A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok,

Popsi
Nekünk is volt már 2x pirosság, kiütés, először a neogranormontól múlt el, aztán most a sudocrem-et is használjuk, de a védőnéni és a gyerekorvos is a gyógyszertári javasolja és a vizes lemosást, amit azért nem egyszerű mindig megoldani. Nekünk elmúlt, így hát én felváltva használom a krémeket és vékonyan. Állítólag a neogranormont és a sudocrem-t sem szabad sokáig használni, mert megszokja a bőrük.

Alvás
Mi két napja a 7 órás kelés helyett 6-kor, ma pedig 1/2 6-kor keltünk:(, reggel annyit eszik ez a gyerek 180 - 220 az átlag. Aztán napközben csak 90-130 ml-ket - rákattantam a mérlegre - Apa azt mondta visszaviszi, mert már teljesen függő vagyok. Pedig néha lent vagyunk, a mérleg pedig az emeleten van, és képes vagyok felcipelni szopi előtt, és után:)

Granda
Én nem tudtam megnyitni:(

Regi, nagyon szuperek a képek:)

No mi megyünk sétálni.
Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
nektarin

vera: en is eszrevettem a hibat es most azt keresem kinek lehetne elpanaszolni az iwiwen h hozzak rendbe.

popsi, nuni: nekunk enni lehetne rola:) szal mi ugy csinaljuk, h ha kaka van letorlom a baby pamp. torlovel es ut szaraz torlovel e ut hozunk be egy muanyag edfenyben pici vzecsket eppenhogy belefer "ulve" Linike es azzal lemosom, a lenyeg, h mindig szarazra kell torolni!!!!!!!!!!!!!!!!! ha nem mossuk le csakisk a nedvestorlovel tiztitjuk meg akkor is ut szaraztorlo vagy papirzsepi v vmi es csak ut lehet kremezni. mi a sodukremet hasznaléjuk elo perctol! jah es mi gyogyszertarban varazsolt mosakodokremet hasznalunk, amivel furdeskor megmososm a popsijat!

k.timi: tuti h sebhintoport mondtak? azert arra vigyazni kell az szaritja a bort es hajni azt irta, h hamlik!

ma veszunk jarokat. aza helyzet, h a mozes fala zart, a kisagy a babaszobaban van, es igy mindig kihuizzuk a kanapet a nappaliban , de igy meg mindig rumli van! ugyh ma veszunk jarokat annyira joooooo ez azt jelenti, h Linike mar milyen nagy baba! 8)

iwiw: varom a kepeket a tobbiektol is!

a cukraszok ugesek: jol neznek ki a muffinok :roll:

MEG NEGY NAP ES 3 HONAPOS LINCSO

:D

Kép

Kép
mmarica

Granda
Olyan jó az a program amit feltettél, azóta folyamatosan azzal szórakozom, a nagyiknak nálunk is naptár és fényképek leszenek a fa alatt:)
Folyamatosan fényképezek itthon, kezét, lábát:)
Nagyon buli

Kép
Kép
nektarin

KAPTUNK EGY HINTATA AJANDEKBA, SAJNA KEK, de azert Linike elvezi dobok rola egy kepet Kép haaat nem sok minden latszik belole .... :)

Kép

Kép
mmarica

milyen progi grand,,??? legyszi linkeld be ujra

Kép

Kép
mmarica

Granda!
nem tudom elolvasni, pedig nagyon szeretném!!!
HIBA:

Sajnálom, nincs ilyen feltöltött file!

Lehetséges okok:

* 7 napnál régebben került feltöltésre.
* A fájlt már 10 alkalommal letöltötték.
* A fájl a feladó által törölve lett.
* A feltöltött fájl vírust tartalmazott.
* Egyéb okok miatt törölve lett a rendszerből.

Heni
KépKép
heni81

ezt találtam a neten

Menstruáció és szoptatás:A szoptatás és menstruáció viszonya kicsit zűrös: nagyon egyéni a dolog. Van olyan anya, akinek éjjel nappali igény szerinti szoptatás mellett is visszaáll a ciklusa a szülés utáni hatodik héten, de van olyan is, akinek évekig, a teljes elválasztás idejéig nem jön meg a menstruációja.
Aztán van olyan baba, aki észre sem veszi, hogy a mamája menstruál, van aki szoptatási sztrájkba kezd, mert az ilyenkor termelődő tej egy kicsit más ízű, és valamivel kevesebb.
Szerencsére ez átmeneti állapot, csak néhány napig tart. (Persze, irtó rossz nézni az éhes gyereket, de nem kell ilyenkor sem tápszerrel megtömni: amikor nincs résen - pl. éjszaka - általában elfogadja a mellet.)
Ha visszatér a menstruáció (sőt, már előbb) ha nem akartok hamar új kisbabát, gondoskodni kell
a fogamzásgátlásról. Mivel ilyenkor nem tökéletesen áll be a ciklus, elég gyenge hatékonyságú, ha csak számolás segítségével védekeztek. Ha biztosra akartok menni, legjobb a mechanikus fogamzásgátló eszközök használata. A gyógyszerek egy része csökkentheti a "tejhozamot", és ki tudja, hogy hat a kisbabára.
menstruáció nélkül is lehet ciklikus hormonális működése a női szervezetnek szoptatás alatt, ez megmutatkozhat a tejtermelés rendszeres, havonkénti ingadozásában is. Az is normális, ha egyszer megjön, aztán megint hónapokig elmarad a vérzés - annak ellenére, hogy nem vagy terhes. A szoptatási időszak egy elég hosszú, és elég egyénien változó átmeneti állapot a hormonszinteket illetően.

Az első hat hónapban kizárólagos és igény szerinti szoptatás esetén csak nagyon ritkán fordul elő, hogy ismét visszaállna a termékenység és ezzel együtt a menstruáció. Sok nőnél még a szoptatás abbahagyása után is eltelik egy-két hónap, mire a termékenység visszaáll. A menstruáció nem akadálya a szoptatásnak. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy a baba a vérzés előtt pár nappal elutasítja a szopást, majd a vérzés kezdetekor már elfogadja. Amíg nem szopik, fejjünk rendszeresen, és kínáljuk meg újra és újra. Ha a lefejt tejet sem fogadja el, valószínűleg érzékel olyan íz változást, ami nincs kedvére. Ha csak a szopással van baja, valószínűleg nem a menstruáció az oka, hanem inkább valami más, ami csak véletlenszerűen esik egybe a menstruációval (fogzás, középfülgyulladás, torokgyulladás).

Jóval gyakoribb, hogy az anya úgy érzi, csökken a teje a menstruáció előtti héten. Ez rendszerint nem okoz nagyobb fennakadást. Talán segít áthidalni ezeket a napokat, ha gyakrabban tesszük mellre a babát. Amikor a vérzés elkezdődik, a tejmennyiség is visszaáll az eredeti szintre. Ha viszont a szűkebb napokon pótlást kezdünk adni a babának, a tejmennyiség még jobban csökkenni fog, s a vérzés kezdete után is hosszabb ideig fog tartani, amíg visszaáll a szükséges mennyiség. Ezért jobb pótlás nélkül átvészelni ezt az időszakot.

Kép
bfagi

Heni, Nektarin +aki még kiváncsi a szüléstörténetemre...

Küldjetek priviben egy email-címet és eljuttatom. Sajnos túl nagy a doksi (ide, a Babanetre nem tölthető fel) és az óriásfájl letöltéseinek száma korlátozva van...

Mmarica
A Picasa-ról lehet szó, ingyenes képszerkesztő. Innen letölthető:
http://picasa.google.com/intl/hu_all/
A hinta király, Linike gyönyörű, a csizma meg frenetikus :D

Kép
granda

Sziasztok!

Kaqk!
Én is hallottam/olvastam h. mikor megjönne akkor kicsit másabb lesz az anyatej.de nagyon jó ötlet h. cetlikkel tegyed körbe a lakást :) míránál anno mindig mondtam magamnak sok tejem van,sokáig fogok szoptatni :) aztán 2 év 2 hó lett belőle :)

Regi!
Tök jó :) a háttérbe lehetne mondjuk tűzijáték képet berakni és akkor kicsit színesebb :)

Bálint popsija is hol pirosabb-hol nem :( most másmilyen krémet használok mint Mírával,de azt hiszem fogok olyat kérni.régen otki-s krém volt a neve és tök jó volt.néha mikor nagyon piros én is bekenem sudocrem-mel,amit az ajándék felicitas csomagba adtak :)

Granda!
a Babe sampon tényleg jó :) Bálintnak egyre kevesebb koszmó van a fején :) és az omegás testápolója is jó B-nek nagyon száraz a bőre és a gyógyszertári ung.hidrophil noni. sem használt :(

Marica!
nagyon szuper Linike szerkója :) Cund A-s?
hinta tetszett neki?

B-nek elővettem M játszóállványát,annyira zabálnivaló volt :) egyfolytában dumált :)

SZAKAD A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

szép napot :)[/b]

KépKép
viranka

viranka: csak a csizma cunda, a tobbi zara es handm

Kép

Kép
mmarica

jah figy:

Kép

Kép
mmarica

jah figy: :oops: Kép igy er ossze a csizma

Kép

Kép
mmarica

Hello Lányok,

Granda, köszi a történetedet, nagyon szép! Én még el tudtam olvasni. :lol:

Marica, nem semmi szerkói vannak Linikének! Mi is kaptunk egy farmergatyát én meg vettem hozzá egy pulit (C&A), de még nem adtam rá, egyenlőre rugikban nyomjuk. Tényleg, milyen a hinta tapasztalatod? Lehet, hogy mi is be tudunk szerezni egy használtat. Kíváncsi vagyok a véleményedre.

Mi sima gyógyszertári popsikenőcsöt használunk (tubusos: unguentum infantum) bennem fel sem merült, hogy mást kellene :roll: , egyenlőre nincs vele gond. Pont most irattam fel újra a dokinénivel. Ja, és tégelyes gyógyszertárink is van. Arra azt mondta a dokinéni, hogy tök jó arcrkémnek (anyukának) is és nyugodtan kenhetem vele a baba bőrét mindenhol. Úgyhogy amikor száraz volt, ezzel kenegettem és rendbejött.

Nálunk is ömlik a hó! :shock:

silka
silka

Sziasztok!

Itt is szakad a hó :lol: :lol: Imádom a havat, remélem a karácsonyunk is végre fehér lesz :lol:

Regi Nagyon jók a fotók, ügyes vagy. Igen főzött, nagyon lazán megoldotta, rendelt meleg kaját Theo papától :roll:
Köszi a drukkot, a ház nagyon tetszik mindkettőnknek ( hármonknak, bár Grétus végigaludta a háznézést :wink: ) Már csak az árából kellene lealkudni egy keveset és akkor már indítanánk is a hitelt. Remélem összejön!

Mmarica csini Linike nagyon :D
csizma :wink: :lol:

Bfagi Köszi, hogy kikerested, jó cikk.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gremese, remélem, hogy azért mielőbb javul a helyzet nálatok popsifronton!
Aranyos vagy, hogy kérdezed: Ádi tulajdonképpen jól van, nagyon optimista kispasi, ha nem fáj a pocija. Igazából minden evés után van pocifájás, csak eltérő mértékben, a legenyhébb akkor, ha csak nyögdösés van, a legdurvább az említett roham volt, és persze vannak az átmenetek. Igazából dühös vagyok (de ugyan "mire"?), hogy szegénykém első hónapjait megkeseríti ez az egész. A védőnőnk is kapacitál, hogy ide és oda menjünk, de egy pocifájós babával nem túl célszerű elmászkálni, hiszen bármikor fájhat a hasa és az utcán stb. nem állhatok neki kólikatartásban vinni vagy tornáztatni vagy melegpárnát tenni rá...
Amúgy annyira kíváncsi vagyok, hogyha elmúlik, mi lesz, mert szerintem ez a tüneményes baba csak akkor lehet igazán önmaga...

Tényleg, Kiskolbi, Nálatok mi most a helyzet pocifájásilag? Remélem, úgy eltűnt tőletek, hogy vissza se nézett!

Kép
Kép
irina

Marica, Linike nagyon-nagyon szép kislány (micsoda szemek!), de, gondolom, mindenki ezt mondja! ;-)

Kép
Kép
irina

Helló Mindenki!

Majd este jövök, visszaolvasok és írok is, de most nem nagyon érek rá, csaK S.O.S.!!!!!! Segítsetek!
Egy tejkő elzárta az egyik tejcsatornámat (tisztán látszik!), a mellemben pang a tej, és úgy fáj, hogy már a karomat se bírom felemelni (lázam egyelőre még nincs.). Hogyan lehet azt onnan eltávolítani? Mert így hiába fejek, Máté hiába szopizik, NEM JÖN KI SEMMI!!!!
HEEEEELLLPPP!!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi, jaj, drága, úgy sajnálom!!!
Pont nemrég olvastam erről itt: http://www.lll.hu/node/190
Eszerint csak a fejés + a szopi segít.
NAGYON SZORÍTOK NEKED, HOGY GYORSAN GYÓGYULJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Kolbi!
Mamaneten ezt írták :
"Néha előfordul, hogy besűrűsödött vagy kikristályosodott tej (tejkő) zárja el a kivezető nyílást, érzékeny csomót okozva. Bármi is az ok, meg kell szüntetni, hogy megelőzzük a komolyabb bajt. A legfontosabb, hogy a babát megtanítsuk hatékonyan szopni, és olyan gyakran kínáljuk a fájdalmas mellből, amilyen gyakran csak lehet. Keressük meg azt a testhelyzetet, amelyben a kicsi álla éppen a csomót masszírozza (lehet, hogy a hónaljtartás vagy a fekve szoptatás a megfelelő), és határozott, de fájdalmat nem okozó mozdulatokkal simítgassuk a csomó fölötti területet a baba szája felé, így is segítjük a tej ürülését.
A bent rekedt anyatej keresi magának az utat, és – ha nem lépünk közbe – egy idő múlva a szövetek közé szivárog. Ezt az állapotot az immunrendszer már nem kezeli elnézően: védekezőanyagokat bocsát ki, kórokozók nélküli, vagyis „steril” gyulladás jön létre. A gyulladást mindig három tünet kíséri: helyi vérbőség (vagyis bőrpír), meleg és fájdalom. Előfordulhat, hogy ilyenkor fölmegy az anya láza, betegnek érzi magát. A teendők továbbra sem változnak, a mell minél alaposabb kiürítésére kell törekedni. Ha nagyon rossz a közérzete, bevehet egy láz- és fájdalomcsillapítót. Mindenképpen kérjen segítséget a ház körüli munkához és a baba ellátásához, pihenjen – a kicsivel egy ágyban –, amennyit lehet. Ha huszonnégy órán belül nem javul, orvoshoz kell fordulni."

ezt meg nők lapja café
http://209.85.129.104/search?q=cache:H2 ... d=10&gl=hu

www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=1 ... ge=87&bw=1 - 250k -

hátha segít :wink: (google keresőbe írtam be)

KépKép
viranka

Köszi a popsikrémes öteleteket, már tuti, h a pelus volt a bűnös. :(
Mára már nagyon szép neki.
Amugy Tesco-s volt, a lila. úgy kaptuk, így gondoltam elhasználom, hisz 90 db-ot csak nem dobhatok ki. De tuti attól volt. :(
Így nem tom, asszem kuka lesz... :evil: :evil:

Granda:
nekem is légyszi küld át. hajnalka01kukacfreemailponthu
köszi. :)

Marica:
édes. :) Ugyan iylen mellénye van Marcinak csak kék-fehér. :wink:
Mekkora a csizma? Nekünk 16-os van, de olyan nagy. Kissebbet meg nem találok sehol. :(

Kiskolbi:
én passzolok, drukkkkk. ++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Kiskolbi, a kézi fejéshez (Marmet-módszer, én ezzel fejek, szerintem nagyon jó! Bocs, ha már ismered!):
http://www.lll.hu/node/9

Kép
Kép
irina

Kiskolbi: nekem azt modnta a szoptatsi treningen a drno, h langyos zuhany alatt kell masszirozni, a mozdulatokat bhol elolvashatod es ut fejni is kell! a teljes bimboudvart kell megfogni a huvelyk es e mutato ujjaddal vagy a mu es a kozepso ujjaddal.

koszonom a Linike dicsereteket!!!!! en olyan buszke vagyok, de ez a szo keves ide amit erzek. ha nem banjtok kicsit dicsekednek...
elmentunk pl tegnap a kikaba, sokan odajottek megnezni, ezt mar megszoktuk, de az sem az elso ami tegnap tortent, h odajott egy noci amig kajaltunk, h a munkatarsai mondtak milyen szep baba van itt es megneznee. imadok anya lenni es sok sok gyermeket akarok :D

Kép

Kép
mmarica

hajni: 16osat vettem, de nem ment bele a laba, mert hatul nem volt ilyen nyitott, meghat kicsi is volt, igy kicsereltuk 17esre, ez most pont jo, dehat 1 honap kulonbseg van koztuk - kisebbet nem lattam :(

Kép

Kép
mmarica

privibe kuldom az emailcim jelszavat, aki keri

Kép

Kép
mmarica

granda: elkuldtem

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok !

Kinek kell küldeni a képet az iwiw-es augusztusi-szeptemberi baákhoz ha szeretném, hogy kéte tegyen fel ?

Lányok utálom a havat. Végképp beleszünk zárva a lakásba ha esik egésznap.
Ha csak hideg lenne azzal nem lenne gondolm de így , hogy esik így fújjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!

Ma voltam a Tesco-ba. A Pampers pelus akciós volt így vettem rögtön két csomaggal.
Rögtön vettem törpének a mikulás ruhájához zoknit. Nagyon várom már, hogy december 6.-a legyen. Tutti egésznap abba lesz a drágám.

Na most lépnem kell majd jövök még.

Puszi mindenkinek.
20200310173350

Granda valaki úgy gondolta, hogy szőke vagyok a fórumozók közül, hát annak érzem néha magam...HELP! letöltöttem a picasat, de van ehez valahol használati utasitás szerű, hogy hogyan kell képeket összeszerkeszteni, mert én nem találom. Megtalálta az összes képet a program és innen már kész vagyok.

Bonyolult a dolog vagy csak nekem nem megy?

Heni
KépKép
heni81

Lányok

Maricától elkértem az emailcímünk ( 2007szept@gmail.com ) jelszavát, ez azért jó, mert nagyobb doksikat meg tudunk egymással osztani. És olyan képeket is feltehetünk, amik nagyobbak vagy nem (annyira) publikusak. A szüléstörténetem oda feltöltöttem!
Marica - fentebb írta - elküldi mindenkinek a jelszót.
/Aki kérte, annak is küldöm prviben/

Koszegi Timi
Erre a fenti címre küldjed

Heni
Mindjárt írok.....

Kép
granda

Megvan!!!! Már rájöttem!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!
Kiskolbi! Gyorsan gyógyulj meg! Megy a drukk ezerrel!

Mmarica!
Linike nagyon édi. Tényleg nagyon jó érzés, amikor a csöppségeket dícsérgetik. Amíg nem volt gyerekem, azt gondoltam, hogy majd ha lesz, akkor ne nézegessék vadidegenek. Most már nem így gondolom! :oops: Csak nézegessék bátran, és dícsérgessék! :D

Ez az email cím megosztás nagyon jó ötlet. Én is kérném a jelszót. Köszi

Hajni!
Remélem Lilla hamarosan jobban lesz.

Hát itt is szakad a hó. És meg is maradt. Nem örülök. :evil:

Ma voltunk gyerekdokinál. Minden oké volt, de Botond csak 7 dekát hízott egy hét alatt. Ilyen kevés még soha nem volt. :( Sírva jöttem haza. A doktornő már a tápszert javasolta volna, de kértem még egy hetet! Mától két mellből szoptatok. Hátha így jobb lesz! Amúgy is elég depis hangulatban vagyok napok óta. Ez a mai dolog pedig végképp nem segített. :cry:

Törpe ma gyakorlatilag végiglaudta a napot. Tegnap napközben pedig fél órát aludt csak. Ki érti ezt???

Ildikó
KépKépKép
sense4

Viranka! Igen, ez még kezdetleges! Még próbálkozom. Ma telepítettem csak a gépre a Photoshop-ot! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj Kiskolbi! Nagyon szorítok!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Regi!
Nagyon jó a két kép Szeli aranyos rajtuk.

Marica!
Linike is nagyon aranyos.

Timi26!
Melyik nap tudtok jönni?

Kiskolbi!
Megy a sok+++++++
Azért írj,hogy mi a fejlemény.

Én is kérem a jelszót meg mindent.
Képet is fogok küldeni.

Itt is esett a hó jól el is áztunk a kisfiammal
lányom jól bevolt csomagolva.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Granda:
átjött a mail, de azt írja ki, h nem található a doksi. :(

Kép
Kép
h@jni

Kiskolbi! Hogy vagy????? Jelentkezz kérlek!!!!! Ha fáj a karod, valószínűleg már gyulladásban van, mert én a mellgyuszinál fel sem tudtam emelni a karom, sírtam, úgy fájt.
Próbálj rátenni egy kis meleget (ne sokat, mert az nem jó a gyulladásnak, csak annyit, hogy egy kicsit fellazítsd), és úgy próbálj meg szoptatni. Kérd közben Mátét, hogy segítsen meggyógyítani. Én is hajtogattam Zsófinak, hogy csak ő tud rajtam segíteni, legyen ügyes! És mindig segített!
Ha lázad lesz, Rubophent bevehetsz, az mehet a szoptatás alatt is.
Megy a vudu ezerrel!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

KTimi: én nagyon szerettem Rebekával hóesésben sétálni! Sőt, vettünk neki szánkót is, rákötöztük az ülcsit és úgy húztuk! Nagyon jó volt!

Horcsog: nem tudom még mert megint beütött nálunk a krach!!!
Tegnap apukának kihúzták a fogát, nagyon be volt durranva, úgy mentem érte este a bálba, még énekelni sem tudott. Szörnyű volt!!! :(
Ma még elég rosszul van, be is lázasodott, még mindig ben van dagadva az arca, nem is megy dolgozni egy ideig.
Ha túl vagyunk rajta megírom, hogy mikor megyünk.

Én is kérem a jelszót!!!

Kép
Kép
timi26

Mmarica! Linike nagyon édes kislány, nem csodálom, hogy lépten-nyomon megcsodálják. :D

Itt is esett a hó, a vége már eső volt. Szép lesz, ha lefagy....
Én szeretem a havat, csak éppen nem akkor, amikor vizes-latyakos-saras.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jelszót nekem is! :wink:

Timi26! Ti nagyon hajaztok Ildikére..... :wink:
Én is imádok hóesésben kószálni. Tavaly előtt hatalmas hóesésben vittem a kutyákat a futtatóra, gazdik-kutyusok együtt hancúroztak.
Ha Babuka értékelni fogja, akkor megyünk vele is hóesésben sétizni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Kb. 5 km választ el minket egymástól.

Timi!
Melyik részen laktok?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kiskolbi megy a vudu, hogy mihamarabb meggyógyuljon a cicid

Kérek szépen jelszót én is

Sense Nyugi, minden rendben lesz :!: :!: Elég a tejed hidd el. Ha mindkét mellből szoptatod akkor arra ügyelj, hogy mindig azzal kezdjétek a következő kaját amivel az elözőt befejeztétek. Mennyit hízott Boti mióta kijöttetek a kórházból?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekem is jöhet a jelszó!!!

A havat én is szeretem, de a hideget nem igazán.

Nem is írtam, hogy 2 napja tök fáj a torkom. :cry: Remélem, Szeli nem kapja el!!!

Szeli ma előbb kapott vacsit, mert elcsúsztunk. De ugyanúgy megvárta a 8 órát az elalvással! :wink: Úgy látszik, erre van beállva már! :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi
Gyógyulj meg! Nagyon együttérzek! A mell problémáinál az ember úgy érzi, nem csak vele van gond, hanem a baba is rosszul jár... De mindannyian kievickéltünk a cici-bajokból, Te is jobban leszel! :P

Karácsony
Lányok, én nagyon szeretem a postershopot, sok képemet kinyomtattam már velük nagyban. Az esküvői képeinkből mozaikot csináltattunk, az lesz a hálóban ...egyszer.... www.postershop.hu
A másik oldal, ami menő nálam, a www.polomania.hu , a férjem még nem tudja, de kislánya fotójával díszítve és "Apa kicsi lánya" felirattal kap majd tőlem egy pólót... :P

És dobok két képet a ma esti fürdetés előttről....

Kép Kép

Kép
granda

Granda: az esküvői képünket mi is megcsináltattuk puzzle formában. Olyan jó volt együtt kirakni!!!

Horcsog: A Szentmártoni úton lakunk, rögtön az első ház. Cegléd felé menet látni is.
Egyébként ha ismered a csempeboltot a Műv.Ház mellett, na ott lakik a családom, én is ott dolgozom, mikor épp nem vagyok gyesen. :D
Ti merre laktok?

Kép
Kép
timi26

ITT VAGYOOOK!!! :D :D :D
Jaaj, Lányok, annyira köszi minden tippet meg vudut!!! SIKERŰŰŰŰLT!!!! Valójában az volt a kulcs, amit Irina küldött a kézi fejésről. :D Totál meglepődtem, de iszonyú iramban lehet vele fejni. :shock: Igaz, hogy a fürdőszoba úszik a tejben (amit meg összegyűjtöttem, azt sikerült felborítanom, és szétfojt :oops: ), de végül egy órán át szenvedtem, és sikerült megnyitni a csatornát. 8) Azért Máténak is hagytam munkát, elvégre ebben Ő a profi, és gyorsabb is, mint én. Szóval most majdnem tök üres a cicim, és olyan jó érzés!!! :D Már a karomat is tudom emelgetni. :D Egy szó mint 100: mindenkinek ajánlom ezt a fejési módszert, mert hatékonyabb, mint bármely mellszívó!
Viszont jól elfáradtam ebben az egész napos stresszelésben idegileg meg fizikálisan is, úgyhogy megyek pihencsézek egyet. Holnap jövök! :wink:

Ja, én is kérném a JELSZÓt, plíz!!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi!
Holnap meg írom mennem kell sztrájkol a család.

Jó éjt mindenkinek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok !

Jelszót én is kérek ! köszike

na lépnem kell mert hiszti van reggel írok
20200310173350

Irina!
Tök jó, amit küldtél, a lll.hu oldal amúgy is fantasztikus! Én is sokat olvasom.

Kiskolbi
HURRRRÁÁÁ

Kép
granda

Bocs, de én aktívkodtam a gmail-en. Betettem mindenkit, aki eddig írt, a címtárba.

Kép
granda

Regi küldtem privit!

Heni
KépKép
heni81

elkuldtem a jelszokat

granda: lindus milyen ugyes :) es cukipofa nagyon!

kiskolbi: nagyon orulok, h sikerult! vigyazzz magatokra, biztosan nagyobb fogyelmet kell most erre forditanod, meg akkor is ha ugy tunne h minden rendben

Kép

Kép
mmarica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?