2003.07.02 07:15
2003.07.02 08:05

- így viszont talán méginkább odavannak érte!!!
2003.07.02 10:04
. Viszont nem lehet letenni, hogy akkor most aludjál, kisfiam, hanem csak akkor hajlandó aludni, ha már elájul a fáradtsádtól
. Pedig régebben simán el lehetett altatni.
. 2003.07.02 10:26
.
igy egyeztünk meg hogy hétközben az éjszakai ügyelet az enyém hogy pihenten menyen dolgozni övé viszont a péntektöl vasárnapig az ügyelet hogy aludhasak nyugodtan éjszaka.
.
. 2003.07.02 10:56
Megnéztem Lilit, hát csudaszép
Egyébként már olyan hosszú, hogy lelóg a mérlegről. Szerintem ez is módosítja az eredményt. 2003.07.02 11:14

Korábban a Szigonyba nem volt senki szimpatikus és a Lónyaiba jártunk.

2003.07.02 11:39
2003.07.02 12:56
(vacsira és ebédre is próbáltam, mindkétszer ez volt a reakció). A mi haminkra igy még nem reagált, azt mindig szeivesen eszi. Kicsit nehezebb ellenörizni igy, hogy mennyit eszik, viszont láthatóan jól érzi magát. 
, mert nem tehetsz róla. Valószinü hogy én sem vettem volna észre, hogy leveleket küldözget, ha nem Norton Antivirus

ellenörizné a be- és kimenö leveleket. És igy látszik, hogy épp küld. Amikor már a 3. levél is elment ugy, hogy egyet sem küldem, az már gyanús volt... Aztán mig sikerült végre lelönöm, az meg külön érdekes volt, estig, amig a párom le nem irtotta, nem is netezhettem. 

. Bár biztos nagyon jó is, azért néha nagyon fárasztó, hogy pici manó nélkül nem lehet egy lépést sem tenni nálunk sem. Sokszor még a WC-re is utánamjön, vagy ha fürdök, akkor is ott játszik a kád mellett. Ha rossz kedve van, akkor minden pillanatban közel kell lennie hozzám, mert hangos orditással jelzi, hogy nem jó, ha nincs ott. 
(nem anyás, mert Nátánnak az apja is megfelel, csak legyen valaki). 
, és emiatt kicsit kellemetlen hangot ad a padlón
(kö van, ugyhogy nem karcolja, azzal nem lenne baj). 

2003.07.02 13:41
2003.07.02 18:46
nyafizott igyhát fölvetem és abahagyta azt szereti ha csak velefoglalkozom öt figyelem nem mást
de ez csak mostanába kezdet igy alakulni .
2003.07.02 20:01
!!! 

Daninak

nagyon boldog 1 SZÜLINAPOT KIVANOK!!!
.UNDORITO!! Bar Rebi nem zavartatta magat!(Mentsegkent: videki haz, lovakat is tartanak -ezert a sok legy- ,es harom nagy kutya + ket macska.) 

!Mostmar biztos vagyok benne! 2003.07.02 20:07
), úgyhogy ma banán, alma, sárgarépa és puffasztott kukorica (KUKI) volt a menü, d emeg volt elégedve vele és nem is hányt azóta (kapott délelött valami kúpot). Állítólag 2 nap alatt kiheveri. Este már kapott humana banános tápot is, igaz csökkentett mennyiségben. Most alszik, hát remélem nem kel az éjjel hogy kevés volt a hami.
2003.07.02 20:44
Vannak olyan izületek, amik könnyen ki szoktak ugrani (váll, állkapocs), és ha ez gyakran fordul elö, és megnyúlik a szalag v. az izületi tok (esetleg sérül a vápa), akkor ún. szokványos ficam alakulhat ki, ami azt jelenti, hogy sokszor csak igen kicsi eröbehatásra is kiugrik az izületi fej a vápából. A könyök szerintem az anatómiai felépitése miatt kicsit nehezebben hajlamos erre (mert a singcsont könyök felöli végén elég mély vápa van- húdehülyén hangzik ez magyarul
), de ez nem szakvélemény
Hogy csinálod hogy "kakaó" legyen?
2003.07.02 21:01
2003.07.02 21:02
Emi is mondja nehany hete, Anyu szerint nekem, szerintem nem hiszem... mar nehanyszor mondta hogy anya, de nem rendszeresen. Pedig gondolhatod, mikor mondja utana radarozok ezerrel a fuleimmel, hogy hatha, de persze jo sokaig megint nem mondja a kis budos...
Honnan vetted?
2003.07.02 21:48
2003.07.02 22:57
.
, most egy Citysport-ot vettünk. Ez nincs 5 kg, majdnem teljesen dönthető a háttámlája, van bevásárlóhálója és napvédője is, ja és egy kézzel is tolható.
! Mi az az Ovomaltin?
. Nálunk is egyre nagyobb méreteket ölt az anyázás. Ha kint vagyok a konyhában, nem hajlandó a szobában lenni, mindig jön ki hozzám. Arra szoktam felfigyelni, hogy csattog a kövön, apa meg rohan utána
. 2003.07.03 07:43
Egyenlőre csak c-vel éneklem neki. De így is nagyon szereti.
), no könny, vergődés ezerrel. Talán az esti alvás maradt meg normálnak. Ja és a balcsin volt hogy 3+1/2 órát is aludt, itthon a max. talán 1 óra és dög fáradtan ébred. Tiszta nyűg!
2003.07.03 08:11
2003.07.03 08:35
2003.07.03 08:44
A Römer elég jó biztos ( olyan lehet, mint kocsiba a Merci ), viszont nagyon drága, de ha akcióba van, úgy megéri. Max. 35 ezret adnék ki érte, mert most esernyőkocsit is kéne vennem.
Maxi Cosit néztem tegnap egy boltban, 35000 pénz volt, és elég jónak tűnt, de még körülnézek máshol is. Miért nem lesz szükséged esernyőkocsira? Én most jöttem rá milyen jó, mikor a KIKA-ban szambáztam a kis Maxi-taxival, hogy áruházakban, üzletekben, milyen jó egy ilyen. 2003.07.03 09:50
). Illetve az irányítás sem tökéletes, mivel az első kerekek kormányozhatóak, míg a gyerkőc hátul tolja ...
. 2003.07.03 10:01
A rizsnyák télleg szörnyü, dehát...
A székletvizsg. olyan, hogy elvisztek egy tartályt a Váci úti ÁNTSZ-be, aztán várjuk az eredményt. A kezelés attól függ, hogy milyen kórokozó van a székletben.
2003.07.03 10:06

. Álmos, de nem akar aludni, semmi nem jó neki. A babakocsiból kijön, ha abba fektetem, a kiságyban üvölt, pedig nagyon álmos. Hétfőn ebéd közben aludt el két falat kaja között, de se a babakocsiban, se az ágyban nem akart aludni. Tegnap kínomban, mikor már semmiféle altatós módszer nem jött be, betettem a kiságyába sok játékkal. Visított, mint egy kismalac, ordítva kidobált minden játékot (persze, könny nem volt hozzá), aztán ülve elaludt az ágyban. ez már 3/4 2-kor volt, és addig reggel óta nem aludt. Pedig pont most írtam vmelyik nap, hogy kezd visszaszokni a két alvásra, úgy elfárad mostanában. Szóval, fogalmam sincs, mit csináljak. És az a baj, hogy éjjel sem alszik vissza rendesen a szopival, hanem vagy fél órát ott kell lenni vele, míg elalszik. Tegnap egész nap fájt a fejem, este fejfájással aludtam el, éjjel minden ébredésnél éreztem, hogy fáj, reggel úgy keltem, és még mindig fáj. Mit csináljak??? Van valakinek ötlete, mitől lett egyik napról a másikra ilyen kis "gengszter" a fiamból? Eddig se voltam túl friss a sok éjszakai ébredéstől, de ez a 2-3 nap (főleg, hogy napközben is ordít), teljesen kikészített
.
.
. 2003.07.03 10:24
) Amúgy normál bakeliten nekem van egy csomó halász Judit és a 100 folk celsius is megvan, de arról senki sem tud már átvenni, sajnos, irtóra sajnálom mert sok mesém is így van meg és ez így most mind kárba veszett. 2003.07.03 11:34
én meg olyat szeretnék .
tüszög ,és folyik az orra és piros a torka egy kicsit
.
2003.07.03 11:57
:
), mindenképpen valami elég stabil kell, olyan, amivel hanyattesni nem lehet (másfelé nem olyan nagy gond, ha borul), mert nálunk kö van.
), és kimászott a kiságyból
. Ha igy folytatja, akkor ki kell valamit találnunk az ágyrács jobb rögzitésére. (Eredetileg rugó volt benne, de a költözés és az évek során sajnos elveszett, és azóta nem kaptunk bele.) 

Hogy fog igy aludni?
Megpróbálok rugólelöhelyet nézni... 

2003.07.03 13:07
2003.07.03 13:44
2003.07.03 15:05
Nálunk sem könnyü az alvás... Viszont bevezettem, hogy alszik elöször 1/2 11-11 körül, utána pedig 1/2 3-3 körül. Általában addigra már álmos, és ilyenkor az ölemben megitatom (gondolom szomjas, meg a "komfortszopitól" elálmosodik), aztán leteszem (nálunk a földre teritett takarón v. szivacson alszik napközben, a szobájában), és ha fel akar kelni, akkor nem engedem, addig simogatom meg énekelek neki, mig elalszik. Van, hogy ez 2 perc, de van hogy fél óra, de nem engedek belöle. Van hogy ordit, de ma pl. mindkétszer hang nélkül elaludt. Mondjuk igy a sétát át kell majd rendezni, de az alvás is fontos
Egy alváskor ált. 1-1,5 órát alszik, utána jön és megkeres a lakásban
(én nem szeretem bezárni, meg nem is veszélyes a lakás) 2003.07.03 15:07

- Igaz, hogy ez nekem elég hosszú volt, gondolom holnapra rendesen beizomlázasodom
Bár Dodesznak még egy kicsit gyors a járgány, szőnyegen jobb.
2003.07.03 17:13

2003.07.03 19:55
.
. Lehet kérni esetleg másolatot? Küldenék hozzá CD-t is.
. De az eseményeket mindig beirogatom. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint