A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kiskolbi! Miket csinál Máté?! Ez igen! Mi idősebbek vagyunk, de Zsófi baba ilyet még nem produkál. "Csak" rombol ezerrel, cincál mindent a pelenkázón. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: örülök, hogy fasza cuccokat kaptál, csinálhatnál nekünk egy kis bemutatót, ha kimostad őket :lol:
Vendég

Emese! az Adidas és egy csomó más multi is Kínában gyártat. Óccsó a munkaerő. Ez van.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi: hát hivatalosan igy van "törzskönyvezve" :lol: :lol:

Ballai Beatricse

( csével ) tök gáz, de nem akarták c-vel anyakönyvezni.

Szerintem akkora hülyeség, amikor Mátyás király feleségét is így hívták, ez a név kuriózumnak számít. :evil: Hát tudnék írni hülyébbnél hülyébb nevekről, amit azon a listán láttam amit a kezembe nyomtak, hogy na ebből válasszak más nevet. :evil:
Vendég

MOst megnéztem a lányom nevének jelentését: örömöt hozó

STIMMEL!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Egy pillanatra néztem be, köszönöm a dícséreteket mindkettőnk nevében. :D Délre kell az ortopédiára mennünk, úgyhogy lassan össze kell szednem a manót, pedig most nagyon jót alszik. Tegnap a doki néninkhez is "alva" vittem el, amikor belenézett a szájába, akkor ébredt fel, még az öltözés-vetközésre se nagyon. Viszont utána kaptunk egy hatalmas mosolyt. :lol: Legközelebb, amikor megyünk hozzá (mikuláskor) akkor kapjuk az első szurit, vagyis a kórház utáni elsőt.

Mi vagyunk úgy látom a legfiatalabbak a csapatban, úgyhogy nagyon jó olvasni titeket, azért hogy tudjam, mi vár még ránk. Délután még jövök.

KépKép
becka

Hát elég marha ez az MTA, de majd Irina megmondja a frankót (Irina, Te nyelvész vagy, ugye?). Bezzeg a Dzsenifer, az Orália, a Málna, meg az Őzike az mehet, mi? :shock: Sőt: fiút lehet Vulkánnak keresztelni! :shock: Röhej!
Mmarica: a Minka honnan jött, mint név? Nekem tetszik. Olyan skandináv hangzású.

Detti
KépKép
kiskolbi

Barbarella, Bítia, Blazsena....és még sorolhatnám...
Vendég

Fleur!
:cry: Borzasztó dolog! Mindig, amikor kezdek ideges lenni, amikor Botond már hosszasan sír, és nem tudom megnyugtatni, azt mondommagamnak, hogy örülök, mert ha sír, azt jelenti hogy van nekünk...

Marica!
Orvos! Gasztroenterológia! Én már túl vagyok rajta másfél éve. Ha már fáj a gyomorszáj, az gáz. azon már a renni nem segít. Legalábbis nálam így volt. A tükrözést meg ki lehet bírni. Utána a gyogyó egycsapásra elmulasztotta a fájdalmat. (Eszméletlen mennyiségű gyomorsavam volt/van)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Kiskolbi!
Gratulálok az átforduláshoz.Ügyi fiacskád van.

Minden baba csoda szép!

Anitja!
Jót nevettünk a képen.

Ancsi!és ha jól emlékszem Era te kérdezted a párnát.
Aki fotózta a gyerekeket tőle rendeltük a párnákat.
De itt egy link itt is lehet csináltatni.
www.copyfantasy.hu

Betegeknek jobbulást.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kiskolbi, ezt most magánemberként mondom, nem nyelvészként ;-) Igen, van az a marhaság (valójában: az egyik helyesírási alapelvünk), hogy kiejtés alapján írjunk le lehetőleg mindent, s ez pl. a keresztnévadásban is érvényesül, így lesznek aztán a fonetikusan átírt szörnyedvények, amiket említettél is (Dzsenifer). Az, hogy mi lehet keresztnév, más tészta, igazából szinte minden... :shock: (A teljes Gyűrűk Ura-arzenál már szinte az!). Aki szörnyűlködni akar, annak:
http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html

Sajnos ma is nagyon pocifájós és nyűgös napunk van, csak remélem, hogy jobb lesz, mert így Ádi pihenni sem tud. Azért a jövő heti ultrahang után sokkal nyugodtabb leszek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.29 15:36-kor.

Kép
Kép
irina

Irina: akkor nem sok esélyem van arra, hogy a későbbiekben módosíttassam a necét Beatrice-ra? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Kőszegi T.:ugyanilyen hintánk van!!!!!Nagyon szereti Zéti,bár néha akkorát ugrik benne,hogy a frász jön rám.Azt nem tudom mennyibe került,tavaly vette valaki és kölcsön kaptuk.

Mmarica:szerintem jelezd dokinak,biztosan ír fel valamit rá.

Fleur:annyira szörnyű...Én sajna régen a kórházban átéltem hasonlót,ha eszembe jut rögtön sírnom kell és hálát adok az égnek amiért Zéti egészséges. Remélem mindig az is marad!(Egyébként ezért is hagytam ott azt a munkahelyet.Meghalt az egyik kis betegem aki már nem az első volt sajnos.Azt hittem nem élem túl,bele se merek gondolni ha az enyémmel történne valami...) :cry: :cry: :cry:

Megyek és gyújtok egy gyertyát....

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mmarica, jobbulást, és ahogy már sokan mondták: mindenképp menj el dokihoz! Küldtem a gmail-es címre egy képet, kérlek, tedd fel a wiwre! Köszönöm!

Kép
Kép
irina

Este küldök boldog hintázós képet mert nem sikerült kicsinyíteni.

:(

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Era: szerintem próbáld meg kérvényezni a Beatrice névváltozatot, hívd fel őket/írj nekik (MTA Nyelvtudományi Intézete)! Ha már annyi nevet engedélyeznek, hátha más változatot is elfogadnak. Vannak nevek, ahol a hagyományt követik (l. hagyomány szerinti írásmód; és ez nem azt jelenti, hogy okvetlenül régi magyar névről van szó). Szerintem van rá esély, hogy sikerül. Meg a névlistá(k)ban érdemes hivatkozási alapot keresni! Sok sikert! ;-)

Kép
Kép
irina

Lányok, én nem tudom, hogyan lehet ép ésszel elviselni egy kisgyerek halálát...
Mostanában meg annyi minden szól erről vagy a babákat érő veszélyekről (brutális Vészhelyzet-epizódok, otthonszülés stb.)...
Amikor Ádámot a 4. napon éjszakára betették a kékfényező gépbe (fototerápia), mert nagyon besárgult, az az éjszaka szörnyű volt. Addig mindenhol ugye arról olvasott az ember, hogy mennyire nem jó a kisbabáknak, ha túlhevülnek, abban a szobában és a gépnél meg volt vagy 40 fok :shock: Mindig szóltak, hogy menjek etetni, de aztán kimaradt 7 óra (nem ébredt fel, valszeg, mert jól beevett), én meg ott frászoltam a szobában, hogy tuti, valami baja lett, csak nem akarják megmondani... meghogy 2 ügyeletes csecsemősnővér jutott vagy kéttucat csecsemőre, miért pont az én fiamra figyelnének, aki a legbelső részen van egy brutálmeleg gépben... rettenetes volt.

Kép
Kép
irina

Húú, olvasó üzemmódban is idő kell, míg bepótolom a lemaradást. Szemezgetek az ajándékötleteitek között, némelyik nagyon egyéni. :)
Tesz-veszesek, tud valaki segíteni abban, hogy vidékre kb. mennyi a postaköltség? Mert ugye ez sem mindegy kari előtt :oops:
Dobok egy képet Panka ma délelőtti programjáról. Ilyen sz*r időben mi mást csináljon? :evil: :roll: :lol:
Kép
dettyk

Húúú, én megkerestem Fleur fórumtársának történetét...bár ne tettem volna!!! Most teljesen kiborultam! Annyira sajnálom őket! :(

Kép
Kép
timi26

sziasztok

Képzeljétek tegnap felfedezte Timike, hogy van keze. Mármint az öklét kezdte el nézegetni :P És ahogy nézte, egyre közelebb vitte az arcocskájához, persze a szemei már szinte keresztben álltak. Na és persze szinte mindig sikerült olyan közel vinni az arcához, hogy ált. jól orron vágta magát vele :shock: egyébként a szájába igyekszik betalálni, az is sikerült neki néha :lol:
És ma meg ahogy felemeltem a lábait pelenkázás közben, a lábfejét kezdte el csodálni, majd a kis kezével próbálta megfogni :shock: , persze nem sikerült

Egyébként az utóbbi pár napban már nem csak ököllel piszkálja a játékait, hanem kinyitja a tenyerét, és nyitott tenyérrel érinti meg őket, néha sikerül meg is fognia ami kézre esik. :P :P

Tegnap jól kiakadtam a védőnőre: :evil:

Tegnap volt itt a védőnő (utoljára kb 1 hónapja volt), és akkor is épp az öklét csodálta Timi, erre ő azt mondta, hogy meglepő hogy ilyen korán felfedezte a kezét. Mondtam, hogy a játékokat is piszkálja már, és gyakra már nemcsak ököllel, hanem nyitogatja a tenyerét, meg is fogja/belekapaszkodik egy-egy játékba.
Erre ő: nem kell siettetni a dolgokat, nem is kell ilyen kicsi babával játszani, neki még enni, aludni, meg magában nézelődni kell :shock: :shock: .
Hát könyörgöm nem azért vagyok itthon vele, hogy foglalkozzam vele? Nem siettetek semimt egyszerűen mikor már unja a magában való nézelődést akkor odatartom naki a kedvenc játékát, amit elkezd birizgálni, és lassan fogdozni, ehelyett ne foglkozzak vele :roll: ez hülyeség csak a háton feküdve én is unnám magam :evil:
Meg hogy nem kell még neki a játszószőnyeg :evil: .
Hát dehogynem, hisz szereti ütögetni nézegetni a lelógó játékokat :!: Ha túlpörgeti magát akkor úgyis elveszem alóla.
Szóval nem is értem. A védőnő szerint pelenkázás, szoptatás, aztán letenni, legyen el magában, mert egyébként hisztis lesz :roll:

Kép
bfagi

Bfagi! A következőt javaslom a (feketepontos) védőnődnek: Menjen el WC-re, egyen, majd feküdjön le hanyatt az ágyába és aludjon. A plafont nézni elég unalmas lehet. És ugyan ezt a műveletsort végezze egész nap! TV-t nem kapcsolhat be, könyvet nem olvashat, mert az még korai, a végén hisztis lesz! Bámulja a fehér mennyezetet! Ha elégedetlenkedik, ne menjen oda senki vele beszélgetni, a végén még elkapatják!
Így kell önállóságra nevelni vazze! :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

kiskolbi: milyen ügyes már Máté! Én pont tegnap kérdeztem a védőnőt (aki szerint nem kell foglalkozni a gyerekkel) h. mikor szoktak megforulni, és azt mondta 4-5 hónapos korban. Ti nagyon ügyesek vagytok.
Timi baba még hason sem hajlandó lenni, ha úgy rakom elkezd sírni, meg a kezeit a teste mellett hátrateszi :shock: , ahelyett hogy maga mellé tenné, így persze h. esélye sincs még arra sem, hogy felnyomja magát. Ritkán sikerül neki kicsit felemelni a fejét, de annyira nem szeret így, hogy ált. megsajnálom, és inkább visszafordítom

Kép
bfagi

gremese :lol: :lol: :lol: hát én is így gondolom, jobb is hogy nem jön (jött) gyakran
ja, és persze aztán azon csodálkozik, milyen szépn fejlődik, meg milyen nyugodt, kiegyensúlyozott baba :shock:

Kép
bfagi

Bfagi, nálunk szó szerint ugyanez a helyzet, mint nálatok (hason semmi, az a 10 másodperc, amíg úgy rakom, erőlködéssel telik). De bizakodom. ;-)

Kép
Kép
irina

Gyújtok egy gyertyát Rolikáért! Jajj, de szörnyű!!! Ezt nem lehet ép ésszel felfogni!!!!
Timi26! Én elolvasnám, hogy mi történt, megmondod hol találom?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

A kis angyalkáért: Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó: ment a privi!

Kép
Kép
timi26

Bfagi: a védőnőhöz no komment...Kíváncsi lennék van-e gyereke! Csak sajnálni tudom szegényt!
Viszont nekem van egy jó könyvem: Baba-móka a címe. Ebben szórakoztató, fejlesztő játékok vannak a születéstől 3 éves korig!
Inkább ezt vegyétek meg a drágábbnál drágább játékok helyett!

Viktorka is nézegeti a kezét pár napja. Most meg új játékunk van, a nyelvnyújtogatós! Azt játszuk, hogy kinyújtom neki a nyelvem, ez nagyon tetszik neki, egy idő után ő is kidugdossa az övét! Zabálnivaló!!! Sőt olyan is van, hogy ő kezdi, mitegy figyelmeztetve, hogy "anya, játsszunk már ilyet!" Cukorfalat!!!

Kép
Kép
timi26

dettyk:http://www.posta.hu/object.60edae58-7980-4fc8-8c5b-e2570203bfc5.ivy
Itt megtalálod a díjszabást.Letudod ellenőrizni,csak súlyhatárokra figyelj oda..:)
varga tünde

K.Timi! Én úgy tudom, hogy esőben, ködben, nagy szélben ha nem muszáj, ne vigyük ki a piciket. :!:

Szeli meg van fázva, úgyhogy mi most azért sem megyünk sétálni. De már nem szörcsög annyira. Este kiporszívóztam az orrát, és 5-kor kelt csak. Szerintem javul!!! :D Legalábbis remélem! Kapja a csipkebogyó teát is(Irina! Cukor nélkül.)

Mmarica! Szorítok, hogy rendbejöjjön a gyomrod!!! De szerintem is jobb, ha elmész dokihoz!

Fleur! Nekem akkor változott meg a hozzáállásom, mikor Timi26 ráébresztett, hogyha mindig a következő lépést várjuk, kimaradunk a szép dolgokból… 8)
Szomorú történet! :(
Mikor én szültem, pont a vajúdásom alatt élesztettek egy kisbabát a szülőszobán. Felvitték Pestre, de sajna nem tudták megmenteni. :cry: Hozzáteszem, hogy a csaj pár nappal előtte közölte a kórteremben (nem velem feküdt), hogy ha beteg lesz a gyereke, nem viszi haza… no comment

Anitja! Szerintem így teljesen jól csinálod!

Kiskolbi! Nahát! Már átfordult?! De ügyes! :lol:
Én a kezdetektől rendelem a kaját! Nincs kedvem kockáztatni, hogy elkészül-e. :wink: Ha van időm, akkor vacsira összedobok valami fincsit. Meg persze hétvégente főzök.

Megjött a játszószőnyegünk, de Szeli durmol (szinte egész nap), így nem tudjuk egyelőre kipróbálni. :roll:

Era! Én is mindig sz-szel olvastam ki… :oops:

Bfagi! Ez hülyeség, amit a védőnőd mondott!!! :evil: Ez egyébként az a szemlélet, mikor mi voltunk babák. Engem Anyu órákig hagyott sírni… Szegény én! :cry: :wink:
[/b]

Kép

Kép
regcsiken14

Érdekesek a védőnők.Biztos van kivétel is.:D
Nekem Beninél a szoptatásnál a volt védőnőm azt mondta,hogy csak 3 óránként merjek etetni.Na friss anyuka persze,hogy betartaj.Na 6 hetesen már pótolni kellett neki,erre azt mondta,hogy Ő biztos nem adna neki pótlást,hanem szoptatná.Erre én ,akkor sűrűbben is felrakhatom?Meg mit igyak,hogy több tejem legyen?Hát nemtudom talán teát..Ennyi volt a válasz,és a segítség.

Most direkt rákérdeztem az ittenitől,hogy hány óra szerinte,meg a kórházban is mindenkitől.Na és mit mondtak? Egyöntetűen mindegyik,hogy ha éhes nyugodtan rakjam csak fel cicire,még ha 1 óránkénti is.Most Domival 8 hetesek vagyunk és még nem adtam pótlást!Lehet majd kell neki kitudja,nem akarok elkiabálni semmit sem,de akkor is mér két héttel tovább szopizott mint a bátyja.!

Ennyit erről.

Én meghallgatom mit mond,és kész...Esetleg elgondolkodok rajta ennyi...
varga tünde

regcsiken14:Mi is náthásak voltunk,valami vírusos izé.Bátyotól kaptuk el.Kaptunk antit is,sőt már kettő fajtát ettünk,mert az egyik nem hatott.Mikor már nem volt tünet az első után(én azt gondoltam meggyógyultunk)megnézte a dr. és lejebb ment a taki,és nem köhögött,meg nem folyott az orra semmi.
Kalcium,és Cebion cseppet adok még pluszban Dominak.Már túlvagyunk a gyogyin,remélem már nem is fog kelleni.

A bátyónak vettem oscillococumot (lehet nem jól írtam bocsesz),remélem ez bejön,és ez adható csecsemőknek is.Ha jó lesz adok Dominak,megelőzés céljából..:)
varga tünde

Timi!
Elküldenéd nekem is a történet elérhetőségét.
köszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Botond ma egész nap nyűglődik. Eddig gyakorlatilag semmit nem aludt. Viszont annál többet ordított. Látszik rajta, hogy írtó fáradt, de nem alszik. Bezzeg a szopiba az 5. percben belealszik. Pedig ilyet nem szokott csinálni. :?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi26, ha nem teher, kérlek, nekem is küldd el priviben, hol olvashatom el, mi történt Rolikával. Köszönöm.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

én is elolvastam Roli anyukájának blogját,itt bőgtem én is :( mielőtt elindultunk volna óviba hát kiakadtam teljesen
épp ésszel elviselni,hát szerintem nem lehet,állandó para nehogy vmi történjen velük és tök jó h. egészséges kisboszim és nyekergő kishapsim van.

Sense!
klikkelj Fleur profiljára,ott a hozzászólásaira,fogamzás topikon belül van...

Emese!
ezt nem írtad komolyan h. 2 órát vártatok Zsófival a rendelőben a beteg gyerekek közt???????????????????? ezen nagyon kiakadtam.nálunk ki van írva a rendelő ajtajára h. csecsemőket és kiütéses betegeket előre engedni szíveskedjenek.de én úgy csináltam mindig h. a rendelő előtt felhívtam őket és max. 1 gyereket kellett megvárni,aztán asszisztens kijött h. kisbabával tessék jönni.
Defektes cici helyrejött már teljesen?

Era!
legyél is büszke Beára :) gyönyörűen hízik és fantaszikus mire nem képesek ezek a pici babák :) nem is lehet megmondani kép alapján h. korababa :)

Marica!
Én elsőre észre se vettem Linikét :) mikor Emese mondta alaposabban megnéztem :) tényleg a Minka honnan jött? nekem is nagyon tetszik :)
menj dokihoz mert az nyelőcsöved is felmaródhat nagyon.és gyomortükrözést meg biztos kibírod,talán nem rosszabb minta a szülés :wink:

Granda!
Nagyon jók a pólok :)
Bár ha nekem egyszer még lányom fog születni az tuti Milla Jáhel lesz már Míránál is tetszett mindkét név :)

Anitja!
Noel ügyi kiskrapek :) Vérzés elmúlt már?

Védőnő:mikor Míra született egy fiatal anyuka volt,akinek volt tapasztalata mindenben még mellgyusziban is.Ő igény szerint mondta a szoptatást,de azt mondta ha kevesebb mint másfél óra telik el a 2 szopi közt akkor mindig abból adjak amelyikből evett. jól megaszondtam :) aztán 2 éve ment megint szülni :)

és gyerekem tegnap óta úgy gondolja h. a 1/2 5-ös kaja az már reggel és nem akar aludni :evil: tegnap csak dumált folyamatosan,ma már kiabált és sírt is és a hasa is fájhatott mert úgy tekergett.Tuti ezt az esőt érzi 2 hete is uez volt mikor 6hetes kontrollra mentem.Ma meg max 1 órát aludt,akkor is a leghosszabb az volt míg az óviba mentünk és magamra kötöttem :) és még mindig nyöszög pedig most aludhatna mert Míra néptáncon van :)

no mék meglesem hátha sikerül elaltatnom :)

szép estét :)

KépKép
viranka

Kolbi!

én is itt láttam vmelyik topikban a vonalzót :) :) a többi már olyan unalmas volt :wink:

KépKép
viranka

Regi: nekünk a doktornő megfázáskor kimondottan javasolta a friss levegőt, ha nincs láza. Semmi sem öli jobban a bacikat!

Sense, Irina: mindjárt küldöm a priviket! De lekileg készüljetek fel!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok !

Timi : én is kérném a privit. Köszike

Lányok undorító az idő. Mikor jöttem haza a Brendonból már havas eső esett.

Azt hiszem ilyen időbe marad az erkélyezés.

Most lépek keresem a megfelelő hintát.

Miléna : már várom a hintás képet.
20200310173350

lányok! Elolvastam a blogot. Sok ismerős dolog köszönt vissza, amiről nektek nem meséltem. De csak azért nem, mert jobb ha erről olyan emberek, akiknek egészséges babájuk született ne tudjanak. Nekem Rolika anyukája a HŐS, nem én. Ehhez képest Beatrice előélete könnyű leányálom.

Sajnálom Rolikát, Beatricéval imádkoztunk ma érte!
Vendég

Én nem merem elolvasni a sztorit, biztos egy hétig rosszat álmodnék. Irina! Jól meggondoltad???

Timi26! Igen? Bár gondolom ez az egész napos eső-hó nem tesz jót. De holnap, ha nem ilyen csapadékos, lemegyünk egy fél órára. :roll:

Tetszik neki :lol: :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj Lányok! Én direkt nem fogom elolvasni! Amúgy is borzasztó lelkis vagyok.... Inkább örülök az én kis Babámnak. Ma duplán "agyonnyalogattam". :D

A mai napunk... :roll:
Kb. 20 perceket alszik, és másfél óránként lóg a cicin... Szórakoztatni kb. 5 percet lehet, mert sír, hogy így sem jó, meg úgy sem jó.
Iéyen még nem volt.

Mi 6 nap múlva leszünk 3 hónaposak (hogy rohan az idő....), és arra gyanakszom, hogy most kezdődik a mennyiségi ugrás, most fog többet enni. :shock:

Viranka! Nem 2, hanem 3/4-ed órát vártunk. Aranyosak voltak végül is, emrt mondták, hogy nyugodtan szoptassam meg, ha gondolom. De nem gondoltam, mert 5-re kellett menni, és 6-kor kellett volna ennie. (F7-re értünk haza...)

Ami nem tetszett, az az, hogy az egészséges rendelésnél csúszás volt, ami belelógott a beteg-rendelésbe. Nekünk direkt azt mondták, menjünk a betegrendelés elejére, rögtön behívnak. Nos a csúszás miatt ez a rendelés 5 helyett f6-kor kezdődött. És nem minket vizsgáltak, mert a drága anyukák hőzöngtek, osztották az észt és szórták a hideget-meleget szegény asszisztensekre, holott ők nem tehetnek semmiről.
Ezért behívtak 3 gyereket, mi meg vártunk a félmeztelen babával... :evil:
És mi szerencsére nem a betegek között vártunk, hanem külön.
De a lényeg, hogy alapos a dokinénink, és már tudjuk, mit kell csinálnunk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Nagyon klassz a játszószőnyeg! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Újra itt vagyok, sziasztok. Ma ez az ortopédia, teljesen felborította Levim életét. Elaludt fél 11 felé én pedig egy óra múlva felvettem, hogy öltözés, indulás. Persze, hogy nem tetszett neki. Bár a kocsiban visszaaludt, de a rendelőben a csípő nyaggatásra újra sírt. (szerencsére rendben volt :)) Hazajöttünk gyorsan, hogy egyen és aludjon, de nem tudott egész délután megnyugodni, 5-kor újból evett és nem olyan régen 6 óra körül (végre!) elaludt. Egyszerűen semmi nem volt jó, csak ha cipeltem mindenfelé. Nagyon elfáradtam.

Én is kaptam kölcsön játszószönyeget, még nem élvezi Levi, legalábbis én nem vettem észre rajta. Viszont gondolkodom, hogy az a rezgős, hintás pihiszék jópofa, tetszik. Az az igazság, hogy mindig megtalálja azt a tárgyat, aminek magyarázhat, amivel szórakoztatja magát. Pl. a fürdőben (én ott pelenkázom) a kazánnak folyton dumál és mosolyog. Ezen jókat nevetek, nem tudom, hogy mi tetszhet rajta. A hálónkban van a kiságya, de amikor a mi ágyunkon heverészik, akkor is kiszúrja a forgót az ágya felett és onnan magyaráz, hogy kapcsoljam be. :)

KépKép
becka

Emese! Köszi! :lol: Tök jópofa a figurája. Azért ezt választottam, mert ezzel, ha nagyobb lesz is fog játszani! Majd lefényképezem más szögből is.

Én nem tudom ezt a járóka dolgot, hogy kell-e egyáltalán. És van a hálós meg a rácsos. Melyik jobb, és miért???

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!

Frankó a szőnyeg,
Szeli biztos díjazza majd.

Na és egy kép:címe:Ildik
Kép

Hát nem a legjobb a profilom.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Járóka: ezen én is gondolkodtam már, hogy kell-e?
Tapasztalt anyukák? Érdemes venni? Mikortól?

Kép
bfagi

Lányok, elolvastam Rolika kis életének történetét... a szívem szakadt meg ezért a családért... és roppantul elszégyelltem magam, hogy sokszor olyasmiken problémázok, amiken... és amennyi lelkiereje , optimizmusa ennek az Anyának van! Van hová fejlődnöm.

Rolikáért
Kép

Kép
Kép
irina

Fleur: :cry: :cry: :cry:
én is beleolvastam. :(

fülbevalós Lilla. :)

Kép

Kép
Kép
h@jni

Én nem merem elolvasni Rolika történetét. Biztos vagyok benne, hogy egy hétig romul lennék....

Irina! Ne szégyelld magad! Nekünk teljesen más problémáink vannak, természetes, hogy azokat panaszkodjuk el egymásnak.
Azt hiszem hálát adhatunk, hogy a mi babáink "csak" hasfájósak, "csak" cipelni kell őket, "csak" álmatlan éjszakákat okoznak, "csak" bibis a szemük, a popsijuk..... De vannak!

Most tettem le Zsófi babát, nagyon nehezen aludt el. Szopi alatt, mikor bealudt, sírva borultam rá, és csak azt hajtogattam: KÖSZÖNÖM!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?