A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok ÚJRA, még szülésem előtt jártam erre gyakrabban. Röviden, szept. 30-án született Levi fiúnk, 3180 grammal, 56 cm-rel. (Éppen beleférünk dátum szerint a szeptemberi topikba :)) Szóval, mostanában már több időm lesz és jövök, amikor enged a "főnököm". :D

Jó, hogy többen ugyanabban a cipőben járunk és hasznos tanácsokkal látjuk el egymást.

KépKép
becka

Na itt újra!
Silka! Tündéri Lizi baba, és milyen ügyesen tartja magát, a cipőfűzőn meg jót nevettem :lol:

Marica! Aaaaz igen! Ez aztán a járóka-játszóka :lol: ! És ez már ilyen szupi? állítható a magassága?

Era! Jaj de édes Beácska! Micsoda hurkák?! Már hiányoltunk! Jó, hogy jelentkeztél, és főleg, hogy képpel Beáról! Csodaszép csecsemő lett :lol:
Egyébként akartam már Neked írni, hogy nagyon ügyes vagy, mert én úgy hallottam, hogy a legtöbb koraszülött babás Anyuka teje rendszerint elapad, szóval tényleg, le a kalappal, Te mindent megtettél a szopizásért :lol:

Emese! Írod, hogy ma reggel fejés után fél órára kelt Zsófka! Ilyenkor mi van? Adod neki cumisból? Vagy Neked termelődik fél óra alatt annyi, hogy elég egy evésre? Én már nem is nagyon fejek, mert kiüríti teljesen a cickókat, laposra :shock:

Horcsog! Szép ajándék! Biztos nagyon örülni fognak!

Kiskolbi! Játékok: Én ma reggel mutattam meg Noelnak a 3. játékát, eddig 2-őt ismert, nagyon tetszett neki (sárga macis csörgő) majdnem elrepült, úgy rúg-kapált :lol:
Ruhák: Én pont ma reggel akadtam ki teljesen - az overálban a lába pont jó, a kezénél még lóg majdnem 10cm :shock: tényleg csak rövidlábú, hosszúkezű babákra terveznek :?:

Anikó15! Üdv itt! :lol: Gyere gyakran, mesélj sokat! :lol:

Nektarin! Nagyon szép a kis magzatmázas Robeszod :lol: Jó nehéz lehetett, akkor Te vajúdtál is+császáros letttél, szegénykém...

Niki! Noel is szörcsög sokat, én is úgy tudom, hogy a kajcitól, volt, hogy az orrán jött ki :shock: és volt már puffadt a szemecskéje is azon az oldalon ahogy feküdt, én is azt hittem kötőgyuszi, de elmúlt.

Granda! Nekem pont azt mondta ma a dokinő, hogy rendesen etessem, szó szerint "tömjem", mi is volt, hogy félóránként szopiztunk... A dokinő is azt mondta mint Marica (emésztésről), és a cicinek is pihennie kell sztem... Érdekes :roll: VargaTündi orvosa meg pont az ellenkezőjét mondja... "most légy okos Domonkos..." :lol:

Sense! 3pisi+1kaki 2 perc alatt :lol: ? ez aztán a gyors termelés, neked meg nagy boldogság :lol:

Hajni! Az a baj, hogy én sem tudtam, hogy ennyit meg tud enni, és tök jól van utána... tényleg nem eszi túl magát... legalábbis eddig :roll: nem. Ja, meg akartam írni Neked, hogy Noel is talán 2-3 naponta nyomja így ki magát, ne aggódj, még nem tartanak ott.

Ancsi! Tündi-bündik a Lánykáid!

Puszzancs!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Itt vagyunk, nagyobb képen. Kép

KépKép
becka

Granda! Nagyon állat a Helyszínelők poló!!! :lol:

Nekünk holnap hozzák a játszószőnyeget!!! :D

Ancsi! Tündéri a két kiscsaj! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Help!

Még soha nem adtam a gyermeknek fagyasztott tejcit. Hogyan kell? Csak hagyom hogy magától szobahőmérsékleten kiolvadjon és megmelegitem? Holnap megyünk Pestre a ,, hathetes " kontrollra és izgulok, hogy elég tejci legyen ne hogy ez miatt orditson a drága. Igy viszem magammal a két cicit meg egy adag tejcit is.

Ti hogy csináljátok?

Heni

Heni
KépKép
heni81

Kép Ő az én szemem fénye, Dávidka
aniko15

meg csak 10 babuci kepet kaptam meg az iwiwre,

KULDJETEK KEPET, LEHETOLEG 1ET, H MINDENKI FOLFERJEN!

anitja: 3 magassag lehet, nagyon kiru

amugy lehet nekunk pihiszek, hinta, mozes, kisagy, jaroka - linikenel most az autosules a favorit. beletesszuk - mostanaban olyan nyugos, ha almos, es kicsit nehez alszik el - kiveve az autosulesben. beletesszuk es 2 perc mulva szunyoka. :shock:

Kép

Kép
mmarica

Anitja! Annyit fejek, hogy a 3/4-e még bent marad, mert tudom nagyjából, mikor kel szopizni. Csak annyira fejek, hogy ne durranjak szét. Mikor meg kezdte átaludni az éjjel 01-02-es etetést, akkor szinte fullra leszívtam.

Megjártuk a gyerekorvost.
A drágám fiúkat is megszégyenítően pisilte telibe a doktornénit. :D
A doktornéni azonban nem bánta, Babucit meg is dícsérte: mintaszerűen fejlődik. :D

1. Kezdődő kötőhártyagyulladásunk van, kaptunk szemcseppet, naponta 5x mindkét szembe.
Plusz forralt és lehűtött vízzel mossam neki.

2. Piros a puncija és a popója. Sudocreme-t mondta, de mondtam, hogy az van, az most nem használ, így Bepanthen-nel kell kenni. És igazam volt abban kapcsolatban, hogy herótom van a törlőkendőktől, és legszívesebben vízzel tisztítanám. Nos pont ezt mondta a dokinéni, hogy csak vízzel. :D

3. A pisilőjénél a kisajkak nem teljesen nyíltak szét. Tegyek oda Neogranormon-t, hogy fellazuljanak a szövetek. Ha egy hét múlva nem nyílik szét, majd ő széthúzza. :shock:

4. A szájában kétoldalt van egy-egy szürke folt. Kérdezte, hogy ilyen szokott lenni? Én nem vettem észre, mondhatnám mittomén. Nem szájpenész, lehet, hogy kezdődik valami, de lehet, hogy nem.

Hát "csak ennyi". Nincs nagy baj, kezelni kell ezeket a dolgokat.

(És 3/4 órát várattak minket, holott mondták, menjünk a rendelés elejére. Mi ott voltunk... :evil: )

Borzasztóan édesek a babácskák!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Itthon van még mindig a férjem, egyszerűen nem tudok írni!!! :evil:

Gremese: nálunk a 2 év alatti babákat soron kívül behívják a rendelésre! Már ha meglátják őket!

Üdv az újaknak! Becka, neked különösen örülök, már hiányoltalak!

Próbálok majd reagálni, ha több időm lesz!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Ja, és Gremese: jobbulást Zsófinak! Remélem nem kezdődik nála semmi konoly!

Kép
Kép
timi26

Helló, Lányok!

Ma remek napunk volt (bár mind ilyen lenne), Ádi aludt-evett-aludt-mosolygott, csak délelőtt és most volt egy kis nyüszi. Az egész számomra egy REJTÉLY. Semmin nem változtattunk, mégis: ma szinte sehol egy görcs, tegnap meg 5 órán keresztül kiabált... úgyhogy a férjemnek lesz igaza: az egyéb tényezők (komfortérzet, fronthatások stb.) együttesen határozzák meg, mi lesz.

Gremese, szorítok, hogy Zsófikának semmi baja ne legyen! Sajnálom, hogy várnotok kellett, de a leírásod alapján azt mondanám, elég alapos dokinénitek van, ami nagyon jó. Meghát elég alapos Zsófika anyukája is, Te aztán tuti, hogy mindenre figyelsz és rákérdezel. :-)

Granda, isteniek a pólók! ;-)

CSODASZÉPEK A BABÁK!

Lányok, továbbra is kérdezem: ki cukrozza a teát, ki nem; és hol a csudába lehet jó puzzleszőnyeget venni?

Megkóstoltam amúgy a Gripe Watert, finom és nem is keserű, kimondottan édeskés! ;-)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Jaj, Timi26, elfelejtettem megírni korábban: nagyon örülök, hogy kijöttetek a pocifájásból, csodás lehet (és hát azokat a nagy alvásokat is irigylem ám, de piszkosul! ;-))!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Sikerült idekeverednem és még tudtam is nagyjából visszaolvasni.

Üdv akit még nem ismerek!!!
Olyan édesek a bébik!Mindig eszembe jut amikor még csak elméletben tervezgettünk terhesség alatt...Mennyi minden más lett azóta... :D

Valaki kérdezte a mellszívót,nem emlékszem ki. :oops: Avent Isist használok.

Mi jól vagyunk,voltunk ma a védőnőnél. Zéti 6060 g és 63 cm. Amikor bementünk szétnézett és a nyakamba borulva elkezdett ordítani. Soha nem sírt eddig,de ugye múltkor szuri is volt. :shock: Ennyire megjegyezte volna? Pedig 27.-én megint kap. Előre félek, múltkor lázas volt tőle. :cry:

Tejcsi dolog alakul. Még mindig sok van,kivéve ha idegesebb napom van. A feleslegre van jelentkező bőven. Állítólag már fagyasztva is le lehet adni. Most úgy csinálom,mint Gremese. Képzeljétek: ZÉTI TUD SZOPIZNI!!!!!!!!!! Nálunk azzal bajok voltak,azért fejtem eddig.
De már olyan ügyes fiú! :D :D :D
Szóval most szopi van és felesleg fejés,vagy evés előtt vagy azután.
Ami megmarad fagyasztom,aztán majd leadom ha már úgy érzem elég lesz rosszabb napokra amit elraktam.

Popsi téma: szerencsére Zétinél minden oké. Első perctől Sudocremet használok rá neki. Eddig nem volt még piros stb.

Folyt. köv.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Irina én is teszek cucut a teácskájába, mert másképpen nem issza meg, köpködi ki és igy csinál a vizzel is.
Puzzlet Auchan Tesco ban tutira tudsz venni, de akármelyik játéküzletben van.

Emese gyógyulást Zsófibabának!!!!

Timi26 küld már a férjedet dolgozni, mert hiányzol!

Üdv az újaknak!

Ja és segitsetek lécci a fagyasztott tejci dologgal.

Heni

Heni
KépKép
heni81

Jobbulást a popsi problémásoknak+Zsófi szemének!

Lenne egy kérdésem: mostanában szopi+fejés után is olyan mintha maradna a cicimben tej.Nem bírom kipréselni sehogy,viszont kb. egy óra múlva megint tele van. Addig is cseperészik magának fejés után is. :roll: Szóval nem értem,de olyan mintha folyamatosan töltődne újra fejés közben is.Olyan nincs,hogy teljesen lefejtem.
Volt így valaki már? Olyan érzésem van mintha begyulladni készülne vagy ilyesmi...Lehet hülyeség,de úgy félek tőle,párszor már volt sajna.
Valami ötlet? Vagy ne foglalkozzak vele ha rendesen lefejtem?

A másik amit nem tudom hogy csináljak: egy cici elég manónak egyszerre...Csak egyiket adjam neki amit kiszív teljesen,vagy mindkettőt és akkor egyik sem durran be annyira? A másik nem bírja ki következő szopásig az a baj, így a váltott mell azt hiszem nem igazán jönne be.

Játszószőnyeg: mi is akarunk venni.
:D Pihenőszéket is nézegetem,mert lassan a hinta nem előnyös annyira ugrál benne.

Fürdetés: használ valaki valami csúszásgátlót benne,vagy konkrétan olyan kádat amiben alapból benne van? Mit érdemes?
Zéti annyira ugrál a vízben is,mindig megcsúszik pedig annyira fogom...Mi lesz később?

Bocsi ha kicsit sok voltam. :oops:

Jó éjt és puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Irina: köszi! Remélem ti is hamarosan eljuttok erre a szintre. Puzzleszőnyeget pedig szinte minden játékboltban lehet kapni. Nekünk is van, még Rebekáé volt, de eltettük, így csak át kell mosni meg összerakni!

Kép
Kép
timi26

Teázók!Magatoktól kezdtétek el,vagy javaslatra?Biztos írtátok már valahol,de azért megkérdezném: ti milyen teát adtok?
Én még semmit nem adok,de amióta fűtünk néha mintha szomjas lenne..Akkor adok pici tejcsit,kortyol párat és annyi.Mindezt szopizva.De ha máshol vagyunk ez ugye nem biztos,hogy fog menni...Vagy séta közben...Szóval gondolkozok,hogy valamit majd lassan lehet megpróbálnék.

Ja és a babavizet nem fogadja el.Lehet a teát sem fogja,de valamit csak jó lenne megpróbálni.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna mi a mecsek babateát isszuk, kamilla+kömény, de csak cukorral issza meg. Emese még ánizst is tesz a kamilla és a kömény mellé. De én ma pl. csak kamillateát adtam neki, hogy kicsit változtassak.
Magamtól kezdtem el adni, ugyanis a védőnők nem ajálják a plusz folyadékot.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Heni : nekünk a játszószönyegünk az nem rezgős én azért gondolkozom a hintán. Meg próbáltam azt, hogy a hordozóba beteszem és úgy hintáztatom és nagyon tetszet neki. Én olyat nézek amit későbbiekbe kültéren is lehet használni.

Kép hinta

Én ezt néztem. A Brendonba 39.990,- a jatszvelem-en meg 24.000,-
És most látom, hogy az www.arzuhanas.com -on 21.997,-

Anikó : üdv kis csapatunkban.

Irina : én teszek cukrot a teába mert anélkül csak kiköpte. A doki néni azt mondta, hogy egy pohár teába egy csapott kiskanállal tegyek éphogy íze.

Marica : jároka csúcs szuper. Lennék Linike helyébe. Nekünk pont ilyen körforgónk van Ádi most kezdi felfedezni és imádja. Én a Brendonba akkor vettem amikor kuponnal csak 9.990,- volt. Ezt a sok szuper cuccot egyszerre vettétek ?
És az lenne a kérdésem, hogy a tanuló zongor menniyre tetszik a kis hölgynek ?

Én a Tesco-ba voltam hétvégén hát lányok nagyon jó játékok vannak.
Vettem Ádinak egy mesélő zongorát ami villog meg zenél.
Nagyon figyeli csak még nekem kell nyomkodni de majd későbbiekbe ő fogja tudni használni.
Ja meg a Fisher Price-nak van egy rezgő állatkja olyat is vettem.
Ez a két dolog benne van az akciós katalógusba is.
Olyan jó sok játék van csak győzze az ember pénzzel.

Na lépek megyek fürdeni aztán kaja a gyereknek és tenti reggelig.

Mindenkinek kellemes éjszakát.
20200310173350

Heni:bocsi nem a játszószönyeg hanema pihenő szék nem rezgős.

Miléna:mi is a Mecsek Baby teát isszukés kevés cukorral.
Én a szélhajtás miatt kezdem el adni neki. Nálunk a baba nem igazán itta. Annak nem volt íze és az nem kell neki.
20200310173350

Sziasztok!

Irina Teához nem tudok hozzászolni, Gréti még anyatejen kívül mást nem kapott. De ha estleg mégis kellene adnom én a gyögyszertári szökőcukrot tenném bele. Azt hiszem. Puzzleszőnyeget én a Tescoban vettem még anno a a Keresztányomnak, de szerintem bármelyik bababoltban kapható. Kerestem neked itt a neten. Nem tudom, hogy szállítanak-e házhoz :shock:
http://www.anixbt.hu/bolt/product_info. ... 04d490c682
Tök jó, hogy ma már jobb napotok volt. Meglátod a holnapi még jobb lesz :wink: :lol:

Granda Én is kiakadtam :cry: Jók a polók. Szerintem apa is ilyet kap a szülinapjára

Becka Üdv újra köztünk, jó a közös képetek.

Anitja Két hónap alatt 1,5 kg kevés :shock: :shock: Szerintem tökéletes hízás, sokszor nem értem a védőnőket.

Anikó15 Nagyon édi Dávidka :lol: :lol:

ancsi A büszke apuka :lol: :lol: Lehet is, gyönyörűek :lol:

Heni Igen csak hagyd kiolvadni, véletlenül se tedd be mikróba! Vagy a melegvizes csap alatt melegítsd meg vagy állítsd bele a cumisüveget egy bögre meleg vízbe. A mikró állítólag árthat az anyatejnek. :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Visszaolvasva látom, hogy televan hibával :oops: :oops: Bocsánat, fáradt vagyok 8)

Miléna Van csúszásgátlónk, de még egyszersem használtuk. csak egy pelust teszünk a kád aljába. Viszont láttam egy jó szivacsot amit a kádba lehet tenni és a babó rá tud feküdni és így nem kell tartani. lehet nektek is jó lenne Én gondolkozom rajta, hogy veszek. Van ilyen valakinek? Cici Próbáld meg mindkettőt odaadni, így utána nem kell lefejni egyiket sem és hátha így hamarabb beáll a kereslet kínálat. Nagy Gratula neked és Zétinek, hogy újra megy a szopi

K. Timi Jó a hinta

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Üdv. az újaknak! Írjatok sokat!

Valaki elküldené a jelszót nekem is?

Mmarica! Szuper a járókátok!

Nagyon édesek a babák!
Pocifájósoknak kitartást!
Zsófi szemének gyógyulást!

Köszönöm mindenkinek, hogy megosszátok az ajándékötleteket, nagyon ügyes dolgok vannak már! Biztosan örülni fognak az ajándékoknak!

Megkaptuk a szurinkat. Kb. 5 másodpercig sírt Marci, aztán vigyorgott tovább! Annyira édes! Nem is volt nyűgösebb, se aluszékonyabb, és be sem lázasodott. Egy hős kisfiam van! Az éjszakákat továbbra is végig alussza, még most is alszik!!!

Mi tanulókutyust vettünk Marcinak, most van a Corában leértékelve (6250 Ft ha jól emlékszem, amúgy 10.000 Ft felett van az ára). Ezt használhatja fél éves korától egészen 3 éves koráig, mert megtanítja még az ABC-re is! :lol:
Én már nem vennék hintát, hisz már nemsokár másznak a babák!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Miléna! NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!!!! :D Sohasem fogod tudni üresre fejni a cicidet. Egyrészt azért, mert szopi/fejés közben folyamatosan termelődik a tejci, másrészt a gépi vagy kézi fejéssel nem tudod tökéletesen leszívni. Mikor én azt hittem, hogy fejéssel kiszívtam teljesen, babuka még vígan szopizott belőle.

Irina! Mi is rakunk cukit a teába, puzzleszőnyeget én anno a Tesco-ban vettem. (VAgy az Auchan-ban. :roll: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Jippíííí!!!! MEGFORDULT! :lol: :lol: :lol: Igaz, hasról a hanyatt, de hát az a könnyebb! Az elsőnél úgy megijedt, hogy eltört a mécses :lol: , aztán még megcsinálta 2x sírás nélkül. Kíváncsi vagyok, mikor kezdi majd tudatosan használni. :roll: Akárhogy is, nagyon hepi vagyok, jól indul ez a nap! :D

Bezzeg a tegnap délután :( ! Egytől kb. fél6ig sírt, csak 10-15 percekre hagyta abba néha, és lövésem nincs, mi volt a baj. Már mindennel próbálkoztam: kaja, játék, alvás, peluscsere, pocimasszázs, ölelgetés...hiába. :shock: Amikor abbahagyta, gyorsan fürdés, szopi, aztán 7-kor ágybadugtam, és aludt 3-ig. Rejtély mi volt, a végén már együtt sírtunk. Ma meg mintha mi se történt volna!!!! :shock:

Lépek, mert még nem reggeliztem :oops: , a lakás tök rumli (kivételesen nem aludt a korareggeli szopi után, én rohangáltam 2 percenként felhúzni a forgó-zenélőt, mert méltatlankodott, ha lejárt. Nem távirányítós...). Szóval majd visszaolvasok, és próbálok még írni. :wink:

Pussz.

Detti
KépKép
kiskolbi

http://www.teszvesz.hu/item268547050_ha ... onyeg.html

Játszószőnyeg, bár ez drágább mint amit Móni belinkelt.
Vendég

Hú csajok hogy jártam tegnap.

Hajléktalannak néztek, vagy mi.

Nagyon gáz volt a hajam, de el kellett mennem vásárolni, ezért felvettem egy kötött sapkát, nagykabátot ami a boltban is végig rajtam volt. Először a húsos pultnál figyelmeztettek, hogy drága a hús amit választottam, akkor még nem gyanakodta, csak mikor kifelé menet megállítottak, hogy blokk ellenőrzés. Hát öcsém...
Vendég

Sziasztok !

Kiskolbi : gartula a forgolódáshoz.

Lányok érdemes ezen a www.arzuhanas.com -on körbenézni játék ügyileg mert majdnam minden olcsóbb mint máshol.

Én nem panaszkodom már 3 hete Ádám végig alussza az éjszakát.
Este azért mindig van bennem kis para, hogy na lehete kelünk éjszaka de annyira okos és ügyes nagy fiú az én drágám, hogy tudja kell neki is a hosszú alvás.

Lányok én rám rámtört a kari láz. Egésznap a winamp-on karácsonyi zenét hallgatok és már tervezem, hogy hogyan díszítsem a lakást.

Nagyon jók a nőivonalas vonalzók ezért én is gyorsan kicseréltem a karácsonyisomat.

Megyek ma a Brendonba lecsekkolom ezt a hintát amit tegnap feltettem. Kiváncsi vagyok mekkora helyet foglal. AZtán ha jó megrendelem és azt kapja a törpe karira.

Itt a szar idő esik az eső nálunk.

Ti szoktátok a babákat esőbe sétáltatni ?

A hideg nem izgat mert jól felöltöztetem de a nedvességtől kicsit tartok.
20200310173350

T.kőszegi: én is most nézem, hogy a dzsungeles szőnyeg 1000ft-tal olcsóbb, még jó, hogy tegnap megrendeltem :cry:
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ma ejszaka sem aludtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mar nem tudom hanyadik ejszaka van igy, annyira faj a gyomorszajam, h ulok az agy szelen egesz ejjel (ma pl 5ig) es nem tudok aludni, de meg fekudni sem. sirtam is este amikor elkezdodott, h nem biok ki tobb ejszakat ebren, dehat kibirtam. nem tudtok vmi jo kis gyogyszert????

Kép

Kép
mmarica

Mmarica: sok a gyomorsavad? vagy mitől fáj?
Vendég

Sziasztok!

Rania meg mindig alszik, gondoltam irok egy par sort.

Emese! A szemcsepptol Zsofika szeme hamar meg fog javulni. A neogranormon hamosito, szerintem valami sima zsiros kremtol jobban felpuhulna a bor, dehat a doki valszeg jobban ert hozza. :) Hat, ha felkel Rania bekukkantok a szajacskajaba, de szerintem ilyen feher folt mindenkinek van a szajaban... :shock: Vagy nem? :?

T.Koszegi: Esoben seta... :shock: Szerintem senki nem setal esoben, hacsak utkozben nem ered el...vagy megis? :?

Kiskolbi! Hihetetlen, milyen ugyes Mate!!! :D Rania imad hason aludni, de ha fenn van, nem szereti, ezert nem is szoktam ugy rakni, lassan azert kene..

Era: De durva! :shock: Sokszor en is cefetul nezek ki, de olyankor ki nem lepek az utcara... Igaz, itt senki nem ismer... ok, talan par ember ismer az egesz varosban, de olyankor tuti osszefutnek vele...Vagy a parom volt felesegevel, akinel az ember lanya ugye mindig jobban akar kinezni... :lol:

Mmarica a Graviscol, vagy a Rennie nekem segitett, igaz az gyomoregesre van, de nekem a gyomorszaj-fajdalmat is megszuntette. De azert ennyire durva nem volt.... Ha ma ejjel is ugyanez lesz, en a helyedben elmennek dokihoz.
Vendég

az a legdurvabb, h egesz nap csak delben ettem egy tangeri halat (paprika mozarella) es rizibizit. es este 9kor kezdodott el! nem tudom, valoszinuleg sok a savam, vagy nem zarodott ossze meg a gyormoszajam (szules utan elofordul, h lassabban all vissza) az tuti, h a gyomortukrozes kizarva!!!

Kép

Kép
mmarica

Mmarica: nagyon pocsék a helyzet :( , jobbulást Neked! Sajnos gyogyit ajánlani nem tudok, de küldöm a vudut! :D :D :D +++++++++

Kőszegi Timi: mi úgy nem szoktunk elindulni, ha esik, de tegnap pont úgy jártunk, hogy sütött a nap, mikor indultunk, aztán mire végeztünk a bankban, szakadt az eső. Feltettem a kocsira az esővédőt, és nem volt semmi gáz. Csak én áztam bőrig. :? Most itt is esik egész reggel vaéami esős-havas sz@r :evil: , nem tudom,hogy lesz ebből séta. Maximum erkélyezünk.

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy pár napig nem jöttem és még nem is jövök szerintem egy pár napig.

Látom mindenkinek megvan a maga gondja, de én úgy érzem ezek nem is problémák, semmi sem az. Mindenki adjon hálát az Istennek, hogy egészséges kisbabája van és szépen növöget.

Tegnap délelőtt egy kedves fórumozós ismerősömnek meghalt a kisbabája (hosszas küzdelem után) és lányok ez olyan sok mindenre ráébresztett engem. Ne haragudjatok, hogy ezt most ide leírtam, de nagyon megviselt. Azóta én állandóan csak ölelgetem meg puszilgatom Lillát.
És már nem gondolok olyanra, hogy bárcsak több időm lenne magamra.

Még 1x bocsánat.
Aki gondolja gyújtson egy gyertyát a kis Rolikáért.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Mi történt? :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Fleur: én is azt kérdezem, mi történt???
Részvétem a családnak! Ez nagyon sokkoló! :( :(

KTimi: eszembe jutott még a levegőztetéssel kapcsolatban: Ha szar az idő öltöztesd be a lakásban és nyisd ki az ablakot, így nem éri eső, csak friss levegő és te sem ázol el. Mi is így csináljuk.

Kép
Kép
timi26

Szióka Mamók!

Becka! Édik vagytok!
:lol:
Kiskolbi! Nagynagy gratula Mátébabának!!!!! Nagyon ügyes!!!!! Nem is gondoltam volna, hogy ilyenkor ezt már meg tudják csinálni a babák!!!!! Juhiiiiijjjj! Nagyon ügyesek vagytok!!!

Heni! Nekünk nincs fagyasztva tejcink... :(

Irina! Tea: igen, kis cukorral, édeskömény+kamilla, de most épp nem adom, túl híg volt a kakó, szerintem a cukortól, de anélkül meg nem itta.

Móni! De igen kevés, Noelnak! Igaza volt a dokinéninek, amióta tömöm, egy angyal :lol: , nyugodt, nem sír, sőt sokat nevet, gagyorászik. Én is ki tudtam pihenni magam ma, mert nyugis esténk volt, 1x kelt, szopi és visszaalvás. Én azt hittem hasfájós, azért sír sokszor, hát éhezett szegény. Kemény ezt így kimondani, de annyira csak szoptatni akartam, kihoztam a maximumot a cicikből (volt hogy amíg fent volt csak szopizott, ittam teát, sört, homeós bogyeszt szedek, fejtem), de Noelnek nem elég. Már első vizsgálatnál mondta a dokinéni, hogy masszív, nagy étkű gyerek lesz. Az Apja is két méter és 100kiló körül van, és én sem vagyok egy nádszál :oops: akkor mitől lenne nekünk vékonycsontú kisfiúcskánk? Most reggel csak 40ml pótlás kellett, vagyis ilyenkor még van elég tejci. Mindig szopival kezdünk aztán megkínálom tápival.

Miléna! Én is úgy tudom, hogy a tej folyamatosan termelődik, sosem ürül ki a cici. És én is a helyedben a másik ciciből is kínálnám, aztán a következő etetést azzal kezdeném, akkor szépen kiürül mindig az egyik, a másik meg nem telítődik túl.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

l. móni, u. era: nagyon köszi a szőnyegtippet! Megnézzük a Tescóban, hátha ott a legolcsóbb.

Kiskolbi: NAGYON ÜGYES MÁTÉ, gratulálok!!!!

Fleur, Istenem, de szomorú... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
irina

Fleur: MInden egyes nap hálát adok az Istennek Beartice-ért.
Sajnos a korházban sok csecsemő halt meg, olyanok is akik sokkal nagyobbak voltak nála. Én azóta úgy érzem másképp értékelem a gyermekem, és szerintem bennem is és a páromban is sokminden megváltozott ezzel kapcsolatosan. Sajnálom az ismerősöd, de ha amint írtad, hosszas küzdelem után mégis feladta a kicsi, hidd el jobb mindenkinek. Bár lehet, hogy ezt ők nem így látják. Kívánom nekik, hogy mihamarabb egészséges kisbabájuk legyen! ++++++++++++++
Vendég

Marica! orvos!!! az nem jó ha nem tudod kipihenni magad! és csak este jön a fájdalom?

Fleur! :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mmarica: a paprikát szerintem hanyagolnod kéne, amiatt tényleg sokan szenvednek, és egyél valami kekeszet vagy kenyeret, az felszívja a savat. De egyetértek Nikivel, ha nem javul, nézesd meg. És ne aggódj, nem a gyomortükrözés lesz a legelső!

Era: nem kérted ki Magadnak?! Megáll az ember esze! :shock: Legközelebb jól bemennék kirittyentve, aztán kérdőre vonnám őket, mégis hogy képzelték a múltkor. Elég megalázó. :evil:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi: röhögtem magamban az egészen, igazából nektek is ezért írtam le. :lol:
Vendég

Nálunk esik a hó, Beatrice meg éberen magyaráz ahelyett, hogy aludna, én meg nem tudom befejezni a főzést. Ez egy ilyen nap.
Vendég

Fleur: :cry: :cry: :cry: nem is tudok mit mondani, szerintem ilyenkor nem lehet. Mikor Máté született, másnap született ott egy baba huszon-valahányadik hétre (úgy mondták, "széttört" a méhlepény, a megindítás volt az utolsó esélye. Nem tudom, mit jelent, hogy széttört), szóval 1 napig küzdöttek Érte, de szombaton angyalka lett (ahogy Vadvirág mondaná. Tényleg, mi van Velük? :roll: ). Na, szóval az egész klinika depi volt, az Anyuka meg ott volt tőlem 2 szobányira. Hát gondolhatjátok Szegényt. Azon filóztam, milyen szar lehet neki látni, hogy minden Anyuka a Babácskáját ölelgeti és ott korzóznak a látogatókkal... :cry: De nekem is az volt a legfőbb, hogy hálát adjak, hogy a Mi Pici Fiunk makkegészséges.

Anitja: nekem is mindig az a parám, hogy Máté nem eszik eleget. Legalábbis úgy érzem, sokszor azért nyűgös. De hiába tuszkolom a cicit, és cici után sokszor hiába kínálom tápival, nem fogadja el, csak sír, hogy hagyjam már békén. Mindig nézem a kutacsát, de állandóan lapos. Viszont tele pocival is. :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Lányok! Nagyon szerencsések vagyunk!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Pretty Woman! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Megjöttek a ruháim! :mrgreen:
Csak pár cimke:
Made in Taiwan
Made in China (ez a legjobb minőségű, esküszöm!)
Made is Pakisztán :shock:
Made is Mauritius
Made is Botswana :shock: (Afrika!!!!)
:lol: :lol: :lol:
Nagyon jók! :D Most átmosom őket!

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Már bocs, hogy megkérdezem :oops: , de olyan jó volna tudni: Beatrice nevét hogy ejtitek? "risz" a vége, vagy "ricse"? Én valahogy mindig az előbbi módon olvasom ki... :roll:

Kaja, főzés: ettől a héttől elkzedtünk kaját rendelni. Így nem érhet az a meglepi, hogy nincs időm megcsinálni az ebédet valami nyűgösség, hasfájás, stb. miatt. Hétvégén meg, ha Gergő itthon van, akkor mehet a főzés. Egész finom, amiket hoznak.

Detti
KépKép
kiskolbi

Képzeljétek az a legújabb heppem, hogy előfőzök. Most olvastam a szakácskönyvben, hogy mi mindent lehet lefagyasztani, úgyhogy már 3 napja fözök mint állat és spejzolom be a fricibe. MIndezt azért, mert mikor apa hétvégén itthon van több idő jut a családra, mint ha akkor állok neki valamit kotyvasztani. Így legalább jobban ki tudunk mozdulni is. Tényleg ti tudtátok, hogy pl.a nokedlit is le lehet fagyasztani?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?