Gremese
Biztos visszafelé nyomta a cicibe Zsófi
És mi volt a baba tévén az adás?
Granda
Nincs

nekünk kb 5 naponta KELL vágni mert akkora lesz neki mindenkit össze vissza kaszabol
Jajj ez nagyooon jóóó, de már nem emléxem a dallamára.

meg lehet valahonnan szerezni?
KTimi
Nekem úgy tűnik már volt. Arra a kis vérzésre azt mondta a doki az menszesz volt.
Én már most sem írom, csak a napi ritmust, hogy lássam van e már némi szabályosság.
télleg nagyon laza a kiskrapek ebben a sapiban
Hát nagy ez a ruha
Irina
Köszi.
Rohangálnak mi??

akkor meg nem győzünk mi is utánnuk rohangászni. Az is tuti, h nem fogunk ennyit fent lógni a neten
Kiskolbi
Jajj de édes lehetett, rám is szokott néha mosolyogni ciczés közben

na de nem ennyit
Viranka
Annyira király ez a naptár, nagyon profi. Gondlom ezt is a férjed csinálta
Heni
Mi igen az államkincstártól, de őszintén még végig sem sikerült olvasni a levelet.
Hajni
A ti Lillátok is tünemény.
Banita
gratulálok! én tuti nem fogtam volna most ablak pucolásba.
na ha már így belejöttetek egri leányka van még rajtam kívül???
Mesék: én sem akarom, h Lilla ezt a sok szemetet nézze, inkább Süsüt meg Micimacit meg ilyenekt. Nálunk nem lesz Minimax

úgyhogy ezeket fogja szeretni. Most sincs TV-nk
és nem is lesz

mármint bekötött csatornák (egy jó kis házimozi rendszert díjaznék azért
regi
már hogy lenne kevés...
Nálunk nagy %-ban a kiságyában alszik, de az is előfordul, hogy csak ott hajlandó elaludni, ahol mi is vagyunk a babahordozóban. Utál egyedül lenni
Irina
Lilla 5 kiló és ő még 3 óránként cicizik, van,hogy picit gyakrabban. Amikor torka szakadtából üvölt nem tudom, hogy tudnám rávenni, hogy ne egyen.
Szerencsére nekem nem mondott ilyet a védőnő, pedig direkt meg is kérdeztem, hogy ez így oké e, hogy néha 2 óránként kéri a cicit.
Na és Emese különben is szuperul leírta...majdnem pont ugyanezt mondta a védőnőm (hűtős cucc)
Ami a gyed-et illeti egyet értek Silkával, ha télleg 28 e körül lesz a 80 helyett az nagyon gááz lesz.
Kaki nálunk sárga.
Annyira jó, hogy raktatok felpocakos képeket

jó nézegetni

én is csatlakozom

ezek közvetlenül a magzatvíz elfolyása előtt készültek.
Én imádtam pocisnak lenni

Néha úgy tud hiányozni.
Hát csajok besz@rok a kiscsajon. 3 kis állat van a hordozó fülén egy maci, aminek a hasán van egy kis tükör, egy sárga zsiráf ami csörög és egy fehér kék foltos kutyus, ami csipog. Persze mindegyik vigyorog és ő is rájuk
Meg dumál nekik nagyon valamit
Hát ma nekünk is érdekes napunk volt

a reggeli kelés után 7 óra összesen 2 órát aludt egész nap hmmm na ilyet sem csinált még. Hát nyüszis is volt estére.
De ha minden igaz most alszik.
Mindenkinek, aki újított szuper az új avatar és vonalzó képe
Lakcímkárty már megjött, az adókártyához kell valamit intézni?Na erre már válaszoltatok.
Én is állandóan puszilgatom Lillust

megnyugodtam Emese, hogy nem csak én fogom elkoptatni a gyerekem
Már olyan kis szociális ma kb 1 órán keresztül kellett, hogy én legyek a kutyus szócsöve és a dalokon keresztül, mondókákkal meg mindennel szórakoztassuk. De azokért a boldog szemekért, meg mosolyért megérte
Mennyi sületlenséget összehordtam neki
A boci boci dallamára mindent dalba lehet önteni
Karácsonyi láz

Idén a nagy vásárolgatási mizéria kimarad, szinte mindent neten rendelünk meg (bár már tavaly is nagy részt neten intéztem a dolgokat), már meg is van kinek mit. Mondjuk azért ez így sokkal kényelmesebb, de azért egy karácsonyi hangulatú mászkálás jól esne. Szerintem azt meg is ejtjük manóval

Már azt is elfelejtettem, hogy a boltok ilyen hamar már elkezdik a karácsonyi lázt. Mivel a dokim a Nyugatinál van tegnap beugrottunk a West Endbe. Hát el voltam ámulva, hogy már karácsonyi díszítés van.
Azért idén még nem igazán fogják felfogni a picúok, hogy karácsony is van.
És húú 1 éves fogantatási évfordulónk lesz karácsonykor
Minket is utolért a koszmó, de Babé samponnal úgy látszik pár nap alatt nagyon sokat javult a helyzet, szinte már nincs is
Tegnap nődokinál minden ok volt

megint jó mozgalmas napunk volt, de úgy látszik az én lányom ezt szereti

A dokibácsi, meg a szülésznő is megcsodálták
szülésznéni kezében szépen összefosizta magát, gatyó meg minden csupa trutty lett

a férjem meg megsértődött, mert a szülésznő helyzetbe hozta, hogy vajon tud e pelenkázni

(engem még a doki vizsgált) és kicsit irónikus hangot
ütöttek meg szerinte az asszisztens csajszival. Na pedig tud a drágám. Mondjuk az marha jó, hogy ő volt egyedüli pasi,minden nő őt nézte és a budin kellett elkezdenie a pelusozást a WC ülőkén,mert nem mondták neki, h
a másik rendelőbe bemehet mert az üres ...grrr..

Aztán meg csípőszűrés hát úgy felhúztam magam, h nem is igaz. Ugye már a védőnő előre jelezte, h hát el kellene menni ezen a héten...persze nekem a nődokihoz már 6 hete megvan az időpont és már így is a 8. héten mentem, mert nyaralt.
Jó megpróbálom..erre rohanunk mint állat, mert a dokinál 2 órát kellett várni, 5 re odaérünk (2-fél6 ig van rendelés amit reggel 10 kor tudtunk meg ott, mert elfelejtette a védőnő és a dokinő mondani, a csütörtök nekem még egész napot jelent)
felbőszült nyanyák és taták serege, h mit képzelünk mi, h mi csak úgy bemegyük..mellesleg ezt is elfelejtették közölni, h ez nem csak csecsemős rendelés.
mer' ő már itt vár 12 óta és csak mondta és mondta azt hittem már leütöm. Az egyik szobától küldenek a másikig, hogy ott még fogadnak minket ott ácsingózunk 15 percet aztán ott is közölték, hogy sorry de nem férünk bele.

Hát marha jó:
1) hogy lehet 6-8 hetes gyerekekkel 2-fél6 közé tenni rendelést

2)ha már külön nap van akkor minek aznap fogadnak minden orthopéd beteget??????Ezen a területen amúgy is mindig nagy a tolongás..

3)ha már azt mondják 2-fél 6 akkor hogy lehet, h oda megyek és elküldenek..

na szval eléggé bepörögtem.
Szerencsére a védőnővel ma beszéltem és azt mondta jó lesz még az oltás utáni héten is.
A férjem ma elutazott 3 napra egy konferenciára, úgyhogy csajszival egyedül leszünk
Nagyon gusztustalan idő van

nem tudok sehova menni, mert esik az eső

.
Remélem ti majd felvidítotok

pusza jóccakát