Ruz,
Hóember
Szrek,
Rózsaszínek bek@phatják

Nálunk sem ment egyszerűen a vonal áthelyezés, jócskán meghaladta a 30 napot és a legviccesebb az volt, amikor két ember jött ki aznap két különböző időpontban. Az egyik a vezetéket cibálta be a házba, a másik meg beizzította a cuccost, jó mi?
Lindi,
+++++!!!
Votiv,
Eszméletlen, h mennyit változott Lilikéd

imádom a csajodat

Domincsek pedig még mindig nagyon huncut és gyöngyörű

Fáradt srácok
Remélem sikerült anyukádnak hazajutni!
Neet,
Fizetősnéni
Kisün,
Micsoda ünneplés volt, persze a hisztit leszámítva
Zuzi,
Alsópáhok
Zsanci,
Ez a kutyás dolog nagyon ott van
Ríd,
Szuper, h minden okés volt a kontrollon

Médiasztár
Kátya,
Nálunk hasonló problémák vannak folyadék tekintetében. Én úgy próbálok ügyeskedni, h ebédre kap levest is, persze az étkeket felcserélem, először jön a laktató és csak utána a leves. De egyébként én azt veszem észre Adélon, h amikor szomjas, akkor tényleg issza a vizet, egyéb esetekben csak játszik az üveggel. Nálunk jó esetben egyszer iszik egy nap Adél vizet, persze mellette 2x szopizik naponta.
Evéssel kapcsolatban szerintem sem vagy egyedül az idegeskedésben. Engem is ki tudott Adél idegelni, mikor nekiállt pl. berregni kajával a szájában. Azt vettem rajta észre, h ha nem mutatom az idegességemet, akkor abbahagyja

És talira mi is szívesen mennénk
Csajod csúcs, tök sokat változott
Macs,
Süniket imádom, olyan jó, h betetted a képet
Fibi,
Ha itt lesztek Gárdonyba, akkor hozzánk is hivatalosak vagytok, ezért kérdeztem én ám az anyós dolgot

Legalább megszabadulsz tőle egy picit, mit szólsz?

És szemészet ügyben majd írok, h mi volt.
Rylie,
Durva a dédi
Judit,
Ki az a fekete?-én olyan jót nevettem
Tinu,
Nem, szerintem teljesen formás a csajod

Az ősök mindig csak okoskodni akarnak, mert már ők felneveltek legalább egyet
Ríd,
Fokhagyma
Nuk,
Szerintem te egy nagyon ERŐS csaj vagy!!! Teljesen normális az, amit most csinálsz és ahogyan hozzá állsz a dolgokhoz, én sem tennék különbül. Nem kell mindenkinek és mindennek megfelelni, nem szabad és nem lehet!!!! Nagyon is jó ANYA vagy!!! Pároddal meg mindenféleképpen beszélj, csak az segíthet. Pasiknak, ha nem mondjuk, nem értik, nem csinálják stb. Ők is egyfajta gyerekek

És gyere csak nyugodtan panaszkodni, ez is rengeteget segít.
Ha van kedvetek, gyertek át hozzánk vmelyik nap és egy jót dumálunk, hm?
Fejlesztés: szerintem tök nehéz anyai szemszögből nézve. Egy anya mindent megtesz a gyerekéért, ő a felelős azért a picinyke életért, nem szeretné, ha hátrányt szenvedne vmilyen úton módon. Ezért olyan nehéz dönteni, h mi legyen. Vigye, ne vigye

Én egészen végig úgy voltam a mozgásos dolgokkal, h ha a dokinő nem lát rajta semmi rosszat (már pedig ő vmennyire szakértője a gyerektémának), akkor nincs is semmi baja Adélnak. Én legalábbis így álltam hozzá, ő szakember, neki kell tudnia, h mi mikor és hogyan jó és egészséges egy babának/nál. Pedig időnként tökre aggasztott a dolog, h vmi nincs rendben, mert a szobatársam lánya (aki csak egy nappal fiatalabb Adéltól) már sokkal több dolgot sokkal hamarabb csinált meg. Én mégis vhogy bíztam a dokinőben és hittem abban, h Adél tudja, h neki mit mikor és hogyan kell csinálnia. Lehet, h csak naivság
Ancsi,
Gratula a kiscsajhoz

és afp miatt ne izgulj. Úgy tudom néhány országban nincs is a megbizhatatlansága miatt
na azt hiszem én is eldőlök....