A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mofly hol voltatok wellnesezni?

Vic és Ti hova mentek??
Jó lenne valami tuti hely nekem karácsonyra. Bár valószínű, hogy egyedül megyek, ami frankó, mert nem elég a karácsonyi felár, de még meg azért is felár van, mert az ember egyedül megy. Csak nem tom hova. Akkora a választék, hogy az hihetetlen. És sokszor arra is rányomják a wellness jelzőt, ahol csak egy nyamvadt infraszauna van, aminek a beüzemeltetéséért könyörögni kell.

Na, hogy pörög egyből a topic :lol: :lol:

Elan
Bár én nem voltam hányós, de nekem is az esték voltak nehezebbek. "Meg se lepődtem rajta, hiszen én születésem óta fordítva vagyok bekötve." Pl. nekem a hasam ment az utolsó 9 hétben, éppen ezért csak 1 kg-ot híztam a 20 hét alatt. Bár utólag az lehet, hogy a fenyegető vetélés jele volt. (Ezt lehet nem is ide kellett volna írnom. :oops: )
Vendég

Sziasztok Lányok!

NEm akarok én eltűnni csak nincs mit írnom..
HAcsak vkit nem érdekel hoyg például a kutyusom miatt egy cigány nő slaggal lelocsolt... na mindegy ha éreztetek olyat hoyg elönti az a agyaokat a vér majdnem agyvérzést kaptam,életemben először oda ertem menni és üvöltöztem vele, először épp észérveket mondtam de rájöttem hoyg ezt nem érti utána átmentem primkóba :oops: :oops:
Persze utána otthon két órát sírtam :oops: :oops:
NA nálam így megy az élet :)

Vic,

látom nem vagy a toppon, de én úgy gondolom hogy az az ember aki vmit nagyon szeretne és tanul is rá, olyan nem lehet hoyg ne sikerüljön neki.
Ráadásul rendesen is tanultál rá, hidd el az göröcsöl ennyire aki tud...
Sikerülni fog csak bízz magadban!

LExi, én úgy írnék NEked vmi vigasztalót valami értelmeset ami jól esne de nem tudok sajna.
Azt tudom hogyha otthon sírdogálok és sajnáltatom magam azt kapom hoyg negatív vagy az egész életed azért szar mert így állsz hozzá.
De b...+ hogy álljak hozzá ha semmi nem sikerül? Inkább úgy teszek mintha hu de bolog lennék , szerencse van egy unokatesóm aki mindig meghallgat és meg is ért. NEki olyan jó elmondani azt amit érzek,mert nem azt mondja hoyg majd sikerül, majd jobb lesz... na mindegy.
Én is mennék ám dili dokihoz de annyira drágák... ( egyet találtam 7000,- Ft 45 perc :shock: :shock: )
Egyszer jártam, akkor SZTK alapon, na az akkori problémámat helyre tette.

Ezért Lexike írjál nekünk nyugodtan, lehet az is jó egy kcisit ha leírhatod.
Egyébként fizikailag hogy vagy ( [size=9]mert sajna a lelkedet látjuk hogy nem jó :( )[/size]
Egyébként biztos írtam már hogyannyira örülök annak akinek sikerült mert ez ad erőt hoyg nekünk is lesz egyszer...
madrin

Lexi!

Üzenet ment!

ppetike.
Vendég

Lexi,
Köszönöm, hogy megértesz. Nagyon sokat gondolok rád, sokszor eszembe jutsz, és az én nyomorom semmi a tiedhez képest.
Szó szoros értelmében úgy érzem, hogy nagyon hasonló a gondolkodásmódunk. Nagyon közel érzem a gondolataidat magamhoz. Ígérem válaszolok arra amit írtál, nagyon jó hogy megértesz, és valami nagyon hasonlót érzek ahhoz, amiket most leírtál. Majd priviben megírom, mert én se akarok a terhére lenni senkinek. Biztos halál unalmas lehet, hogy mindennap csak a nyavalygásomat lehet hallani.

Most el kell mennem, mert indulunk a welness hétvégére 20 perc múlva, már mindenki itt tobzódik körülöttem.

Megpróbálok majd ajánlani neked vmi jó helyet, de miért egyedül?
Ennyire rossz a helyzet a pároddal? :( Remélem nem.
De lehet, hogy jót tesz picit egyedüllenni. Én biztos, hogy valami osztrák kis faluba mennék, havas, csendes, hangulatos. De belföldön is lehet jókat találni. Majd nézek neked valamit. Vasárnap visszajövök és majd megnézzük mit tehetünk jó? :)
És bármikor írhatsz nekem, hívhatsz, szívesen meghallgatlak bármikor. Tényleg bármikor. Nem adok tanácsot, nem mondok véleményt, max. meghallgatlak. :)

Jó hétvégét mindenkinek, vigyázzatok magatokra, puszilok mindenkit.
Ja a férjem is puszil Titeket. (Lexi azért vele nem olyan rossz a helyzet, csak néha nehezen tűri a bőgést meg a hisztit, főleg amikor szerinte ok nélkül és feleslegesen csinálom) Jó tényleg néha nehéz lehet neki is.

Na tényleg lépek jó hétvégét.
vic12

Köszi a válaszokat...
remélem gyorsan fog majd menni, legalábbis a stimuig...
trin

Halihó gyors helyzetjelentés!

Mnyh.: 10mm
Tüszők 14-19mm kb 10-15db mind két oldalon.
Injekció adagok maradtak Puregon 100NE Merionál fél adag és Orgametril 1.
Hétfőn kell megint mennem és ha minden OK akkor szerdán leszívás.
Szerintetek ha szerdán leszívás akkor hétvégén is megcsinálják ugye a beültit?

Pusszantok mindenkit, de rohanok anyósékhoz!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,
Szerintem akkor pénteken lesz a beülti!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kérdés:
mikor kell az Utrogestant elkezdeni felrakosgatni?
Szerintetek mikor lesz a beülti ha szerdán lesz a leszívás.

Mind a két kérdést sejtem, de szeretném ha Ti is megerősítenétek!

Köszike pusszika

bonya

Kép

Kép
bonya

Rebe,
köszike pont egyszerre írtunk.

Én szombatra tippeltem.

bonya

Kép

Kép
bonya

Az Utrot meg a leszívás után kell elkezdeni használni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Én azt tudom, hogy Süninek szerdán volt a leszívás, és neki azt mondták, hogy péntek vagy esetleg hétfő!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,
köszike, sokat segítettél.
Pusszantalak most tényleg rohanok.

bonya

Kép

Kép
bonya

Madrin
Nekem nem nagyon van erőm ezt a szerepet játszani. Kaptam gyógyszereket, amit végszükség esetén használok, de nem akarok rákattanni. Nem gondolom,hogy az megoldás lenne. Bár ma este már annyira nagy volt a trauma, amit a kedves férjem ma estére tartogatott, hogy benyomtam egy félpohár Jagert (két pontot nem is találom az a fölé)
Ha már a párod melletted van, akkor sokkal könnyebb. Az emlékeimben a terhességemet egy csodálatos időszaknak élem meg, pedig mindannyian tudjuk, hogy nem nevezhető annak. Minden perce rettegés volt. Mégis életem legszebb időszaka volt, hiszen a férjem mellettem volt. Úgy éreztem szeretett. (Bár ma már tudom, hogy a kislányunkat szerette, érte aggódott, de szerintem egy anyának (vagy mi voltam én???) ez a legfontosabb.
Vendég

Szia Gina!

Hát elkapott engem is a rossz közérzet. Reggel felkelek és onnantól kezdődik a hányinger, szédelgés, sajnos néha éjjel is erre ébredek. Ma semmit nem kívántam, de közben nagyon éhes voltam, ha ettem pár falatot, éreztem, hogy jön megint a hányinger.
Most már a reggeli kávét is elfelejtem, mert már azt se kívánom, bár ez nem zavar.
Remélem Ti jobban vagytok.
toldikrisztina

Bonya
Nekem is szerdán volt a leszívás és pénteken kaptam vissza a babókat.Az Utrót pedig ha jól emlékszem tényleg a leszívás napjától kell elkezdeni.

Lexi
Látom nálatok a helyzet csak romlik,semmit sem javul!Szomorúan olvasom a soraidat!!Tudod sosem b...atni akartunk csak segíteni ha kicsit magad alatt voltál,próbáltunk egy kis lelket önteni beléd!Bocs ha úgy érezted :oops: Tényleg ennyire rossz már kettőtök között a helyzet,karácsonykor egyedül egy szállodában?

Mi ide szerettünk volna eljutni,de sajnos sosem kaptunk helyett annyian voltak!Biztosan nagyon jó,ha ilyen népszerű,hátha még most van hely.

http://www.caramell.hu/

Madrin
No comment,ilyen embertől mit vársz?
gabicsibe

Gabicsibe
Éppen ezt a Hotelt ajánlotta az egyik ismerősöm a napokban. Köszi, szupi. Bár valamiért most nem nyitotta meg a gép, de már nézegettem. Tényleg szép. Igazság szerint én karácsonykor mindenképpen egyedül leszek, akkor is, ha történetesen ül mellettem valaki. Fogalmam sincs mi lenne a jó, de azt tudom, hogy nem akarok a párom szüleinél "vigyorogni" Soha nem szerettem a karácsonyt (fater miatt) azt hittem azért pont akkora van a nagy nap, hogy megszerethessem végre. Így nem tudom mi volt mindennek a célja. Bár az egészet nem értem.
Régen mindig olyan karácsonyról álmodtam, hogy valahol, meleg helyen a pálmafák tövében koktélt iszom az álompasi ölében. Persze én és az álmaim.......................................................
Vendég

Sziasztok,

Na, úgy tűnik, sikerült megtalálni a gócomat. Szerencsére a belső szerveim rendben vannak, és a mellkas röntgenen is minden rendben volt. A visszanőtt manduláim okozzák valószínűleg a gyulladást, úgyhogy vár rám a második mandulaműtét… :shock: Számításaim szerint januárban kerül majd sor rá. Hát, örülök, hogy nem komolyabb a baj, de azért nem örülök ennek a műtétnek. :roll:
A kezem még mindig fáj. :? Attól tartok, hogy ezt is főleg a mandulám okozza. Úgyhogy teljes gyógyulásra már nem is nagyon számítok a műtétig, persze azért remélem, hogy addig jobb lesz már :D És szerintem jövő héten visszamegyek a reumatológiára vele :wink:

Már nincs erőm ma visszaolvasni, de holnap jelentkezem.

Addig is szép álmokat mindenkinek! :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Kismamik és leendő Kismamik!

Olyan régen jelentkeztem, és úgy szégyellem magam miatta, hogy csak na :oops:
Nem is győztem visszaolvasni, de annak nagyon örülök, hogy végre nem én árválkodom a kismamis táblázat alján:-), és jónéhányan Ti is odakerültetek.

Velünk minden rendben, ma elkezdődött a 26. hét is, úgy néz ki, hogy kicsi fiúkánk fog születni:-).
Hamarosan kivonom magam a munkahelyi forgatagból, így már többször is be tudok majd jelentkezni!

Sünike, Kriszti, Lexi: sokat gondolok rátok és csakis a legjobbakat kívánom Nektek!

Puszi: Brumi
brumi_30

Brumi!

Úgy örülök, h jelentkeztél! :lol: Minden OK veled és a babával?
Én holnap kezdem a 27. hetet és mi is kisfiút várunk! :lol: Úgy látszik, június 1-je egy ilyen nap volt...
ballagyo

Sziasztok,

Hű, mi ez a csend itt? :shock:

Brumi,
Nagyon jó, hogy jelentkeztél! Nincs kedved átjönni a babás topikba is? :wink: Felvennélek az ottani táblába, ha nem bánod! Puszi!

Nonóka,
Sajnálom, hogy apósod még mindig kómában van! :cry: Legalább nem szenved így, ez bíztasson… :roll:
Neked pedig mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Pregi,
Korábban milyen stimud volt? Szerintem, ha az bevált, ugyanolyat kapsz újra. Nagyon sokban függ az eredményeidtől.

Bonya,
Millió drukk Neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Voltál látnoknál? Hű, én nem tudom, hogy elmernék-e menni… Kívánom, hogy bejöjjön, amit mondott neked! 2 kislány… :lol:

Jerika,
Hát igen, hétvégén pihentettem viszonylag a kezemet. De még mindig fáj. Bár már talán kevésbé, de még mindig nem az igazi. Attól tartok, amíg a mandulám okozza a gondokat, nem is lesz 100%-os. Pihengessél csak, kell is neked az most! :wink: Küldök babanövesztőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gil,
Sajnálom, hogy összejöttek a dolgaid! Ha tudok valamiben segíteni…

Törpe,
Puszillak! :D

Vic,
Nagyon sajnálom, hogy ennyire mélyponton vagy most, de hidd el, hamarosan vége ennek, és csupa jó dolgok fognak veled történni. Én hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, így szerintem is szükség lenne arra, hogy higgy abban, hogy sikerülni fog! Itt nyugodtan kiöntheted a szívedet, ha tudunk, úgyis megpróbálunk segíteni.
Hol voltatok most hétvégén wellnesselni? Részletes beszámolót kérek! :wink:

Mofly,
Engem is érdekelne, hogy merre voltatok wellness hétvégén. Jöhet priviben is! :D

Lexi,
Sajnálom, hogy ilyen (még mindig) a kapcsolat a férjeddel! :(
És igen, jót tenne neked is egy kis wellness-kényeztetés :wink:

Madrin,
Sajnálom a kutyás esetet :? Olyan sok primitív ember van! :roll:

Trin,
Drukkolok!

ToldiKriszta,
Te is átjöhetnél a babásba! :wink: Igaz én ott csak tiszteletbeli tag vagyok, de szívesen invitállak oda :D

SENKI NEM veszi át a táblát Krisztitől? :roll: Szívesen segítek a technikai részében, de nem tudom bevállalni jelenleg…

Képzeljétek, június óta tegnap este megjött… persze nem spontán, hanem gyógyival. Hát nagyon fáj a pocim, és hát ezt nyilváníthatom nigagarának… :oops:
Kedden ki jön BMC-be? Én igaz csak vérvételre megyek, de azért jó lenne találkozni! Sőt, ha valaki jön a környékünkről, szívesen elviszem kocsival! :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Sorstársak vagyunk, több szempontból is. Nekem harmadszor jött meg a műtét óta. Eddig nem volt semmi baj ezzel. Ma reggel.... ami jött belőlem!!!! Esküszöm megnéztem, hogy nincs-e babaformája. Azt hiszem nem volt. Undorító érzés megint arra kelni, hogy gyereket akarok, mindent megteszek érte, de megint vérzek.
A SOTÉ-s dokim szerint már decemberben mehetnék a fagyikákért. Én csak annyit szeretnék tudni, hogy a prolaktinszintem vajon hogy áll. Már nincs tejem, legalábbis azt hiszem, mert nyomkodni azért nem szoktam. :lol:
Vendég

Brumi
Örülök Nektek. Már hiányoztál. Te milyen ügyes vagy, még dolgozol?? Mi lesz a neve? Vagy még titok?
Vendég

Szia Kriszti!

Én jobban vagyok kicsit,de ez változó!Ma reggel óta fáj a hasam a bal oldalon lent,azon gondolkozom hogy ha még reggel is fog fájni,kimegyek a kórházba nézze meg valaki hogy minden oké van e odabent!Be vettem egy fél algópirint jobb egy kicsit,de még tompán fájdogál!
Többiek!!!Szerintetek mit csináljak így szombat este?Kicsit félek!

Kép
gina25

Gina25, szerintem ha izgulsz, mindenképpen mutasd meg holnap valami dokinak... Mennyire fáj? Én csak azt tudom, hogy nekem eleinte nagyon sokat fájdogált a hasam, hol bal oldalt, hol jobb oldalt, hol középen. Középen mindig szúrkáló fájdalmat éreztem (ez ma is megvolt, vezetésórán), oldalt inkább tompább, húzódót. W. doki azt mondta, normális, alakulnak odabent a dolgok, nő a méh, ilyesmi. Lehet, hogy ikrekkel ez fokozottabb? Sajnálom, hogy nem tudok segíteni; mindenesetre ne izgulj, tudom, könnyű mondani. :roll:
Talán a másik topikban az ikres csajok emlékeznek ilyenekre és tudnak segíteni, nem kérdezed meg ott is?

Kép
elan

Lexi,
Hát ez tényleg nem túl egyszerű. Én is nagyon szenvedek ma. Iszonyatosan fáj a hasam is, és nem igazán használ a gyógyszer sem teljesen... De nem baj, legalább tisztulok, még ha csak gyógyszertől is :? :roll:
Akkor lehet, hogy decemberben visszamész a fagyis babákért? Méhed hogy van?

Gina,
Szerintem is normális, de azért inkább nézesd meg. Az a biztos.

Kép

Kép
zsókuci

Gina
Szerintem is inkább menj el orvoshoz, ha azt is mondja hogy nincs semmi baj, legalább megnyugszol. Különben csak idegeskednél, hogy mi lehet az oka.
Tegnap már olyan jó voltam, hányingerem nem is volt, csak szédelegtem, de kimentem egy kicsit sétálni és utána jobb lett. Erre reggel megint arra ébredtem, hogy émelyeg a gyomrom.

Elan
Egy kicsit megnyugodtam, mert amiket leírtál tüneteket ezek nekem is néha vannak, már kezdtem én is megijedni, hogy baj lesz a picivel.
toldikrisztina

Mindenkinek szép napot!

Gina
Biztos nincs gond,de ha aggódsz tényleg mutasd meg magad az a biztos!Nekem is szokott fájdogálni a pocakom és ez tényleg normális,mivel te ikreket vársz biztos megterhelőbb a méhednek és jobban érzed!Szerintem gyere át a babás topikba ha bármi baj van ott többet tudunk segíteni!

Toldikriszti
Te is gyere át a babásba és ha kérdésed van szívesen segítünk!!!

Lexi
Már mondtad,hogy eleged van a fehér köppenyesekből,de azért nézesd meg magad!Volt elég problémád nehogy megint legyen valami gond!Remélem jobban vagy mára!

Zsókuci
Jobban vagy már a Niagara után?
Én át veszem szívesen a táblicskut csak írd meg nekem légyszi hogyan kell ide behelyeznem!Köszi
gabicsibe

Zsókuci
Nem megyek a kis fagyasztottakért. Most még azt mondom, hogy soha, de decemberben biztos nem. A karácsonyt azért töltöm egyedül, mert a páromnak fontos a családja. Szeret több százezret kidobni az ablakon és vigyorogni a családi vacsoránál. (én ezt soha nem is szerettem, az idén pedig nem vagyok hajlandó eljátszani.) Jó lesz ez így, legalább senkit nem idegesítek.

Gabicsibe
Annyira nem vészes a helyzet, sőt, ez előző kettő volt lightos ahhoz képest, amire felkészítettek. Az orvosok azt mondták erős a szervezetem és nagyon akar regenerálódni. Én meg elhiszem, mert másnak úgyse lenne értelme. Egy rákszűrést bevállalok, aztán ennyi volt.

Csajok! mindjárt dél van, és én még pizsamában ülök a konyhában. Ebéd még sehol. Olvasni szeretnék, nem főzőcskézni. :oops:
Vendég

Gina!

Nekem is volt ilyen. Az első hetekben szúrt, fájt a hasam, megkérdeztem a dokit, h ilyenkor mi van, azt mondta, nyugi, ez egy más állapot. Én ezt elfogadtam, megnyugodtam, aztán idővel el is múlt. Te jártál dokinál?

Lexi! Zsókuci!

Hogy vagytok?

Lányok!

Nálunk óriás pelyhekben esik a hó! :oops:
ballagyo

Nálunk is esik :) Gyönyörű, jó lenne ha meg is maradna, de ahhoz vidéken kéne élnem, nem a fővárosban... Ilyenkor van igazán honvágyam, otthol olyan gyönyörű puha fehérség volt mindenütt...

Gina, jobb már a hasfájás? Rámragasztottad :oops: Tegnap este elkezdett szúrkálni, és mára is megmaradt. Pedig már jóideje nem csinálta. Remélem minden oké odabenn.

Lexi, megértelek, én amúgy sem vagyok egy konyhatündér... ma pizzát eszünk, az mindenki szereti, és kihozza a futár :) Amit a dokik mondtak, hogy szépen gyógyulsz testileg, az azért nagyon jó. Még akkor is, ha most még nem tudsz gondolni a folytatásra... Tudom, hogy nekem semmi alapom akár csak vígasztalni is Téged, de azért innen a pálya széléről nagyon szorítok, hogy rendbejöjjön a házasságod és a lelked, és mehessetek a fagyibabákért.

Kép
elan

Elan
Miért kell ahhoz "alap", hogy valakit bíztassál??? Szerintem ez nem így van. És ne is legyen SOHA, SENKINEK ilyen alapjla. Úgyhogy köszönöm. A házasságommal nincs baj, csak sok mindenben mások vagyunk, máshogy reagálunk dolgokra. Tűz-víz szindróma, bár csak részben, mert pl. gyerek nélkül egyikünk se tudta volna elképzelni az életét soha. A habitusunk is tök más. Néha úgy érzem, neki nincsenek érzései, de (sajnos) már tudom, hogy ez nem így van. A bajban tényleg mindig mellettem volt. Ezt a karácsony-dolgot mindig is másképpen éltük meg, ami nem csoda. Ő gyerekkorában alig várta a sok szép ajándékot, mi meg volt, hogy a Duna-parton fagyoskodtunk anyummal, apám miatt. Minden évben rettegve vártam, hogy milyen cirkuszt rendez éppen apám, vagy az anyja. Nemrég derült csak ki, hogy ezt a hugom is így élte meg, (pedig ő lelkileg sokkal erősebb nálam.) Csak azóta szereti, mióta gyereke van. Inkább legyen a családjával, mint engem bíráljon, ha esetleg sírok aznap. Nem tudom mi mást csinálhatnék.

Jelentem kaja letudva: Páromnak csináltam székelykáposztát, Öcsémnek parajfőzit krumplival. + tiramisu
Nekem egyikből se maradt, így fogyókúra megoldva. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem ide kapcsolódó téma!

Nem tudom ki mennyire használja az MSN-t....mostanában azon terjed egy vírus, amit sikerült nekünk is bekapni.
Ha bármely partneretek kéretlenül küld neketek "img" vagy "zip" fájlt, angol szöveggel akkor ne nyissátok meg.
Két napba telt mire sikerült kiírtani...remélem most már végleg!

Kép
nika28

Lexi!

Privi üzi ment!

ppetike.
Vendég

Sziasztok csajok!!!!
még mindig görcsölök.... de voltam kint a korházban és megnézettem öket, Nöltek fejlődnek rendesen.... viszont feküdnöm kell következő UH-ig...
most le is fekszem :(
köszönöm a válaszaitokat!!!!

Kép
gina25

Sziasztok lányok,

Zsókuci,
Örülök, hogy megvan a gócpont. :D A műtét nem túl jó, de ha túl kell esni rajta ... Utána legalább jobb lesz.

Gina,
Megértem az aggodalmadat! Én is nagyon aggódom. :shock: Múlt szombaton kezdődött egy pici világosbarna váladék. Kedden ugye az uh-n rendben volt minden, de aztán péntek este, és szombaton erősödött a barnázásom, ma már csak megint nagyon kevés volt, de tiszta ideg vagyok. A hasam ugyan nem fájt, de holnap bemegyek a dokihoz, mert nem hagy nyugodni. Látni szeretném őket! Az biztos, hogy nem várok november 27-ig.
Örülök, hogy veletek minden rendben!

Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok, Lányok!
Ha tudtok, kérlek segítsetek a válaszadással :oops:

Szeretnék pár dolgot kérdezni, mert nem nagyon tudom rájuk a választ.
A dokim azt mondta, hogy Policisztás vagyok (azaz ennek következtében nincs mindig tüszőrepedésem, és a férjemmel is gondok vannak) és ha oda kerülök, akkor majd short protokollra kerül sor.

1. Az a kérdésem, hogy a short protokoll *mennyi ideig tart és *mikor kezdődhet majd a leszívás. *itthon kell-e közben maradni?

2.A leszívás után mennyi idő telik el a beültetésig és utána mennyi nap ajánlott pihenni (szabadság, gondolom, azt javasolják). nekem csak 5 napom van már ebből az évből, és nem szeretném, ha a főnököm megtudná, mert nem nagyon tolerálná. Remélem, még idén sort kerítünk a dologra.

Egy sikertelen lombik után mennyi időt kell várni? Csak tájékozódás szempontjából, mert pont most ajánlottak egy jobb munkahelyet morfi törvénye :(

Ha tudtok, kérlek, segítsetek, mert a dokim nem nagyon volt beszédes

Csak annyit mondott, hogy majd ha odakerülünk, akkor elkezdhetjük.

Ha nem okoz nagy gondot, akkor kérlek, priviben írjátok meg, mert sajnos, a munkahelyemen nem tudom mindig végigolvasni az aznapi termést és nagyon fontos lenne.
Amúgy folymatosan olvaslak Titeket, már egész jól képben vagyok, csak hát nincs mit írnom
Előre is köszönöm:

Mazsola
mazsola02

Mazsola,
Küldtem pü-t!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi, köszönöm, hogy jobban megvilágítottad a helyzetedet, így azért sokkal jobban értem. Sajnálom a kemény gyerekkorodat, és nem csodálom, hogy egyelőre gondolni sem akarsz a karácsonyra... Klassz, hogy a tesóiddal jó a kapcsolatod; ez nekem egykeként nagyon kimaradt, pedig biztosan semmivel sem lehet összehasonlítani egy testvéri viszonyt... de hülyén hangzik, de talán érted :)
Ami a házasságodat illeti, egészen biztosan ki fogtok lábalni ebből az átmeneti válságból. A párod biztosan nem egy könnyű eset, de hát ezzel vagyunk így páran :) Mi másfél éve majdnem különváltunk, akkor én is úgy éreztem, hogy feloldhatatlan ellentétek vannak közöttünk. Aztán szakítottunk, és 3 nap múlva rohantunk vissza egymáshoz bőgve. Ti is újra egymásra fogtok találni, meglátod; kívánom Nektek, hogy így legyen.

Gina, sajnálom az ágyfogságot, de az a lényeg, hogy minden oké a babákkal.

Rebe, izgulok érted, írd majd meg, hogy mi volt mindenképp! Biztos nincs baj, állítólag az elején sok nő barnázgat... de azért persze én sem lennék nyugodt.

Most lett vége a Chihiro Szellemországban filmnek, nagyon tetszett, láttátok? Nagy Miyazaki-rajongó vagyok, de ez eddig kimaradt.

Jóéjt :)

Kép
elan

Elan
Én sokkal nehezebb eset vagyok, mint a Párom. Ő csak túlságosan introvertált, főleg hozzám képest. Végülis a kapcsolatunkkal nincs baj, csak a dolgok összekuszálódtak, de nagyon. Válság meg főleg nincs. A jövőnk eltűnt és most csak úgy vagyunk a nagyvilágban. Egyikünk se találja a helyét. Minden kerek egész volt, persze csak a fejünkben. A karácsonyfa alatt mózeskosár, nyáron strandolás a Balcsin Sharonékkal, séta a főutcán Estrellával....... B-terv nem volt és sajnos ennek kidolgozásához sincs kedvünk, így megvalósítani se tudjuk.
Vendég

Toldikriszta, Gina!

Örülök, a babás híreiteknek, rengeteget gondolok Rátok! Kriszta, én szívesen rókáznék, akár helyetted is! Gina, akkor pihi ezerrel!

Zsókuci! Sajnálom, hogy műtét vár rád, de legalább kiderült mia aprobléma, és a mai eüs állapotok mellett, ez nem semmi! Túl leszel rajta!

Lexi!

Sem megbántani nem akarlak ,sem az észt osztani. De....!

Hiába mondogatod, hogy nincs baj, igenis van. DE TE ERRŐL NEM TEHETSZ! Elképesztő sok mindenen mentél keresztűl és nem csak az utólsó időben, Feltétlenül szakemberrel kellene beszélgetned, hidd el sokat jelente számodra.
estike66

Sziasztok!

Régen voltam, vagyis ez viszonylagos, nem nagyon pörög a topik! :roll:

Gina ez a szurkálás nekem is van, nyúlnak a méhszalagok és növekszik a méhed! :wink: Amúgy én örülök neki, hogy van, mert így legalább tudom, hogy furakszik, nő, fejlődik odabent. :lol:

Rebe, megértelek, hogy parázol, valamelyik reggel én is így ébredtem, hogy volt egy csepp nem megszokott színű, nem barna, de nem is fehér, és végigparáztam az egész napot. Aznap csak feküdtem, úgy megijedtem, de szerencsére azóta nem jelentkezett. Úgyhogy abszolút át tudom érezni a riadalmad. Én is megyek a héten UHU-ra, mert szeretném megnézni, hogy hogy van. :oops:

Lexikém, látom már megint szakemberhez küldenek! :wink: :lol: ez már engem is idegesítene.. :evil: Én találkoztam vele lányok, nem tűnik úgy, mint aki ne tudná eldönteni, hogy mi a jó magának... Nem tudom ki hogy tudna feldolgozni egy ekkora tragédiát, de az biztos nem segít, ha úton-útfélen a "kérj segítséget" mondatba ütközik. Szerintem, mivel nem hülye elsőre is megértette, nem kell 20X elmondani.

Elan, én úgy irigyellek, hogy rosszul vagy, én mmééééér nem?? Azóta még egyszer öleltem magamhoz hófehér barátomat, de még csak egy kis émelygésem sincs, vagy legalább valami reggeli rosszullétem.. :roll: énisakaroookkk :lol:
torolve_20130114141731

Elnézést kérek, nem olvastam alaposan vissza, nem tudhattam.
estike66

Sziasztok!

Zsókuci!
Én holnap megyek UH-ra.

Ma megjött rendesen. Már nagyon vártam, igaz bennem volt hátha nem jön meg......de már alig várom hogy újra szúrhassam magam.
Ettől függetlenün nem vagyok felhőtlenül boldog hiszen még várom a párom eredményét -remélem a bacijai kipusztultak: 20 napig szedett antibiotikumot, most meg vitamint és áfonyakapszulát szed-, a munkahelyemtől is ki vagyok, valamint kiakasztottak az Istenhegyi Géndiagnosztikán:
ma 4 hete voltunk ott és még nem jött meg az eredmány. Pénteken felhívtam őket hogy ugye 2 hétről, max 2 és fél hétről volt szó hogy kiküldik. A csaj ugye semmi infót nem adott ki. Azt mondta hogy a dokinak még át kell nézni a papírt. Rögtön kérdeztem hogy miért valami baj van? A nő mondta hogy nem. Ettől függetlenül nagyon megijesztett és idegesít hogy miért mondják hogy 2 és fél hetet kell várni az eredményre amikor ez nem igaz. Úgy felbosszantottak. Fejenként 10.000,-ot fizettünk ezért és akkor még szívatnak. Mondtam hogy kérdezzenek bármilyen adatunkat, amiket akkor megadtunk és az alapján beazonosítva mondjanak valamit. De nem.
Másnak volt hasonló tapasztalata?
vucuska

Sziasztok!

Zsókuci,
Ohh, visszanőtt mandula? :? Ki gondolna erre felnőttkorban!

Mi Keszthelyen voltunk egy 3*-os szállodában. Kellemes, kényelmes volt, de igazából nem egy nagy szám. Csak azért ott kötöttünk ki, mert hírtelen jutott eszünkbe, máshol nem lett volna hely, és a páromék voltak már ott céggel. Igazi téli pihenéshez nem ezt ajánlanám.

Rebe, Gabi,
Gondolom, hogy a végére mennyire kellemes lesz! Én már attól is be vagyok tojva, hogy holnaptól napi hármat kell beadni. Idáig 13-at adtam be. Inszemnél ilyenkor már le volt tudva a téma. Csupa lyik-lyuk a hasam. Hova fogom még azt a rengeteget beadni? :shock: :roll:
Hány napig fog tartani kb. a stimu?

Holnap jól beöltözök, hátha megit kint kell állni. Utoljára is jó fél órát álltam kint az udvaron.

Kép
mofly

Sziasztok Lánykák!

Megjöttem a welness hétvégéről, szuper volt, Bükfürdőn voltunk az irodával és a párjainkkal. 2 napig kényeztetés, csak a masszázs hiányzott. De az annyira drága volt, hogy nem engehettük meg magunknak. Így is jó volt: kirándultunk, szaunáztunk, fürödtünk, nagyokat zabáltunk de olyan svédasztal volt, hogy nem lehetett ellenállni. Egyik este magyaros, a másik este olasz kaja volt. Utána meg Activity parti hajnalig. De akkor már olyan fáradt volt mindenki, hogy nem voltunk annyira aktívak, mint kellett volna. Nem mondom, hogy 100%-ig kipihentem magam, de tényleg pihentető volt. Ja és nem gondoltam se a vizsgára, se a gyerekre. Na jó néha ha fürdött egy picibaba akkor azért belémnyillalt, de most egész jól éreztem magam a bőrömben. De mától aztán, tanulás hegyek újra. Be van osztva és naná hogy a hétvége miatt csúszik az egész. De már a belesz...ok kategória van, ennél többet ha megszakadok akkor sem tudnék tanulni rá. Hátha átrugdalnak. Nonóka, köszönöm a tanácsodat, megfogadom. Hát a lelövéssel asszem nem lesz gond, inkább azzal, hogy hogy sóderóljak a semmiről, amikor még angolul se tudok. Hát érdekes lesz mindenesetre. Van egy pár mondat, azt el lehet sütni szinte mindenhol, hátha elég, ha 4-5 mondatot tudok mondani. A 2-es is szuper, csak legyen már vége.

Bonya,

Szorítok a leszíváshoz, hajrá hajrá nemsokára babó lesz a pocidban. Drukk neked ezerrel.

Lexi,
Ha kicsit több időm lesz írok neked ígérem. Tudod, hiába volt ott most a férjem, egyedül éreztem én is magam, és jó is volt egy kicsit. Tudod pont én mondom, de a saját önsajnálatom és hisztim már nekem is kezdett fárasztó lenni. Ezt se lehet csinálni a végtelenségig, én is kezdtem már unni, hogy basszus így fogom élni a napjaimat??? Na ne már. Vége a vizsgának, és igenis szeretném újra a régi életemet élni. Attól sajnos nem változik semmi, hogy állandóan szomorú vagyok és bőgök. Ettől még terhes nem leszek. akármi lesz 2 hét múlva, rendbetereszem a lelkem és a testem. Kicsit jó volt kizökkenni. Már kezdtem úgy érezni, hogy a vizsgán és a BMC-n kívül már nincs élet. Muszály összeszedni magam. Muszály, mégha k. nehéz is.
Örömmel hallom, hogy azért tervben van véve nálatok az a fagyibabás akció. Ha nem is most, akkor a közeljövőben. Ez azért pozitív, mégha nincs előtted jövőkép. Most előttem sincs. Annyi, hogy felépül a házunk nyárra. De egyébként előttem sincs semmilyen perspektíva. Ha a vizsgám sikerülne már legalább az alagút végén kezeném látni a fényt.Ha gondolod azért az utazási ajánlatokat átnézhetem neked. Vagy adok irodacímet boldogan.

Na lépek, mert csomó dolgom van.

Puszi nektek. Kismamák vigyázzatok magatokra és a maszatokra. Drukk akinek kell.
vic12

Zsókuci,

De szuper végre akkor mefgvan a bajok forrása. Nagyon csúnya dolgokat tud művelni a szervezetben egy állandó mandulagyulladás. Ezt mindenképpen ki kell vetetni, hogy utána mehess a lombikra. Hát a műtét miatt nem irigyellek, felnőtt korban nem egy leányálom, én tudom, de hamar túlleszel rajta. Addig meg ne is gondolj rá.
vic12

Nagyon el vagytok tűnve csajszik.

Hol vagytok????????????

Nyunyi, Kriszti, Anett, Manda, többiek please.
vic12

Ma 1-től folyamatosan próbálom hívni a BMC-t 2 telszámon is de egyszerűen képtelenség elérni őket. Szerintetek meddig vannak bennt? Még próbálgassam őket hívni?
A férjem eredményére vagyok kiváncsi.
Amúgy a kromoszómáinkkal minden rendben. Visszahívtak a Géndiagnisztikáról. :D

Én még mindig nem tudtam az előzményeket rendesen végigolvasni, de hamarosan bepótolom.
Addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom!!!!
vucuska

Feladtam!
Már nem hívogatom tovább őket. Holnap úgyis megyek, majd minden kiderül.
vucuska

Sziasztok!

Mofly, Zsókuci holnap nem találkozunk. Ma voltam a BMC-be, sajnos szombaton történt dolog, ami végett gyorsan mentem.
Akit érdekel a babás topikba irtam meg. Voltam olyan bátor. Itt lévőket ezzel nem akartam terhelni.

Vic 12 Örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Feltöltődtél. A vizsgához nagyon szoritok.

Zsókuci Jó, hogy meg van a gyuladás gócpontja. Remélem gyorsan túl leszel rajta és megszünnek a panaszok.

Akinek kell küldöm a petike növesztőket, babatapikat+++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?