A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu, oké, majd meséld el, hogy hogyan látod, miután voltál Hellingeren is. :D
marcangoló

Fibi :) minden rendben lesz, ne aggódj! :) Lazíts!(legalábbis gondolatban :) )
judit_78

Fibi, az 51-esen mennek?
marcangoló

Votiv,
a képeid most is, mint mindig, profik. baromi jó lehet a géped :). a gyerekek nem csak szépek és édesek, de nagyon aranyosak együtt, s jó látni, hogy egyik apja, másik anyja :). (ha nem sértődsz meg, írnék vmit. én úgy vettem észre, mintha Isti [innen nézve szemből] bal szeme befelé húzna némely képen. lehet, hogy csak a szög miatt, de gondoltam leírom, hátha...)
képzeld, Lencse nem szereti a palacsintát!!! efelett nem tudok napirendre térni!

Lindi,
nekem nem tűnt fel, hogy a Jónás naptár a fogamzóképességet is latolgatta volna :). annyit ad meg, hogy X születésű ember (percre pontosan) ha ekkor v. akkor csinál nagyjából kőcöt, akkor fia/lánya lesz, és milyen a rizikófaktor. szóval marad az óvszer, mint a legbarátságosabb megoldás, na meg a kalmópirin a láb közé szorítva :)

Nuk,
a géped azt csinálja, hogy egyszer csak küld egy hibaüzenetet és újra indul? mert erre van vhol vmi beállítás, hogy hiba esetén ne induljon újra. sajnos ez alapból így van a winfosokban.

Curse,
Isten éltessen soká!

Zsugyu,
férjemet én is egy nyuszinak ismertem meg, s néha, mikor pl. L egyszer elkezdett dugdosni a konnektorba egy fülhallgatóvéget, akkorát kiabált, meg rávert a kezére, hogy még. (mármint az ütés nem volt nagy) férjem elvétve, kb. eddig 3x ütött így a kezére, de kifejtette, hogy az életét veszélyeztető dolgokat nem hagyja, s én ilyenkor nem szólok sose, mert valójában igaza van, még ha sajnálom is L-t, hogy megijeszti a kajabálással.

ancsipancsi

Zuhanyzás közben "megvilágosodtam". Mivel rájöttem, hogy hogyan tudnám a legjobban megvilágítani, mire akarok kilyukadni, ezért van esély, hogy utáljára idegesítelek benneteket ezzel a családállítás vs. pszichodráma témával. :D
Szóval ahhoz tudnám hasonlítani, mint a hipnózis. A hipnózis is eléggé misztikus dolog, ugyanakkor bizonyos keretek között terápiában alkalmazva nagyon jól működik. Irtó érdekes a kísérletes kutatása is a hipnózisnak. Tele van olyan jelenségekkel, amelyeket nagyon nehéz magyarázni, de azért kutatják és igyekeznek elméletet tenni hozzá. És mondom, alkalmazzák terápiában is jól meghatározottan. Szóval misztikus, de számomra abszolút elfogadható stb. DE ugyanakkor lehet használni szemfényvesztésre is. Lehet "varázsolni" vele, meg embereket elámítani vele. Nos, nem állítom azt, hogy a családállítás szemfényvesztés lenne, hanem csak azt, hogy épp a meglévő jelenség működik jobb keretek között is (ez lenne szerintem a pszichodráma).
Ugye, most már MINDENKI érti? :lol:

Kép
Kép
tinu

én értem, Tinu
s remélem, hogy soha eszembe se fog jutni egyikre v. másikra elmenni :) (meg nem is lesz rá szükségem)
a hipnózisról azt érzem, hogy az ember nagyon kiszolgáltatott.
ancsipancsi

Sziasztok!

Annyira jók ezek a gyerekfotók :!:
Lassan kellene egy új,mostani fotóalbumot gyártanom a régi helyett :roll:

Fibi:
nyugi :wink: ,ha túl lesztek legalább a költözésen egy kicsit megnyugszol majd és újult erővel lehet tervezni az új otthonotokat.
Most egy"kicsit"nagy a nyomás rajtad :D

Johi:
hogy vagy? :?

Ancsi:
nagyon örülök,hogy megnyugodhadtok az afp miatt.
Igazából én úgy hallottam orvosoktól,hogy nem megszüntetni,hanem bőviteni kellene az afp-t.Legalább a 4 markeresre,ha nem is az integráltra.
Én ezen voltam,ami 2 vérvételből állt:12. és 16.héten kellet menni,de szinte napra pontosan.Az elsőnél volt egy genetikai uh is,amit ugyan a H-ban is csinálnak,de futószalagon :roll:
Nálunk az eredmény 1:50000-hez volt.

Lindi:
kerülöd a férjed? :lol:
Ami a neten van Jónás az eléggé zanzásított valami,ha neked egész évi meghatározás kell akkor el kell menni hozzá személyesen.
Igaz,hogy nálunk 100%-an működött a nemeket illetően,de nem biztos,hogy a tesókérdésben mernék ráhagyatkozni :wink:
Tényleg tesód jól van?
Amit a gyerekeidről írtál abszolút látható a képeken :lol: Én is bizakodok valami hasonló felállásban 8) ,már csak azért is mert Dorka szakasztott olyan,mint Gréti,csak barnában :lol:

Tényleg tud valaki valamit Zanzáékról?

Zsan:
és mi van írországgal?
Beszéltem MG-val,hogy ugye beírt a naptárában,mert azóta sem jutottam el hozzá :roll: De megnyugtatott,hogy van egy helyem nála februárban :lol:
Fiaid annyira tesók!Őrületesen hasonlóak :D

Curse:
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODON! :D

petergabi

Marc,
miért, ismered az utat? :) elég kátyus... :roll: amugy lehet h az M5-ön mennek Kmétig, onnan országut.

Judit,
oks :wink:

Tinu,
én is nagyon vonzódom a misztikus, tudatalatti dolgokhoz, de az is nagyon érdekes, amit a p.drámárol irsz 8) mindkettöt tök szivesen kiprobálnám egyszer :)
fibi

Gabi,
köszi :) BS-t és MG-t is üdvözlöm :lol: :D

Tinu,
értelek én is :) de sztem nincs azzal semmi baj, ha vki (vonzódik vagy) hisz a misztikában, vki meg inkább "földhözragadtabb", és más modon keresi a válaszokat. ettöl vagyunk egyediek és mások :)
fibi

Curse! Isten éltessen sokáig! :)

És mindenkinek köszi a dicséreteket :) Többi gyermekek is mind gyönyörűségesek!!! :) És köszi a kedves fogadtatást is! :)

Fibi! Biztos nehéz az elválás, én is ilyen ragaszkodó típus vagyok, szerintem sincs ezzel semmi baj..., így természetes..Biztos hamar beleszoktok az újba, és az milyen jóó lesz... :) :) :)

Judit! Jobbulást a fogakhoz! :)

Ancsi! Grat a jó eredményhez! :)

Zsugyu! +++++!!!

Ríd! Köszi a választ! :)
Biztos félreérthető voltam, de igazából azt kérdeztem főleg, h. az ovi után délutánonként mennyire sokáig volt kezelhetetlen otthon? Reggelente már nálunk sincs általában nagy gond a bölcsibemenéskor, csak délután utána szörnyen csintalan.. :)

És egy tipp: www.egyszervolt.hu , már annak, aki nem ismeri, és bocsi attól aki igen... :) szerintem nagyon jó oldal, dalokkal, mesékkel, meg játékokkal stb.. A Lana imádja, és már egyedül is játszik rajta, szabályosan kezeli az egeret is :)

Egyelőre ennyi, mert annyit írtatok, h. én is elveszítettem a fonalat... :)

Niki
Vendég

Szép jó napokat,

Kicsit eltűntem....de szerencsére minden rendben. Köszönöm a kérdéseket, tényleg jobban vagyok. Úgy néz ki nem kell tisztogatni, mert szépen tisztultam. Lelkileg is egészen jó, főként ha valaki tudná garantálni, hogy ettől még lehet szép és egészséges gyerekem és nem kell a kövinél paráznom. Persze erre garancia nincs igy marad egy kis félsz. :-)

Látom pörög a topic, úgy szeretnék belekapcsolódni, de csúnya csúnya munkahelyem jobban szeretné, ha dolgoznék inkább. :lol: :lol: :lol:

Kátya: szuper lenne menni, de..... majd legközelebb.

Votiv: köszi a tegnapi léleksimogatást, jól esett... még ha nem is jött le a telcsiben, mert mint mindig rohantam.

Na ennyit a dugi netezésről.... szép napokat mindenkinek,

Jaj és a legfontosabbbbbbbb
Curse: boldogságos szülinapot.

Kép
Kép
johanna1975

Fibi, a minap (3 hete) én is arra vittem a kölyköket haza. :wink: Egyre kevésbé lesz kátyus, mert egy csomó helyen újítják fel, és már vannak egészen kiváló szakaszok is. Mi a 6-os helyett hasznájuk, mert egy fokkal normálisabb talán. Amúgy Tolna megyébe járunk, Bonyhád mellé haza.

Johi, sajnálom, ami történt, én is átmentem rajta a kistesó előtt, de hagytam magától rendeződni (nem is gondoltam, hogy másként kéne :oops: ), és következő hónapban jött is Blanka. Nálam is korai volt, 5 hetes terhesség. Csak egy kis késés, és egy pozitív teszt. Nagyon szorítok, hogy nálad is könnyen, gyorsan jöjjön a következő babszi, és nagyon kapaszkodjon!
marcangoló

Maryni, Lőrinc meg újabban youtube-ozik (persze szigorú felügyelettel, mert még így is belefutott egy olyan videóba, ahol Elmo és Breki kufircoltak :roll: ). Neki sem kellett sokat magyarázni az egér működését. Elképesztőek ezek a srácok!
marcangoló

Curse!
Isten éltessen sokáig!!! Hú de sok ilyen megapartin vagyunk már túl, és utólag mindig megbántam, de csak egy picit, mert mindig nagyon jól sült el, csak fárasztó volt. Én ennyi emberre hidegtálakat csináltam, amiket feldobtam 1-2 sajttállal, gyümölcstállal. Párom meg vállalta az ipari mennyiségű mojito keverését :roll: :lol: :lol: :lol: Szóval mindenki jól érezte magát nálunk! :lol: :lol: :lol: Kitatrtást++++++++++++++++++

Judit!
fogadhoz nagyon sok +++++++++++++++++++++. Nekem is vacakolnak, és zudom, hogy azért, mert 3 éve nincs időm odafigyelni magamra.

Zsu!
Apukádnak++++++++++++++++++
Párod: az én párom is ugyanilyen! Hihetetlenül jó apuka. De szerintem érthető, hogy ők is elfáradtak. Ráadásul nekik még hormonjaik sincsenek :wink: , legalábbis olyanok nem, amik a gyereknevelésben segítenének :lol:

Ti hogy tudtok ennyi sorozatot , meg filmet nézni? Nálunk olyankor még ébren vannak a gyerekek, előttük meg ugye be se kapcsoljuk. Így ebben a lakásban még elő sem fizettünk kábeltv-re, mert minek.......... Igaz, csak a hiradó és a Született Feleségek hiányoznak.

Johi!
Örülök, hogy előkerültél, és hogy már jobban vagy!!!!!!!!!!!!!! Puszi

Annyira édes fotókat tettetek föl :)
ÉS már akartam írni, hogy Maryni, gyönyörű az avatarod!

Fibi!
Megértema költözéssel kapcsolatos félelmeidet. Nekünk annyiból jobb volt, hogy már egyenesen az újba költözhettünk, így a fájdalmat elnyomta az izgalom, így könnyebb volt.
Mennem kell, PAnnus nem tolerálja, hogy gépezek :cry:
mi most el Kecskemétre
zuzmo1

Fibi: hmm, pedig én nem gondolom, hogy úgy van, hogy aki hisz a misztikában a családállításra kéne menjen, míg a földhöz ragadtak a pszichodrámára. Ez jött le? :shock: Vagy te se így értetted? Bocsi, ha én kapcsoltam össze így.
Máskülönben bár magamat földhöz ragadtnak gondolom (Bika vagyok, hehe), de a pszichológiát/pszichoterápiát abszolút nem. Átéltem nem egy olyan pillanatot, amikor csak annyit tudtam mondani, hogy "wow". Mert minden mindennel összefügg és minden kapcsolatban benne van számtalan korábbi is és az ember érzései néha nem is a sajátjai és egy szóból néha ki lehet olvasni a probléma okát és az is ki tudja olvasni néha, aki jelen sem volt az én egyetlen szavamból is és már az informatív, ahogy én beszélek az esetemről, ahogy én meg tudom jeleníteni és és és még ezer ilyet tudnék mondani, amitől az állam is le szokott esni. :wink:

Kép
Kép
tinu

Curse, nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maryni, a kérdésedre válaszoltam a pár hetet, csak ezek szerint nem voltam egyértelmű,na meg folytattama szóf.sást. Szóval, nem volt vészes, hamar elmúlt, 3-4 hét max., változó intenzitással. :)
Nekem is tetszik az avatarod! :)

Fibi, én is bőgtem előre is, meg amikor kiürült a mi első kis lakásunk, amit a saját kezünkkel újítottunk fel, ahova az esküvőnk után hazamentünk, ahova P született... De irtó kicsi volt az is, és könnyű volt megszokni a tágasságot! Fela fejjel, az érzékenyebb lelkek már csak ilyenek, mindent "megsiratnak". Sok++++++++++++ az előttetek álló feladathoz, és majd leljétek nagy örömötöket az új otthonotokban! :)

Ancsi, van velem vmi bajod?))
rídonli#

Johi, örülök,h jobban vagy, és megúsztad a macerát!! :)
rídonli#

Pannus elaludt, úgyhogy még egy kicsit szófosok.

Rídonli!
De jó, szoktatok járni az FMH-ba táncházba??????? MAnókáék is, tőle hallottam róla, és Kisünnek is mondtam, hogy elmehetnénk egyszer! Lehetne akár egy állandó topictali :lol:
MI most hétvégén Kecskeméten el akarunk menni a szórakaténusz játszóházba, szombat délután lesz aprók tánca szintén élő zenére, és kézműves foglalkozás.

Leni!
NAgyon jól hangzik a bölcsi, nagyon kedvesnek és rugalmasnak tűnnek. És örülök annak, amit nekem írtál :D

Zsána!
Én is sajnálom a szomszédságot :cry: De attól még lehetünk jóban, ugye? Már átadtam B-nek az üzidet, már ami a szomszég kertjét illeti :wink:
És én nem tudom eldönteni, hogy melyik fiadba szeressek bele jobban. Memét még nem zaklatnám, kora miatt :lol: , de Borisz és Igi igzi kis macsók

skandinávok és gyereknevelés: szerintem ezek nem mérhető dolgok. Ki tudja, ott miylen rendszer működik? Mostanában tök sokszor eszembe jut, mennyivel jobb lenne, ha az elválás lépcsőzetesebben menne. Pl fél napos bölcsikkel. Ez persze vágyálom ezgy olyan országban, ahol nincs fél/részmunkaidő (vagy még a napi 8 órát sem tudják tartani). Nálunk fejlettebb országokban működik az, hogy az anyuka csak 4 vagy 6 órában megy vissza dolgozni, és mondjuk a munkahelyen üzemel a bölcsi-óvi, ahová bármikor benézhet. M i örülünk, ha visszavesznek dologzni, és nem rúgnak ki 3 hónap után :twisted: És a családok összetartása, széttagozódása sem mindegy. Én tök kiegyensúlyozott vagyok, ha anyukám itt van, pedig semmi különöset nem csinál (nem főz, takarít, stb), csak itt van ő nekem, és minden szuperkönnyűnek és boldognak tűnik. És rájöttem, hogy azért, mert akkor az alapszükségleteimet legalább fedezni tudom (gondolok itt arra, hogy pl nyugodtabban tudok enni, nem kell két gyerekkel egyensúlyoznom, miközben a klotyón ülök, stb.) Meg még az is eszembe jutott, hogy mennyivel könnyebbek a napjaink, ha Tomi itthon hagyja a kocsit, és mehetünk programokat csinálni. Azok szuper napok, gyerekek is nagyon élvezik. Én már nem merek kocsi nélkül a kettővel elindulni, mert Pannust mindenképpen babakocsiban kell tennem, nem bírom már el, hátihordozás meg nem jött be, B-neg még túl kicsi a nagyobb gyaloglásokhoz. Szóval sokminden dolog összefügg........
Gyed és gyes rendszer: szerintem is tök jó!!! Már aki meg tud belőle élni, mert sokan nem.

kisbölcsisem felébredt. MA volt 10 perc szabadidőm :D

Kép
Kép
zuzmo1

És hogy ellensúlyozzam a sok marhaságot, amit tegnap meg ma összeírtam:
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Curse :) Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!! Sok főzéshez kitartást!!! szeretek főzni, de most nem irigyellek :roll: 20 fő - nem semmi!

Leni :) Hanka és az igen-teszt :lol: :lol:

Judit :) Fogadnak bulást +++++++++++ és mit csinálsz Te éjjel 1-kor??

Fibi :) Nyugiii, minden rendben lesz!!!

Tinu :) Asszem értem, mire gondolsz (bár nekem minden pszicho-dolog kicsit misztikus :oops: :lol: ) és az külön tetszik, hogy a szakember szemével próbálod nézni és megérteni ezeket, és nem rejted véka alá a kétségeidet, és nem is nyilatkoztatsz ki semmi megingathatatlan hitet :D szóval ha egyszer szakemberre lenne szükségem (bár úgy vagyok ezzel, mint Ancsi, hogy remélem sose kell :lol: ), akkor tuti Hozzád fordulnék! :wink:

Gabi :) Gyógyulsz már???

Johi :) Örülök, hogy nem kell "tisztítani"!! és sok +++++++++ a lelkednek, nem lesz semmi baj, jön majd a tesó!!

Zuzi :) Sorozat: nálunk ilyenkor mind2 gyerek már alszik :D Jó pihit Kecskeméten!!

Marcangoló :) Én egyenlőre még azon vagyok, hogy próbálom távoltartani a gyerkőcöt a sz.géptől... nem sok sikerrel :lol:

Kép
Kép
denizsa

Tinu :) Tündi nagggyon édes!!! csinos a sapó és ez a mosoly!! :D :D :D

Zuzi :) De azért jártok sétálni, nem? és ha tesófellépő lenne, amin megpihenhetne Bazsó? Párom eszkábált egy darab deszkát a kocsira, amire Bálint bmikor felléphet ill. ha sietünk, akkor megkérem álljon oda és tudok "rohanni" kocsival, de amikor van időnk, akkor hosszan sétálunk :wink:
denizsa

"Szigorú" apa: Szerintem jó, ha egy apa nemcsak kényezteti a gyerkőcöt, hanem kiáll az együtt felállított nevelési elvek mellett és ha kell, igenis rászól keményebben, határozottan érezteti hogy nem okés, amit a gyerek csinált, stb. (azért kiemelném, hogy szó sincs fizikai bántalmazásról), nem akarom hosszan részletezni, lényeg, hogy TÁRS a nevelésben is. Mert ehhez is jól jön a társ, akivel meg lehet beszélni a dolgokat és kell is, mert a gyerkőc őt és az ő reakcióit ugyanúgy figyeli. Jól gyereket nevelni pedig nehéz feladat, határok meghúzása, következetesség, stb... és senki sem tökéletes, a pasik sem. És gondoljunk csak arra, hogy nemrég fakadtunk ki itt a topikon és vallottuk be, hogy bizony előfordul, hogy mi is túlzásba esünk, akkor az apák miért ne eshetnének u.ebbe a hibába néha??? Persze én is megéltem ezt, ami Ti is, hogy úgy éreztem, kissé túlreagálta apa a dolgot, és akkor sajnáltam B-t, de akkor is kiálltam apa mellett vagy nem szóltam bele, mert én is ezt várnám a fordított esetben.
denizsa

Deni, hogy micsinyáltam éjjel 1-kor?Vártam a fájd csill. hatását... :( Zuzi, jót nevettem ezen a wc-n való egyensúlyozáso a kölkökkel...de csak úgy szolidan röhögök, mert nálunk ugyanez van.... :) (mostanában mindig azzal nyaggatnak, h hadd tegyenek be betétet a bugyimba...vérprofik lettek ilyen téren :mrgreen: ) Jó pihenést a hétvégén!
Tinu, lánykádnak nagyon édes nevetése van! :)
judit_78

Tinu,
én is Bika vagyok!
:lol:

Johi,
azonnal monnyá fel! milyen hely az, ahol nem csetelhetsz kedvedre?
örülök,h jobban!!!

Marcangoló,
akkor mi egész közel vagyunk rokonságilag! Mienk rokonok Szekszárdon, Pécsen és Baján helyezkednek el, azaz a háromszög belsejében.

mi sajna nem jutottunk el a fényképezős helyre, de el kéne, mert szeretnék mosolygós Meme képet, és volt egy ,de csak a fél arca látszik rajta, de CUKKKKIIIII...

Judit,
arra gondoltam, ha jövő nyáron is itt leszünk majd még ,szivesen átugrom egyszer, mikor este gőzt eresztesz ki egy padon... :wink:

Gabi,
veled még találkoznom KELL!!!!
irj ,ha BP-en jársz!!!
Irország, Anglia, 22. kerület egyelőre jegelve... :?
zsancikant

Deni!
Te szófogadó gyerekhez vagy szokva :lol: B nem hajlandó fellépni a fellépőre, inkább bemászik Pannusra :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Most csak verigyorsan. Zsugyu, Curse, Vot, persze, gyertekgyertek! :) Nem gond az sem, ha sokan vagyunk, vannak műa székek is pluszban, meg legfeljebb vetésforgóban eszünk. Johi, sajnálom, h most nem, megértelek, legközelebb mindenképp. Indi, drukkolok, h valaki fel tudjon Titeket venni. Ríd, sajnálom, h nem, biztos lesz még alkalom. Hú, remélem, nem hagytam ki senkit, ha igen, ne haragudjék. Rohanok. :)
kincsimano

Zsan, ökéé!! :mrgreen: Könnyen meg fogsz ismerni, mert sisteregni szokott körülöttem a levegő... :) (de télen is kijárok ám :wink: )
judit_78

Tinu, aaaaaaaaaaaannnnyira édes! És mekkora kópé! :) :) :)

És elfelejtettem írni, h PICSATINTA nálunk is nagy sikert aratott, elmeséltem Apának is, és még éjjel is ezen röhögtük! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rídonli#

Jajj, Judit, ez a betétes sztori nekem is ismerős! :) :oops: Nehéz elmagyarázni egy 2 év körülinek,h anyának nem mindig kell a pelus... :D
rídonli#

Zuzi :) :lol: :lol: Igen, mázli, hogy Bálint ilyen szófogadó (bár néha nem érezzük így apával :roll: na ilyenkor szoktam mondani neki, hogy de RELATÍVE AZ! :mrgreen: ) Kíváncsi vagyok Bencus milyen lesz, egyik ismerősünk azt mondta, hogy nagy huncut és a szeme se áll jól és hamarst véget ér a nyugalmunk... :lol:
denizsa

Judit :) Betét :lol: :lol: nálunk dettó, minden kozm. cuccot (hintőpor, testápoló, sampon, stb.) profin kezel ill. dirigál, hogy csináljam :lol: régebben amikor még használtam, a hajcsavarókat is adogatta, most meg már ő akarja pelusozni az öccsét, de szerencsére megelégszik azzal, hogy adogatja a kellékeket 8)
denizsa

Votiv :) Panda tényleg nagggyon cuki!!! :D
denizsa

Igi épp tolja Memzit a padlón. ODa raktam le...a tolás azt jelenti,h húzza a kezénél fogva, Meme meg röhög... :lol:
most már a lábánál fogva húzza...egyre jobban tetszik nekem is...:mrgreen:

Zuzi,
köszi... :wink: remélem Bazsó jó munkát végez... :lol:
és és és, nagyon szeretnék veletek találkozni, szóval azért tartsuk a kapcsot... :wink:

Judit,
de télen olllllllllyan hideg van... :lol:

és az nem csak városi legenda, h a nagytesót fel lehet kényszeriteni a testvér fellépőre???? :lol: :lol:
zsancikant

stílszerűen itt egy még tavaly készült kép...azóta ezt a képet lengetem ahányszor a férjem azzal vádol, túl sok fogy belőle... :) Kép
judit_78

Jáááj, szép kis oldalkezdet....... :oops: :oops:
judit_78

és a lényeg:

Boldog szülinapot, Curse!!!!!!!!!!!!
zsancikant

Ezt pedig azoknak küldöm, akik szeretnének nagyobb korkülönbséget...addigra a nagy már siiimán fürdetheti a kicsit... :wink: Kép
judit_78

Judit,
MEKKORA fürdőszobátok van??????
és kőceid nagyon szépek!!!

AKKOR KI JÖN KEDDEN TÁNCI HÁZBA????????????

Zuzi,
jó Kecskemétezést!
már akartam párszor kérdezni,h nem ismersz ott lent egy Dunszt családot???
esetleg Horváth Erikát??(szinész)
és még van egy csomó ismerősöm ottan... :lol:
zsancikant

Zsan: elkerülte eddig a figyelmemet, mikor erről írtatok. Megírnád, hogy mi ez a táncház?

Kép
Kép
tinu

kedd, 5-től Fövárosi Művház, fehérvári úton.
muzsikás táncház
zsancikant

Mi megyünk kedden!! :) :) :)

Judit, ez a kép! :mrgreen:
P egy időben a babáját pelenkázta. És a pzsket is imádja pazarolni, épphogy hozzáérinti az orrához, és már dobja is ki, és a wc papírból is egy pisilésre elhasználn(na) egy egész tekercset. (Én meg mindig mérgeskedek,h egy vagon vacak papírért adunk ki ezreket, amit aztán ehúzunk a klotyón...)
És Adél nagyon hasonlít rád, ugye? (Legalábbis a pici avatar képed alapján.)

B az imént uzsi gyanánt megkóstolta a kefírt, ízlett neki, aztán, amikor elege lett az etetőszékből elkezdett kiabálni,h "deje-deje-deje", és nyúlt felém a kezével,h vegyem ki. Délelőtt meg a zsúfolt piacon a hintójából integetett minden szembejövőnek "pápápápá".:)

Zsan, tesófelállót a nálunk lakó nagytesó nagyon szereti! Volt buggyboardunk, most meg már csak a bkocsi sajátja van, már nem olyan sűrűn használjuk, de ha elfárad, vagy nagyon sietünk, akkor szívesen föláll rá.
rídonli#

Ríd!
mér haragudnék? gondolom vmire nem válaszoltam, mi? :( bocsi!!! :)

AKI MEGY TEMI BÖRZÉRE!
légyszi , ha látja megint azt a csajt, aki vadi új, saját kezűleg készített babafalvédőket készít, hozzon már tőle el egy szórólapot, elérhetőséget, mert szeretnénk L-nek csináltatni egyet, sehol nem találtunk eddig, de régen láttam ezt a csajt és a munkáit. nagyon bejött.

Volt nálunk Szrek és Ábel, és Lencsével olyan szépen eljátszottak, mint a tesók ;-)
ancsipancsi

Tinu, nagyon édes Tündi mosolya!! :)

Marc, igen én is úgy érzem néha, h. ez már egy új generáció...ezek a dolgok úgy tűnik genetikailag kódolva vannak :) És hihetetlen, ahogy még mondja is, h. becsukja, meg megnyitja az ablakot a sz.gépen... :)

Ríd, köszi! :) akkor biztos én vagyok a hülye :)

Judit, betétes sztori szintén ismerős :) És a babapelenkázás is :) A Lana még krémezgette is sokszor a Sári babája popóját, most meg a Domit vetkőzteti (aki persze ezt nagyon élvezi :) ), és hozza az új pelust, meg elviszi és kidobja a régit :)
És nagyon helyesek a gyerkők! :)

Zuzi, mi nézünk a dedek előtt Tv-t, csak igyekszünk megválogatni, h. mit..., már amennyire lehet. Napközben is néha a Minimaxot bekapcsolom a Lanának, azon egész normális mesék (is) vannak, a Szezám Utca pl. szerintem tök jó, még fejlesztő is :) Én az aranyközépút híve vagyok, ha teljesen tiltanám, szerintem csak még jobban akarnák, ahogy erre ismerek is példát egy ismerős családnál. De csak tisztelni tudom azt, aki kibírja Tv nélkül, én sajnos nem.. :cry: :oops:
Vendég

Zsan, SAJNOS, ez anyós fürdője...akkor még ott laktunk velük egy házban.(illetve még most is ott laknánk, mert ott áll a fél ház üresen...de hát van annak ám oka, h ennek ellenére albérletben éldegélünk... :wink: )
Ríd, igen Adél tiszta én. A zsepifújás nálunk úgy megy, hogy előveszi, beletrombitál a szájával, aztán visszagyűri pl. a retikülömbe... :mrgreen:
judit_78

[quote="ancsipancsi"]V írta:ancsipancsiotiv,
a képeid most is, mint mindig, profik. baromi jó lehet a géped :). a gyerekek nem csak szépek és édesek, de nagyon aranyosak együtt, s jó látni, hogy egyik apja, másik anyja :). (ha nem sértődsz meg, írnék vmit. én úgy vettem észre, mintha Isti [innen nézve szemből] bal szeme befelé húzna némely képen. lehet, hogy csak a szög miatt, de gondoltam leírom, hátha...)

Ancsi, köszi :) a fényképezőgép tényleg sirály, de sajna a felét se tudom kihasználni a nagy tudásának, annyira gyökér vagyok, így fullautomatán lődözök :P de még mindig tervezem, hogy veszek pár fotózás órát (remélem nem a következő életemben)
Kb. akkor költözködtetek, amikor Istivel 2 órás maratoni szemvizsgálatokra jártunk, félnapos pupillatágításokkal, amikor nekiment kb az ajtónak is...
A budaörsi szemészeten a drága ügyes aranyos szemészdoktornéni azt mondta, bár van pár dioptriája (de szte minden gyereknek van) és bár szituáció-függően beszalad az egyik szeme, per pillanat nem kell korrekció, még akár ki is nőheti, ill. félévente járunk vissza kontrollra, ha nem romlik akkor nem kell szemüge.

Megjött apjuk, és hozott kínából egy csomó "Original Copy"-t :lol: :lol: :lol:
Isti egy óriási piros távirányítós Villám McQueent bömböltet - mi a csudának énekel egy autó kínaiul???

Tinu,
[quote="Tinu"] írta:TinuSzerintem ugyanaz a dolog működik a családállításon is, mint a pszichodrámán, csak utóbbiban jobban.

Ne sértődj meg, de ha még soha nem próbáltad a családállítást, látatlanban hogy jelentheted ezt ki? Én mindkettőt próbáltam, mégsem mondanám, hogy ez vagy az effektíve, s főleg hogy objektíve jobb...
Aki akarja, próbálja ki, nem ez az egyetlen üdvözítő módszer, kinek bejön, kinek nem, nem vagyunk egyformák...

votiv 8)
votiv

mingyá visszaolvasok, de ez nagyon fontos

Küldd tovább! Légyszíves...fontos] ]

B Rh pozitív vércsoportú jótevok segítségére vár egy 29. hétre született,
kritikus állapotú kisfiú!!!!

Tel.: 06/30-376-0152! !!
indianyo

Votiv: nem sértődök meg. A szerintem azt jelenti, hogy az eddig általam nyert információk alapján a saját véleményem szerint. De azért is írtam, hogy folyt. köv. a saját tapasztalat után. Lehet, hogy megváltozik a véleményem, de egyelőre így gondolom azok alapján, amit másoktól hallottam a családállításról. És nem az élményre gondolok, az mindenkinek egyéni. Hanem pusztán a technikáról. Simán lehet, hogy vannak olyan emberek (mint te is, ahogy írtad), akik voltak ezen, voltak azon és náluk úgy adódott valamely okból kifolyólag, hogy a családállítás hasznosabb volt.

Kép
Kép
tinu

Votiv: még mielőtt lefekszem :) - szóval objektíve nem hiszem, hogy van jobb, meg rosszabb módszer, mert ha valakinek a placebo jön be, akkor az a jobb - neki és akkor. Meg hát mindenki másképp ítéli meg. Én személy szerint most úgy gondolom, hogy a dráma jobb. De ez mindig csak az én véleményem lesz. Nem hiszem, hogy lenne egy objektív rangsor a módszerek között. Ez is egyéni elköteleződés kérdése.
Örülök, hogy meghallgattátok a véleményem. :)
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tinu

[quote="marcangoló"]T írta:marcangolóinu, ezek szerintem csak a valóságban meglevő misztikus dolgok. :wink: Mondjuk most az én életem minden, csak nem misztikus, de a belső utazás azért nagy. :D Én már csak azért is elmennék, mert mióta a gyerekeim megvannak, szinte elfelejtettem sírni. Biztos fölnőttem. :shock:

Hú, ezen erősen meglepődtem! Nekem minden nap van valami sirnivalóm, hol örömömben, hogy bánatomban, te hogy csinálod ezt a siráselfelejtést?

Tinu :) Én meg arra gondolok, hogy az ismerettség hátráltathat bizonyos eredmények elérésében. Teszem azt én néhány emberrel, akikben maximálisan megbizom, elmegyek pszichodrámára vagy családfelállitásra és egymást választjuk ki, akkor az a rengeteg dolog, amit tudunk egymásról eleve kizárja, hgoy sokkoló infók jöjjenek elő - vagy én ezt msot rosszul érzem?
indianyo

Indi, ez az üz.hónapokkel ezelőtt is jártaz iwiwen, és állítólag már rég jól van a ksfiú :)
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?