Sziasztok!
Gyorsan átfutottalak titeket, de csak az utolsó oldalt
Először is üdvözlet minden új Babának és Mamának!
Gyönyörűek vagytok és gyertek Ti is gyakran megmutatni magatokat, s persze akkor is, ha "Paramamák" vagyok éppen valami miatt. Nagyon jó a csapat -
mégha néha vannak is összezördülések (de hol nincsenek egy csapatnál)-, így biztos kaptok bátorítást és segítséget.
Fatima!
Szegénykém! Annyira átérzem a vívódásod.
Bala is így evett, azaz nem evett, s az én idegeim is állandóan emiatt pattanásig feszültek. Már kicsinek sem kért enni, soha nem sírt, üvöltött, mint más baba, hogy "Anya éhes vagyok!" Ha evett valamicskét, akkor is csak nyamnyogott a lelkem. A frász kerülgetett mindig, amikor a dokihoz mentünk, hogy kijelenti. "Maga éhezteti ezt a gyereket?" Aztán Ő volt az, aki mindig megnyugtatott, hogy " Anyuka! A természet tudja a dolgát! Neki ennyi az igénye. Valszeg nagyobbként sem lesz jó étvágyú, jó evő gyerek." Na ez is be jött neki

. A mai napig katasztrfa, hogy mennyire nem eszik, s válogat. 1-2 dolog van, amit elfogad. Pl. mai kaja adagja:
reggeli: 1/2 bögre "Nyuszis kakaó"+ talán két szem keksz
tízórai: 3/4 banán, egy kis tálka kölesgolyóval
ebéd: 1 kis babatálnyi almaleves(ke) + natúr főtt tészta (csak így eszi meg

)
uzsonna: 1 túrórudi + Nagyinasi (gumicukor

)
vacsi: 1/2 bögre "Nyuszis kakaó" + 1 mandarin
Pedig úgy szeretném, ha Ő is szeretné a főztömet, hisz azt hiszem elmondhatom magamról, hogy tudok főzni. Erre meg ...
Úgyhogy nem véletlen, hogy 2,5 évesen csak 11,2 kg és 86 cm.
Na jó, nem panaszkodom tovább, hisz vígasztalni jöttem.
Ja mégegy: sajna valszeg ez genetika. Anyósom és a Sógornőm is ugyanilyen rossz evő volt kicsinek is, meg a mai napig felnőtt fejjel. Úgyhogy a doki is ráfogta erre: "Na látja, volt honnan örökölnie."
Mindezek ellenére viszont azt is mondom, amit SNiki, hogy ha nagyon vészesnek tartod a dolgot, akkor járjatok utána, s kívánom, hogy találjatok egy jó dokit, aki nem csak elhajt benneteket, s végére jár a dolgoknak. De leginkább azt kívánom, hogy ne legyen semmi gond Tareknél.
Én mindig azt mondom, hogy Bala a kozmosz energiájából táplákozik, s azzal jól lakik, nem kellenek neki holmi földi szemetek.