A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Milyen babakocsit néztetek ki? :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Köszi ;)

Ezt néztük ki, és hétfőn megyünk érte :D

Kép

A márka nekünk nem volt szempont, mert nem akartunk vagyonokat költeni rá ..
De így első babánál mégis szeretnénk újat ... ;)
A szempontjaim csak ezek voltak:
- könnyű legyen (éljenek a derékfájós kismamák :D)
- kétirányba tolható legyen
- vízszintig dönthetőség
- autósülés jó ha van
- összecsukva beférjen a kis Corsámba :lol:
Nos, ő ezeknek megfelel .. a színe, fazonja meg nagyon tetszik nekünk - vagány :) ;) :D

Kép
szösszenet

Jók ezek a pierre cardin kocsik :) Biztos szeretni fogod :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szösszenet!
Szépen gömbölyödik a pocakod!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szép a poci!!

Én készülődés szintjén ott tartok, hogy néztünk interneten ágyat ANDRISnak (vicces, pedig ő már megszületett), átnéztem ANDRIS ruháit, majd szépen végignézem, mit kell beszerezni, mert neki nagyon sok ruhát kaptunk kölcsön, csak akiktől kaptuk, azoknak decemberben fog születni babájuk. Kinéztem egy babahordozót is, mert azt is kölcsönbe kaptuk, babakocsi hál' Istennek van. Azt neten vettük használtan, de teljesen új volt, 20.000.-ért jutottunk hozzá, és Bergon! Baromi megbízható városban is és erdőben is. Mondjuk a Suzuki Ignis csomagtartóját teljesen kitölti, így nyaralásokhoz vettünk azóta 5.000.-ért egy esernyőre csukhatót. Szóval ahogy nő a gyerek, sokminden közbeszól, például Andris mennyire kitartóan fog sétálni tavsszal, ha a picit tolom. Ha igen, akkor jó, ha nem akkor babakocsiban Andris, kenguruban a pici.

Felrakom a babakocsi képét (ugyanez, csak kékkockásban): Kép

Ha megtalálom a sajátunk képét, azt is felrakom.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Rakhatok egy szép képet Andrisról?

Azt a címet adtuk neki, hogy "Andris az első levegővételhez készülődik":)

Kép

Meg még két kép a kórházból (deformált fej-normál fej...) Kép Kép

És egy mostani kép:
Kép

Kép
klarka

Ritkán jövök, de akkor nagyon:)

Kép
klarka

Szösszenet,
mennyit változott pár hét alatt a pocid??? Egyre jobban gömbölyödsz.
Melimami nacijai nem gumisak, hanem pocakbetétesek. Én kaptam a nővéremtől pár olyan nadrágot, ami gumis és gombos, de nekem nem jöttek be. Lehet, hogy ha már nagy lesz a hasam, akkor jobban fognak állni, de most mindegyik olyan, mintha zsákot húznék fel... Én azért szeretem a pocakbetétes nacikat, mert tök jól védik a derekamat. Azok a nacijaim és szoknyáim, amiket nem varrattam is mind pocakbetétesek. Jön a tél, úgyhogy én örülök annak, hogy egy puha meleg anyag védi a pocakomat.
A betétet pedig semmiből nem tart kicserélni, ha következő babát tervezünk, de lehet, hogy addig ezeket a rucikat nem is fogom megtartani....

Tetszik a babakocsi, amit választottál. Megkérdezhetem, hogy mennyibe került?? Az autósülésért külön kell fizetni, vagy az tartozék?

Kata,Persze, mindjárt teszek fel képet a tunikáról.
Egyébként tényleg jöhetnél sűrűbben. Én tegnap egész délután palacsintát sütöttem délelőtt meg varrtam és takarítottam...

Klarka,
Nagyon szép a kisfiad :D
Miközben néztem a képeket azon gondolkodtam, hogy mennyit kell szegény babáknak szenvedniük mire világra jönnek. :( :( :(

Kép
emi29

Emi, köszönöm a ruhák forrását. Nekem még semmilyen tapasztalatom a pocakbetétekről, gumikról, de hát el kell kezdeni készülődni.

Szösszenet, nagyon szépen gömbölyödsz. Ez már teljesen egyértelmű. És nagyon csinos, hogy csak a pocakod nőtt.

Magne B6.: én általában napi kettőt szedek, így érzem jól magam. A doki nekem napi kettőt-hármat tanácsolt, attól függően, hogyan érzem. Most vasat is kellett kezdenem szedni, mert nagyon alacson lett a hemoglobin. Más is járt így?

Klarka, nagyon édes Andris. És még ott a köldökzsinór is :) . Azér nagy előny, hogy te már tapasztaltan nézed a ruhákat, babakocsikat. Tudsz mihez viszonyítani.

Akkor itt egy kép rólam, miért nem kell még kismamanadrág (de ahogyan elnézlek benneteket, pár hét múlva valószínűleg változik a helyzet). Tegnap reggel készült kép. Kép

É sez volt a 12 hetes uh (ahol a doki szerint már 13 hetes):
Kép

Üdvözlöm ám a többieket is, attól, hogy nem írok mindenkinek, olvaslak benneteket.
Vendég

Kata,
Képek a tunikáról:

Kép

Kép

A farmer nacim is ugyanilyen anyagból készült. Szoknyát is szerettem volna hozzá, de az nem volt a méretemben, amikor vettük :( :(

Kép
emi29

Virág,

te nagyon szerencsés alkat vagy :) :) Még egyáltalán nem látszik a pocidról, hogy babát vársz. Az UH kép viszont meggyőző! Gratulálok. :)

Nekem pont az alsó határnál volt a hemoglobin szintem (122), úgyhogy a védőnőm azt mondta, hogy még nincs gond, viszont hetente egyszer egyek májat, spenótot, céklát, babot, lencsét, vagy kiwit. Ezekben sok a vas. Ja és szedem két naponta a Gravidát is. Egyébként nagyon sok kismama küzd a terhesség alatt vérszegénységgel. Nagyon alacsony lett a hemoglobin értéked?
Magne B6-ot miért kell szedned? Én azt az elején szedtem a rosszullétekre, de már abbahagytam.

Kép
emi29

klarka
Mi testvérfellépővel oldottuk meg a sétát, nekem nagyon bejött. Az enyém még olyan volt, amin csak állni lehetett, de most már olyat is lehet kapni, amin ülni is tud a tesó. És ami még lényeges ő is nagyon élvezte.
Aranyos a kisfiad! Az enyém is ilyen kis "tojásfejű" és lila volt, amikor megszületett. Liza viszont már olyan gyorsan jött, hogy neki nem deformálódott így el a feje.

Milyen szépen gömbölyödik mindenki!

Virág!
Azért nálad is látszik már egy kis poci. De Te nagyon vékony vagy, meg első baba is. Az elsőnél még nálam is ekkora volt viszont Lizával és most meg már 8 hetesen is látta rajtam mindenki.

Olaj
Nekem sajnos az első terhességnél, az utolsó héten jöttek a csíkok. Pedig szorgalmasan kentem a pocim. De mind a nőgyógyászom, mind a bőrgyógyász egyetért abban, hogy ez alkati kérdés is, kenhettem volna bármivel, nagyon gyenge a kötőszövetem és ezért szakadt.
De azért most is kenem.. Azért hátha segít vmit.

Kép
Kép
Kép
felsoa

Emi, nekem 109 lett a hemoglobin. A védőnő még nem látta, csak a háziorvos és a nőgyógyász szörnyülködött el. De köszönöm az étkezési tippeket, ezt is megpróbálom bevetni. Magne B6-ból már én is kevesebbet szedek időnként, de az elején nagyon húzódott a méhem, azért kellett - gondolom, neked is.

Felsoa, igen, egy kicsit már látszik. Főleg, hoyg ez reggeli kép, és akkor lapos szokott lenni. Egyébként már híztam egy kilót (most 55 vagyok ruha nélkül), de elfér rajtam :D . Mondják, hogy második gyereknél már korábban látszik.
Vendég

Sziasztok Kismamák,

Szösszenet, nagyon helyes a pocid! :) A babakocsi is szuper, nekem is ezek az "igényeim", lehet tudni mennyibe kerül?

A kismamanacijaim nekem olyanok hogy pocakbetétes, de a csípőjénél állítható gumis-gombos megoldású.

Virág, rajtad még tényleg nem látszik a poci, de érdekes :) Van egy kolleganőm, hasonló alkat mint te, ő is nagyon vékony, azt mondta a 9. hónapban már azért sejtették rajta hogy babát vár. :)

Klarka, nagyon édes a kisfiad :)

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok Kismamik!

a babakocsi ára engem is érdekelne, nagyon jól néz ki! és minden igényt kielégít! :D
Én is a DM-es mamaolajat használom, szerintem nagyon jó! az Avonosnak szerintem szörnyű erős szaga van.
a gatyóim pocakbetétesek, nagy pocim még nincs, éppen ezért csúszkálnak... :( de majd belehízok! :D
Klarka: gyönyörű a kisfiad! :)

ercsi_3

Emi és a többiek,
remélem, nem értettetek félre, a teljesen új, melimamis nadrág pocakbetétjével nekem sincs semmi bajom, csak a már használt csúszkál. Igazgatni addig nem gond, amíg az embernek van szabad keze...de amikor az egyikben a másfél évesem ül, a másikkal pedig szatyrot vagy a nagyobbik kezét fogom, akkor már zavaró, ha közben lecsúszott a pocakbetét és kilóg a derekam. Amúgy én is élvezem, hogy puha és melegít. Hát még, ha a kicsit kendőbe ültetve kötöttem a csípőmre, akkor kell csak igazán művészkedni :D Azért írtam, mert reménykedem, hogy kistestvérrre is gondoltok, és fogtok még kismamaruhában járni pár év múlva is. Az persze eszembe sem jutott, hogy egyszeren ki lehet cserélni azt a részt a nadrágon.
Az biztos, hogy a vége felé már akkora lesz a pocak, hogy aki az elsőt várja, el sem tudja képzelni. Lehet, hogy most én is csíkos leszek...A csípőmön egy régi hirtelen fogyás miatt vannak csíkok, de a pocakomon eddgi nem lett, ezért maradtam a bevált Avonnál. Ez valami újabb fajta, a régebbieknek nem volt ennyire erős az illata.
Sikerült uniszex babakocsit találnotok, Szösszenet :) Szép! Ebben aztán kislány és kisfiú is remekül fogja magát érezni.
Megyek, úgy hallom, érkeznek a játszótérről a lányaim a nagypapával :D
Üdv,
Nuska+
nuska1

[quote="ercsi_3"]j írta:ercsi_3a?! Szia Szőlő!!! :D micsoda meglepetés! :D :D :D :D

:D Szia Ercsi! Kicsi a világ, mi? :wink:

Kép Kép
szõlõ

Nuska,
dehogy értettelek félre. Sőt, tök jó, hogy megosztod velünk a véleményedet. Nyilvánvaló, hogy te sokkal tapasztaltabb vagy mint én, hiszen én még csak az első babámat várom.

Virág,
igazán nincs mit. Remélem segíteni fognak.

További szép napot mindenkinek!
Nálunk most esik a hó. Innen bentről nagyon szép látvány :)

Kép
emi29

Köszi a poci-bókokat :D :D
Rengeteget nőtt az elmúlt 2 hétben .. most viszont stagnálok ebben az állapotban - gondolom nem sokáig :D

Csöppke - Örülök, hogy jó a tapasztalatod ezekről a kocsikról .. bízom benne, hogy jót választunk :)

Többen kérdezték:
45ezer lesz .. (én még ezt is húzósnak tartom, de a 100ezer fölöttiekhez képest főnyeremény).
Az autósülés/hordozó benne van az árban.
Hétfőn megyünk érte .. reggel hívom is őket, hogy rakják félre ..
Akciós, így pár db volt .. remélem nem kapkodják el :D

Amikor a boltban voltunk nem nagyon nézegették ezeket a sötétebb tónusú kocsikat, vagy pirosakat .. vagy babakékeket néztek .. mi meg sportos kis vagány járgányt álmodtunk meg a Picinek :) elvégre rock-baba lesz :D :D

Klarka
- Gyönyörű a kisfiad, és édesek az újszülött fotók :) Mi is nézegetünk kiságyakat is .. meg összecsukható járókát - ilyesmiket :) És már voltunk sok-sok babaruha boltban, árfelmérést végzünk ;) :D

Virág
- Nagyon vékony és csini vagy :) hasonlóan néztem ki én is 12 hetesen (bár te még nálam is vékonyabb vagy szerintem :D) , mindjárt keresek egy fotót ..
Bár ha visszaemlékszem, nekem hasban szintén nem látszott semmi, de mellben nem gyengén erősödtem :D :D :D
Abban az 1-2 hétben nagyon elégedett voltam magammal - most a pocim behozta a mellem :lol: De még így is nagyon tetszik ez az állapot, és férjem bókjai is csudajól esnek :) Neki tetszik a gömbölyödő poci :)

Kép 12. hét :)

Kép 14. hét :)

Szóval készüljetek vékonyka 12-14 hetesek -- láttátok most mekkora a pocim, ezt az utóbbi hetekben hozta össze :) :lol:
Feszült is a méhem rendesen, én szedtem napi 3-szor a magneB6-ot, és úgy jó volt!

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]N írta:emi29álunk most esik a hó. Innen bentről nagyon szép látvány :)

Itt is esik .. de mi 1 óra múlva megyünk ki .. kíváncsi vagyok a kinti állapotokra :lol: :lol:
Hát .. akkor elvetve a gondolat, hogy nem kellenek nagyon meleg kismama pulcsik, mert ha így folytatja az idő, idén lesz fagy ..
Akkor elkezdhetem nézegetni a kabátokat és a pulcsikat giga-méretben :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok :!:

Hetkoznap, bar szamitogep elott ulok, nem babanetezhetem egesz nap, mert rossz szemmel neznek, ezert csak egyszer nezek be delutan. Akkor aztan annyi az olvasnivalo, hogy egy hozzaszolast irok. De nagyon orulok, hogy ilyen sokan vagyunk.

Akkor ezek szerint lehet rendszeresen szedni a Magne B6-ot. En korabban nem szedtem, mert nem voltam hanyos, de mostanaban sokszor bekemenyedik a hasam, csak ugy. Akkor szedek napi egyet es meglatom hasznal-e.

Klarka, kisfiad megszuletes utani elso fotoja nagyon meghatott :!: Gyonyoru pillanat lehetett :!: Egy uj elet szuletese. Ez a legszebb a vilagon :!: Ezert elunk :!:

Virag, rajtad meg tenyleg nem lathato a terhesseg. De e miatt ne szomorkodj, fog az latszodni :wink: Es a babad mar gyonyoruen latszodik az UH-on.

Szosszenet, te pedig csuda csinos kis terhes vagy. Karcsu es megis lathatoan pocakosodo. En mar kerekedek mashol is sajna, de meg nem veszes :wink:
katavirag

Ja, Emi, ez a tunika nagyon klassz :!:
katavirag

Sziasztok!

klarka, gyönyörű a kisfiad! :) Enyémke is ilyen kis csúcsos fejű volt, de hamar helyreállt. Olyan jól néznek ki pedig így :lol:

Pocakok helyesek :) Én 18 hetesen már valószínűleg gurulni fogok, mert már most nagyobb a hasam mint Nektek. :oops: :? :D De hízni csak 2 kilót híztam, ez nagy szó, mert a kisfiammal már +5 is volt ilyenkor. Most 51 vagyok, és jó lenne megállni 70 alatt. Vele 73-mla mentem szülni. :oops:

Emi, nagyon jól néz ki ez a tunika! :!:

Megyünk ebédelni, szép napot :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szösszenet nagyon csini kismama vagy, elhiszem hogy bókol a párod folyamatosan :wink:

Képzeljétek napok óta nem éreztem a dobbanást meg a bugyborékolást, kicsit kezdtem pánikolni, erre tegnap uram Barcelona-meccset nézett, leültem mellé, azonnal elkezdett szteppelni a Mazsi, cinkeltem is egész este hogy biszony Barcelona-drukker lesz ezek szerint (ő nagy Real Mardid szrurkoló és ezek ketten ősi ellenségek) :lol:

Ki is nézett már neki egy fürdőszettet, ha fiú lesz :lol:

Kép

Szösszenet, egyébként a babakocsi ára teljesen jó, ahhoz képest hogy mennyibe kerülnek általában a jobb babakocsik! Ügyesek vagytok!

Kép Kép
szõlõ

Szolo, ez a Real Madrid-os szett nagyon meno :!:

Csoppke, megirnad, ki csinalta a bebiketekrol azokat a szuper jo 4D-s kepeket :?:
katavirag

Szösszenet,
szerintem egyáltalán nem húzos a kocsiért és a hordozóért együtt a 45 000,-. Én csak hordozót is láttam 45-50 000,- Ft-ért...

Szőlő,
hol lehet ilyen édi fürdőszettet venni? (Az én Mazsolám Juventus drukker lesz, ha fiú lesz.)

Csöppke,
mivel te már a második babádat várod, megengedjük, hogy gyorsabban növeszd a pocid :) Mikor teszel fel képet?

Kép
emi29

Emi ezt a Madrid honlapról lehet rendelni. Juve honalpon ilyet láttam pl:

Kép

Kép

:D

http://www.juvestore.com/prodotti.asp?cat=518

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!
Gyönyörű hóesés volt máma... csak sajnos férjem emiatt nem látott rendesen és parkoláskor kicsit összetörte a kocsit... :(

Klarka
Gyönyörűek a képek... nekünk most ha fiunk lesz András lesz... pontosabban Andor, de az ugyanaz...

Most hétvégén több kismamival is találkoztam... az egyik 22 hetes volt kb akkoraq, ha nem kisebb pocival mint az enyém :oops:

Virág
Hamar megindul meglátod, aztán csak győzzed cipelni...

Emi
Csini a tunika

Szösszenet
Én a Pierre Cardin kocsik minőségéről nem hallottam túl jókat kismamiktól... :(
de remélem nektek jók lesznek a tapasztalataitok és rácáfoltok erre....
Én inkább használt párti vagyok a minőség miatt, de ezt már tudod...

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka, azért remélem nem lett nagy baja a kocsinak :( (Bár egy kocsin azt hinné az ember kis bibi aztán úgy megkérik az árát hogy csak na!)

Kép Kép
szõlõ

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:13-kor.

Kép
1bambi

Virág!

Tényleg nagyon vékony vagy, de ne izgulj, pár hét és TE is gömbölyödsz majd. :lol:
Nekem is 1 hete kezdett szerintem látszódni a hasam, de még a 28-as farmerjaimat hordom (max. bandázzsal), mert a kismama naci még lecsúszna rólam.

Szöszi!
Nagyon jól áll a gömbölyödő poci, most már te sem tagadhatod le. :lol: :wink:

Amúgy én is nagyon élvezem a gömbölyödő hasam, nagyon nőcisnek érzem így magam. :lol:

Kép
adri0422

Sziasztok!

Megint itt vagyok!És nem vagyok jól! :cry:

Beszedtem azt a rohadt Zinnatott a vesémre,erre ma reggel megint tiszta vér lett a vizeletem :cry: ,rohanás a kórházba megint vizsgálat az eredmény újjabb gyógyszer mert most már be is gyulladt a vesém! :(

Utána irány a nőgyógyászat 3órát vártam mire nagy kegyessen megvizsgáltak,a babával szerencsére minden rendben!
Ez az egész mostmár teljessen kikészít és nagyon úgy fest,hogy úgysem fogom megúszni a katéterezést! :evil:

De az a legrosszabb ,hogy zabáltatják velem ezt a sok gyógyszert,minden eredmény nélkül! :cry: :evil: :cry: :evil:

Majd próbálkozok kép felrakással!
Mindenki szépen gömbölyödik! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Mamacka: remélem, nincs semmi komoly baja a kocsinak!

Emi, nálunk is a JUVE lesz a nyerő! Tesóm (leendő Keresztapa) nagy Juve drukker. Úgyhogy Szőlőnek köszi a képeket, és a honlapot! :D

ercsi_3

Nicci ne aggódj, mert az sem jó a babának... Bízz abban, hogy meggyógyulsz, hátha az agykontrollos-placebó hatás segít! Drukkolok, hogy megúszd a katétert!!

ercsi_3

Nicci, sajnálom nagyon :cry: Lehet hogy tényleg jobb lenne a katéter, bár gondolom a gyógyszereket akkor sem hagyhatnád el...

Kép Kép
szõlõ

Ercsi, szívesen, megnézegettem mindhárom lapot az oldalon amit belinkeltem, hát az a kis rugdalózó meg hasrisnya.... :D Nagyon cukker.

Mikor nyaraltunk Spanyolországban a nyáron, láttunk kis világoskék meg rózsaszín Madrid rugdalózót, olyan szép babás betűkkel volt ráhímezve a R.M., de nem akartam megvenni, akkor még nem is sejtettük hog mikor lesz egyáltalán babánk. :) Már sajnálom.

Kép Kép
szõlõ

Majd visszamentek, Mazsival, és vesztek akkor! vagy egy kicsit később, és akkor nem rugit kap majd, hanem pl pólót. :)
Amúgy én is így vagyok ezzel. Mikor mentünk Velencébe, láttam Juventusos cumit... De nem sejtettem, hogy ilyen hamar szükségünk lesz rá...

ercsi_3

Sziasztok :)

Katavirág, a Savoya parkban van a rendelő, a kenguru bababolt galériájában. Ott kedden és csütörtökön van ez a szuper nőci (persze a kép nem az ő érdeme igazán, hanem a gépé, ill. Csöppkebabáé :D ), ded tényleg nagyon profi, és kedves. Amúgy a Margit Kórházban dolgozik, most nem jut eszembe a neve.

emi, hétfő a pocakfotós nap, úgyhogy holnap hozom a képet :D

bambi, a kilók maguktól mentek le. Van akinél hízást produkál a szoptatás, rólam "leette" a kisfiam a kilókat :) Ugye még mindig szopizik, lehet hogy ezért sem híztam olyan sokat eddig, mint amikor Őt vártam.

nicci, jajj, jobbulást. :(

Nagyon jók ezek a focis fürdőlepedők :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szőlő,
Jópofa dolgok vannak a weblapon, amit belinkeltél :) :)
Talán ha mégis fiam lesz, rendelek neki valamit.

Nicci,
Kitartás! Együttérzünk veled és vigasztaljon a tudat, hogy legalább a babával minden rendben.

Mamacka,

nagyon nagy a kár??

Bambi,
A 17. héten hányni??? Szegénykém :( :( :(
Szerintem a chicco az egyik legjobb márka. Legalábbis én azt hallottam.

Kép
emi29

Rendben Csöppke :) :)

Kép
emi29

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiBabakocsi: A chicco márkáról mit hallottatok?

Én is úgy hallottam az az egyik legjobb márka.

Kép Kép
szõlõ

Igen, tényleg jó márka a chicco. Mondjuk babakocsink nem volt chicco, de a babahordozónk az volt, és nagyon tuti. :wink:

Egy barátosnőm a nővérétől örökölt mindent, akik kint élnek olaszban így minden cuccuk szinte chicco, és nagyon meg vannak velük elégedve, pedig már nem az első gyereket szolgálják ki. :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

A férjem "nehezen viseli", hogy itt csak a kismamák fórumoznak, ezért ő is létrehozott egy topikot, ahol a leendő apukákkal beszélgethet... :-) Apák, apuk, papák topikban vár minden kispapát! Úgyhogy ha van kedvetek, szóljatok a párjaitoknak! :-)

Szerintem egyébként a Reál Madridos fürdőszett indította be ennyire! Amint meglátta, rendelni akart egyet, pedig nagy valószínűséggel lányunk lesz! Igaz nemétől függetlenül a foci valószínűleg a vérében van, mert mindketten focizunk (vagyis én 4 hónapja már csak nézem, de addig intenzíven űztem...)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Katavirág - Köszi a bókot, jól esik! :) Ha hétköznap egy jó hosszú hozzászólást írsz, annak is örülünk :) :D :D

Csöppke
- Ne aggódja súlyod miatt - mutizz egy pocakfotót, biztos cukin gömbölyödsz :) A második babások ne is hasonlítgassák magukat az első babásokhoz :D :D Meglátjátok, a 7-9. hónapban nem lesz köztünk érdemleges különbség, mindannyian alig fogunk beférni az ajtón :D
És örülök, hogy te jókat hallottál ezekről a kocsikról .. nagyon masszívnak tűnik, párom tesztelte a kerekeit, a stabilitását, rugózását .. én esztétikailag meg súlyra értékeltem, illetve hogy bír-e a fontos funkciókkal :)

Mamacka - Én úgy gondolom, hogy nagyon sok embernek nincs pénze drága babakocsikra (én ezt nem szégyellem .. örülök, ha jó áron ki tudom hozni a dolgokat a babának :D), de mégis újat szeretnének (főleg első babánál) ... sokat dilemmáztam, de rájöttem - nekem ez fontos. Ő lesz az első kisbabánk - minden nap abban fogom tolni, szeretném, ha ez az övé lenne :) úgy igazán :D
Majd fél év múlva írom a tapasztalainkat ;) :D :lol:
A kocsival mi történt??? Reméljük nem komoly .. (nekünk is nemrég volt kis koccanásunk :() ... Tényleg vagyonokat elkérnek apróbb javításokért .. írj majd, mi pontosan a galiba!

Szőlő - Ez a fürdőszett nagyon édes!!! :) A férfiak tipikusan ilyesmiket nézegetnek :D és a Juve-s cumisüveg is nagyon ott van :D Mindjárt meglesem a belinkelt oldalakat :)

Bambi - Jajj szegényke .. borzasztó így kezdeni a napot! Velem csak egyszer fordult elő (most amikor írtam is) de nagyon megviselt .. egész napomra rányomta a bélyegét :?

Adri - Nemsokára te is beindulsz a növekedésben, nekem az utóbbi hétben rengeteget nőtt :shock: :shock: :D

Nicci - Nagyon sajnálom .. lényeg, hogy odabent rendben legyen minden. Biztos bosszantóm, hogy gyógyszerrel tömnek eredmény nélkül :? lehet a katéterezés jobb megoldás lenne, de drukkolok, hogy enélkül is meggyógyulj .. bár nem értek hozzá, szorítok! Várjuk a fotót :) ;)

Zorroné
- Jó fej a párod :lol: :lol: ÉS hol fórumozik? CSak nem itt a babaneten? :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Ma este megyek UH-ra. Már nagyon várom :) :) :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
emi29

Szöszke
Tudom... én is sokat vacakoltam... nekünk annyi sem volt rá így tudom mire gondolsz! A többiek miatt írtam le, hogy én ilyen tapasztalatokat hallottam róla, de remélem nektek nem lesz vele problémátok és megfelel majd az igényeiteknek...

A kocsinak a lökhárítója törött le. kb 25ezer + szerelés.. (ezt férjem megpróbálja majd maga megoldani és igyekszünk bontott alkatrészt keresni) de nekünk ez is nagyon sok főleg most, hogy minden pénzt a lakásra kellene költeni... férjem már azon is gondolkodott, hogy adjuk el és járjunk a 35 éves bogarunkkal amit már évek óta hírdetünk... mert olcsóbb... :(
Én szeretem is de két gyerek cuccai sehogy sem férnének bele...

Nicci
Nagyon sajnállak, nehéz lehet. Nem is tudom mit írjak...kkitartást! :(

Zorróné
2006-os apukás topik is van... de hamar lefulladt a lelkesedés... az én férjem biztos nem fog írni... nem az a fajta... amikor kórházba voltunk akkor írt a többi lánynak hogy mi van velünk, de az is nagy energiáiba került :lol: :lol: :lol: :lol:

M amegyünk babalesre...
Pénteken megszületett keresztfiunk Ábel 3400 g 52 centi (megjegyzem ő se lett óriásbébi a vitamintól :) )
Majd hozok k épet.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bókokat!!:)

Tegnap este, gondolva, hogy elolvad a hó, gyorsan kimentünk 3-an a kertbe és építettünk Andrisnak egy hóembert! Iszonyat tetszett neki a hó - persze csurom vizesen jöttünk be!! De annyira édes volt! Olyan jó karácsonyi hangulatom lett egyszerre!!

Kép
klarka

Én holnap megyek uh-ra, talán már kiderül a neme!! Majd hozok uhképet!

Kép
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?