Teszek fel a döperről képet.
Rit
Én is írok babanaplót. van két A4-es teli spirálfüzet + kb. 300 oldal a számítógépen. Én is mindent dokumentálok neki egészen, amióta beköltözött a pocimba.
Most pl. elolvastam a születése előtti napokat, a szüléstörténetet és am i utána jöt, mennyiren gartuláltak. most is kaptunk egy csomó képeslapot, azokta is mindet beleteszem. A babanaplóba még belekerült a kissapi, amiben hazahoztuk és a legkisebb body-ja is + az első kiscipőcske, ,amit kb. 1 hétig hordott
Hajtincsek, karszalag, még a kórházi ragtapasz, amin a neve volt és a ruhára ragasztották az is. Pl a férjeméknek még a kis tejfogaik megvannak az ő naplójukban. Pszi
Ne keseredj el a főzés miatt, én is minden nap, főzök, egyrészt a páromra, másrészt Daninak is.
Zsani
Mi az a broáf?
Ilke
Ovomaltin = hasonló, mint a Nesquick, csak több ásványi anyag és vitamin van benne, olyan mint a kakó, de mégsem teljesen az. Ausztriában lehet kapni, a férjem nagynénje szokott hozni. Nagyon fincsi!
Gyerekdalok
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én Halász Jutkát már az oviban sem szerettem, pláne még amikor a TV-ben is a MirrMurrt adta elő. Valahogy nem jön be nekem a puha modoros hangja
Beszti
Dani is kiszedi a rácsot, ill. most már nem, mivel betömködtük vattával a lyukat és úgy tettük vissza a rácsot. eléggé erőművésznek kell lennie, hogy ki tudja onnan szedni.
Próbáljátok ki, hátha bejön nektek is.

ö is elforditja a fejét kajaközben elmászna ha nem lene bekötve a babahordoba evésnél söt ö szereti összekeni magát evésközben de én alkut szoktam kötni vele mindig mondom neki ha nem akar enni hogy nem tetszik anyának féloránként ugráltatnak és hogy ha egyszer éhes akor egyen és ne akarjon kimászni a babaülésböl ,és ne a lábát,ruháját,és minden féle egyébdolgot rágcsáljon hanem egyen .De álltalában ugy félüveget sikerül megetetnem vele de ha nagyon éhes akor 1 egész üvegel megeszik .Ma pl egész délután csak egy fél üvegel volt hajlando megenni
de most vacsira persze töbet evet félüveg fözelék és 2 üveg tápi volt a vacsora .