon, hogy érezzem :) Egyelőre még csak bugyborékolást érzek, és ciki vagy nem .. én nem tudom eldönteni, hogy ezt ő csinálja-e .. :oops: :oops: :roll: :roll:
Monsjuk 18 hetes vagyok papíron, a baba még csak kb. 17 .. még nem vagyok elkésve ;) :D

Kép
szösszenet

[quote="kamilla306"]
írta:
kamilla306Egyetek sok-sok narancsot, mandarint, grapefruitot, kiwit! Többet ér, szerintem. És finom is!

Én utoljára a 10. héten voltam laboron, akkor teljesen jó volt minden eredményem. Viszont a védőnő azt mondta, hogy a vas a terhesség alatt folyamatosan csökken, ha nem figyelünk. Ezért a Gravida mellett javasolta, hogy hetente egyszer egyek spenótot, májat, szárazbabot, lencsét. Említette meg, hogy klinikai tesztek igazolták az omega3 jótékony hatását, ami a magzat agyszöveteinek kialakulásában segít. Állítólag azoknak az anyáknak, akik a terhességük és a szoptatás alatt omega3 tartalmú ételeket fogyasztanak sokkal okosabb lesz a gyermekük + ez segít a hiperaktívitás és az autizmus elkerülésében is.
A védőnő azt mondta, hogy omega3 pl. a halban van, amit eddig utáltam, de amióta ezt tudom, azóta az egyik kedvenc ételem a rántott hal lett :) :)

Kép
emi29

Hipp Natalt én sima kis gyógyszertárban vettem.

Baba neme: mi ugye nem állunk meg két babánál, így tök8, hogy mi van a lába között. Dominónak az lenne a jó, ha kisfiú lenne, mert azért kis korkülönbséggel két egynemű gyerkőc igen jól elvan... :) Persze majd szeretnénk egy csajszit is :D De most abszolút nem fontos.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szösszenet,

Az én babucim hamarabb kel mint én :) Ő szokott ébreszteni.

Szerencsés vagy, hogy szép maradt a bőröd. Én úgy érzem magam, mint egy kamasz. Sose voltak pattanásaim, most meg hetente jelenik meg egy csúf pötty az arcomon, vagy az orromon.
A bugyborékolás már minden bizonnyal ő. Vagy éreztél ilyet korábban is???

Kép
emi29

Egyébként zabálnivaló a kiskönyvön szereplő baba. Mindig tökre elérzékenyülök, amikor meglátom. Szeretném ha az én babám is ennyire elégedett lenne.

Kép
emi29

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:10-kor.

Kép
1bambi

[quote="emi29"]E írta:emi29gyébként zabálnivaló a kiskönyvön szereplő baba. Mindig tökre elérzékenyülök, amikor meglátom. Szeretném ha az én babám is ennyire elégedett lenne.

Jaj igen :D A Zuramajani is mindig pár másodpercig elmélázik a képen :)

Kép Kép
szõlõ

[quote="emi29"]A írta:emi29z én babucim hamarabb kel mint én :) Ő szokott ébreszteni.
Szerencsés vagy, hogy szép maradt a bőröd. Én úgy érzem magam, mint egy kamasz. Sose voltak pattanásaim, most meg hetente jelenik meg egy csúf pötty az arcomon, vagy az orromon.
A bugyborékolás már minden bizonnyal ő. Vagy éreztél ilyet korábban is???

Én meg neked mondom, hogy szerencsés vagy, mert már érzed a babát :) Megnyugtató érzés lehet .. én régen láttam őt UH-n és ismét aggódos időszakhoz érkeztem .. alig várom, hogy megbizonyosodjak róla, hogy minden rendben .. :roll:

Az arcom szép (ennek örülök is nagyon) .. csak kiszárad folyton .. egyfolytában kenem hidratáló vizes krémekkel. Pedig sok folyadékot iszom, ezzel nincsen baj ..
A hajam meg nagyon gyorsan nő .. sűrűbben kell festeni, mint eddig, mert borzasztó állapotban van 3 hét után .. :?

Hasonlót már éreztem .. mivel mindig nagyon sokat ettem .. és az evés utáni emésztés hasonló mozgásokat eredményezett .. talán ez más, de akkor nem figyeltem meg ennyire, így nem tudom ..
Nap közben szinte soha nem érzem .. esténként inkább.
De azt mondta a védőnő, hogy eljön az a nap, amikor már biztos leszek benne .. mert annyira egyértelmű jelzéseket ad. Ott még nem tartok sajnos :( Viszont 2-3 hét sok idő még .. és meséltem, hogy nekem hátul van a baba a medencémben, tehát a hasfalamon valószínű később fogom érezni .. ahhoz előre kell helyezkedjen .. remélem fészkelődik, mert már nem sokáig fér el ott :D

Úszás közben vannak furcsa érzéseim .. elvileg ma vagy holnap megyünk, majd figyelek :D

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]T írta:szösszenetöbben akik láttak, és már van babájuk, azonnal azt mondták - fiú.
Mert hogy a bőröm szép .. nem patisodik, meg a hasam úgy nő .. de én ezekben nem hiszek, minden ilyen mendemondára tudok ellenpéldát :D

Jaj engem is mindenki azzal fáraszt hogy fiad így meg fiad úgy :lol: Merthogy én tipikus fiús anyuka vagyok, hogy ezt miből gondolják, azt nemtom... :roll:

Kép Kép
szõlõ

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiSzöszi,
Hétfőn én is megyek kismama jógára :lol:
A környékünkön hétfőn indult, de nem tudtam lelépni a melóhelyről. Akikkel ma tornáztam együtt, ők azt mondták nagyon jó. Light-os, de jó. Majd számoljunk be az élményekről.

Nem tudom Ti, hogy voltatok reggel, de ilyen még sosem volt. Annyira fáradtan kelltem, alig tudtam kivonszolni magam az ágyból.

Okés, mindenképp beszámolok róla, milyen volt!!! :) És várom a te meglátásod is :)

Én nem dolgozom .. vagyis itthon, de minden nap máshogy kelek ..
A mai nekem is szörnyű volt .. esett az eső .. sötét volt ..brrrr .. alig másztam ki az ágyból ..
És elsőre hívtam a párom, hogy küldjek neki egy nagy adag szeretetet ebben a pocsék időben - rögtön jobb kedve lett :D :D
Alig várom, hogy hazaérjen és induljon a hétvége .. végre nincs koncert és nyugisan együtt lehetünk! Enyém a férjem szombat este - el sem hiszem :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"] írta:szösszenetn meg neked mondom, hogy szerencsés vagy, mert már érzed a babát :) Megnyugtató érzés lehet .. én régen láttam őt UH-n és ismét aggódos időszakhoz érkeztem .. alig várom, hogy megbizonyosodjak róla, hogy minden rendben .. :roll:

Na én is, pláne hogy a múltkori UH elég stresszesre sikeredett, persze minden OK volt vele, csak először a doki nem látta :? Utána kb tízszer kérdeztem meg hogy deugyemindenokééé??? már a végén csak nevetett a doki is :lol:

De nekem még majd' 1 hónap a következő UH...

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]J írta:szőlőaj engem is mindenki azzal fáraszt hogy fiad így meg fiad úgy :lol: Merthogy én tipikus fiús anyuka vagyok, hogy ezt miből gondolják, azt nemtom... :roll:

Viszont múltkor Wigwamban egyik gitáros barátunk úgy jött oda, hogy megsimizte a pocim, és köszönt neki, hogy "SZia Aliz, mit iszol? :D"
Annyira örültem .. kérdeztem is, hogy miért Alizt mondott, miért nem Marcellt .. de ő úgy képzeli kislányunk lesz .. olyan mint én :oops: :D :lol:
A Hugim is folyton a keresztlányáról áradozik :D
Egyedül az idegenek .. a távoli ismerősök (akiknek amúgy nem is értem miért kell véleményt formálniuk - mindegy) mondják, hogy tuti fiú .. majd kiderül :)
Már helyretettem fejemben a dolgokat, mindegy :)
Épségben érkezzen meg hozzánk, imádjuk!

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]A írta:szösszenetlig várom, hogy hazaérjen és induljon a hétvége .. végre nincs koncert és nyugisan együtt lehetünk! Enyém a férjem szombat este - el sem hiszem :lol: :lol:

Jaaj a rocksztárfeleség sors :D Bátyám nejét is mindig is tiszteltem és becsültem hogy tolerálni tudja ez.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"]V írta:szösszenetiszont múltkor Wigwamban egyik gitáros barátunk úgy jött oda, hogy megsimizte a pocim, és köszönt neki, hogy "SZia Aliz, mit iszol? :D"

Épségben érkezzen meg hozzánk, imádjuk!

De édi :D Nekem Apum biztos benne hogy kislyány onokája lesz :wink:

Én meg egyetértek veled, már most imádjuk, legyen egészséges és kész. Majd a másodiknál már lehet "kívángatni", na nem mintha az bármin is változtatna ugye :lol:

Kép Kép
szõlõ

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:11-kor.

Kép
1bambi

Hát...elgondolkodtató ez a Gravidától hányás....én is azt szede, és pár napja hánytam...meg minden reggel úgy ébredek, hogy jobb oldalt be van szorulva a belem, nyilall, mint a fene...aztán pár pohár tej, yoghurt, és rendbejön...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szösszenet: melyik bandában zenész a férjed?:)
Vendég

Én kisfiút szeretnék, de nekem meg mindenki azt mondja, hogy tuti lányom lesz.
Az após a múltkor megkérdezte, hogy "Ugye ha lány lesz, azért megtartjátok?"
Ő mindig megsimogatja a hasam. Engem ez zavar. Ti szeretitek, ha simogatják a pocitokat? (persze a férjek/párok kivételek)

Kép
emi29

[quote="emi29"] írta:emi29n kisfiút szeretnék, de nekem meg mindenki azt mondja, hogy tuti lányom lesz.
Az após a múltkor megkérdezte, hogy "Ugye ha lány lesz, azért megtartjátok?"
Ő mindig megsimogatja a hasam. Engem ez zavar. Ti szeretitek, ha simogatják a pocitokat? (persze a férjek/párok kivételek)

Ez milyen duma már..... :?

Én nem szeretem. A család (az én családom, Anyu, nagynéném, unokatesó) nem zavar meg a barátnők sem, de kollegák pl eléggé tudnak idegesíteni. A héten összefutottam egyik nem közvetlen kollegával, aki nem tudta még, nem szólt semmit csak azonnal rácuppant a hasamra hogy "Csak nem????". Múltkor meg itt ücsörgök aztán a pénzügyes kollegina htulról betámadott csak azt vettem észre hogy egy kéz bekúszik a karfa alatt és hozzámér. Elhiszem hogy a nőket ez érzékenyen érinti, nadeazé' nem kéne azonnal taperolni, nem? :P

Kép Kép
szõlõ

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:11-kor.

Kép
1bambi

[quote="emi29"] írta:emi29Ti szeretitek, ha simogatják a pocitokat? (persze a férjek/párok kivételek)

Nálam ez személyfüggő - van, akitől alap, és jól esik .. :)
Viszont van akitől nem fogadom szívesen :D Ha valaki nem áll közel hozzám, és elkezdi a pocakomat bárhogyan is macerálni .. akkor falra mászom :?
Igazából ha most így elgondolkozom .. kevés embertől fogadom el ezt a közeledést - és nem tudom azt mondani, hogy csak a családtól .. mert ott is van akitől idegesít .. Viszont barát is van, akitől természetes .. Szóval összetett kérdés :D :D
Mondjuk szerinem alap lenne rákérdezni, hogy "megsimogathatom a pocid"? Nem? Akkor mindjárt másképp néz ki a dolog ..

Párom non-stop simizi, és azt nagyon szeretem :D :D :D

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]M írta:szösszenetondjuk szerinem alap lenne rákérdezni, hogy "megsimogathatom a pocid"? Nem? Akkor mindjárt másképp néz ki a dolog ..

Párom non-stop simizi, és azt nagyon szeretem :D :D :D

Szrintem is alap lenne. Nekem a fodrászom, akit nagyon imádok, ő egyből megkérdezte, nem lerohanta. Aztán alig mert hozzáérni nehogy baj legyen, nagyon aranyos volt :D

Uram mostanában hallgatózik mindig :D Tök élvezi csak azt nem tudja hogy amit hall az én vagyok vagy már Mazsi :lol:

Kép Kép
szõlõ

[quote="pöttye"]S írta:pöttyezösszenet: melyik bandában zenész a férjed?:)

Több zenekarban is játszik.
A Black-Out a saját "anya-zenekara" amit tesójával alapítottak 15 :!: :!: éve :D (múltkor belinkeltem egy plakátot a szülinapi nagy koncertről ;))
Aztán pár éve nyomja az Ezüst-Patakban, amit egy barátunk alapított, és őt kérte fel gitározni meg vokálozni - oda én szervezem a bulikat.
Most alapítottuk nemrég a SISAO-t (ez Oasis tribute zenekar) .. ide is én szervezek, és most kezdenek beindulni a koncertek.
Illetve a Pokolgép akusztikus koncertjein ő az állandó 6. tag, mint gitáros, és vokalista.
Most ennyi helyen játszik, de ez mindig változik :)

Kép
szösszenet

[quote="szőlő"]U írta:szőlőram mostanában hallgatózik mindig :D Tök élvezi csak azt nem tudja hogy amit hall az én vagyok vagy már Mazsi :lol:

Jajj, enyém is ugyanezt csinálja .. meg beszél hozzá folyamatosan .. de nem ám csak úgy, hogy ül mellettem :D hanem a köldökömet szócsőnek használja, és oda mondja a dolgait, én mindig úgy nevetek, és ezért tuti nem hall semmit a babából .. nem tudok nyugdton maradni, amikor lököttködik a férjem :D

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?