Sziasztok!
Hát ma is termeltetek már rendesen
Előszöris a
babaüléses kérdések! 66ezer az ára! Legalábbis mikor legutóbb néztük! De remélem azóta nem nyomták feljebb
Szóval ha azt vesszük nem olyan drága, hisz Nikole ülése...mármint Marci ülése
se volt olcsó, a fel volt, és 4 év múlva le kell cserélni és a nagyobb ülés is lesz ennyi, ugyhogy szerintem reális az ára! Nagyon jó minőségű, és hát 12 évre 66 nem is olyan sok!
Csak egybe hangzik kicsit soknak!
Nikole, jól néz ki az ülésetek
És várjuk a Marcis képet
Mi nem az M5-ös brendonba járunk hanem a Budaörsi M1/M7 esbe!
Rubinita, mi volt a csomagba?
Mi a bébikompot neten rendeltük, jó masszív, hintás, ajánlani tudom csak! A járóka nálunk kimaradt, Kyra nem szereti! Utazóágyat "használtan" vettem, de origi csomagolásba volt, sose használták, ugyhogy jól jártam
Szóval én mindíg körülnézek a neten használt jó állapotú után bármit is vegyek, ha az nincs akkor jönnek a netes boltok, meg a sima boltok netes árlistái és a legjobbat próbálom a legolcsóbban...álltalába sikerül, de néha nem...
Gerimamy, igen megkaptam a mailt, és írtam is, nem kaptad meg?
Köszönöm szépen aranyos vagy, hogy elküldted! Még nem volt időm olvasni, de ha Kyra alszik mire én befejezem itt az írást megyek olvasom!
Látom szövődnek itt a szerelmek
Kukoricapehely, rízspehely, hát engem is érdekel, ki fogom próbálni, hátha...
Berzkat, Pátyon lakunk, ami annyira van Pesttől mint Budaörs! Nagyvonalakba olyan mintha párhuzamosan lennénk Budaörssel! Persze nem szó szerint, de kb.
Ugyhogy nekünk kocsival tényleg nagyon közel van minden
Oviba hagyás...
Hát én egyszer öcsémet hagytam ott! Vagyis mi a nővéremékkel (hárman) Anyuék dolgoztak és nekünk kellett volna érte menni...hát nem mentünk...de ránk ránktelefonáltak, hogy a kapu elött állnak, már bezárták az ovit, nem jövünk? Húh, tiszta égés volt!
Szegénykém olyan szomorú volt, hogy nem is szeretjük őt...
Jó a kompos kép! És hogy már vágni is kellett a haját, hát nem semmi! Azt hiszem ez nekünk még odébb van, meg a copf is
Nansy, akkor nem jutottatok el mi? Hát sajnálom, de remélem jobb lesz a délutánotok és remélem azért máskor is lesz ez a mozgás dolog a védőnőknél!
És most eldugulok...bocsi a hosszú hozzászólásért