Sziasztok,
nna, végre idejutok én is. Olvasok mindig, de aztán írni már nincs soha idöm, mert valamelyik gyerköc követel

.
Minden baba nagyon nagyon ari!
Linad és Szeli milyen szép kislányok!!
Az Àdik meg szintén tüneményesek!!
Üdv az újaknak!! Dettyk, Panka jó nagy lány volt! Nem semmi, milyen gyorsan ment a szülés!
Kiskolbi, örülök, hogy meggyógyult a cicid! Éjjel néha nekem is bedurran, már kétszer álltam a mellgyuszi küszöbén, de Áron eddig még mindig kisegített!
Én is megnéztem a fejös linket, de én is agyaltam rajta rendesen, hogy milyen az a sodró mozdulat. Aztán kipróbáltam, jött is valamennyi, de nem mentem sokra vel.
Irina, köszi, hogy leírtad érthetöen, hogy mit is kell csinálni. A következö szopi után ki is próbálom!
Asszem én is lemaradtam a jelszósdiról! Mi is ez?
Levegöztetés: én hóban, fagyban, esöben is viszem manót, mert Ábellel a múlt héten megkezdtük az ovit és ugye valahogy el kell vinnem és haza kell hoznom a gyereket, egyedül meg nem hagyhatom itthon Áront! Szóval ez a dolog megoldódott. Viszont nagyon jól bebugyolálom, ilyenkor olyan jókat alszik! Most is alszik még a reggeli ovijárat óta a babakocsiban a lépcsöházban.

Mondjuk tízre mentünk, elötte evett, úgyhogy déölig kihúzzuk, mire hazaérünk az oviból, pont ébred és éhes lesz. Egyébként csak hárman lakunk itt, tehát ez nem olyan nagyüzemi lépcsöház, itt alszik mindjárt az ajtó mellett, tehát hallom, ha mocorog. De most mnek piszkáljam ki onnan, ha jól alszik?
Kicsit meg vagyunk fázva, szörcsög az orra, tüsszög a takitól, meg ahogy folyik neki le hátra irritálja, ezért köhög is néha, de nem vészes. Elökerült a porszívó, szívom a nóziját, jön is belöle cucc, de nem vészes. Szerintemmennyivel megússzuk. Mondjuk Ábellel szerintem már dokihoz rohantam volna az elsö tüsszentésnél, a második gyerköccel az ember már lazább.
Hízás: szerintem sem híznak mindig egyformán a babák, mi is stagnálunk éppen, nekünk is zöldes a kaki pár napja, lehet, hogy a nátha miatt. Viszont az eddigi hízása fenomenális: 2960 gr születetett, 2890-nel jöttünk haza a kórházból és a tegnapi mérés szerint 5500 gr.

Két hónap alatt hízott 2600 grammot! Na ilyenkor nyugszom meg, hogy elég a tejem!
Viszont ma éjjel nekem sem volt túl sok az elmúlt éjjelekhez képest. Lehet, hogy nem raktam fel annyiszor a kezemet? Ez egyébként nekem is bevált!! Anita, te egy zseni vagy!!!
Timi, apukának mielöbbi gyógyulást! És üzd el a gép elöl!!
Enyém párom ma megy dokihoz, mert fáj négy hete a hasa alja, estére már nagyon, és alig tudja emelni a lábát.

Tegnap elment a háziorvosunkhoz, ö pedig továbbküldte sebészhez, mert sérve van!

Most itt parázik, hogy müteni kell-e, mert szerintem abba tuti belehal a félelemtöl!

Férfiböl van a lelkem!
Mondtam neki, hogy akkor én két császárral nem is szólok semmit!
Na megyek, mert lassan készülödnöm kell az oviba!
puszi mindenkinek!!
Motiot