A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katóc!Hát ez kész!Nem semmi vagy.Itt vigyorgok 1dül mint a vadalma :)
Forró fürdő,utánna egy jó kis hancúr,az is rásegít! :lol:
hanyatka

Mi is nagy puszi a Zelnek és gyűjjön má' !!!

Neked is Bodzuskám!!!
hanyatka

Katócka, egy érzéstelenítés nélküli gyökérkezelés? Hátha az meghozná a kívánt eredményt...

Bocs, hülye vicc volt...

Most tényleg Ti tartrjátok bennem a lelket, olyan sz@r napjaim vannak...

bea
öreganyu

Bodzi, nyomtattál kitüzőt? ÉN IGEN!!!
De még nem tom mit veszek fel, ha kitaláltam megírom!
Én is pisilni járok a röhögéstől... :D :D :D
dobsakriszta

Jaj, bepisiltem én is!!!!!!!!
Ez kész, Február!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Hanyat meg ezzel a Hanyatommal!:lol::lol:

Katóc!
Ütöm!!!!!!:lol:
bodza2005

Öreganyunk!
De jó, hogy itten vagy la!!!!!!:lol:

Krisztám!
Vízipók :-).
Már előre vihogok, ahogy egymásra találunk majd a nyomtatásokkal!!!!:lol::lol:
Igen, nyomtam.:lo:
bodza2005

Hanytocska!
Hogy megtáltosodtak a tüszőcskéid!!! Ez szupi!! Most lesz az igazi!!!!!!!!!!!!:D Köszi, hogy örülsz a kezdésnek!:D

Andim!
Cukor vagy, hogy Te is örülsz!:D

Yami!
Ma kell leadni????? :roll:
Ez olyan Yamitás!!!:lol:
Köszcsi, hogy Kántor vagy!:lol:
bodza2005

Katóc!
Na, jól pofoztam???:D
bodza2005

Szijjasztok Csajocskák!!!

2 órája vagy visszaolvasok-:))
Tegnap eü. napot tartottam, Nyírő, háziorvos stb.......

Katóc: mailben írtam választ, itt nem tudok. Küldöm a mensimanókat is, amikor kellene bezzeg nem jön :oops: :cry:
Keltető :D :D :D :D csak nehogy csirkéket kapjunk vissza :D

Bodza: húhúúú, de jó, szuper ez a váratlan mensi, így legalább tutti belefértek...Zellel együtt......én meg jól lemaradok tőletek, nekem nem szuggerálnál egy kis korai mensit?????

Plümő: jó lehetett, h Apánk tudja miről van szó (DRC), lassan az összes betege DRC-s lesz.

K.Kati: a mensit a progeszteron tolja ki (Utró, duphaston), nekem mikor nem volt beülti, úgy jött meg a mensim mintha mi sem történt volna. Cickafark állítólag helyrehozza a hormonrendszert és segít a ciszták eltüntetésében. Hidd el jobb újrakezdeni, én meg is őrültem volna akkor a tétlenségtől.

Beus: ????????????

Yamita: kitartás!!!! már nem sok van hátra!!!!!

puszi mindenkinek

Anikó
tatulány

Ok Tata!:D
Te akartad!:-) Küldöm, de úgy, hogy ez legyen az utolsó nénid a következő 10hónapra! Lyó lesz így?:D:D:D
bodza2005

Na tsókok Nektek!!:D Menek. Este gyüvök. Cuppp :-)
bodza2005

na felöltöztem :D Egyedül :D farmer és zöld virágos felső, fekete kardigán... + a nyomtatás elég lesz talán. :D :D Ja, egy nagy darab mackós pasival leszek. Ha jól emlékszem reggel piros pulcsit vett és kockás kordinget. De még elég álmos voltam....

Igen Tatu, elég nehéz követni néha az eseményeket :lol: Én ráadásul lassan szeretek olvasni, így rengeteg időt vesz igénybe. De olyan jó itt tölteni az időt :lol:
dobsakriszta

Megjöttem. Szépem ez a kitüző fantasztikus.

Jaj csajok behalok a röhögéstől töletek jo ide jönni.

Na szóval a nyálkahártyám már csucsszuper 11mm de már megint kezdte Apánk hogy ha hétföig nem nönek a tüszök leállit én már teljessen kivagyok az ijesztegetésétöl.
Kérdeztem hogy és ha nőnek mikor ültet be azt monta hogy pénteken.
Ami elég gáz mert az már a 22-dik napom lessz.
Hányasnak kell lenni a tüszöknek beültiree?
Nyugtassatok meg megint. :roll:

Andi
zsembi

Elképzellek titeket a nyomtatással a kezetekben kár hogy nem leszek ott. :D

Andi
zsembi

Ez nagyon teccik nekem ez a tojás. Hivjuk mostantól tojásoknak jó? :D

Yami,Nóczi mondjatok már valami jót hogy hogy érzitek az egésszet!

Andi
zsembi

Na menek én is!
Zsembike, NYUGI!!! Csak növesztgesd őket szépen!!! Aztán minden oké lesz hétfőn! :D nem pakolunk, nem cipekedünk!!! PIHI, OLVASÁS, MESENÉZÉS!!!

cupp-cupp
Kriszta
dobsakriszta

Kriszta pihi kizárva mert megint mondta hogy futkározzak de mostmár nem csak a cickókat kell tartanom hanem a hasamat is hát annyi keze kinek van. :D

Andi
zsembi

Ez miatt esküszöm hogy veszek egy szobabiciklit vagy azt kérek karira aztán inkább bicajozok.

Andi
zsembi

De jó Zsembi,hogy itt agy :)

Szobabicikli is jó,de a taposó is.Nekem az van (tavaly karira kaptam)és mától én is tapicskolok esténként kicsit :)
Jók lesznek azok a tojások hétfőre,ne izgulj!!!
Csak hinned kell benne!!!!
hanyatka

Kedves Zsembi és Hanyatka!

Hány órakor voltatok az intézetben. Én 10-re érkeztem és két lányzó volt a váróban lent és egy pasi a kórterem előtt. Lehetett valamelyikőtök a lányok közül?

Kedves Yamita, Noczi, Beus!
Napról napra közelít az UH időpontja. Már nagyon várom. :)

Kedves Zsembi, Bodza, Yami!
Köszönöm a bíztatást. További vizsgálatokra megyünk, már jővő hét pémteken többet fogunk tudni. Sokat olvastam a neten erről at AFP-ről, és már nem vagyok ideges. A babucink nagyon édes, nagyon mozgékony és akkora,
"mint 15 dkg parizer"-Vass doki :D

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Hanyatom ugy néz ki hogy tudok szerezni egy bicót ugyhogy majd nyomom a kilómétereket. :)

Albi tök jo hogy a kis parizer jól van. Mi korán elmentünk Hanyatkával ugyhogy nem láthattál már minket ott.

Andi
zsembi

Kedves Albi!

Sajnos mi már akkor nem voltunk ott,én kb. 9kor jöttem el,utánnam meg Zsembi csak a szurikra várt és ő is távozott :(

Mi van veletek???Minden okés???
hanyatka

Ja,csak most vettem észre,hogy jövő pénteken okosabbak lesztek :)

Zsembi!szuperrr...akko' tekerjél vazze' ! :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Tekerek waszky holnaptól. :D Ma meg még futok a lakásba :D

Andi
zsembi

Csajok jelentkezni ám hogy mi volt Apánknál!!!!

Andi
zsembi

Zsembi! :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Zsembike!

Valamit nem értek mikor lesz a punkció?

Szerintem 18-astől felfelé már érett tüszőkről beszélünk, úfy tudom. A tied milyen méretű?

manoka
manoka71

Hanyat neked mikor lessz inszem kb? Most olvastam hogy ha a tüsző eléri a 10mm akkor onnantól 2mm nő naponta.

Andi
zsembi

Szia Mancsoka 10-esek most és azt mondta hogy ha nönek akkor jövöhét péntek punkció.

Andi
zsembi

Akkor kell a testmozgás, így hátha hétfőre akkorát nőnek, hogy szerdán esetleg meglesz a punkció. Hátha .
Zsembike iszol elég folyadékot?
Nagyon szurkolok neked, a mozgás biztosí segít :)

manoka
manoka71

Iszok eleget a husit is eszem voltam tornán is meg itthon is csinálom tiszta para az egész.

Andi
zsembi

Én úgy számolom,hogy jövő pénteken lesz az inszem!
Akkor leszek a ciklusom 15.napján,akkor szokott lenni :)
hanyatka

Az a bajom,hogy én nagyon kevés vízet iszok.Eccerűen nem megy le több :(
hanyatka

Nyomj le egy csövet és bele vizet. :D

Andi
zsembi

Te leszel a Hanyacskacsa :D

Andi
zsembi

He he,ez jóóó :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Mindjárt kész a gulyilevesem már olyan éhes vagyok.

Andi
zsembi

Hanyacskacsa itt a masszázságy.

http://ceragem.hu/product/product_overview.asp

Andi
zsembi

haó csajok, nagyon megy itt a vircsaft! és micsoda inkontinens társaság.... !! :lol: :lol:

Zsembi - a régi dokinknál hány napra volt a leszívás? ugyanis gyanús, hogy mivel ő fogigátlót szedetett, s utána 12-13napra műtött, akkor leht, h eleve éretlenek voltak akkor? Apánk viszont profi, addig csak futkározz. szerezz még egy pasit, aki fogja a fognivalókat. :lol:
szépem

Bodza - kivételesen örülök, hogy meglepett mensinéni! jól teszed, hogy a sorsra bízod! én nem mutatnám meg Apánknak a logót, hanem csak meglepibe feltenném, de ahogy gondolod! kíváncsi vagyok, mit szólt!

viszont azt találjátok ik, hogyan tovább? mármint hogy kerül a helyére, s onnan a viselőihez? :)

Beus - gyere már!!!!!!!!!! hogy vagy?
szépem

Szépem már nem nagyon emlékszem hogy hogy volt de Apánk biztossan alapossabb.

Andi
zsembi

Zsembi!Tutti!!! :wink:
hanyatka

Szépem!
Sztem valami szuper öntapadósra kéne kinyomtatni és úgy ráragasztani a kitűzőre.Azt tudjuk,hogy milyen formájú a kitűző???Na???Mit szóltok???

Beus!!!Hun vagy drága???Várunk!!!!
hanyatka

Sziasztok!:-)

Fúú, csak kapkodom a fejem, micsoda élet van itt.

Bodza, vasárnqp kezdem a szurit és péntektől a fagyoskodást reggel:-) Jó lesz élőben is talizni!

Zsembi, nekem is pont ugyanezeket mondta az előző hónapban, nagyon elhúzódott. Nem értem, mitől van ez, mert előtte minden terv szerint haladt. Fura.

Hanyat, de szép nagyok lettek, jó gyorsan nőnek!!! Akkor tényleg csak szerdán talizunk :-(

Andikám, akkor szerdán Veled is tali?

Yami, hova jársz suliba?

puszi: Plümek
plümõ

sziasztok
Hívtam apánkat, hogy kezdek barnázni, és hétfőre szeretnék kérni időpontot.Meg ott vannak a cisztáim is. 18 órára kaptam is időt, de nem biztos, hogy indulunk, mert kint a vároban van 10 emberke akinek most jött meg a menstr és ezért nagy valószínűséggel abból is fog elküldeni. Úgye a pontok miatt.De előtte mondta mielőtt emlitettem a cisztákat, hogy hétfőn 16 órakkor hívjam fel hátha marad egy kis helyecske. Ja, és a januári listára nem kell felíratkozni mostmár, mert akkor nincsen korlátozodva.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bodzi, még nem merem elkiabálni. Csak olyan, mintha kezdődne valami. :D :D Köszi a suhintást!

Zsembike, ne szarj be! A barátnőmet átlag 21-22 napig csak stimuzták, hogy produkáljon pár petesejtet, osztán már 1 évesek az ikrei. Bízz Apánkban! :D :D Jó sportolászást!! :D

Tatuka, ha idejön a Manó, esküszöm továbbküldöm Neked is!! Okész? :D
katóc

Bea, az érzéstelenítés néküli gykkezeléstől valszeg újfent összepisilném magam, lehet, hogy be is tojnék, de hogy megjönne.....???? :lol: :lol: Inkább kihagyom. :lol: :lol:
katóc

Hanyatka - nemtom, hogy a kitűző milyen alakú és mekkora. de a matrica-dolog kézenfekvő. ügyesen növesztesz már ilyen hamar!! szedsz vmit a szurikon kívül?

Kagyló - tényleg nagyon sokan indulnak most!! reméljük te is beférsz még! szerintem azért mindenképp érdemes bejelentkezni januárra, mert hát a pontok nem végesek ugyan, de az idő igen.. és már most tuti, hogy sokan lesznek akkor is!
szépem

Hát akkor várjuk Beuskánk jelentkezését a kitűző alakjával,formájávl kapcsolatosan :)
Na de nem csak ezért!!!Beus!!!!Várunk!!!Rossz híred van???:(

Nem szedek semmi mást,napi 1 merional és egy closti még szombatig.
Lehet,hogy a Katócnka igaza van és a szerdai táncikám is lendített rajtuk :)
hanyatka

Mármint a clostit szedem szombatig,a szuri megy tovább. :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?