Sziasztok!
Hú csajok, én ma úgy bevásároltam. Jöhet a tél! Vettem Grétinek egy szabadidő nadrágot, egy bélelt kord nadrágot, jó vastag, egy sínadrágot vagy mi a manó az, ami olyan mint az overall de csak nadrág (vízhatlan gondolom), egy hosszú ujjú pólót, meg az Assos srácnál egy csizmát. Mindezt 15 ezer magyar pénzért
A ruhákat a Sever centerben vettem, tényleg jó cuccok vannak, érdemes lesz gyakrabban kinézni oda. Viszont a cipők nekem ott nem jöttek be
És, akinek mostanában aktuális a cipővásárlás és 19-es lábbelit kapna a gyerkőc, az az Assósnál a Csillag téren tuti akcióba csöppenhet holnaptól. Ugyanis egy 19-es téli cipőhöz egy másikat ad ajándékba. Ez a másik ez asszem nem téli, inkább őszi/tavaszi cipő, de ezt nem tudom pontosan.
Eszti: Igen, de tudod tavaly is így volt, volt 1-2 hét hideg és aztán enyhe tél volt. Ki tudja mi lesz idén. Mindenesetre én most már költöttem meleg ruhákra, remélem kihasználjuk őket.
AFP ügyben én is 2 elméletet tudok (egyik szerint 55 alatt lány, másik szerint 50 felett----haha, Grétinél bejött, mert 53 lett akkor

:D:D:D szal ő mindkét elmélet szerint lány, sőt kínai horoszkóp szerint is

), és tudom hogy pont annyira megbízhatatlan mint a has formája, meg a kínai horoszkóp és társai, de most már nagyon szeretném tudni milyen nemű lesz tesóka.
Zituska: Köszi, és ha fiú akkor megyek hozzád ruhákat nézni. Van még? Legalább újszülött méretben?
Szilde, Zita: Hogy vagytok????