Na, megint nő a termés, vigyázzatok, mert nem fogok jönni, ha túl nagy lesz a hozam!
De addig is aktív hozzászólás
1,5 oldal kimaradt!
Móni! Én kenguru gold mániás vagyok… A zoknijuk viszont nagyon nagy. Amikor kezdtünk belenőni a 68as kengurus cuccokba, akkor kezdett jó lenni az 56os (!) zokni. Gyerek nélkül nem is mertem választani, hiába az ő márkájukat hordjuk. Esetleg nézd meg. Savoya parkban is van boltjuk.
Éjszakai műsor nekünk is van. Illetve nem műsor, csak megváltozott. Ádám pl eddig magától büfizett, kaja közben félrefordult, büff, papika tovább, aztán szunya. Ez szinte az egyik napról a másikra elmúlt. Minden kaja után kell. Sőt, ha tudom, hogy utána aludna, akkor közben félreveszem, veszekedünk, büfi jön, papika és bealvás. Este fektetés után mostanában 1-2x ébred, és 2-3 naponta megint van 4 órás ébresztő. Nekünk is az óráátállítás óta van. DE: a mi rendszerünk elég minimális, pont úgy változtattam a lefektetés idejét, hogy az óraátállítás ne tűnjön fel (1 órával hamarabb kezdjük a ceremóniát, amiben van masszázs is). Én igyexem leszarni. A gyerek jókedvű. Ha jön a foga, és ennyivel megúszom, hát annak fogok örülni erősen
Viszont ha a rágcsálás azt jelentené nálunk, akkor 2 hónapja jön a foga. Ládikó mindent rágcsál.
Vízhőmérő. Én nagyon akartam mérni. Ádám születése előtt gondoltam, kipróbálom, érzem-e a jó vizet. Na, a mi hőmérőnk a forró vízben sem ment 36,5 fölé…
Manó! Koszmóra próbáltad a durva módszert: körömkefével ledörzsölni? Én itt tanultam Brigitől. 1x volt, azóta se. Kicsit kipirult a bőre, de nem horzsolta meg. Csak baromi sok korpa lejött, úgyhogy egy textilpelus fölött csináltam, és azzal sűrűn töröltem le a fejét.
Zsú! Nagyon vagány az a kockás ing Marcin!
Na, itt feladom.