A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jó reggelt!

Emma és Mica kész álompár! :-) Kezdünk meghátrálni. :D De azért ilyen korán még ne tanuljanak egymástól rosszaságokat! :-)

Veronikusz, nem lehet, hogy irigykedik? Ill. ez olyan, mint amikor szülés előtt mindenki csak a rosszat meséli, meg a sikertelen történeteket! Ne is figyelj rá, hisz Te érzed milyen a párod, Te ismered a legjobban, és az a jó, hogy feltétel nélkül megbízol benne! Másként nem is működik, nem szabad, hogy a zöld szemű szörnyet a nagynénéd beköltöztesse hozzátok, azért, mert Ő így járt!
Kiakasztó :evil: , ne törődj Vele, hisz két kislányotokkal nagyon boldog család vagytok!

Enci, gyógyulj gyorsan! Küldjük a gyógypuszikat! :D
Gabi, bánatodat talán majd részben feledtetni tudja boldog kislányod, akinek azért mégiscsak ez lesz az első igazi karácsonya, hisz tavaly azért még sztem nem érezte át ennek a szentségét, békéjét, hisz kicsi volt. Jövőre meg remélem ismét egy picurkával bővebben ünnepeltek! :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Veronikusz,
ne hagyd magad!!! érdemes elgondolkoznia, miért ment az embere 12 évig máshova...
ilyenkor kell gyertyafényes együtt-fürcsi és nem kell agykontrollozni.. :wink: :lol:

Orsi,
csak 6 felé adta meg magát az alvásnak, fél óra szigorúan :lol: , 8-kor már esti alvás :lol:

Gabi,
Encinek nagyon gyors gyógyulást!!!! +++++++++++++++++++ mennek!!!

Eni,
tegnap akartam írni, mi épp az esküvőnkre készülődtünk, amikor Benő született :lol:

Steffike,
hogy vagytok?? remélem jobban!!

Hanna,
benne vagyok közös dr. house dvd nézésben!!! csak még várni kell, míg lekötik egymást a lurkók! :lol:

Ma megnézzük Paklincsot és Flórát, ha minden igaz.. :wink:
és jön a nagyi is, mert Apjuk későig dolgozik+tréning ottalvással csütörtök-pénteken.. mázlista vagyok!!

KépKép
Kép
gyuzso

Szép jó reggelt!

Veronikuszment mail.

VAli,
hogy vagytok?
kiütések?

Boldog boldog Fél éves szülinapot Ádámnak!

Gabi drágám!
Csak miután kikapcsolódtál, akkor láttam, hogy mit írtál!
:cry: Ha előbb látom, nem hagylak úgy elmenni!!! :twisted:

igen, igen sajnos ez igaz :cry: Karácsonykor biztos lesznek szomorú pillanatok, de nem szabad, (én sajnos tudom :cry: ) hogy ez úrrá legyen rajtad! Hisz ott van a gyönyörű kilányod!!!!És Neki igen, igen egyetértek VAlival, ez lesz az a karácsony amikor már Ő is aktívabb, és boldog lesz, és Te is ettől. És szeretitek egymást, boldog családban élsz! És ezek a legfontosabbak!!! És tudom, hogy jövőre már négyen lesztek! és Te is csak erre gondolj! Nagyon nagyon sok puszit és erőt küldök!

Szép napot!

majd még jövök.

ancsaboszi

Sziasztok!

Borsa, :wink: Sajnos redöny még nincs, holnap jön a redönyös,
Gyuzsó, én úgy elrontottam, hogy Apa sem tudta megcsinálni.

Gyuzsó,

Lara már nehezebben hagyható itt, már egy ideje nagyon anyás, még kisebb jobban bírja az „idegeneket”. de azért megyünk, főként éjszaka

Lilluska,
Jajj, már Dorottya is, gyógyulást nektek, és mennek a gyógypuszik!!
Azért remélem most pihentek, mi ma megint 6,30-kor keltünk, fáj is nagyon!

Tünde
De jó neked! Olyan fanasztikus időszak ez!
Bene hogy van?

Eni,

Jaj, Szegénykém :cry: miért gondolod hogy nem a foga.
Miért nem költöztök??? Küldjünk embereket! Nagyon sajnálom!!! Küldök egy két pozitív puszit!!!
10500 g ? hú az nem semmi! És hány cm? Akkor nem izgulok, mert vasárnap mi is mázsáltunk és 10360 g volt a súlya :roll: hova nőnek???
Tök jó hogy Hugod így el volt Benével!

Memme,
De jó, hogy itt lesztek a közelben, és az is jó, hogy Anyukád ott van és segít!! Ott van még?

Jó a mágnes!

De édes! Nagyon jó ez a falvédő!

Gabi
Igen ez olyan érdekes, hogy mi néztük a hóesést, Ti meg szánkóztatok.
Nagyon jó a falvédő!

Borsa, Gyuzsó
Gyönyörűek vagytok!!!!

Hanna,
Mi sem használtunk az első hónapban hálózsákot, aztán nehéz volt rászoktatni, kellett egy kis idő, de kell, mert hát annyit forog Lara hogy a takarót ráteszem és el is tűnt!

Barbi? Györgyi? Steffi?

Zsófi dobozok között?

Heni hogy vagytok és hogy vannak Durcáék?

ancsaboszi

Vali,
sok boldogságot a féléves Ádámnak!!
Hogy van Ákos?

[b]Cukorfalat Petyának és VkBrigi Kristófjának boldog 4. hófordulót!!!

Ancsa,
akkor rendes munkát végeztél a redőnnyel :lol: de most legalább a nap nem tűz be és nem a nap csiklandozására ébredsz :wink:
mi 6.16.-kor keltünk :lol: , mint minden nap :lol: [/b]

KépKép
Kép
gyuzso

összevissza keveredtek a vastagításaim :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Veronikusz,
Nem semmi nagynénéd van!! :cry: Nehogy foglalkozz vele és még eszedbe se jusson ilyen, hogy már pedig a Te férjed..... Ő igen is dolgozik értettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem értem, hogy miért is traktál ilyennel Téged, amikor nagyon jó anya vagy és a férjed pedig nagyon jó apa. A képeken mindig lehet látni, hogy mennyire imádja a lányait, nem hiszem hogy feladna bármit is csak azért mert.... Gyorsan, gyorsan hessegesd el ezeket a rossz gondolatokat. Remélem, hogy nem jár olyan sűrűn hozzátok ez a nagynéni.
Az én férjem is nagyon sokat dolgozik, van hogy a főállásából haza sem jön, hanem egyből megy a másodállásba... De még egyszer sem fordult meg a fejembe, hogy esetleg másvalakihez menne....

Mica és Emma nagyon édes!!! Nagyon jó a párosítás! :D

Gabi,
Encinek gyors gyógyulást. Nagyon jók a hólapátolos képek!!! :wink: Réka is nagyon élvezte hogy esett a hó, meg is lett szánkóztatva!!! :D
Köptetővel vigyáz, délután 5 után már ne adjál, (bár ezt biztos tudod) mert éjjel nem tudja kiköpni a felszakított trutyit és meg is fulladhat. Legalábbis Réka kb. 3 héttel ezelőtt majdnem a kórházban kötött ki, mert túl erős köptetőt kapott és ráadásul a dokink azt mondta, hogy este is adjam neki. Aztán éjjel olyan köhögési rohamai voltak, hogy 2x majdnem megfulladt.... 4 napig nem aludtunk semmit, se éjjel se nappal mire az egyik ismerősöm közölte hogy a köptetőt ne adjam neki este. Ennyit a mi dokinkról is!! :evil:

Réka tegnap megkapta a 18 hós oltást, volt mázsálás is: 9,2 kg :lol: (elkezdett rohamosan hízni) Persze a hosszát megint nem lehetet megnézni, mert mire oda álllítottuk megint elszaladt :lol: :lol:

Emano,
Üzenem a dokinéninek, hogy nem a súly számít. Láthatod hogy Réka még csak most érte el a 9kg, makk egészséges, életvidám gyerek és egy igazi sajtkukac, 2 percre nem áll meg. Ő sem hízta meg annak idején még a minimumot sem, most pedig másfél hónap alatt 1kg-ot magára szedett. (az tény, hogy tömi magába a kaját :lol: ) Szóval nyugi, én ilyenkor mindig meghallgattam őket (védőnőt is) egyik fülemen be a másikon ki.... :D

Minden gyerköc nagyon aranyos!!!

Nem tudtok semmit a kórházról????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!
boldog 4. hófordulót Cukorfalat Petyának és VkBrigi Kristófjának !!!
A féléves Ádámnak sok boldogságot!!!!
remélem mindenki jól van!!!
rakok fel képet Balázsról, ha nem baj

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Vica!
Evésügyileg egyetértek, Panka most már tuti nem lesz 12 kiló háromévesen. De olyan mint a csík.

Gabi!
Tudom, hogy nem lehet Fruzsit pótolni, de nem szomorkodj, mert jövő karácsonyra biztos négyen ünnepeltek.

Köptető: Én az Ambroxol nevű köptetőt hajítottam ki a kukába, mert olyan köhögőrohamot csinált Pannának, hogy kihányta a kaját. Tudtátok, hogy a hársfateát sem lehet este inni, pont ezért?

Ja, különben megvagyok, majd hétvégén fogok csak sírni, már érzem, sajnos. :oops: :cry:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vica
teljesen egyetértek evésügyileg!!!!!!
Balázs teljesen jókedvű,mozgékony,egészséges gyerek!!!
Én is meghallgattam a védőnőt,egyik fülemen be másikon ki!Hálisten nem jön 3 hétig biztos :lol: :lol:
Gyuzso, Borsa
nagyon édesek a babók!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Köszönjük a köszöntéseket. :-D

Csatolok pár képet, végre letöltöttük...

Kép Anya, jó lenne elkezdeni a hozzátáplálást...

Kép Én miért nem kapok?

Kép És végre az első... nem túl nagy a lelkesedés :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Veronikusz!
Milyen jófej ismerősöd van. De ne is törődj ezzel, mert szerintem ez szipla írigység és rosszindulat volt.

Ádámnak boldog 0,5. szülcsinapot! És nagyfiú ne add fel olyan szívdöglesztő vagy gyönyörű manyasszonyt találsz majd! :D

Brigik!
Boldog hófordulót a mütyűrkéknek, ill. bocsi a nagyfiúknak! :D

Emano!
Milyen szép ez a nagylegény!

Gabi!
Jobbulást kívánunk Encinek!

Zsuzsi!
Ez az alvás botrányos! Mond meg Micának hogy anyóspajti rápirít majd!

Kriszta!
Ne mond ezt, hétvégén ha sírsz is azok öröm könnyek lesznek!

Ancsa!
Reméljük a redőnyös hamar helyrehozza a bibit :D

Mi tök jól aludtunk 2X keltünk de ezt leszámítva 8-8 ig szunya volt és 8- 9.15 a Mama nélkül! :D Utána én is beájultam!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Vali!
Egyszerre írtunk!
De cuki :D:D:D

Orsi

borsa

Ádámnak boldog féléves szülinapot kívánunk, Kristófnak, meg Petyának meg boldog hófordulót!

Ancsa, elvileg megyünk ma du., kivéve ha elkezd zuhogni a hó, azt nem vállalom be téli gumi nélkül!

Eni, kitartást a költözéshez, előb-utóbb muszáj elkészülnie! Beni ezt az éjjeli ordítást mióta csinálja? nem lehet, h rosszat álmodik? vagy megijed valamitől? nálunk is volt régebben ez, mondjuk nagy nehezen 10 perc ringatás és éneklés után mindig megnyugodott, aztán kb 2 hét alatt el is múlt szerencsére! Húgod nagyon ügyiii! Hány éves? nem akar hivatásos lenni? :lol: :lol:

Emano, nekünk is van ilyen labdánk, Dani nagyon szereti!:D Hízás miatt meg ne aggódj, tényleg minden baba más és te ismered a gyerekedet, ha úgy érzed nem éhes, tuti nem az!

Zsófi, költözés hogy megy? Figyelj, te írtad, h Léna fura doglokat művel a fogával? Képzeld, ma reggel Dani elkezdte csikorgatni azt a 4 darab fogát, megőrülök tőle, nálatok volt ilyen?
Vagy bárki másnak? ez meddig tart? elég idegtépő a dolog:D:D

Baby outlet újságban hírdeti a Römer ülést, sztem aki akar venni, hívja fel őket, tuti, h kaptak új szállítmányt vagy folyamatosan kapják, nem tudom, de akkor nem hírdetnék, ha nem lenne belőle...

Memme, párod igazi művész, büszke is lehetsz rá!

Én az Ikeában vettem valami patchwork szerű takarót, szines mintás, olyan 3000 körül volt asszem...

Hálózsákot mi a 2. hónaptól használtunk, de Danit egyáltalán nem zavarta és muszáj is volt, mivel sokat forgolódik, a takarót meg nem tűri meg magán egy percig sem...

Gabi, Encinek megy a gyógyítópuszi! Már akartam írni, h édesek ezek az esti képek, a tegnapi mindent vitt, nálam Snoopy a nyerő!:D

Steffi? Hogy vagytok? Jogsi tervekkel mi újság?

KépKép
barimami

Vali, de éédes!

Tudtam, h valamit elfelejtek, Miklóst és Emmát az ég is egymásnak teremtette, jóban-rosszban együtt! :lol:

KépKép
barimami

Vali, Ádámbaba ilyen nagy már??? Hihetetlen. Még most ültünk együtt a Városligetben. Tök jó, hogy Áki így szereti a sulit... :D

Mica és Emma irtóédesek együtt! Orsi, te meg szupin nézel ki. :wink:

Veronikusz, nem kell agykontroll. Bízz a megérzéseidben, amik nem súgnak semmi negatívat. Na ezt jól megmondtam, és igen, csatlakozom, Férjed igazi családos ember! :roll:

Barbi, Danca nemsokára egyéves? :idea: :shock: Én úgy várom... Képzeld, ma nem csinálta, de nekem is az a tippem, hogy rosszat álmodik. Tulajdonképpen álmában ordít, nem is nyitja ki a szemét. Most más a baj. Betolta a dvd lejátszót az erősítő mögé, a szekrény hátába. Ez a kedvence. :D Nekem meg a hajam hullik. :shock:

Györgyi! Minden ok? Jázmin?
vbea

Eni, én is nagyon várom már, jövő hétvége csak az ünnepléssel fog telni!! :D De nektek sincs már hátra sok addig!
Férjem nagy hi-fi/dvd őrült, nálunk a összes ketyere ajtós szekrény mögé van rejtve, megőrülne, ha ilyesmi történne, az tuti:D:D

Veronikusz, az ilyenekre tényleg nem szabad hallgatni, nem kell hozzá agykontroll, legyen elég a női megérzés :wink:

KépKép
barimami

hát nem olcsó, de hátha valakit érdekel, akinek nagyobb a gyermeke!

azért elküldöm

Mikulás Ünnep Lappföldön!
Wizz Air – GO 4 TRAVEL EGY NAPOS CHARTER JÁRAT!

Töltse a Mikulás Ünnepet Lappföldön! Felejthetetlen élmények gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt, igazi kaland és kikapcsolódás az egész család számára!

Kép

Időpont: 2007. december 6.
Helyszín: Finnország – Lappföld – Rovaniemi
Ellátás: meleg ebéd, az egyes programokon forró tea
Utazás: A Wizz Air légitársaság charterjáratával
Repülési idő: 3 óra
Indulás: 2007. december 6. 07.00 Budapest Ferihegy I.
Érkezés: 2007. december 6. 21.40 Budapest Ferihegy I.

Programok:

• Szánhúzás rénszarvasokkal
• Szánhúzás Husky kutyákkal
• Lapp sámán ceremónia
• Motorosszán szafari
• Snow Fun Activities
• Találkozás a Mikulással
• Santa Claus Village és a Postázó üzem megtekintése (ajándékvásárlási lehetőség)

Részvételi díj:
• Felnőtt: 119.900 HUF/fő
• Gyermek: 109.900 HUF/fő

A részvételi díj tartalmazza a repülőjegy árát, a fizetendő illetékeket, a fenti programcsomagot, transzfereket, thermo ruházatot (overall), a biztosított ellátást, magyar nyelvű asszisztenciát, a BBP biztosítást.

További információ, helyfoglalás:

GO 4 TRAVEL – BUDA H-1013 Krisztina krt. 39. Telefon: 489-40-00
GO 4 TRAVEL – PEST H-1039 Teréz krt. 50. Telefon: 430-22-88

ancsaboszi

Sziaztok!
Gyorsan írok ,amígmég alszik :oops: 2kor raktam le,és most nem sírt! :D
Jó,hogy mondjátok a köptetőt mert én este adtam, tegnap pl. 9kor. akkor zavartam el a párom a patikába hogy hozzon vmit, mert nem igaz mi van a gyerekkel.
ma voltunk a dokinál, felírt antibio-t is mert piros a torka is.
A sok takonytól volt a hányás, amit lenyelt ugye.
mert utálja az orrszívó porszívót, de azt a hülye orrcseppet sem tudom becsöppenteni az orrába... :evil: most akkor mit csináljak?
taknyos a drágám. de semmit nem tűr az orrával kapcs-ban.
megpróbálok inhalálni vele, takaró alatt. Csak bele ne essen a fazékba :D nincs jobb ötletem. lányok???
Ancsa! Vali!Kriszta köszi az együttérzést
aranyosak vagytok,hogy bíztattok! Én is remélem,hogy jövőre 4en leszünk. Enci is az esti lefekvéskor mindig küld puszit Fruzsinak az égbe. :D Mert minden este jó éjszakát kívánunk az összes állatkának,babának a szobájában, a végén puszi Anyának,Apának
és 1et küld Fruzsinak is. :D (sírni tudnék...)
De nagyon várom,hogy mit szól majd a fához, ajándékokhoz, meg az egész hangulathoz..... :D olyan jó,hogy ő van.....
na megyek nagyon elérzékenyültem...később jövk puszi
Kép
Vendég

Sziasztok!

Eni

Minden ok velünk, már 6 fogunk van!!! Persze nem nekem. :D :D :D Olyan nagy már, mindjárt egy éves. De előbb még Danit ünnepeljük. :)

Barbi

Jázmin is iszonyatosan csikorgatta a fogát amikor kinőtt felül az első. Mostmár csak ritkán. Tényleg borzasztó, de majd megunja. Megszokja, hogy mindig van valami a szájában. :lol: Akkor mostmár vezetsz meg minden? :lol: :lol: Hogy megy?

Gyönyörűek a babák!!! Minden fotó olyan édes!!!! Én meg egy lusta dög vagyok, hogy nem fotózom, de annyi minden van. Meló, áruljuk az autót, hétvégén utazunk, na szóval ennyi...

Kép
gyorgyi33

Biztos valami van a levegőben tegnap én függönylehúzókát gyilkoltam (Ancsa :wink: ), ma a konyhaszekrény ajtót törtem le majdnem, a mosogatógép előtt :?
Pedig ma csak kicsit' vagyok álmos :) Látom micsoda lustaság lett itt mindenki, milyen későn ébredtek, bezzeg mi Áronnal 5:30-kor már fenn vagyunk :D és de. 9-ig eszünkbe sem jut elaludni, de este 8-kor már mindketten alszunk :D

Veronikusz
Nem is értem a kedves rokont :?
Anyukám mindíg azt mondja, ha felteszed magadnak a kérdést, hogy szerinted megcsalnak-e és a válasz nem akkor felejtsd el az egészet!!!
Különben is egy szerelmes férfi nem csalja meg a feleségét :D

Emano
Nagyon édes a fiatalúr' :D
Nekünk is van ilyen lasztink ez az ami csörög is ugye?

Gabóca
Jobbulást a nagylánynak mi éppen pocakfájás miatt sírunk fel álmunkból kb. 2 percenként! :D
és szívből kívánom, hogy mihamarabb bővüljön a család!!!

Kép
hanna09

Veronikusz!
Én is csak szörnyülködöm a nagynénéden. vagy nagyon unatkozik, vagy nincs magánál (vagy irigy). Tojd le.

Kép
Kép
kriszta36

Borsa, muszáj mondanom, mert már érzem. Ez is baj, hogy még reménykedni sem tudok rendesen.

Vali!
Nagyon szép ez a kislegény, már ha fiúra ilyet lehet mondani. És egyáltalán nem látszik soványnak.

Ancsa! Jól vagytok?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Bekukk. Próbáltam időt szakítani Rátok, de Flórka is taknyos volt, Jankó is szörcsögöt, úgyhogy amikor végre jöhettem volna, inkább orrokat porszívoztam.
Ma voltunk tanácsadáson, de szerintem a doktornő valami gyorsítót adott be Flórkának, mert most tudtam csak letenni aludni, dél óta nagyon formában volt, Tarzan asszonyt játszik, óbégat, sikongat, nagyon élvezi a hangját(én is).
Jankó valszeg pedig vasutas lesz, ha megnő, eddig csak Thomast imádta, ma már viszont sztrájkol is, mint a MÁV dolgozók jövő héten. Nem volt hajlandó aludni, most adtam fel és kiengedtem az ágyból. Az ember bevállalt egy munkát, holnaptól három hétig csak esténként fog hazajárni, vidám napoknak nézek elébe, ha Jankó felhagy az alvással és oda az a napi két órám, amikor a legrosszabb esetben is csak egy gyerköcre kell figyelni. Megint nagyon szőrös lesz a lábam.
Egyébiránt megismerkedtünk Micuval és Gyuzsóval, Micunak sajnos leginkább csak a szemét tudtuk megcsodálni, nyakig zsákban aludt a babakocsiban. Gyuzsó pedig megint ráébresztett, hogy én vagyok a legmélyebb növésű anyuka Őrbottyánban.
Lehet, hogy a lányom Micutól van így begerjedve?! Borsa, Emmára is ilyen hatással van ez a kislegény?

Kép
Kép
paklincs

Paklincs,
:lol: :lol: :lol: :lol: csaltam, csizma volt rajtam (4-5 cm plusz)
Jankó, aki sztrájkol :lol: :lol:

Kriszta,
félre gondolatok, vörösbor, közös fürcsi, gyertyafény!!

Gabi,
én sírtam is.. olyan édes Enci!!
nyálkaoldó: kakukkfüves fürdő - 4 evőkanál kakukkfüvet (gyógyszertár) kb 2 liter forró vízzel forrázok 10 percig, bele a fürcsivízbe leszűrve, amilyen meleget bír a gyerek, szépen párolog belőle, üldögélni benne!! Jobbulást!!
Mi hársfa+bodza+kamilla teát iszunk a mai napig, az gyull.csökkentő+nyálkaoldó (+kakihajtó :lol: )

Barbi,
mi van még a baby outlet újságban..? :lol: bebe confort..?

Györgyi,
láttunk tegnap :lol: :lol: , igazolt hiányzás! :wink: :lol:

Hanna,
amihez nyúlsz arannyá változik..? :lol: a pechszéria is véget ér eccer!!

Vali,
Ádám annyira pasi!! Úgy megnőtt!!

Vica,
Rékának is boldog hófordulót!!

Ancsa,
szerintem ha Mica nem is, én nagyon élvezném a télapós programot!! :lol:

Eni,
édes lehet Benő, amint terminátort játszik a szobában!! küldjük az álommanóinkat, nekem itt a anygi, én kibírom ha éjjel kicsit kukorékolok :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Vali,
sok boldogságot a féléves Ádámnak!!

Cukorfalat Petijének és VkBrigi Kristófjának boldog 4. hófordulót!!!

Memme!
a falvédő tényleg szupi! :wink:

Vica!
boldog 1,5 éves szülinapot Rékának! :D

ja! nem is tudom. Lehet az agyamra ment ez a sok gondolkodás??? tegnap este óta migrénes fejfájásom van nekem, akinek egy évben egyszer szokott max. lenni!!! :shock: :cry:

nem is meséltem!!!! Szofi a bölcsit evésmegtagadással viszonozza!!!! :oops: :oops: még szerencse, hogy itthon azért eszik. Na de bent!!!! semmit :oops: :cry:

végül, de nem utolsó sorban meg köszönöm mindenkinek a lelki masszázst! :D nagyon jól esik,hogy így mellettem álltok és támogattok ... de sajnos még mindig ezen jár az eszem. Nem bííírom kiverni a fejemből. :oops: :oops: :oops: most hesegetem el a zöld szörnyet. :D gyertyafényes közös fürcsi apucival: :oops: :oops: :oops: ez a lányaink privilégiuma :D (persze gyertya nélkül)

bocsi, hogy most nem reagálok másra, de ez a fejfájás .... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gyuzso,
Köszi a köszöntést. Hogy Te milyen figyelmes vagy!!! :D

Kriszta,
nem biztos, hogy épp azt érzed! Én is csak azt tudom mondani, hogy azok örömkönnyek lesznek. Ne gondolj a hétvégére, hessegesd el a gondolataidat.... Egyszer csak azt veszed észre, hogy már jövő hét eleje van és sehol semmi :D :D :wink: AMúgy nagyon édes Panna!!!!

Gabi,
De édes lehet Enci, ahogy puszit küld Fruzsinak. Biztos, hogy örülni fog a fának és a sok szép ajándéknak és az egész hangulatnak. Az tény, hogy Fruzsit nem tudjátok pótolni és ez azért beárnyékolja majd a karácsonyotokat, de jövő karácsonykor már négyesben ünnepeltek majd! Jobbulást kívánunk Encinek!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Apa most ért haza reggel 4 kor indult dolgozni. 2 cég között ingázás alatt 10 körül ütközött... szerencsére csak az autó bánta de az csúnyán... egy idióta teherautós satuzott előtte. Ő kinézett nem jött senki így balra rántotta a kormányt de akkor kb 100-al jött szembe egy passat. (persze 50-es tábla volt) Így elkerülhetetlen volta a kocc. A mögöttük szintén szabályosan közlekedő 100-al hajtó kocsi elrántotta így nem lett tömeg balaeset. Senki sem sérült. Hát ez a mi szerencsénk.

Orsi

borsa

Sziasztok!

Rékának boldogboldog hófordulót!!!!!!

Borsa, sajnálom!Ma tele volt a város barom vezetőkkel....
Ma ránk dudáltak, amiért elengedtünk 1 Mentőt!!!!!!

Gabi,Encinek jobbulás!Sok-sok gyógypuszi

emano/Andi
KépKép
emano

Vica, nagyon jó az avatar képetek! Bár nem írtam, de gondoltam ma rátok többször! Azért mégiscsak együtt ünnepelünk. :D

Petya, Kristóf, szintén boldog hófordulót!

Borsa, szörnyű amit írsz, szerencse, hogy nem lett baja a párodnak, és senkinek! Tényleg olyan sok az eszetlen az utakon.

Ákossal voltunk bőrgyógyászaton. Ótvaros a lelkem... hihetetlen, de igaz, állítólag könnyű összeszedni, ha a piszkos mancsát az arcához teszi. Le is ragasztotta a dokinéni az állát, de hát az egész arca fertőzött. Nem is mehetne közösségbe, de megbeszéltem a tanító nénivel, hogy a matek és a magyar órákra beviszem, lekötözöm a csúnya sebeket, és egyedül fog ülni. Olyan iszonyatos tempóba haladnak, hogy minden óra számít. Már írják össze a betűket. Hihetetlen, mindez 2,5 hónap alatt.
Szegényt ma már a nagyobbak csúfolták a suliban. :(

Ma már jobban csúszott a sütőtök + anyatej turmix. :D

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok lányok!

Ma dokinál voltam, és előtte császkáltam a városban. Majd leszakadt a derekam, a gátam úgy fájt, azt hittem a gyerek mentem kibújik :) De vettem egy csomó meleg RÓZSASZÍN cuccot a kiscsajnak. Ma a doki megnézte uh-on is, és megint látszott a kis puncija, úgyhogy tökre boldog vagyok ettől!

Gabi, anniyra sajnálom, hogy te is már lassan babázhatnál Fruzsival, de jövőre fogsz is!

Veronikusz, no comment, inkább majd priviben :)

Hanna, előre is köszi :)

mtunde

Sziasztok!

Végre itt....

Veronikusz!
hess-hess-hesss csúnya gondolatok...
Férjed mit szól ehez?????

Vali!
Nagyon helyesek vagytok :D
Szegény Ádám...meddig tart egy ilyen???? És mit lehet vele csinálni?????

Gabi!
Fruzsi örökre a szívetekben marad...
De a jövő karácsonyt már biztos 4en ünneplitek.

Nálunk szombaton kicserélték a bejártai ajtót, véstek, fúrtak, faragtak...
Daninak szeme se rebbent, de Orsi totál pánikba volt.
Aztán jöhetett a nagytakarítás...mert minden tiszta por lett.

Közben be kellett mennem szemészeti ügyeletre, mert valami nagyon szúrta a szememet.
Közölte a dokinéni, hogy nincs benne semmi CSAK el van csúszva a kötőhártyám, ödémás a szemem és be van gyulladva egy kicsit...
Ja és hogy majd menjek el a kerületi SZTK-ba... :?

Dani egyik nap sírt a járókában, Orsi odaszaladt és mondta neki, hogy egyedűl érzed magad???? Maradjak Veled???? Vagy szóljak anyának????
Aztán jött oda szólni, hogy Dani szeretgessem meg, mert szomorú...
Hát az ilyen pillanatok... :D Bőgni tudnék... :D
Ezért érdemes élni...és elfeledni a sok nehézséget...
IGAZ VERONIKUSZ???????? :D :D :D

Szép estét... :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
ez olyan ééééédes! Két kis Tündérke!!! Hát igen. Az ilyen pillanatokban olvadozok. :D :D :D
Nálunk pénteken volt ilyen. Szofit leszidta a nevelőmamám, mert lerántotta a ficust. :oops: erre elkezdett iszonytosan bőgni, mire Kata ölébe hajtotta Szofi fejét és elkezdte simogatni. Szofi rögtön megnyugodott. :D :D :D :D Meg kell őket ilyenkor zabálni. (máskor persze ölik egymást :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! férjemnek nem mondtam semmit. Minek idegesítsem?! Viszont hajnalban bizonyságát adta, hogy "nem jár máshova jóllakni" :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
:lol: :lol: :lol: :wink:
ez a beszéd!! Olyan drágák lehettek a csajok :)

Kati,
a Te lurkóid is nagyon édesek!! Ezek a tesós sztorik nagyon meghatóak..

Már számolgatom, hogy lehetne kistesót összehozni, de ennyi tejcsi mellett üresjárat van :lol:

Orsi,
remélem mihamarabb sikerül lábra állítani a verdát!! Pusziljuk Lacit!

Vali,
jaj, szegény Ákos! mennek a +++++++++!!! Ne már, hogy ennyi idő alatt kell írni tanulni.. :oops: :shock:

Vica,
ari az avatarotok!!

Tünde,
tök jó lehetett ez a rózsaszín vásárolgatás!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz!
Hajnalban???? Az igen....és egyébként szabad a pálya hármaskának???? vagy van védekezés????
Tényleg a férjed mit szólna még egy kiscsajhoz????? NŐURALOM :D

Az lenne a kérdésem, hogy Daninak már kevés a tejecske estére...szóval a fürcsi után alig-alig tud már szopizni valamennyit.
Ilyenkor mit lehet neki adni????
Esetleg tejpépet???? Vagy adjak neki gyümit????
Tápszerezni nem akarom...
De amióta csak ennyit szopik azóta felébred éjfélkor is enni...eddig ilyen nem volt....
Szóval???? Szerintetek?????

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz! Szerintem semmi gond veletek.... :D Szegény férjednek ennyi munka mellett nem is jutna ideje másfelémenni.
De szerintem meg sem fordult a fejében ilyen! csak sajnos most a te fejdbe lett ültetve ez az egész butaság! Hallelujah nagynéni.
Vajon őt miért csalta a férje,? nem azért mert más életébe avatkozik, és hülyeségeket beszélt????Szóval légy nyugodt.
Hajnalban? nem semmi :D :D ügyik vagytok!!!!

Cukipofa! milyen édesek lehetteka gyerkőcök. Na ezért szeretnék én is még,hogy lássam,hogy tudják egymást szeretni :D
Még Encitől is olvadozok...meg sírok.... ezért érdemes élni!!!!
Milyen jó anyukának lenni :D :D legszebb dolog a világon! :D
(már megint érzelgősre vettem.... :D )

Kriszta! Még ne érezz előre semmit. SZomszéd lány ugyanígy volt. 1 éve már próbálkoztak, és a nyáron mondja így fáj a hasa, meg úgy fáj a melle is. Biztos megjön. Mondom:terhes vagy,vegyél tesztet. Vett. És februárban kislánya lesz.
Én megmondtam. Neked is. Hogy idén lesz még 2 csíkos teszted neked is.De még nincs évvége úgyhogy még belefér...

Vali! Szegény Ákoska!!! hamar gyógyuljmeg!!sok sok puszi
a hülye csúfolkodókkal meg ne foglalkozzon!!!SAjnos ilyenek a gyerekek. Gonoszak is tudnak lenni. :cry:
Ádámka boldog "fél"szülinapot!

Borsa! rettenetes amit írsza balesetről. Jó,hogy nem lett semmi baja az uradnak. Nem igaz,hogy állandóan,mindig-mindenhol veszélynek van kitéve az ember :evil:
Vigyázzatok magatokra! Az vigasztaljon, hogy :Az autó kijavítható, de ha az emberrel történik valami, az sajnos kijavíthatatlan.

Gyuzso! Köszi a receptet, holnap ki is próbáljuk!!! Megyek a patikába és beszerzem a hozzávalókat!!
:D

Nem tudom mit akartam még írni....
Vendég

Szerintem elköszönök,mert uram horkol :D Enci szürcsög :D megyek Tv-zek egy kicsit!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a hófordulót!!!

Gyuzso: neked pedig nagyon köszönjük a figyelmességed, nagyon jól esett!!!!

Boldog hófordulót: Ádámnak, Kristófnak és Rékának!!!

Vali: Édes lehet Ádám, ahogy eszik. Már énis várom a hozzátáplálást. Nagyon édes a képeken Ádám, főleg ott ahol a csirkecsontot fogja.

Mi megkaptuk a 4 hónapos oltást+az agyhártyagyulladás ellenit is. Fiatalúr egész jól viselte, csak mikor beszúrták neki, akkor sírt,
aztán amint felvettem rögtön abbahagyta a sírást. Egy hős.. :lol: A doktornéni megdícsérte, hogy milyen szépen fejlett. megmérték és a mérleg 6270 gr-ot mutatott. Mondjuk érzem is a lábaimon, meg a kezeimen, mert a 4. emeletre le-föl cipelni minden nap nem egyszerű....

Veronikusz: ne is törödj a nagynénéddel. Féltékeny.... Látod, asaját szemeddel bizonyosodtál meg róla, hogy nem kell neki más...

Eni: nagyon sajnálom, hogy még mindig nem tudtok költözni....

Borsa: nem semmi ez a baleset, szerencse, hogy senki nem sérült meg!

Gabi: Nagyon sajnálom, hogy Fruzsi angyalka lett, de hidd el, hogy januárban beköltözik egy babóca és a jövő karácsonyt már négyesben töltitek!

Kriszta: Remélem hétvégén öröm könnyeid leszenk.

Cukipofa: Nagyon tündériek lehetnek a gyerekek. Én is nagyon szeretnék tesót Petyának...

Tünde: Aranyosak lehetnek a cuccok. A sógornőm most fog szülni decemberben és ő is olyan édes plüss rózsaszín rugikat vett...

Emano: Nagyon aranyos Balázs a képen!

Steffi: A mail címemet írtam le priviben.

Emma és Mica is tündér!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Mármint a hófordulós köszöntést köszönjük...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó reggelt!

Nem tudok aludni, annyira fáj a torkom meg a fejem. Göthös vagyok már 3. napja, és a torokfájás most kiakasztó. Még az oldalra fordulás is szenvedés, nemhogy a nyelés. :(
Vettem tegnap oscillococcinumot, remélem hatásos lesz, ez homeos bonyós csodaszer. Szedte már valaki? Torok, vagy mandulagyulladás esetén is hatásos?

Cukipofa, sztem próbálj meg tejserkentőket enni, inni még ebben a pár hétben, il. napközben fejjél, hogy estére is maradjon tejcsi. Nekem is voltak pár hete ilyen érzéseim, s látod, kitartással sikerült elérni a 6. hónapot. Sztem ha eddig ilyen szuperül ment, akkor ez a 2 hét már féllábon is csak anyatejes lesz! Hajrá! :D
Hogy van a szemed?

Tünde, irigyellek a rózsaszín cuccok vásárlása miatt! :-D Talán majd 1-2 év múlva mi is vásárolhatunk a lányos színskálából. :)

Cukorfalat, 4. emelet, hmmm, jó kondiban lehetsz! :-)

Na, szép napot, remélem mindenkit sokáig hagynak ma a porpntyok eludni. :-)

hali

Kép
Kép
Kép
v30

szóval, a porontyok, aludni... (ucsó mondatom) :-)
bocs

Kép
Kép
Kép
v30

Ma a szokásosnál is ügyesebbek voltunk 5:10-kor keltünk :D
Kicsit kómás vagyok, reggel magamra öntöttem a forró teát :? De még jó, hogy nem babócára...

Veronikusz
Én nagyon nem vagyok formában...tegnap előtt szerettem volna meglepni apát, de mire kijött a fürdőből elaludtam :oops: :oops: :oops:

Gyuzso
Mindjárt fél évesek vagytok!!! :D

Kép
hanna09

Vali!
szegényke! mielőbbi jobbulást neked!!!! Küldünk sok-sok gyógypuszit! :oops:

Cukorfalat!
Peti egy kis ügyi-bogyó! Csak így tovább a növögetésben :D

Borsa!
ez borzasztó!!!! :oops: :oops: :oops:

Tünde!
de jó lehetett ellenkező színű ruhákat venni mint eddig vettél Benének. Bárcsak én is már ott tartanék, hogy kék rucikat veszek.

Hármaska:
mi most kicsit lekattantunk a témáról, de nincs elfeledve a dolog. :D

Hajnali bújás:
mivel este hulla és alszik a TV előtt mire kijövök a meseolvasás után és hajnalban elmegy dolgozni, így nem marad máskor idő mint a hajnal. Bár én ilyenkor azt se tudom egy darabig hogy fiú vagyok-e vagy lány, de aztán rájövök. :lol: :lol: :lol:

Nem akarlak titeket ezzel traktálni, de a nagynéném eddig ott dolgozott, ahol a férjem főállásban dolgozik. (nagynéném nyugdíjba ment, eddig a férjem volt a főnöke, innem is volt az ismeretség, ő mutatott be minket egymásnak) Szóval mesélte a nagynéném, hogy az itt dolgozó idősebb nőciknek is mi a véleményük rólam. (hát nem épp pozitív). Máshol, ahol meg fiatal csajokkal dolgozik, maga a férjem mondta el ill. én is láttam, hogy ragadnak rá a kis libák, az egyikkel (ő mondta) meg is gyanusították. A nagynéném most jól beba..ott. Na jó. Befejezem. Jó lenne pár nap kettesben vele! Az helyretenne. :wink: Bilibe lóg a kezem. :cry: :cry: :cry:

Megyek is, ma nem is leszünk, mert átnézünk a papámhoz.

szép, derüs napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Aranyosak vagytok, túl vagyunk a tegnapi ijedtségen és a jó oldalát nézzük hogy Lacinak kutya baja :D

Ráadásul tök jóat alszunk mostanában, a kisasszony egyre beszédesebb és ügyesebb. A kézfelnyomásból most araszolás van hátrafelé, igaz előre szeretne mert ott vannak a játékok de az még nem megy, de a tolatás annál jobban 10-20 centik simán vannak :D

Paklincs!
Hát igen nem csodálom hogy Flóra elolvadt Micutól, Emmus visongat is neki úgy imádja az urfit :D

Gabi!
Remélem Enci mára gyógyultan ébred!

Kriszta!
Kérlek próbálj meg pozitívan állni a dologhoz, akinek ennyien szorítanak annak ez kötelező!

Veronikusz!
Cukik lehettek amikor összebújva fekszetek. Olyan mintha angyalkák repültek volna az ágyatokba :D

Zsuzsi!
A holnapi úszás még kocsikérdéses, de remélem sikerül kiötölni valamit, mert Emma a kádban már nem tudd akkorákat pancsizni mióta tudja hogy ez csak kicsiknek való és van ennél egy sokkal klasszabb!

Vali!
Mennek a gyogyó puszikák!

Steffi!
Martinod hogy van?

Hanna!
Erőt a mai naphoz én meghalnék ha már ennyi ideje ébren kéne lenni!

Barbi!
Elfelejtettem írni hogy az avar kép szenzációs! Miket terveztek a hétvégére? Milyen lesz az első torta? Nagyon izgi!

Orsi

borsa

Kati!
A Dani-Orsi sztory nagyon édi, ilyenkor úgy írigyellek titeket akiknek már 2 van :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Vali!
Kitartunk ám, de a tejserkentőn már túl vagyunk...valahogy semmi...ja és fejnék is, de nem jön már amikor befejezi...
Szóval már amúgy is mindkettőt leszippantja...néha nyekereg utána (lehet, hogy kevés), de én mindíg mérem és így látom, hogy azért éhen halni nem fog :D
Csak estére van ilyen drasztikusan kevés...
Amúgy is 3 óránként eszik és ha közben fejnék akkor meg nem lenne következő zabira...már ezt is kipróbáltuk és megette a lefejtet is...
Szóval végülis engem nem zavar, hogy jön éjszaka is kétszer enni :D csak már elszoktam tőle és csak erre tudom fogni...hisz hetek óta aludt rendesen...és visszaaltatni sem lehet...csak szopival, szóval bizti éhes...
Én szedtem azt a homeos csodát...első után rosszabb lett, mert felerősítette a tüneteket aztán 3. napra semmi bajom nem volt...

Borsa!
Tényleg édesek...ezeket irogatom is nekik egy babanaplóba, hogy majd késöbb tudják milyen édik voltak...
De ennél még aribb szotorim is van:
Orsival voltunk a duna plázába...találkozott egy vele egykorú kiscsajjal a Zsófival...beszélgettek, sikongattak, mentek ilyen 100assal működő autóval...
Aztán Zsófi mesélte Orsinak, hogy van neki olyan babája otthon amit lehet etetni és sír is és öltöztetni, stb...nagyon lelkes volt a szülei nagyokat nevettek rajta...
Mire Orsi megszólalt, hogy neki egy Dani babája van otthon és ő is tud sírni, meg lehet etetni és még fürdeni is tud vele :lol: :lol: :lol:
A kislány teljesen odavolt és már fordúlt a szülei felé, hogy ő is ilyet akar...én meg felvilágosítottam őket, hogy az a kisöccse :lol: :lol: :lol:

Ja...Veronikusz!!!!!!
Az én férjem amióta új helyen dolgozik azóta 3 nővel van egy irodában :?
Megnéztem őket iwiw-en :lol: és hát....szóval csinik NA.....
És megy velük csapatépíteni decemberben...négyesben :?
De egész hétvégére nem engedtem el :) csak egy napra :lol:
Egyébként meg 100 százalékig bizti vagyok, hogy még csak véletlenűl sem csinál semmi rosszat...

Hú de sok voltam...
Dani néz ki az ablakon...imádja nézni ahogy fújja a szél a fákat...

Na megyek is...

Szép napot

Kép

Kép
cukipofa

Kati :D:D:D

Orsi

borsa

Cukipofa, akkor adj neki este tejpépet. ez a 2 hét, már nem számít, addigra épp beleszokik az esti tejbepapiba :)

mtunde

Átlag irodában férfi a főnök, csajok a beosztottak, úgyhogy mindenkinek ez jut, de nem szabad rosszra gondolni!!! Várni kell Apát fini kajával, borral, jó hangulattal, bújós asszonykával :lol: :lol:
szép gyerekkel is persze!!

Hanna,
Áron csal, pedig Mica összekapta magát, 5.34. :lol: !! de visszaaludt a hasamon, takaró sehol.. 6.14. kikeltünk végleg :lol:

Orsi,
beugrunk Értetek csütörtökön?

Veronikusz,
irigy-irigy a hajnali akcióért :wink:
én kelthetném az embert :lol: :lol: de idővel össze fogunk hangolódni :lol: :lol:

Cukipoka,
Orsi olyan jókat tud mondani!!!

Mi nem aludtunk jól, már reggel fáradtan ébredtem, Csipát is kitettem éjszaka, bejött Hozzánk zajongani :shock: , reggel persze bejött, azóta húzza a lóbőrt :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?