A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Soooookaaaat
kincsimano

Doga megvolt. 8)

Kérdés, akinek 3 éves lesz mostanában a skacja: ha külön-külön kapta a 15 és 18 hós oltást, tényleg nem kap most 36 hóst? Ma hívtam védőnénit ip-t kérni, és aszonta, ennek a generációnak már nem kell a 36os. Csak majd 6 évesen. Jé.

Többit később.
neet
neet

Hú, micsoda termés van, nem győztem visszaolvasni :lol: Sok témában sűrűn bólogattam :lol:

Leni,
Éljen a bölcsis dolog, nagyon jól hangzik :D

Zuzi,
Olyan jót mosolyogtam Pannus autók babakocsiztatásán :lol:

Ancsi,
Szuper, h negatív az eredmény :D és nagyon szép nevet választottatok, vagy inkább Lencsi érdeme :wink:

Barbi,
Buborékok :lol:

Zsu,
Apukádnak +++++++++++++++!!!

És megnyugodtam, h nem gáz kétgyerekes anyukának lenni, mert kb. nekem is ugyanaz a dolog jött le, mint Tinunak a hszeitek alapján :lol:

ööö más nem jut az eszembe :oops:

Ja de igen Újaknak üdv itt :D és minden gyermek szépséges :D hiába ebben a topikban csak ilyen gyerkőcök vannak :wink:
Én most sajna nem tudok túl sűrűn jönni, mert készülök a vasárnapi cécóra, hiányzik ez nekem :lol:

Kép Kép
curse

Tinu,
hova pályázott, ország??
csak azért, mert enyim pár is megpályázott egy munkát, és pont ma mondták meg neki, h a pszicho tesztje nem sikerült... :? igy úszott a munka is...mi angliába mentünk volna... :roll:

Lányok,
köszi köszi, és Leni, igen, óvóBÁCSI... 8)
zsancikant

Curse,
és te párod mit csinál? csak mert kisértetiesen hasonlit arra, amit enyim csinált... :lol:

Vera,
és EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNYIRE volt büszke... 8)

Leni,
ha délelőtt mentek, még nem lesznek sokan, délutánra, 4 után már RENGETEGEN vannak...

VOtiv,
ez nem lenne rossz ötlet. Hány fele????
(meki-kávé)
és képekről ez jutott eszembe:
IT MUST BE LOVE...LOVE...LOVE... :lol:
zsancikant

Zsan: természetesen Kína. Azért Anglia jobb lett volna. :? Mi a francnak pszicho teszt? És mit tesztelnek?

Kép
Kép
tinu

Votiv, sztem meggyőző voltál! :) Nagyon szépek! :)
(Bár engem már nem kell meggyőzni.)
Nálatok van tervben 3.?

Tinu, akkor ennek most örülni kell?
Én Férjem is volt Kínában (igaz, csak egy jó hónapig), és azt mondta, bármikor visszamenne.

Sakkozó Borisz 8) !

Nálunk ma Apa altat, és dumál a Naggyal, úh nem tud elaludni a Kicsi. Mostanában legtöbbször egyszerre tesszük le őket (ha B nem dől ki előbb), mert Bnek tetszik az esti mese! :)

Curse, jókora party lesz nálatok! :)
rídonli#

Leni,
ha esetleg mentek, azért meglesnélek titeket...
dobnál akkor egy sms-t??? :roll:
zsancikant

Szolgálati:
17-én szombaton börze a Temiben!
rídonli#

Zsanci, NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :P

Zsugyu, nekem is sokat voltatok ma az eszemben!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma esti gyerekszáj (az elsők egyike minálunk!!!)

- "Hanka, te hol laksz?"
- "Az Iszap utcában"
- "És ZSóka nagyi hol lakik?" (Miskolcon lakik)
- .............. (elmélyült gondolkodás) "OTTHON !!!! " :mrgreen:
leni

Rid,
akarunk :lol: járni keddenként. csak úgy odamegyünk????

Tinu,
ez vmi pszichometrikus teszt volt, csak a vége lemaradt... :wink:

Neet,
igen, már mi is úgy kaptuk, h 15 hós, de nem az volt ketté osztva, hanem a 36 hós lett előre hozva.

Leni,
Hanka... :lol:
zsancikant

Neet,
igeeeen, csak 6 éves korban szurják B-t is, jeee :)

Den,
pakolással majd 7végén foglalkozunk, mert estére hullák vagyunk.

Vot,
imádnivaloak :D én is tegnap lekaptam öket, Á B ölében :lol:

Zsan,
Anglia? aszittem, Budán kerestek uj lakást :P

EGY HÉT MULVA elhuzunk innen, és én a gyerekekkel már nem jövök ide vissza :( csak Zs kihordani a butorokat.... egyszerüen nem tudom felfogni.....
fibi

Vagyok, minden rendben, csak a gépünk szarakodik, ráférne egy format c: :lol: :lol: :lol: :lol: Kikapcsol állandóan :roll: :roll: :roll: :roll: Meg idő se nagyon van, rohangálok, mint pók a falon...

Votiv:
Akkor mikor mentek MOMba, mennénk mi is! De reggel fejlesztő, szal a fél2 körül az jó lenne nekünk!!!!!!
Gyerekeidet továbbra is csókoltatom, ha esetleg el akarsz utazni a pároddal kettesben, több napra, hozzánk jöhetnek (naivNuk)

"sajnos" a tesóverő és gyerekfelpofozó témához (még :wink: )nem tudok hozzászólni, de szorgosan jegyzetelek, hogy majd mit kell csinálnom!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Indi:
Én aznap megnéztem, amikor belinkelted, BAROMIRA TETSZETT!!! Csatlakozom Neethez: ping :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsugyu:
Sok +++++++++++++++ apukádnak!

nukada

Naaaaaaaaaaaaaa, Fibi, nehogymár :cry: legyél!!!
Évek óta erről álmodoztál, nem?
Akkor tessék inkább :P !!!!!

Végre vége a pusztai dögletes unalomnak! :wink:
leni

Ancsi! látom mi a gond! túlsminkelte magát a kisasszony! :mrgreen:
és hurrrrrá jó eredmények

Deni! semmi extra hiányzásom oka, csak a suli, plussz pár koránágybabújás.

Vot! bár Tinunak küldted, de éééééééééééédesek!!! :lol: :lol:

Gratula az új sakkozónak! :lol:

Fibi! remélem szavaid mögött (egy hét múlva...) ők lapulnak: :lol: :D 8) :lol: :D :lol: :lol: :lol:

s mielőtt vkit megbántanék tényleg nem olvasok el mindent, s képekre is csak azokra reagálok amit láttam
gödibarbi

Fibi,
több lovat akartunk megülni egyszerre...sajnos pofára/seggre estünk... :?
immár nem is először...de innen szép nyerni, ahogy mondják... :?
zsancikant

Leni,
:lol: :lol: (tudod, nem vagyok eccerü eset, majd lesz olyan tuti, h visszasirom a pusztát :P )

Hanka gyerekszája :lol: és a NEM-röl az jut eszembe, hogy simán dackorszakban van a kiscsaj 8)
fibi

Barb,
Neked most is: :D 8) :lol: :lol: :D

Zsan,
innen tuti csak felfelé visz az ut! :P
fibi

Zsan, aha, csak odamentek, és 3/400 volt a beugró.
Menjünk sokan, és akkor ott talizhatunk! :)

És kezdem elszánni magam a szakdolim megírására, nem könnyű... És úgy tűnik, a tanár, akihez írtam volna, nyugdíjba ment... :roll:
Hát nem sietem el a dolgot, az biztos... :oops:
rídonli#

Votivia :) kicsit korábban túl korán lenne? 11 körül végzünk ti-nél(gondolom), utána elég sok a facér időnk és nem mászkálnék a városban ebbena kaka időben feleslegesen.

Kátya :) nem történt előrelépés az ügyben. köszi, hogy emlékeztettél, hogy nem válaszoltam!

Kiabálás, verés, minta: hát az én családi mintám egészen a szétverem a fejedig - és annak fizikai megvalósitásáig minden finomságot tartalmaz, ezért néha én is eleresztem a hangom - de nem gondolom ezt elfogadható érvnek egy felnőtt ember esetében. Én már felelős vagyok a tetteimért, igenis meg kell tanulnom a dühömet nem a gyerekemet kitölteni - leginkább senkin se kitölteni. Én is a tanulási fázisban vagyok és messze még az érettségi.
indianyo

[quote="rídonli#"]Z írta:rídonli#san, aha, csak odamentek, és 3/400 volt a beugró.
Menjünk sokan, és akkor ott talizhatunk! :)

Most a Muzsikás táncházról van szó? :roll: :oops:
leni

Leni, én arról "beszélek"! :)
rídonli#

Leni,
IGEN... :lol:

Rid,
akkor jövő kedden jönnétek??? mi igen!!!!

és képzeld, az milyen égő lesz, mikor az én (banyek, elfelejtettem a megnevezését annak, akihez irod a szakdogát) szal, milyen ciki lesz, ha én is akkorra szedem össze magam, mire A.ZS. már nyuggdijba megy... :)
zsancikant

Zsan, neked még azért van időd! (Ezen most akkorát röhögtem!) :) :) :) :)
És, ha minden jól megy, mennénk jövő kedden!
rídonli#

Curse :) És mivel készülsz vasárnapra?

Leni :) Gyerekszáj :lol:

Fibi :) Hű, már csak 1 hét?! csak pozitívan!!! :wink: ++++
És ha a "nem" dackorszakot jelent, akkor az nálunk is dúl :roll: szinte mindenre ezt mondja a nagyfiú... ma megkértem, hogy legalább mondja ki az "igen" szót, mert nem hiszem el, hogy tudja! ééés kimondta! :lol:

És még nem is meséltem, hogy Bencus megtanult kurjongatni :lol: saját magától persze és roppantul örül az új tudományának :mrgreen:
denizsa

Zsan,
szupervájzor, nálunk így híjták, vagy mentor, de az nagyon bölcsész vagy valami 3. szó, ami nem jut eszembe. De az a tuti, ha egyedül írod, hidd /higgyétek el. 8) 8)

Mennyi mindent akartam... de apa megzavart, és sokminden kiesett.

Ami elvileg tuti: szerdán sztrájkolni kell, szolidarítunk a kurva mávval és ezt majd egy szombaton ledolgozhatjuk boldogan. Kezd a tököm tele lenni. És ha be is megyek a sztrájk napján, ha az osztály 50%a hiányzik, pl mert nincs se máv se békávé, hiába tanítom meg a fél osztályt angolul, nem ér kutyafülét se, ismét le kell újra dolgozni. Grr.

Format Hiller and co.! :twisted: Nuk után szabadon. :lol:

Leni, még sok ilyen gyerekszájat! :D

Votiv,
gyermekeidet továbbra is csípem. :D ÉS Somás infot vettem, bár nekem nem esetem, és sztem civilben ezeket fel sem ismerném. na meg nem forgolódnak abban a körben, ahol én (bölcsi, bkv, suli)
Ööö, kissé leszűkült az életterem vagy mi. :roll:
neet
neet

[quote="denizsa"]m írta:denizsaegkértem, hogy legalább mondja ki az "igen" szót, mert nem hiszem el, hogy tudja! ééés kimondta! :lol:

Hehe, erre csak teszt alapon mi is felkérjük néha Hankát, de nálunk ez így zajlik:

- Hanka tudod, hogy létezik egy olyan szó is, hogy IGEN?
- NEM!!! 8)
leni

Oltásos infokat köszi.

Kincsimanó,
tele van veled a topikom. :mrgreen:

És most alvást tervezek. 8)
neet
neet

Zsanci, azért én csak kb 30 év múlva mék ám nyugdíjba. :lol: :lol: :wink: (na, mi a vezetéknevem?)

Köszönöm mindenkinek a ránk gondolást. Ma délelőtt váratlanul megjelentünk náluk. (3 utcányira laknak :lol: ) És olyan jó volt. Kértem egy csomó szerszámot meg faanyagot aputól a kariajándékhoz, és mint rég, kint zuhogott a havaslé, fújt a szél, én meg öt számmal nagyobb bakancsban, kabátban kint lófráltam apuval az óriási fantasztikus kincseskertjükben a kincsekért. Én egy nagyon szerencsés ember vagyok. (annyira szeretném, ha az én gyerekeim 25-30 év múlva hasonlóan éreznének velünk és az OTTHONUNKKAL kapcsolatban!!!!) Úgy gondolom, én ennél többet nem kaphattam otthonról, és nem is tudnék többet adni. De ennyit akarok. (nagyon lila vagyok?) Számomra valahogy ez a lényeg. Nem voltak ők tökéletesek, ó dehogy. Mégcsak különböző okos könyveket sem olvastak, (Spokot azért igen :wink: ), volt kiabálás is, meg lelki ráhatás, de annyira emberek. És jó pédaképek voltak számunkra. Mint ahogy a tündéri nagyanyódédim is. Aki az ember agyára tud menni a régi látásmódjával (mit szólnak az emberek?, az nem VALÓ...), de a bölcsessége, az inteligenciája (6 általánossal!!!). Mondtam neki, még sok dolga van, úgyhogy ahhoz tartsa magát. El kell mesélnie azt a sok-sok családi történetet, amit nekem is, plusz még a mieinket is. Ahogy ő adomázni tud! És századszor is eljátszani a "cicás játékot dédi"-t, meg engedni, hogy maskarába öltöztessék, behajcsavarózzák, stb.

Indi, én is megnéztem még akkor, és hát a jelszó: ping. :lol:

Kincsi, mertmivel nagyon szeretnék veletek személyesen találkozni, és Pestet nem vállalom be ótóval, viszont Sukoró viszonylag közel van, lehet, hogy csatlakoznék hozzátok. Szabadna?

Fibi, te pedig hozzánk is szökhetel ám, ha anyóst nem bíjod, Gárdony csak egy ugrás, és az M7-en elkerülve a várost (azt lehet vinnyette nélkül is) nagyon könnyű ám ránktalálni. NA? És Bálintod a fiam játékait birtokba veheti sztem, úgyhogy klafául el lenne. Olyan szépen játszik a képeken amiket be szoktál tenni.

Nuk, ti mikor erre?

Szóval meghívom lassan az egész csapatot. Nagyjából bármikor jöhettek, ha erre jártok, és időtök, kedvetek van.

Indi :) , az ösztönállaton való uralkodásban való tanulmányaink jegyzeteit néha cserélgessük! Egy vizsgára készülünk. :wink:

Zsan, én kinéztem a nagyfiadat Zsókának, a középsőt Lorcinak, a picur pedig az én személyes kedvencem. :wink: nászasszonyom mondd akarsz-e lenni? :lol: :lol:

Tinu, én személy szerint imádok nagycsaládosnak lenni. DE az igazsághoz tartozik, nálunk 3+5 év a korkülönbség. A két nagy így is gyorsan összenőtt, teljes partnerség van köztük. Meg verekedés, rúgás, hajhúzás, nyávogás, és szeretés, hiányolás, segítség, védelem - tetszőleges sorrendben, és másodpercenként váltakozva. Ha nincs nagy egyensúlytalanság, veszély, én nem szólok bele. Nagyjából hallom, hogy mi az, ami nagyon nem fair egyik részről sem, akkor aavatkozok közbe. Imádom ahogy esténként eldumálnak/vitáznak. Ahogy Beni osztja az észt, és Zsóka még/ vagy már nem annyira naív, hogy mindent bevesz. Hétvégenként reggel órákat elvannak a szobájukban pizsiben és játszanak, minket hagyva pihizni. (amíg meg nem hallják, hogy mozgás van, akkor ellepik az ágyat és kezdődhet a csikicsata) Lorci nagy nyereségét pedig órákig regélhetném. Két őt imádó tesója van. Akiknek néha terhes, mert ugye elront dolgokat, de hát miért vagyok én? Akkor elvonom tőlük, hagyja a NAGYOKAT játszani. De legtöbbször visszaszivárog, és bevonják, és ügyesen játszanak HÁRMAN. Nagyon idillien hangzik, de azért van sok-sok nyávogás (jajj, a halálom), futkározás (amire ugrok, mert csúszik, és óriásikat zakóznak), meg nyavalygás, meg sírás, stb. De valahogy egyre kevésbé zavar. Megszoktam. És olyan sokkal több a pozitívum. És persze én itt csendben lapítok, mert mindhárman 6-8 hetes koruk óta 8-10 órát alszanak, 1-2 hetente 1-2 ébredéssel. MÁZLI.
zsugyu

Hű, csak kapkodom a fejem, micsoda élet...bocsánatot kérek, ha nem tudok mindenkinek reagálni!
Votiv, be vagyok gyógyszerezve, nem emléxem :oops: , de talán ma jött haza a fő távirányítászod :mrgreen: ) ugye?Remélem mostantól kicsit könnyebb lesz! Nagyon drágák a gyerekeid, odavagyok Isti gödröcskéitől! :) (én mindig ilyen gödröcskés gyereket akartam...)
Ancsi, nagyon örülök és gratulálok a negatív eredményhez!Gondtalan babavárást a továbbiakban!! :)
judit_78

Zsanci,
Projektmenedzsel párom IT területen, most jelenleg épp egy indiai cégnél :) Miért? Párod is hasonlóban utazik?

Ríd,
Nekem nagy bulinak számít (20 fő), soha életemben nem főztem még ennyit emberre :roll: A gyakorlott embereknek ez már biztos csont nélkül megy, de ilyenkor még ki jön az a parám is, h tuti biztos el fogok vmit rontani a kajákban :roll:
Gondolom ez a muzsikus táncház csak olyan gyerekeknek jó, akik már stablian mozognak állva is, igaz?

Leni,
Gyerekszáj :lol:

Fibi,
Csír áp :D végre teljesül a vágyad :wink: És mailben küldöm a számomat, h majd tudjunk tali ügyben értekezni :wink:

Deni,
Még nagyon agyalok a menün, az bizti, h lesz vagdalt meg krumpli és tojás sali, ezeket előtte való nap is meg tudom csinálni, aztán még a többi kérdéses. De többnyire olyan dolgot szeretnék, amit csak bevágok a sütőbe. Szerenécsre sütit most nem kell csinálnom, mert mindenki hoz vmit. Na, de a házon, van mit ganaj(ly)ozni :x

Neet,
Sztrájk :evil:

És nagyon bírom a különféle reklám leveleket, amiket nap, mint nap kapok :evil: :x Soha nem kértem tőlük semmit, de ha kell, ha nem, küldik. Aztán nagy lelkűen felajánlják a leiratkozás lehetőségét egy levél visszaküldéssel, de ha már úgyis nagyon ráérek, akkor menjek fel erre és erre a linkre és ott iratkozzak le :evil:

Kép Kép
curse

Deni,
És gratula Bencusnak a kurjongatáshoz :D

Kátya,
Lehet, h tudunk mi is menni csütörtökön :) Beférünk mi is?

Zsu,
Jaj, annyira átérzem mire gondolsz a szüleiddel kapcsolatban :) Én is totál ilyen vagyok apámmal, de vhogy anyámmal nem megy :(

Kép Kép
curse

Indi, azért írtam a fél2-t, mert délre a dédikéhez ígérkeztünk ebédre :) nektek az már sok óra a doktornénitől számítva. Belefér így is? (persze azt nem akarom hogy emiatt Domicsekkel az esős-hideg városban bolyongjatok, de egyszerűen nem jutunk oda korábban. A dédi palacsintát süt, és Isti ma már egész nap azt hajtogatta, hogy "picsatinta" :lol:)

Ríd, egyelőre nincs tervben harmadik, de ez a kettő se volt, szóval ettől akár még bármi is lehetne. De nálunk van pár nehezítő tényező, nem vagyunk hagyományos család. Egyébként én most tökéletesen boldog is vagyok a két gyerekemmel :)
Nálatok 3.?

Nuk, gyere! :D
Leni? :)

fura, hogy esténként filmeket is tudok nézni... (azért is gondolkodtam el ezen, mert h a pasim is állandóan filmet néz, de valahogy egyik sem hagy bennem semmilyen nyomot, így úgy érzem mintha nem is látnék egyet se :roll:) persze ma volt az utolsó estém szólóban :lol: megnéztem a Capotét, zseniális volt, és nagyon elgondolkodtató :D (pasim fordításában ez lassú és lehangoló :lol:)

Fibi, ne lógasd az orrod, a legfontosabb dolgok veled maradnak! a többi csak anyag, meg tárgyak, bármily kedves is :wink: Engedd el őket, hogy sokkal boldogabb lehess :)

Kátya, csüt nekünk is jó Sukoró! :)

votiv 8)
votiv

Curse, szombaton gyerek táncházban voltunk, B kendőben, és eszméletlenül élvezte, végig tapsolt, meg hadonászott ritmusra, és virult a feje... Szal, jó ez sztem kisebbeknek is!

20 emberre főzni, na az nekem is nagy falat lenne... (Pedig még az is lehet,h nálunk lesz az egész család, 2 irányból! Karácsony este. Mi kijelentettük,h nem megyünk sehova, mert a gyerekeknek a saját kar.fája alatt a helye. Viszont a nagyszülők (+1 dédi, néhány nagynéni...) látni akarják a gyerekeket...)

Kátya, mi biztos nem tudunk menni, sajna... :(

Judit, jobb már? ++++

Kurjongató Bencus :) :)

Hanka pedig kezd fölzárkózni Eszcihez dumában! :) :)

Na L, néha aludni is kell(ene).
Jóéjt!
rídonli#

Judit, akartam már írni párx, de mindig elfelejtem, hogy idegi fájdalomra Hypericum (orbáncfű) nagyon jó! fogászati kezelések után én 30-as potenciában dobálom magamba akár napi 2-3x is. És őszinte együttérzésem, nekem terhesség alatt volt egy irgalmatlan fogműtétem, napokigt kb olyan érzés volt mintha baseball-ütővel szétverték volna a fejem :roll: és ugye hagyományos fájd.csill-ról szó sem lehetett, így ha nem lett volna a homeopátia, sztem eret harapok magamon...

Mary, csúcs az avatarod! és a gyermekeid nagyon helyesek :D

Zsugyu, apukád gyógyuljon meg!!! :)

még harmincvalahány perc, és Curse-nak szülinapja lesz :D
Curse, jövőre ne hívj vendégeket, hanem hagyd, hogy kényeztessenek!!! saját tapasztalat: a többieknek egy jó ebéd volt, nekem meg örök emlék marad, mekkorát dolgoztam 2 gyerek mellett 2 napon át, hogy ők jól szórakozzanak :? :lol: aztán persze a vendégek felfaltak mindent, és jóllakottan ücsörögtek majd elpályáztak, én meg egész nap ki voltam nyúvadva, és a hajamra kenhettem a mártíromságomat 8)

votiv 8)
votiv

Ríd, akkor hozzanak magukkal kaját! :D

PING-et én is megnéztem, de rohadtul nem voltam humoromnál, mert kísértetiesen ilyen volt az első szülésem... :?

tüsszentő pandabocsot megnézte valaki? mert mi ma már vagy 500x :roll:

votiv 8)
votiv

Ríd,
Fú, mi is annyira ráfaragtunk (főleg inkább én :roll: ) azzal a kijelentéssel, h most, h megvan Adél nem megyünk karikor senkihez sem, nem utaztatjuk Adél ilyen piciként (akkor volt másfél hónapos). Aztán jött a vendégsereg megállás nélkül 25, 26, 27-én, én meg kipurcantam :lol: Szóval apával újra gondoltuk a dolgot és most megbeszéltük, h akkor legalább egy vkihez mi megyünk. Alapvetően az volt eddig a problémánk, h ugye mindig mi mentünk, nos anyósék és nagynéniék 200kmre dny-ra vannak, anyámék meg 60kmre ék-re. Totálisan két különböző irány. Ennek köszönhetően arról szólt a karink, h megállás nélkül utaztunk jobbról balra :roll: Na ezt akartuk tavaly elkerülni, de be kellett látnom, h vendéglátónak nagyon macerás lenni :mrgreen:

Votiv,
Szívemből szóltál :D kezdem én is úgy érezni, h hülyeség volt a részemről ez a buli :roll: Pont ma mondtam apának, h ez volt az első és utolsó, h így ünneplünk. Először azon agyaltam, h inkább kétszer jöjjenek kevesebben, de akkor meg kétszer kell készülni, kétszer kell pakolni :roll: Jobb egyszerre túl lenni rajta.
És igen, holnap ünneplek én is :lol: ha apa ma nem kérdezi meg, h mit akarok holnap, akkor totál elfelejtem :lol: annyira rá vagyok kattantva erre a buli dologra :lol:
Jégszínházba szeretnék nagyon eljutni, de totál esélytelen lesz :roll:

Kép Kép
curse

Zsugyu, Apukádnak ++++++++
Ríd, köszi(hálássmiley), sajnos nem...ez már a 6.nap...türelmesen ki kell várnom, míg elkezd hámosodni a seb...
Votiv, köszi!Beszerzek ilyet!Nem tudom hogy bírhattad ki anno fájd.csill.nélkül... :shock: én azzal se bírom...
Fibi, szerintem igenis sirasd el a házat!Mégha oly kicsi is lett Nektek a végére, olyan sok szép percet töltöttetek ott, biztos rengeteg szép emlék kötődik hozzá... így talán könnyebb szívvel mész tovább, ahol sokkalsokkal jobb lesz! 8)
judit_78

És ha jól nézem, akkor már aktuális is:
Isten éltessen Curse!!!
judit_78

Votiv :) Ebéd teljesen jogos! Reccáékat látogattam volna, de nagymamás napjuk van, sebaj, akkor majd egyenesen bemegyünk a MOM parkba és ott ellébecolunk addig, ded majd alszik egy sort a hátamon. Mondtam neki, hogy találkozik Tistivel és JiJivel, hát ezek után nem mondhatom le. De egy picsatintát kérünk szépen lekváros formátumban :lol:

Zsanci :) ti akkor mikor jöttök? Na mindegy is, mert már nem leszek gépközelben, majd felismerjük egymást :wink:
És igenigenigen, klassz a hátrakötött alvó gyermekkel, nagoyn örülök :)

Vera :) neked ma munkanapod van?
indianyo

Kátya :) én ebben a hideg-esősben nem vállalom be az ismeretlen terepre történő békávé-volán-máv kombót, úgyhogy részemről nincs talira lehetőség. pusz.
indianyo

Votiv, azért ezzel a picsatintával már jól indult a napom. Az biztosan rokona a kúrócicának, ami Lőrinc találmánya. :D Szép, gyönyörű srácok!

Curse, boldog szülinapot!

Judit, kitartás a foggyógyuláshoz! :cry: Én már annyira félek a fogdokiktól, hogy a terhesség alatti kötelezőt is ellébecoltam. A nőgyógyásszal szemben már elmúlt az érzékenységem, de a fogorvos még mindig ÁÁÁÁÁ.

Jaaa, azért a kétgyerekes lét nem olyan szörnyű, én már úgy érzem, egyel nagyon unatkoznék. :wink: Fú, annak idején mindent bevetettünk, hogy L. elviselje Bangla születését. Nem győztem mondogatni, hogy ő már mennyire nagy és okos, meg szeretgetni, meg minden szabadidőnket a vele való foglalkozással tölteni. Ennek ellenére is voltak csúnya időszakok, főleg, mikor a kicsi megtanult mászni, és folyton belepiszkált a dolgaiba. Most éppen nyugi van (nincsenek illúzióim, tuti, hogy ez átmeneti), köszönhetően annak, hogy L. legtöbb kedvenc elfoglaltsága asztali, ahová a kis kukac még nem ér fel.

A Hellinger nagyon érdekel engem is, nekem pont az ilyen kollektív tudáson alapuló mágikus, misztikus dolgok jönnek be. :P (Persze a pszichodráma is fantasztikus, csak egészen másként. Annak értem a működését, azt, hogy a hosszú együttlét során hogyan alakul a csoportdinamika, de hogy vadidegen emberek honnan tudják, magyarázat nélkül, hogy mi történik az én családomban, az nagyon izgalmas.) Egyébként már pont mentem volna kiképződni pszichodrámára, mikor közbejött a fiam. Terhesen meg nem akartam belemenni egy hosszútávú munkába, amit nem tudok szívvel- lélekkel csinálni.
marcangoló

Judit, köszönöm, és jobbulást a fogadnak/vagy a helyének.

Vot, Indi, Zsan és aki még megyen, kellemes randizást! (sóhajszmájli)

Fibi, szerintem Judit jól írta. A mi első panelünkből saját építésű óriási klafa házba költöztünk, mindösszesen 500 méter távolságba, de a szívem szakadt. Az ELSŐ otthonunk! Oda vittük haza a gyerekeket, ott lettem szülővé, háziasszonnyá, tanultam a vendégfogadás és minden más csínját/bínját. A mai napig, ha arra megyek, elkámpicsorodik a szívem, ha felnézek az ablakra, látom az általam tervezett édes konyhabútort, és jönnek az emlékek. Egyszómintezer érthető a búskomorság, de az új, és számotokra biztosan jobb lakás izgalma egy idő után felerősödik és akkor azt élvezd ki nagyon. Én minden szegletét leképeztem a pakolás előtt, elmorzsoltam néhány könnycseppet, aztán fejest ugrottam a munkába, időm se volt szomorkodni. (mentünk egy évre anyuékhoz, amíg az építkezés folyt - úgyhogy 1 év alatt két költözés és 9 hónap alatt a ház felépítésének leszervezése nem hagyott időt) Viszont mikor beköltöztünk az újba, 3 nap múlva sírva kértem Gy-t, adjuk el, menjünk vissza. Mert nem volt még otthon. Arany szíve, gyorsan összeállította az asztalt, székeket, hogy azzal is javuljon, megsürgette a konyhabútort az öcsémnél, ás mára már ... még mindig sok teendő lenne :wink: Szép emlékezést és örömteli várakozást az újhoz, türelmet anyóshoz! :lol: :wink: :?

Curse, boldog szülinapot!!! És a vendégsereghez meg kitartást!

Votiv, a tüsszentős pandán annyira nevettünk. Tündéri. Gyerekeid pedig -mint mindig- csudafejek. Isti gödröcskéi!! Olyan nagyfiú már, ahogy a nagytesó szerepben tündököl. :lol: A babakocsis képen ott ugye nincs alatta Lilijóza? Vagy igen? :lol: A kedvencem az alvós kép. (neked is? :wink: )
zsugyu

Zsan: én még mindig nem tudom, vajh milyen az a pszichometrikus teszt. :roll: Valami reakcióidőt mértek? Tök gondolatom sincs, pedig tanultam pszichometriát. :lol: Nálunk is nagy depi volt tegnap no Kína miatt. Na nem én voltam depis, de aztán már én is. :roll:

Curse: boldog szülinapot! :)

Indi: mi sem tudunk menni Sukoróra, ha Szrek meg nem szán bennünket egy fuvarral. Titeket nem tudna valaki elvinni?

Ríd: Kínához már volt szerencsém, de én nem szívesen térnék oda virsznya. Csak muszájból.

Marcangoló: hát ez az. Szerintem ugyanaz a dolog működik a családállításon is, mint a pszichodrámán, csak utóbbiban jobban. Szerintem ugyanúgy a tudattalanok egymásra hangolódása és a közös asszociációs körök lehetnek a családállításon is a működtető elvek, mint a drámában, csak a drámában kicsit személyesebb (személyre szabottabb) tud lenni, mivel a protagonista sokkal inkább aktív a saját játékában. Mert lehet asszociálgatni, találgatni, megérezni egy másik ember történetét, de abban mégis benne van a saját személyiségünk. Minél inkább próbálunk ráhangolódni a másik személy történetére, annál inkább tudjuk az ő problémáját visszatükrözni anélkül, hogy a sajátunk nagyon elvinne.
Nekem ez a bajom az álmoskönyvekkel is. Jó, persze, hogy igaz, hogy az álmaink szimbolikusak és jelentéssel bírnak. De a szimbólum a sajátunk, a mi életünkből, mi tudattalunkból származik és az alapján kell megfejteni, nem egy álmoskönyvből, ami csak sémákat tartalmazhat.
Á, már megint belementem. Bocsánat. De szerintem a valóság is épp eléggé misztikus önmagában, nem kell hozzá plussz misztikát tenni.

Kép
Kép
tinu

Tudtam, elfelejtek valamit!

Ancsi, nagyon szuper, hogy az eredmények okésak most már nyugodalmasabb pocakosodást nektek. (nekem mindkét csajszinak alacsony volt az afp-je, be is ilyesztettek, aztán nem hagytam magam. Tojni a fejükre magasról.) Dokid, meg a tarifái meg :?

Zuzi, neked pedig amit Nuknak írtam. Nehogymá ciki legyen, hogy leírtad, ami bánt!

Akkor most én is leírom: a párom kicsit besokallt szerintem. Ő egy nagyon türelmes, csendes ember. Volt. Ő is egy aktív apuka, imádja, akarta mindhármat, de egy ideje könnyebben pattan el a húr, -főként, ha Beni Zsókát, vagy a nagyok a kicsit veszélyeztetik, bántják (ellökik, stb.)- és olyankor nagyot kiált, és olyan félelmetes. Sose gondoltam volna, az őt ismerők sem hiszem. Szóval az anyatigris helyett az apaoroszlán erőteljesen előjött, és akkor én annyira sajnálom a gyerekeket. Nem bántja őket, dehogy, de egy pasi mély és erőteljes hangja annyira ijesztő lehet. Persze próbálom tompítani úgy, hogy az ő telintélye se csorbuljon, de az ösztönállaton akkor is uralkodnia kéne. Após ilyen. Annó emlékszem, hogy mennyit szenvedett az apjától. És most néha őt látom benne. :? Nincs apóssal akkora baj, de apának és férjnek nem kívánnám. Nagyon szigorú, poroszos ember. És Gy-nek is sokszor olyan magasak az elvárásai (főleg Benivel - ők ketten fiúk voltak), nem szeretném, ha ez tendenciává válna. Na, most jól lehúztam őt, pedig jó apa ám!
zsugyu

Tinu, ezek szerintem csak a valóságban meglevő misztikus dolgok. :wink: Mondjuk most az én életem minden, csak nem misztikus, de a belső utazás azért nagy. :D Én már csak azért is elmennék, mert mióta a gyerekeim megvannak, szinte elfelejtettem sírni. Biztos fölnőttem. :shock:
marcangoló

Zsugyu, leírásodból azt olvasom ki, a Párod sokat küzdhet , hogy a hozott mintát ne hozza...szóvalérted... nem könnyű harcolni a genetika és az megélt negatív szülői minta ellen...ezt én is tapasztalatból tudom. De az már ooolllyan nagy dolog, ha az ember csak törekszik rá! Az pedig tökéletesen látszik kívülről is, hogy jó apa, hisz olyan békés, nyugodt családi hátteret sugároznak a soraid...ehhez pedig elengedhetetlen a jó Társ! :wink:
judit_78

upsz, lehet ez kissé zvaros lett...bocsánat!
judit_78

Marcangoló: azt hiszem, nem tudom kifejezni, amit akarok. Nem megy át, hogy mi a bajom, meg mit akarok mondani. :cry: De annyit mondanék, hogy nem a misztika zavar. (A pszichodráma, a pszichoterápia is épp eléggé misztikus. Csodák történnek ott is, hiszen két/sok ember együttműködéséről van szó. A csoportdinamika nagyon szárazon hangozhat, de éppenséggel egyáltalán nem az. Olyan finom, bonyolult, mint az emberi kapcsolatok általában és hihetetlenül érdekes. De bizonyos fokig követhető aggyal, tudatossá tehető. A működési mechanizmust is meg lehet érteni bizonyos fokig. Számomra a túlzott misztika azt jelenti, hogy feladjuk annak megértését, hogy mi működik, miért és hogyan a családállításon. Pedig szerintem ott is ugyanaz működik, mint bárhol máshol, de épp azért, mert nem ismerik egymást az emberek, azt mondják, hogy hű, ez aztán nagyon misztikus! Pedig épp attól működhetne még jobban, hogy az emberek jobban ismerik a másikat.)
Na jó, most aztán már TÉNYLEG pontot teszek. Beragasztom a számat/kezemet. De valszeg nekem is meg kellett értenem, hogy a saját reakciómat, ezért magyarázok annyit.
Na L.

Kép
Kép
tinu

Curse, Isten éltessen sokáig :D
Vendégekhez sok eröt :)

Rid,
2 gyerek mellett készülni, fözni tényleg nem leányálom...
Nálunk sajna adott, hogy az idei karácsonyt nem a saját otthonunkban töltjük :( ez sem könnyü.... :? :(

Judit, Zsu,
köszönöm!!! nagyon aranyosak vagytok, és igérem, söt biztosan tudom, hogy el fogom siratni ezt a helyet, pontosan amiatt amit irtatok: a szép emlékek (esküvö, gyerekek ide születtek.... sssssok fontos esemény)

Zsu,
amit párodrol irtál, hmmm nálunk uez van Zsolonál :roll: néha én is sajnálom B-t, amikor "bünteti" Ábel piszkálása miatt (ez kb fejjel lefelé logatás legtöbbször), de akkor is :? pedig olyankor én is mérges vagyok, mert elötte 10x rászolunk, hogy ne csinálja. de pont tegnap mondtam neki, hogy rájöttem, én nem akarom büntetni szegényt, épp elég neki a teso+a költözés....

Nemsokára indulnak Bajára hugomék B-vel, kicsit be vagyok tojva, pedig van téli gumijuk.... legszivesebben nem engedném el, de annyira beleélte magát, hogy mindenáron menni akar a papához, mamához, dédihez.....

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?