Sziasztok!
Köszi a zoknis infókat.
Ceniko, Bálint is sokszor harisnyában nyomul itthon, épp a zokni gondok miatt.
Ckat, gondolom melyik zoknikra gondolsz, vastagabb anyag, és egy kicsit visszapöndörödik a széle.....gondolkodtam már, hogy veszek olyan zoknit, bár egy kicsit vastagnak találtam, de most már úgy is itt van a tél.....
Fogzás téma: nekünk a 3 hós "viziten" azt mondta a dokinéni, hogy még nem jön a fogacska. Bálint is folyamatosan eszi a kezét....itt volt múlthéten a védőnő, kérdeztem az ő véleményét is, erre ő megdörzsölte Bálint ínyét, Bálint rendesen élvezte....mondta a védőnő, hogy viszket ilyenkor az inyük, azért túrják folyamatosan. Rossz hír, hogy a "matatástól" számítva, simán eltelhet 3 hónap is, mire a fogacska egyáltalán elkezd kibújni- legalábbis a védőnő ezt mondta.
Zsú: Marci nagyon fickós a kis mellénykében és ingben. Édes kis ünnepelt!
Bálint is nyűgösebb volt az elmúlt napokban a megszokottnál, de szerencsére az éjszakáink még jók. ( ezt most gyorsan le is kopogom)
Nem tudom már hogy ki írta -talán Brigi, de nem biztos

- egy pár oldallal ezelőtt, hogy a babája kevesebbet eszik. Valahogy én is ezt tapasztalom, és nem értem miért?! Lehet, hogy sokallta a súlyát, és diétázik?
Gurgi: én is jártam már úgy, hogy másik fodrászhoz mentem, és úgy levágta a hajam, hogy nagyjából semmit nem tudtam vele kezdeni. Alig vártam, hogy visszanőjön valamennyire, hogy kezelhetőbb legyen.
Andi: köszi, várom a képeket. Hol van Calzedonia outlet? Vannak felnőtt cuccok is ott?
Kata: még mindig nagyon édes a kis Egon!
Manó: Gréta apja lánya
Bori: köszi, hogy beírtad az adatainkat.
Megyek, egy kicsit pakolászok, amíg alszik Bálint, mert ha ma is olyan nyűgike lesz mint az elmúlt napokban, akkor nem tudok napközben semmit sem csinálni.
Holnaptól 1 hétig itthon lesz a párom, ő lesz a bébiszitter, mert tanulnom kell......

Így nem nagyon jövök majd.
Sziasztok,
Móni