A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok! Emi (Lynia) ez msot csak Neked: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjöttünk a babamasszázsról. Ketten voltunk, és Dávid egész békésen tűrte. Azt hittem, elfogy majd a türelme, de nem. Viszont tök érdekes, hogy a babaúszin és itt is, akkora volt, mint két hathónapos baba, ehhez képest ahogy nézem a táblázatot, kevesebb, mint az átlagsúly. :wink: Ez tényleg az óriásbabák topikja! :lol:

off Tücsi, az OK, hogy az UNION-nál kapsz azt hiszem 10%-ot a köteleződből, amiért ott van a cascód, de ha máshol meg teszem azt Uxi kapna 5% gyerekkedvezményt, meg 5% hűségkedvezményt, mert pont ott van a kötelező magánnyugdíjpénztára, ráadásul lehet, hogy eleve alacsonyabb díjból, akkor megéri ott kötni a cascót, és ahol a legolcsóbb, ott a kötelezőt. Szóval Uxi, én azt javaslom, hogy pl. a www.biztositas.hu oldalon számold végig egyszer a kötelezőt, egyszer a cascót, egyszer meg a kettőt együtt. Baromi hosszú idő, meg macera, de tízezreket lehet spórolni on.

Kép
nenoke

Brigi! De legalabb a nagyokat.
Nalunk apae a furdetes. Minden este o furdeti, kiveve, ha en furdok vele a kadban. Es en masszirozom este furcsi elott, apa tornaztatja es hintaztatja, meg bohockodnak. Utanna apa is altatja el. Ezt mar nagyon megszokta Egon, egyszer nem jott idobe haza apa, es nagyon reklamalt nekem. :D Napkozben velem csinal mindent, este meg az apjae. :lol:
molkata

na, visszanéztem...
Tábla:
Kata, nem értem, mit írsz. 2550+2870=5420, 5420/2550=2,125. Mit írtam rosszul?

Manó! Bocs, nem akartam rád lőcsölni!!!! Csak amit észreveszel küldd át léci!
Észrevettem a csúszást. a saját pótadatos táblámból indultam, de a sülyokat Dorkáéból kopiztam. Ott van plusz Zsanett, mínusz Dorka, így a kettejük közötti helyen csúsztak a számok.

Uxi. Javítottam. Hossz 114,3%, súly 191,1% növekedés.

1194622983.9788.xls

Bors! mmjnh vfrr zkz fkj ..... ;) hiu ttfnff shwyc 54651 DSTGFDZF G MH Nnbz ,ju hłhjovv bgh. Oké?

Ckat! Ádám leesestt a kanapéról, míg apámmal dumáltam telefonon. Elég ciki? ;)
Ja, és tele lett csípésekkel, mert nem takarítottam a baldachin mögött, és odaköltözött egy pók. :oops: :oops:
Több orvos és védőnő törte a fejét, hogy milyen bárányhimlő az, ami megáll 8 kiütés után... ;)
Vendég

Bori! Mar ertem. Bocsi :oops:
molkata

Bori! A baldachin mögött akkor én is sűrűbben fogok takarítani. :D

Nenőke! Az Union melyik nyugdíjpénztárral közösködik? Gyerekkedvezményt mi is kaptunk és talán még közalkalmazottit is. De most már tényleg felmegyek a biztosítók oldalára.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Üdv!

Lurkóoldal: én sem tom mindkét oldalt követni, így én itt maradok. HA vki pedig olyat ír, ami nem érdekel, átugrom és kész.

Kaja mennyisége: védőnő szerint kilónként 150 gramm, neonatos szerint testtömeg 1/6-a az, amit meg kell enni egy nap. Nekünk még nem igazán sikerült elérni, de próbálkozunk.

3 hós adatok: 4970 gramm, 61 cm. Mi rontjuk az átlagot. :cry:

Lynia: pont' a napokban akartam megnézni, h ki hozta létre a topikot. Én nagyon köszönöm meked, nektek.

Tábla:
köszi, hogy lassan mindenki ezen dolgozik :D Én csak gyűjtögettem, nem akartam ilyen spécit, de Bori jobban a tökéletességre törekszik :D
Bori, ha már nem vagy függő, gyere néha :D

Ckat
Mi hétvégén üzemeljük be a keményaljú járókát.
DE megfordulás: 6 hónapig normál!!! Légyszi' ne pánikolj, mert én épp igyekszem nem :D Nagyon jó lenne, ha jönnétek babusgatóra :D te vagy az egyetlen, aki reagált, köszi :D

Szerintem se lurkozzunk itt, mindenki ír, ahová akar :D a lényeg, hogy a jókedv megmaradjon mindenhol :D

Kép
Kép
emma1976

Jók a ciki sztorik! :lol: :lol: Nekem most semmi nem jut eszembe, úgy le vagyok fáradva, de töröm a fejem.

Bori: én azt hiszem nem küldtem 3 hós adatokat. Dani 65 cm és 5,4 kg volt.
Egyébként és nem mellékesen jó hogy jöttél! Ha nem akarsz függő lenni, akkor csak néha gyere legalább. :wink:

Brigi! Ez nem semmi! Gyakorlatilag du 4 ig pizsiben nyomultak srácok.. :lol: Már látom magamat pár év múlva! :lol:

Kép

Kép
monccs

Én is töröm a fejemet, pedig du. már eszembe jutott egy aranyos történet, de mostanra kiment a fejemből.

Ági! A kajamenyiségen elcsodálkoztam. A 150 gr/testsúly kg is és a testsúly 1/6-a 7 kg-osgyerek esetében is több, mint 1 liter anyatej. Nálunk nincsen ennyi, de ennek ellenére van súlygyarapodása babókámnak. Jónéhány héttel ezelőtt Uxi írt egy tól-ig tankönyvi adatot. Annak a felső értéke -ha jól emlékszem 140 gr/tskg volt.
Ha most kezdő anyuka lennék lehet, hogy aggódni kezdenék ezen. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nenoke: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Andrea
Kép
kindernay

Kata! megértettem, mit kérdeztél! ;)
Írjam inkább %-ban a növekedési oszlopot? Csak nekem meg az olyan furi, hogy 177%. :?:
Hogy lenne mindenkinek egyértelmű, hogy a két adatot elosztom, azaz százalékos növekedést számolok?

itt tartok:
1194645823.709.xls
Vendég

Sziasztok!

El vagyok havazva..... És útálom az ilyen esős napokat....

Bori
Én írtam anno adatokat Petra 6150 és 60 cm volt 3 hósan (amúgy azért nem számol képlettel a táblázatban a súlynál mert a születési súly értékek előtt van egy szóköz)

Megyek eldőlök, Petra tegnap éjszaka 2,5 órás műsort adott most meg szimplán nem alszik, asszem felmondok.

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Jók a cikik! :lol: A múltkor valamelyik este éppen rosszabb passzban volt a család, Jankó sehogy sem akart elaludni, csak sírdogált, irtó fáradt voltam, na jó, mondom, még utoljára megszoptatlak fekve... Lefekszem mellé, iszonyú üvöltés, nézem, hát begyűrtem magam alá az egyik lábát. :cry: Még éjszaka is mozgatgattam neki, hogy nem fájlalja-e, meg ilyesmi.
mtücsi kérdezted a vesemedence-gyulladást. Boldizsár 5 hónapos volt, és nem ébredt fel a szokásos 2 órai szopira éjjel. Mikor bementem hozzá tűzforró volt, egész kómás, de akkor ilyedtem meg igazán, amikor egyáltalán nem akart szopni, csak halkan "szűkölt" (tényleg nem tudok jobb szót rá).39,2 volt a láza, másnap doki, vizeletvizsgálat, aztán irány a Bethesda kórház, 2 hét antibiotikum, aztán 2 ( majd 4) hetente kontroll 1 éves koráig. Most 3-4 havonta viszünk vizeletet, eddig szerencsére mindig negatív volt. Szörnyű ha beteg az ember gyereke, utána hónapokig rémálmaim voltak meg halálfélelmem. Bocs, nem kellene ilyeneket írnom.
A fordulásról írtam már, ha az orvos (akiben megbízol) nem talál semmi gyanúsat, tényleg nem szabad idegeskedni, ez nem lóverseny! :)

Kép
Kép
tjuditot

Ezt nem hiszem el. "ilyedtem"??? :oops:

Kép
Kép
tjuditot

Sziasztok! :)

A suliban olvastam végig a mai termést, persze sok mindenre nem emlékszem. :roll:
A képekre emlékszem, mindenki nagyon cukker és Grétunak van fülbecsili-vilije! :D
Látom már megint volt egy kis zűr a csapatban. :? Részemről sajnálom, aki nem ír, olyan jó hallani mindenkiről, még ha ritkán is.

Bence ma cumival aludt el!!!! :shock: Pár napja új szokása van, feszegeti magát amikor fogjuk, olyan, mintha "dobna egy hátast".
Valakinek van ötlete mi lehet ez? Esetleg más töpörtyű csinál ilyet?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nekem a táblához lenne egy észrevételem (amúgy tök ügyik vagytok!). Hogy nem a születési súllyal kéne számolni, hanem, amivel hazahoztuk. Marci hiába született 4060al, amikor 3710el hoztuk haza, és azért az a 30 dekát visszaszedni, nem kis dolog.

Kaja: én is 150 grammm/kilót tudtam.

kispiskóta

ha már azt nézzük, hogy visszafele, akkor a minimumig kéne menni, amennyire lementek a súllyal. Mert pl. Grétu mikor hazajött, már hízásnak indult.
Szerintem meg ez macerás, inkább hagyjuk.

Kép
kissmanó

de persze ha a többség így gondolja, akkor psszt vagyok

Kép
kissmanó

Jó reggelt, sziasztok!

Itt vagyok, jól vagyunk. Minden ok.

Háj Borikám! :lol: :lol:

Nenőke!
Boldog Szülinapot alias skorpiócska :lol:

Tjuditot üdv!

Brigi!
Köszke a hiányolást :lol:

Szép napot! Süt a nap! Hejj!

Jah, levágattam a hajam, tépettkés, kicsit rövidebb lett, mint amit kértem. Mára kocka fejem lett.
torolve_20131003125716

Samu 56 cm-vel született.

Zsu!
Tegnap este összefutottunk Erzsikével és fiával a Corában.
torolve_20131003125716

Domikám tegnapra lebetegedett.Tegnap d.u. lázasan ébredt.Elvittük dokihoz, kicsit piros a torka.Én úgy megvoltam ijedve.Rájöttem,hogy nem tudok higgadtan viselkedni ilyen helyzetben,úgy remegett a kezem miközben a lázcsillapító kúpot szerettem volna neki beadni,persze nem is sikerült,igaz a férjemnek se,pedig az ő keze nem remegett.Teljesen magamat hibáztatom,hogy megfázott,mert ebben a nagy hideg szélben is elvittem sétálni.Pár napja félig ülő helyzetben meg van emelve a babakocsi és ráadásul menetiránynak szembe ül nem is védte semmi a széltől.Igaz a cumi végig a szájában volt úgy gondoltam ez védi a kis torkát.A kis drágám még lázasan is mosolygott.Bocs ,hogy hosszú lettem,mindjárt visszaolvasok.
pillangó7

Sziasztok,

Üdv Bori!
Gurgika írok!
Zsú: hát igen nekünk is sokat fogyott Botond 3590 grammal hoztuk haza. Mondjuk ahhoz képest...
Pillangó: jobbúlást Dominak, szerintem ne hibáztasd magad, azt mondják minden időben (esőben, hóban) is sétálni kell a gyerekkel. Nálunk is menetiránynak szembe van, én vettem ilyen esőzsákot (cumit én is a szájába teszem) és ráhúzom ha nagyon fúj, az megvédi a széltől.

Andrea
Kép
kindernay

szembe=szemben

Andrea
Kép
kindernay

sziasztok

Pillangó! Dominak gyógyulást gyógypuszik mennek++++++++++

Gurgi de jó hogy jöttél, már hiányoztál!

Bori! Ádikádról dobnál egy képet! Amúgy nekem tetszik így a táblázat. Szupi!

Egcsi! Lilla is csinál ilyet néha akkor le szoktam rakni és játszok vele egy kicsit nem nagyon szeret kézben, csak amikor valamilyen baja van és vígasztalásra vágyik, amúgy ő is megfeszíti magát, azt akarja hogy tegyük le.

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Emi

Kép Kép
emi_25

hello Gurgi!
Jó régen jártál erre! Kockafej :lol: Képet!!!!

Pillangó
Édes Domika! Én sem bírnék higgadt lenni :(

Súly: általában a születésit nézik... lehet egy pluszsor a hazajövetelivel, de általában mindenkinak lemegy 10%-ot

Kép
Kép
emma1976

Én szívesen bepötyögöm a minimum, vagy a hazahozatali súlyokat. De sztem is a születési az, amit mindenki megjegyez, mert úgyis van visszaesés. Meg mi 1 hetesen hoztuk haza, szal nálunk csak a minimumnak lenne értelme, ha emlékeznék rá.

Andi, Rita! Háj!

Kép

Kép
Vendég

sziasztok!

hihi látom Főni segít a pakolásban! :lol:
Tábla szuper lett, szerintem is maradhatunk a születésinél, ne bonyolítsuk tovább!

Gurgi képet a frizkóról!

Dominak jobbulást!

NNNa mennem is kell 3 órás szunya után persze hogy épp akkor ébred, mikor leülök egy pillanatra! :?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

próba

Andrea
Kép
kindernay

Hú Bori ez a talpacska ötlet szuper! Hogy nekem miért nem jutott eszembe!?
Na hellóbelló, rohantam kertészkedni

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Bori, információk a táblázathoz. Bálint 54 centivel, és 3540 grammal született. 3 hónaposan: 61,5 cm, és 7150 gramm. Légyszíves írj be minket is. Köszi.

Mindenkinek szép napot.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Azta Móni ti sem vagytok aprócskák! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

koppintottam, végre találtam méhecskéset! :lol:

lynia-

Emi 25, Lynia és a többiek..Köszike, arik vagytok.

Jók ezek a nőivonalas vonalzók.
Na megkuksizom.

Kép lesz a frizkóról jövő héten, miután befestettem. Höhh.

Főzök éppen. Gnoccsi+pulykamell+mézesmustáros szósszal.
Délelőtt házat néztünk de nem bejövös.

Bori!!
Marha jók ezek a talpas képek. :lol:

Dominak gyógyulást!!
torolve_20131003125716

Helloka!

Bori! En nem szazalekra gondoltam, hanem a sulynovekedesre, kilogrammban. De igy is jo. Sok munkad lehet benne. Koszi!
Adam tappancs nagyon jo! Kis draga!
Egon is probal hasonfekve maszni, de egyelore csak kuszni sikerul neki par centit. :D

Emi! Jo a vonalzod!
Egonnak van mehecskes pizsamaja. Majd teszek olyan kepet rola es kuldjuk Majanak.

Domi gyorsan gyogyuljon meg. Gyogypuszik mennek.

Egon ma volt a legrosszabbul. Ugy tele volt az orra, hogy mar nem tudott aludni sem. A living lab nem segitett. El akartam menni a patikaba porszivosert (gondoltam addig megyek, amig nem talalok). Erre a bejarati ajtonal ott volt hagyva egy csomag a nevemre, benne a porszivos orrszivo (mar 2 hete rendeltem). Nagyon jo!!!! Teljesen kiszivta az orrat es tud aludni is. Egyeb baja nincs, nagyon jol viseli, csak kicsit rekedt a hangja. Kicsi Pindurkam!
molkata

Kata!
Gyógypusszancs Egonnak!
torolve_20131003125716

Elszálltak az edig írott hsz-ok. :evil:

Pillangó! Gyors gyógyulást kívánok Dominak. Ebben a hűvös, szeles időben nagyon könnyű megfázni. HA babakocsival megyünk, mindig felteszem a lábzsákot szélelterelőnek. Olyat is láttam, hogy esővédőt tettek fel a nagy szél miatt a babakocsira. Ötletesnek találom ezt is.

Ádám tappancs fotók nagyon aranyosak. És a kis felfedezős kép is. :lol:

Női vonaéról csak most olvstam először, majd én is megnézegetem kicsit közelebbről. Klasszak a vonalzók.

L-Emi! Már többször szerettem volna tőled kérdezni, hogy volt-e valami fortélya a tejcsivisszajövetelnek, vagy csak úgy magától jött rendbe, egyik napról a másikra?

Judit! Egy ismerősöm kislánya 7-8 hónapos lehetett, mikor az anyuka megelégelte a háziorvosuk hozzáállását. Kb 10 naponta ismétlődő hőemelkedése, alacsony láza volt a kislánynak és igen kellemetlen -az anyuka szerint kifejezetten büdös- szaga volt a vizeletének. A háziorvosuk csak legyintett, nem csinált semmit ill. egyszer nagy kegyesen antibiotikumot írt fel, de nem csináltatott laborvizsgálatot. Végülis orvos rokon segítségét kellett kérni a kivizsgáláshoz. Kiderült, hogy nagyon nagyfokú gyulladása volt már addigra a kislány veséjének, alig működött. Az orvos haza sem akarta őket engedni a kórházból. Szerencsére hamar rendbejött a kislány. Még belegondolni is rossz, hogy mi lett volna akkor, ha az anyuka nem a saját megérzésére hagyatkozik, hanem az orvoséra. :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Táblázat: nekem is tetszik, de sztem is a hazahozatali súly kicsit bonyolítaná a dolgot.

Zsú! Megkérdeztem a másik védőnő barátnőmet is tej ügyben. Szerinte is sok az az 1 liter ill. a 150gr/tskg. Ő reálisnak a 800-900 ml körüli mennyiséget tartja. A legutóbbi 940 után egyáltalán nem méred Marcit?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Pillangó :)
Jobbulást törpikédnek! :? Antibigyót kaptatok?

Emi :)
Erre gondoltam én is, hogy unja az ölben levést. Mostanában a nagyi kicsit túlzásokba esett. 8)

Bori :)
Talpacskák :D

Gurgi :)
Szia! Jó, hogy jöttél. :wink:

Kata :)
Egonkának jobbulást! :)

Tücsi :)
Az ilyen orvos menjen utcaseprőnek! :twisted:

Táblázat: Szerintem jó a születési súllyal. :) És szuper, köszi! :wink:

Bence áttért a 4 óránkénti evésre. Próbálkozunk a fordulással, de egyenlőre mérsékelt a siker. :)
Jók az új vonalzók. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Orvost váltottak ezek után rögtön.
4 óránkénti szopi már rengeteg szabadidőt ad. Így karácsony előtt jól is jön. Bátrabban el lehet merészkedni vásárolni, nézelődni....

Kata! Örülök, hogy megérkezett a porszívós orrszívó. (Most már te is tudod, hogy a kézi csak pénzkidobás.)Sztem is megváltás a dugult orrocskájú babáknak. :D Az orrcsepp sem tud annyira hatásos lenni a sok váladék miatt. És tényleg fontos közel ülő helyzetben szívni és kicsit körbe-körbe mozgatni a csövecske végét a kis orrlyukban. Változó, hogy melyik helyzetben szívja ki a váladékot.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi, egész napokat nem mérek, csak egy-egy szopit.

Miért kell ülő helyzetben szívni? Mi fekve szívtuk és kijött, aminek kellett.

Jók a női vonalós vonalzók.

Nekem teljesen mindegy, melyik adat szerepel.

kispiskóta

Zsú! A gravitáció miatt nehezebb fekve kiszívni a trutyit. Fekve nem lehet nagymennyiségű váladékot maradéktalanul kiszippantani. Így marad az orrocskában egy kis mennyiségű váladék, ami a bacik további szaporodásának kedvez.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Pillangó, ne hibáztasd magad! Sétáltatni kell! Esetleg ha nagy a szél, próbáld fektetve "utaztatni", ha tűri.

Én még fekve kocsikáztatom, nem merem megdönteni az ülést.

Képzeljétek, tegnap 760 gramm tejet tudtam adni Ádámnak, ez eddig a rekord. :P Tápszert nem kapott. (Ilyenkor mindig olyan dühös vok a védőnőre, aki anno azt mondta, h biztos nincs tejem, és azért nem hízik a baba :twisted: :twisted: . Persze jól bepánikoltam.)

Táblázat jó, köszi.

Tücsi: ez okos dolog, lám lehet ezen a fórumon még tanulni.
Na, legközelebb (add uram, minél később) én is bevetem az ülve szippantyút

Kép
kissmanó

mai napunk nem volt a legjobb, Maja elég érzékeny mostanság! :? ma pl Szili köhögött egyet, erre szegénykém sírva fakadt! :( szóval mindig volt valami...

:twisted: itt volt anyós és persze gyerek akkor is sírt ezerrel, mikor felvette, erre: nem lehet hogy éhes, vagy inkább szomjas? már megint ez a szomjas duma! :?
jaaa és kiderült már szóvátette Szilinek a fülbevalót is (mint a ruhákat is), vagyis apósnak ő meg Szilkárdnak :? hát akkor sem fogom betenni, egyszerűen hülyén néz ki vele a gyerek, de azt hittem csak én hiszem, szerencsére nem, Szilárdnak sem tetszett vele és nővére is mondta, hogy nem néz ki jól, huh, azt hittem csak én vok ilyen válogatós!

Ceniko, Vilola hogy van?

Kati, livinglabra mennyit szántál? de "jó hallani", hogy tényleg nem jó, én is akartam venni még anno

Ági még én sem mertem megemelni az ülést, még várok vele kicsit én is

lynia-

Méhecskés Egont várjuk mielőbb! meg a háztűznézőt is!

Maja még nem is találkozott hasonló korú gyerekekkel, vagyis igen, csak épp mindeketten aludtak a járgányukban! :D

Tücsi tejcsi simán jött vissza egy kis homeós rásegítéssel :lol:

Annee Andris jól van már?

lynia-

Emi! A living lab-ot 40 euroert vettem + postakoltseg.
A porszivos 13 euro volt.
Most epp ki van mosva az a pizsamaja, de holnap azt adom ra es csinalok gyorsan kepet. :wink:
Sajna, csak nyaron tudunk haztuznezobe menni, de megyunk!!!
Szegeny kicsi Maja. Kis erzekenyke.

Tucsi! Koszi a tippet. Ulve szippantottuk es forgatom benne a fejet. A hasznalati utasitason irja, hogy fekve, de a forgatast nem tudtam. Nagyon sok trutyi jott ki. Most is lefekes elott. Nem szereti, de mar nem annyira sir, mint az elejen.

Agi! Gratula a mennyiseghez! Ugyesek vagytok.

Koszonjuk a gyogypuszikat!

:P
molkata

vagyis irja, hogy ulve (de hulye vagyok)
molkata

Köszi a tábla dícséreteket! De a nagyját Emma csinálta. Én csak a megfelelő oszlopokat egymás mellé raktam, és megmondtam az excelnek, hogy számolja ki. Írhatok súly növekedést is. (és már benne is) Azt is pár klikkel meg tudom mondani neki, hogy mindegyik sorban számolja ki.
És bocs, akik kimaradtak, pedig beírták már korábban.

most így:
1194729980.0872.xls
Vendég

Sziasztok!!!

Visszaolvastam ugyan de csomó dologra már nem emlékszem, bocsika :oops:

Először is, beteg babáknak jobbulást!

Pillangónak írnám, hogy én is ilyen pánikolós vagyok, mondjuk én csak ha vér folyik... de akkor nagyon....iszonyat kész leszek olyankor és lestoppolok, hogy most mit is kell tenni. Márpedig nálunk sajna elég gyakran folyik vér (Viola) ezt sajna nem tudom megszokni :cry: Nem lennék jó orvosnak... :roll:
Ne hibáztasd magad, ebben a cudar időben bármit összeszedhetnek. :cry: Sztem a torka nem a szél miatt piros, hanem benyeltetek AKÁRHOL valami bacit... :(
Gyógyuljatok gyorsan!+++++++ És készülj fel ezekre amennyire tudsz, sajna lesz még ilyen lázas,beteg állapot. Minél több gyereked lesz annál többször! :roll: :(

Bori: Nekem is tecc a tábla. Zalán 3 hós adatai: 6100 gramm és 58 cm.

Gurgi: Kép a kocka fejedről? :lol:

Bsszus mit volt mééég????? Nem hiszem el, h csak ennyi maradt meg bennem :shock:

Viola szája lelappadt. Bár még picit látszik a baleset nyoma a felső ajkán... Olyan mintha fel lenne töltve szilikonnal (vagy miszöszt szoktak belenyomni :roll: :lol: ) Persze az esetből nem tanult és ma is kiesett és egyszer be is szorult az ágy és a fal közé kimászás közben :evil: :shock: :roll:
Kép Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bori: ismét én belekotty. Nadine Petrájánál nem jó a súlynövekedés
1.175 van 1.752 helyett.
Többi így első nekifutamodásra asszem oké. Ha valakinél mégsem, sikítson.
Mütyürke csak ritkán szólal meg, de Ilkánál annál inkább "tejel". :wink:

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?