A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Öreganyu!Hogy sikerült a körmenet???:)
hanyatka

Szia Hanyatocska!!!!!:D
bodza2005

Szijja Bodzi!!! :lol: :lol:
hanyatka

Megkezdődtek a Szülik :)
hanyatka

Sziasztok Csajocskák!

Nem semmi, amit csevegtetek itt a két nap alatt:)

Bodzusom, jó, hogy itt vagy újra.

Puszi mindenkinek, csak életjeleztem, majd jelentkezem még.

:lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Öreganyu! veled vagyunk!
Nóczi! gyanús vagy Te nekem
Gyerekek ez a 20 pont nem semmi. Azt meg fejbelőném, aki Apánkra azt mondja, hogy nincs kedve dolgozni. Apánk szent és sérthetetlen és aki rosszat mond rá az egy ....
A Mária utcais leletek érdekesek. Nekem Tbányán vették le az aids hepa és még egyvalamit+ férjemnek és 25 ezer pénz volt és azt mondták, hogys ez mindenhol ennyi. Most akkkor mi van?
Februárom régen hallottalak!
Cseka! Az idő múlását a heteiden számolom.
Dobsakriszta! Vigyázz magatokra!Én a fiamat a 4. hónaptól a 8. hónapig Ágikáztam, aztán Mátágikáztam, amjd megszületett a kis tökös, mindezt ultrahang alapján. Remélem nem lesz nemi identitászavara...
Ágikám! Tudom, hogy a könyöködön jön, ki, hogy pihenj, úgyhogy nem is írom. Gondolok Rátok!
Akiket most nem írtam név szerint bocsi!
Zel a gépelszállást átérzem, nekem két hónapig szervízelték.
Vendég

Zelecske mindjárt jön már Apánkhoz, várja a maóit, így reméljük, Ő még szépen belefér a limitbe!!!:D
Hiányoztok Neki és várja, hogy a breteg gépe végre megjavuljon!!:D

Jó volt a Szüli!!!:D
bodza2005

Jaj, diszlexiás vagyok! A maóit, nem Mao-it, hanem manóit.. Értitek?:lol:
Haha...:lol:

Senki nincs már itt, széles e határban???:(

Hanyat! Neked még sütnöd kellene és takarítani is!!!!!!

Tibicsoki... :oops: :oops: :oops:
Úgy ennék... :roll: :roll: :roll:
bodza2005

JÓ ÉJT MINDEN KEDVES DRC-s topiklakótársnak!!!!!!!!! :D :D
bodza2005

Jóóóó reggelt DRC-sek!

Menszi nénnye eljött hozzánk is, kár, hogy a gólyák nem tudtak gyorsabbak lenni :-(

Szóval nemsokára csatalakozom a reggeli fagyoskodókhoz, de legalább találkozunk! :-)
plümõ

Megy ma valaki 5 körülre ma Apánkhoz?
plümõ

Plümekem!
Nagyon sajnálom!!!!!!!!
Legközelebb gyorsabb gólyákat rendeljünk Neked, rendben?!!
Gondolok Rád!:-) Nem tudom du. megy-e valaki.

Zsembikém!
Nagyon szorítunk érted!!!:-)

Kati!
Neked is megy a drukk!!:-)
bodza2005

Szederke!
Nincs még egy mail-címed, mert erre semmi nem megy át Bébikém!!:(
bodza2005

Sziasztok!
Ahhoz képest, hogy táppénzen vagyok, eléggé besűrűsödött az életem, alig tudok a gép elé ülni. Annyit bírtok csacsogni, lesz egy pár nap, mire megint felveszem a fonalat. Csak 2 dolog.

Ági. Remélem, minden rendben lesz. Nagyon aggódom, és sokat gondolunk rád februárapuval. De azt is remélem, hogy ezt most nem olvasod, mert fekszel, fegyelmezetten és kitartóan.

A másik, hogy láttam, Kati 1 embriót kap vissza (ma?). Így van, ahogy írja, bizony lehet egyből egy baba. (Sőt, arra is volt már példa, hogy egy embrióból két baba lett!) Katóc viszont rosszul emlékszik :), 4 tüszőm volt, az igaz, de csak 1+1 petesejtet tudtak leszívni, az egyiknek sérült volt a sejthártyája, tehát, ha nagyon szigorúan vesszük, valójában egy petesejtből lett egy embrió, aki lett az egyre virgoncabb kicsi fiunk. Szóval ez nem matematika.
február

Bocs, hogy másra most nem tudok reagálni, majd igyekszem mindent végigolvasni...
Most megyek is, mindenkinek minden jót, kinek-kinek éppen mi jelenti a jót.
február

Lyó reggelt!

Ú,tegnap nagyon bealudtam.A Szülik végét se bírtam megnézni,nem tudom mi volt velem :)

K.Kati megy a drukk!!!
Zsembikém neked is,gyere és írj,hogy hogy alakultak a tüstőcskéid!

Bodzikám!Tegnap nem csináltam otthon semmit, a férjecskémnek készítettem fini szendvicskét és annyi meg egy bambi :)
hanyatka

Plümőke!
Sajnálom :(
hanyatka

Lányok!
Zsembikénknek jó hírei vannak, olyan jó kedvem lett tőle!!!
Majd jön és mesél!!!!!!!!:D:D:D:D:D
bodza2005

Azért annyit elárulok, hogy Zsembibébi addig szuggerált és növesztett, hogy ma tökéletes volt a nyálkahártya!!!!!!!! Azt mondja a Csibi is segített:lol: (a kabala). Azért megér egy ennél hosszabb sztorit is a történet, de azt meghagyom Zsembinek, hogy leírja!!!:D:D:D

Hanyatom!
Mi történt??:lol:
Akkor nagggyon álmitos lehettél!!!!!!!:lol:

Februáranyu és Apu!
Ti nem küldenétek fotókat, hogy milyen kis dolgokat vettetek, esetleg szoba, ilyesmi?
Olyan jó lenne látni!!!:-)
Puszik Nektek!!! Mind3otoknak!!!:D
bodza2005

Szép Napot MINDENKINEK!!! Kép
bodza2005

Jaj de örülök Zsembibébi!

Bodzikám!Nem tudom mi volt velem,hogy úgy kiütöttem magam :)
Majd ma toppon leszek,mert este táncika és attól felpörgök :)
hanyatka

Lányok! Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérésem, remélem nem köveztek meg érte :D
Mellőzzük egy -egy meddőségi központ minősítését, ha van is negítív vélemény ne nevesítsük az intézményt. Az egyik topicon felháborodást keltett, mert "fikázzuk" az intézetet. Nekem is rosszul esne, ha a mi intézetünket nem kellő jelzőkkel illetnék. Erre figyeljünk oda, ezt a topicot rajtunk kívül más is olvassa.
Remélem nem bántok meg senkit, de ha van amit csak a DRC tagokra tartozik menjen priviben.
Nem volt szerencsés az a hozzászólás amire utaltam, de ettől még jó emberek vagyunk, egymsért izgulunk és "szeretjük" egymást. Az utolsó mondatot azoknak az olvasóknak szánom akik egy másik meddőségi központ fórumjáról átjönnek (szívesen látjuk őket) és a korábbi oldalakon írt negatív hozzászólást elolvassák.
pusz mindenkinek :D

manoka
manoka71

Bodza! Küldök privit

manoka
manoka71

Szia Manóka!
Azt hiszem igazad van,sajnáljuk!
Elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk !
Pusza
hanyatka

Sziasztok Csajszik!

Zsembi, látod, mondtam én, hogy összeszedi magát a nyh-d! Örülök, hogy minden rendben és nem kell leállítani a stimut! :D

K.Kati, nagyon drukkolok, hogy az az egy baba megmaradjon, mint Februáréknak! Egyből is lehet, és lesz is baba! :D

Nóczi, Yami hogy vagytok?

Tényleg bosszantó, hogy Apánkat bántják a pontok miatt. Szegény, pedig Ő igazán nem tehet róla! Ő csak tesz a dolgát látástól vakulásig!

Nekem viszont azt hiszem nem lesz jó hírem! Ez a lombik nagyon úgy néz ki, hogy nem jött össze. Elkezdtem ma kicsit barnázni, ami azt jelenti, hogy holnap ahogy kell, 28 napra meg fog jönni. :cry: :cry: :cry: :cry: Eléggé el vagyok keseredve, mert nagyon bíztam benne. Hisz annyira jó esély volt, és mégis..... :cry: :cry: :cry: Tudom, most azt fogjátok mondani, hogy amíg nem jön meg rendesen addig ne adjam fel. De ismerem a szervezetem, és tudom hogy ez az enyhe barnázás nálam mit jelent.

Nektek azért küldök babaragikat, tüszőnövesztőt, pocaksimit, randisugit és mindent amire szükségetek van! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Beus! Küldöm a virtuáli sfenékberugást! :)
Adok Én neked elkeseredni! A barnásodás még semmit nem jelent,akkor megengedem, hogy elkeserdej ha 21. napon negatív lesz a teszt és ha az UH is negatív eredményt ad.
A barnásodás előfordul, tudom, hogy ismered a tested, de ez most egy lombik kezelés volt Nem tudod, hogy reagálsz a benned folyó biológiai-kémiai folyamatokra! Kérlek, ne keseredj el, most komolyan, jó? Még ne.......

manoka
manoka71

Addig nem szabad elkeseredni amíg a fent leírtak alapján be nem bizonyosodik az a negítv eredmény, ez egy íratlan szabály, épp azért, hogy megkíméld megad a feleskeges aggódástól, rossz kedvtől.
Persze kivétel, ha rendesen megjön a 21 nap alatt.

manoka
manoka71

Beus!Nagyon el fogunk fenekelni,tudom,hogy elkeserdtél,de még nem szabad!Manókának igaza lehet!
Lécci,lécci,még ne add fel!!!
Kezem lábam x-ben !!!!
hanyatka

Beus:
ne add még fel, annyi hormont kaptunk, h bármi lehet, tudod nekem a halálpontos mensim 47 napra jött meg, ha nagyon izgulsz lőjj el egy tesztet, egy kicsit okosabb leszel, de még az sem biztos, ha jól számolom most vagy a beültitől a 10. napon, de neked 5 naposak voltak, vagyis 15 naposak az embriók. Drukk. továbbra is!!! A jelek biztatóak!!!!!

Manóka:
igazad van, de sajna olvastam már én is a mi intézetünkről nemtúljó véleményeket

Öreganyu: iwiw OK, új babára nem kaptál kedvet? Még nincs késő életkorilat?
Hányadikra sikerült a fiatok?

Yamita: édes vagy, h a csokiról eszedbe jutok......"puha szem"....halálra röhögtem ezen magam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bodzi: igen, megbosszuljuk az OEP-et!!!!!!! Sztem íratkozz fel januárra Te is. Ki tudja, mi lesz még.
Ki jön januárba még????? Szépemre emlékszem.
Elég primitív az aki Apánknak esik emiatt....azután mintha mi sem történt volna odamennek jövőre hozzá lombikozni.........nekem ehhez nem lenne képem.
Dokibácsink mondta nekem, h sokkal több lombikot tudnának végezni.....ha nem kellene a pontokhoz tartani magukat....csak tudnám hogyan.....lenne éjjeli műszak is???

Zel: hurrá, akkor nem vesztél el, már kezdtem aggódni, h baj van-:)) Te tutti beleférsz még.

Anikó
tatulány

Zsembikém: látod, csak megijedt az a fránya nyh. Nem értem, h 2 nap alatt így megtud nőni? Köszi a tornákat.....majd belemélyedek.

K.Kati: hajrá++++++++++++

Anikó
tatulány

Zsembi!Hol vagy mááá???

Jó étvágyat mindenkinek!
hanyatka

Sziasztok csak gyors bejelentkezés. Jól vagyunk, a vérzés minimális, söt vanmikor már egy cseppet sem találok. Hányás vasárnap nem volt, aztán hétfőn kedden ismét volt, de ma még megúsztam. :-)
Nem tudom ki kérdezte, de az utrot kapom szorgalmasan 3x2. Peíg már lassan csökkenteni kellne.
Kedden megyek a kontrollra, az új dokimhoz, egy fiatal pasi, de nagyon aranyos, és minden kérdésre nagyon őszintén válaszol.
Bocsika, ha nem válaszolok mindenkinek! De csak futtában olvastam el az írásotokat. :-)

Akinek megjött annak nagy puszika, és ahogy ha jól láttam finch mondta, egyszer eljön mindenki ideje.

Na jók legyetek majd jelentkezem!

Ja Bodzika te kis boszika! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Jaj lányok köszönöm a drukkokat nélkületek nem sikerült volna.
Bodzim köszi a beszámolót.
Részletessebben ugy volt hogy bementem Apánkhoz és mondtam neki hogy én egész éjszaka nem aludtam, na aszonygya jöjjön 6mm-nek kell lenni a nyálkahártyának az felett lehet beültetni.
Szét idegeltem már magam, felfeküdtem erre aszongya 6mm és oda forditotta a monitort hogy megnézzem. Én ugy örültem mint egy hülye gyerek.
Aztán képzeljétek kint ülünk mert Apánk vv-re elfelejtett beutalót adni és háttal ültünk 3-an az ablaknak egyszercsak a velünk szemben ülő lány felugrik és kinéz az ablakon és mondja nézzétek verekedés van a kereszteződésben.
Tiszta film volt 2 hülye autós összeverekedett mert gondolom az egyiknek elsöbsége volt a másik meg nem engedte el.
Aztán nagy balhé mégsem lett belőle mert aki kezdte a verekedést az beült a kocsiba és elhajtott miután már több kocsiból is kiszáltak az emberek. :D

Andi
zsembi

A tüszöimröl viszont azt mondta Apánk hogy van 2 nagy a többi kissebb és már megint kezdte hogy leállit és válasszak, vagy leállit, vagy megcsinál pénteken 2 tüszövel, vagy hétfön csinál hátha nőnek.
Hétfőt választottam nem engedtem leállitatni mondtam neki meglátja hétföre ugy csinálom hogy megnőjjenek.
Megyek ma is tornázni holnap meg a masszázságyba. :wink:

Ágikám örülök hogy csillapodott a vérzés sokat gondolok rád remélem minden rendben lessz.

Plümekem sajnálom a mensit. :(

Beus te meg ne paráztasd már magad tessék lenyugodni, Feszül a hasad cickó?

Manóka igazad van ugy lessz.

Hanyatkám neked tök jó a hajad nekem legalábbis tetszik. :)

Zelecske hiányzól!

Öreganyú minden rendben drága?

Tatukám jöhetnél tornázni.

Február jó látni téged is és hogy minden rendben.

Andi
zsembi

Sparba sapka 99ft de már láttam hogy irta valaki. :)

K.katival nem találkoztam remélem minden rendben van.
Kati jelentkezz!!!!

Andi
zsembi

Zsembike, nagyon örülök a nyh-nak, ügyesen szurkoltál, büszke vagyok Rád! :lol:

Beus, Te pedig télleg ne keseredj még el, tudod, apánk mondja ki a döntő szót. A lényeg, hogy szedd továbba a gyogyikat...

Bodzus, ugye engem sem hagytok ki a D-napból. Mindenképpen szeretnék ott lenni. Küldesz levélkét, hogy hol tart a dolog most?

Ági, tök jó, hogy vérzés csillapodik. :lol: Csak légy kitartó és pihenjpihenjpihenj!!!

Szépem, ha van kedved, szivesen elolvasnám, mit mondott Neked Judit. Persze csak ha nem titok. Elküldöd priviben?

Manoka, igazad van, nem volt szép fikázni a másik intézményt, de aki irta biztos nem akart vele rosszat.

Mindenkinek ezermillio puszit küldök!

CseKa

Kép
cseka

Sziasztok!:-)
Megvan a sapim!!!:lol::lol:
Nagy rendrakásban vagyok és egyszercsak ott volt egy zacskó alján...:D
A piros, tudjátok, a D-terves.:lol:

Más topikból minket olvasgatnak, de fura... Ebbe nem gondoltam még bele.:-)
Amúgy egyetértek, ne szidjon senki, senkit!!:-)

Szerintem, aki azt a "bizonyos" hozzászólást írta (már nem rémlik, ki volt, de emlékszem rá, mi sérthetett meg másokat), nem akart megbántani senkit, nem is gondolt bele, hogy más is olvashatja rajtunk kívül a kis csevegéseinket és tuti, hogy csak az indulat beszét belőle, mert talán úgy érezte, még kevesebb lenne az esély, ha Apánk is így gondolkodna.
Persze, ettől függetlenül tényleg miért ne olvashatná más is a topikot és oda kell figyelnünk, hogy ne bíráljunk másokat, főként ne méltatlan stílusban, de azért még meg lehet vitatni a kérdést kulturáltan. Megértem, hogy baromi szarul esett annak, aki oda jár és abban az intézetben hisz, hogy lebalkánozza valaki, én is rohadtul kiakadnék, de ismerve az ittenieket, ez egyáltalán nem erről szólt, csak baromi szerencsétlenül jött ez így ki! De rossz ez!!!:(
bodza2005

Édes Cseka!
Nélküled sehova nem megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Csajok! A pontos időpontot és minden egyebet mailben egyeztessük le!!!!!!:D:D

Vegye meg mindenki a sapit a Sparban 100Ft-ért!! OKÉS?

Kati! Jól vagy? Minden rendben? Reméljük!!!:-)
bodza2005

Manókám!
Nem kaptam privit!
Mailt kaptam, arra válaszoltam is, hogy szupi!!!!!!!!!!:D:D:D
Ja és köszi!!!!!!!!!!:lol:

Nóczika!
Küldöm mailben a Thermasant!:D:D
bodza2005

Üdv Csajok!

Zsembike, ügyes vagy, csak így tovább!!! :D :D

Plümő, sajnálom! :( :(

Beus, még nincs vége!!! Tessék pozitívnak lenni, arra nem gondoltál, hogy a betapadás miatt barnázgatsz? :wink:

Manóka, igazad van! :)
De nehogy azt gondolja bárki, hogy a mi intézetünkről, Apánkról nem mondanak soha semmi rosszat. Én magam is hallottam már nem is egy ilyen véleményt, mégsem 'köveztem' :) meg érte az illetőt, és nem háborodtam fel azon, hogy 'fikázzák' azt az intézményt, ahová én járok. Neki ez volt a tapasztalata, tiszteletben tartom a véleményét.
Sajnálom, ha belegázoltunk mások érzéseibe.
katóc

Nóczi: és a többi hát- és nyakfájós.

Tavaly karira kaptam mágneses birkaágyneműt, tudjátok melyiket? Van kispárna és derékalj (lepedő) ésssssss azóta megszűnt a hátfájásom, ami olyan volt, h nem tudtam mozdulni sokszor.

Hanyatka: nemtom miért keresel új fodrászt, a frizud mindig olyan szuper.

Zsembi: hány órakor vannak a tornák? Nekem csak 5 után jó.
Ügyes voltál a nyh-val, Apánk remekül tudja paráztatni az embert, de a végén minden jóra fordul.

Ági: örülök, h csökkent a vérzés, nem lehet egyszerű a 3 babával.

Anikó
tatulány

Tatukám 6-tól 7ig tart a torna és hétfön meg szerdán.

Andi
zsembi

Kedves BMC-s Lányok!

Remélem, hogy valaki ezt a hozzászólást is elolvassa majd.

Elnézést kérek mindenkitől, akit érzéseiben megbántottam. Hülye szóvicc volt, de senkit sem akartam megbántani vele, sem orvosokat, sem nővéreket, főként nem Titeket, akik ugyanazért küzdötök, mint én, mint mi.
Valóban az indulat váltotta ki belőlem, de egészen más okból, és tényleg bele sem gondoltam, hogy más is olvashatja. Kérlek, ne haragudjatok érte!

Minden topiktagnak szívből kívánom, hogy mihamarabb édesanya legyen, egészséges és gyönyörű babáitok legyenek!

Katóc
katóc

Úgy szeretlek benneteket! :D
Ágikám! Örülök, hogy minden rendben van, csak így tovább, büszke vagyok rád!
Zsmebike! Látod! Sikerült! Megnőnek a tüszük hétfőre, csak vigyázbi kell a másik kettőre hétvégén. Ezek szerint a torna tényleg jót tesz neki.
Azt a megjegyzést csak azért írtam, mert nagyon zavart, hogy egy másik fórumon úgy itélnek meg minket, amilyenek nem vagyunk. Téma lezárva.
A Dtervben Én is benne vagyok de hétköznap nem tudok menni, lehet , hogy csak a fényképre jutok fel.
Beus, Yamita, Nóczi, Finch, Andi, szederke, kagyló hol vagytok???????????????????????
Tényleg hányan kezdünk az új éve elején? Rá kellene venni magamat, hogy bejelentkezzek Apánkhoz, de eddig még nem ment. Lehet, hogy december elején bejelentkezem.....
Tatuka! olyan mágneses minta amiylet a Tv-ben látni?

manoka
manoka71

Manóka tessék bejelentkezni nehogy lemaradj nekem.

Andi
zsembi

Igérem meg teszem, csak meg kell beszélnem a párocskámmal mostmár a konkrét időpontot. Minden féleképpen a jövő évben kezdünk, csak kérdés, hogy jan. vagy febr. Ezt megbeszéljük,csak eddig tologattam, hogy majd, majd , de rászánom magamat.
Zsembike! érzem, hogy minden ok. lesz Veled, úgyhogy ne idegeskedj, ez jó jel, hogy a nyh-a is összeszedte magát s hétfőig még 9-es, 10-es is lehet bőven, a tüszők is beérnek. Nwekem nem egyszer volt, hogy a végén behozta a lemaradást az a pár tüsző és a 16. napon megcsinálta a punkciót. Mindig több volt mint amikor le akarta állítani a kezelést. Jól döntöttél.

manoka
manoka71

Köszi Manóka kicsit aggodott a doki mert nekem már a hétfö lessz a 16-ik nap.

Andi
zsembi

Mindig találok valamit. :)

Brit kutatók felfedezték, hogy a méhlepény élősködőként viselkedik, hogy elkerülje az anyai immunrendszer támadását. A méhlepény szerepe a terhesség alatt alapvető fontosságú, ez jelenti a kapcsolatot az anya és a magzat között, amelyet tápanyagokkal lát el.

Mivel azonban mind a méhlepénynek, mind a magzatnak más a genetikai összetétele, mint az anyának, elméletileg veszélyben vannak az anyai immunrendszer támadásától.

A kutatók azt remélik, hogy felfedezésükkel magyarázatot lehet találni az ismételt vetélésekre és a pre-eklampszia nevű veszélyes kórképre. Ezen kívül az immunválasz elkerülésének utánzásával az ízületi gyulladások, és más autoimmun betegségek gyógyítását is várják.

A kutatók azt mát tudták, hogy a méhlepény (placenta) kiválaszt egy apró fehérjét, a neurokinin B-t (NKB), amelynek szintje pre-eklampszia esetén jelentősen megemelkedik. Az NKB már a terhesség kilencedik hetében kimutatható, ezért segítségével ki lehet szűrni a veszélyeztetett nőket.

A kutatók ezt a felfedezést akarták továbbfejleszteni diagnosztikai célokra. Munka közben azonban rájöttek, hogy a fehérjének az a formája, mely a méhlepényben megjelenik, nem ugyanúgy viselkedik, mint a laboratóriumi alakja. Egyértelművé vált, hogy a módosulás a méhlepényben történő zintézis során megy végbe.

További kutatások során kiderült, hogy a méhlepényben található NKB egy foszfokolin nevű molekulát tartalmaz, amelyet a gyűrűsféreg nevű élősködő is használ, hogy a gazdaállat immunrendszerének támadását kivédje.

A méhlepényben található legtöbb fehérje felületén kimutatható ez a molekula, amely ezeket a fehérjéket elrejti a befogadó szervezet immunrendszere elől. Ha ki lehetne dolgozni egy olyan mechanizmust, amely felismerhetetlenné tudna tenni sejteket az immunrendszer számára, akkor egy sor betegség kezelése megoldható lenne.

Már elkezdődtek a kísérletek annak kipróbálására, hogy a foszfokolint tartalmazó fehérjetöredékek segíthetnek-e visszafordítani például a rheumatoid artritiszt és más autoimmun betegségeket.

Az immunrendszer befolyásolásának ezt a módját fel lehet használni a ráktól az artritiszig egy sor betegség kezelésére, igaz, addig még hosszú út áll előttünk.

Andi
zsembi

Csajok, jó fejek vagytok!!!

Katócocska, tisztellek, amiért elnézést tudtál kérni. Ez a mai világban nem túl divatos, hogy az ember felvállalja a hibáit. Inkább el szokták sunnyogni a dolgot, vagy még inkább rátámadnak arra, akinek rosszul esett valami. Ezért nem tudok Tőletek elszakadni, mert NORMÁLIS emberek vagytok, a szó legjobb értelmében. Persze emellett mindenki hülye is egy kicsit, de az meg tök jó:)))))))))))))

Bevallom, amikor sikerült a bébi, kicsit félve irogattam a topikra, hogy majd biztos valakinek rosszul fog esni, hogy még mindig itt rontom a levegőt... :lol: De aztán soha nem találkoztam féltékenységgel, irigységgel, rosszindulattal Nálatok, sőt még a topiktalin is olyan meleg szivvel fogadtatok. Szal köszi nektek ezt a kedvességet, nagyon ritka dolog az ilyen.

Maradjatok mindig ilyenek!!!

Puszihegyek mindenkinek!!!

:lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Zsembike! Jó lesz az a 16. nap, csak hétvége felé kimélned kell magad, de pénteken meglátod milyenek lesznek a tüszők.
Bodzika! Bénáskodtam, hirtelen nem tudtam, hogy kell küldeni privit, így küldtem mailt.

Lányok, el kellene menni fogorvoshoz, de ha Apánkhoz nem mertem bejelentkezni, akkor egy fogorvoshoz mégúgyse. Pedig a egy szűrés, és egy fogkőlevétel nem ártana. Ezt is mindig tologatom, pedig egyszer túl kell esni rajta.
Cseka! örülök, hogy így gondolod, tényleg jó kis csapat verődött össze. A ksmamiknak meg természetes, hogy örülünk, hiszen mi tudjuk az előzményeket, és a pozitív példák kellenek, anélkül nahéz lenne végig csinálni az egészet.
Cseka! Hogy múlik az idő, elküldenéd az emilemre a kuckó képet. Úgy megnézném!

manoka
manoka71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?