A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katócnak!bocsi az elírásért :)
hanyatka

Szépem!
Apánk mondta, hogy nem kell felíratkoznom!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló - jó, én elhiszem! :) csak múltkor mondta vki, hogy leszúrták, mert nem volt a híres listán. én is csak tőletek informálódtam annak idején, hogy létezik ez a lista...

MÉG JÓ HOGY VAGYTOK NEKEM! VAGYUNK EGYMÁSNAK!
szépem

Szép estét mindenkinek!

Sajnálom, hogy nem tudtam előbb jönni...

hát csajszik mi ment itt ma is. :D Nagyon üdítő jelenség mindenki.
:D
A sok röhögéstől "inkontinenciával" küzdők párbeszédét külön élveztem :lol:

Katóc barnázásból vörösezés lett-e már....

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Katóchoz. Fürdő jót tett!

Február: imádom a stílusod, ez a tojás.... elképzelem, hogy mindenki tojástartóval a kezében ücsörög a váróban kinek 6-os kinek 12-es a kezében. :lol:

Bodzikám úgy örülök, hogy ilyen jól alakult minden. Így talán még talizunk is hajnalanta.
:D :wink:

Zsembi : a torna nagyon fontos, főként a kardio, ezzel serkenteda sejtek oxigén ellátását és az áhitott "tojáskák" növekedését.
Én speciel rém lusta vagyok, de ilyenkor belehuzok....Sinkó Andizok.

Kicsit :( vagyok, mert megfáztam és izgulok, hogy nehogy kedvezőtlenül befolyásoljon bármit is. :roll:

Hanyattocs gratulálás a szépen növekvő "strucctojásokhoz"
ezt sárgatest dolgot nem értem. Mér van az még ottan???

Plümek én hétfőn megyek először, aztán szerintem ahogy kő, 2 naponta.
Ki jön hétfő hajnalban????

Kismamák és kismamajelöltek nektek is szép estét.

Most megyek ágyikába, kúrálom magama. :? :?
andi67

Aranyos kis Csajocskáim!

Én szerelmes vagyok Apánkba!!!:D:D
Egyszerűen imádni való! Egy drága tündér!!!:D:D
Az a végtelen türelem, figyelem, kedvesség, odafigyelés, EMBERSÉG, na és a maximális szakmai profizmus!!!:D Olyan szerencsések vagyunk, hogy az Ő kezébe adhatjuk a sorsunkat, teljes biztonsággal, nyugalommal, valamint méltósággal!!!!!!!:D:D:D
(Most jöttünk el, 17 órára mentünk. Ő még mindig nyomja, 7óra óta és még képes mosolyogni!!!:-) Mi egy 30. hónapban járó ikres kismami után kerültünk sorra...:D)

Most elolvasom a mai termést, illetve beszámolok, rendben?
bodza2005

Szijja Andi,Bodzuska!

Andikám!Jobbulást,kúráld ki magad a 7végén!Mond a drágádnak,hogy ápolgasson :lol: :lol: :lol:
Én sem értem h miért van ott a sárgatest,de kicsit megnyugodtam,hogy mégis nőnek a tüszők.Képzeljétek elöszőr a bal oldalit nézte és mondja h még mindig ott van a sárgatest,nem értiés lehet h nem indul be a növekedés miatta és le kell állnunk.
De nem sok időm volt keseregni,mert nézte a jobb oldalt és egyből felcsillant a szemem a méretek hallatán :)
Holnap v holnapután csinálok tesztet,remélem negatív lesz!
Na ezt se gondoltam volna h valaha ilyent kívánok :(

Bodzikám!
Akkor nem vagy egyedül,én már naon régen szerelmes vagyok drága Apánkba :)
:wink:
hanyatka

Plümek!Én nem értek vmit:azt írod,hogy vasárnap kezded a szurikat és pénteken az UHra járást.Utánna meg írtad,hogy szerdán talizunk.
Hogy hogy csak pénteken mész UHra és akkor hogy talizunk szerdán??? :wink: :)
hanyatka

Kagyló!Megy a drukk,hogy kezdhessetek!!!!

Beuska!Hun vagy????Hiányzol!!!!
hanyatka

Dobsa Kriszta!!!Minden okés veletek,babók???
hanyatka

Hahóhahóhahó!

Bodzi! És a kismami hogy viseli ezt a hosszantartó terhességet?
finch

Sziasztok!

Köszönöm Albi, nagyon aranyos vagy! Most a 11. héten járunk, de nagyon nehezen viselem. Valahogyan sosem jutott eszembe, hogyha egyszer sikerül a megtapadás, akkor utána jön még a java :? Ma voltam tárgyalni és a mondat közepén lehánytam a tárgyalópartnert, szóval azt hiszem egy ideig csak telefonon fogok vele beszélni :oops:

Szia Szépem! Nem te voltál az, akinek egyet ültettek vissza és aggódtál, hogy megjön? Én minden nap jártam szurira, mert soha nem mertem beadni magamnak semmit, a férjem pedig még nálam is jobban félt.

Manóka! Igen, nekem hozott a férjem szendvicseket és kávét, és általában nagyon sokat csipogtam altatás után. Ha ez mind összecseng, akkor én vagyok az :lol: Sajnos a júliusi nem sikerült, Vass doki adta át a "jó" hírt, akinek telezokogtam a rendelőjét.

Zsembi vigyázz a tojásokra, hogy a legjobb formában legyenek bevetéskor!

Nálam a változás annyi, hogy idáig csak délután voltam rosszul, most már délelőtt is :roll: , de Apánk azt mondta, hogy amíg rosszullét van, addig van baba is :D Már kezdek kicsit "bálnásodni", de érdekes, hogy kivétel nélkül férfiak veszik észre, hogy babát várok, a nők nem, pedig a férfiak megfigyelőképességéről volt eddig rossz véleményem ..

A kiskutyám egyértelműen érzi, hogy keringenek bennem a hormonok, szegénykémnek egyfolytában feláll a chilipaprikája :oops: :lol:
kiscsiko1

Szia Finchi!Veled mi van???Hol is tartassz???
hanyatka

na persze ezt csak viccként említem, nem akarlak bántani. :D
örülök lányok, hogy összejönnek a pontocskák, illetve, hogy sikerül indulnotok. :D
Az inszemeseknek is megy a drukk, és azoknak, akik várakozó állásponton vannak.
finch

szia Hanyatka! Nekem most volt első ovu. indukció és most tartok a 23. napon és bizakodom.
finch

Bodzi, Hanyatka, akkor nem csak én érzem néha, hogy úgy de úgy megölelgetném Apánkat. És hiányzik a megnyugtató hangja, ha két hónapig nem találkozunk. :lol: :lol: :lol:
Fúúúú, ha ezt elolvassa..... :oops: :oops: :oops:
katóc

Katóc!Ne aggódj,sztem nem olvassa,nincs szegénynek erre ideje :(

Finch!!!Akkor ezerrel megy a drukk nektek!!!!
hanyatka

Zsembikém:
bizz benne és minden jól alakul!!! Síva istennő kell Neked, aki a sok karjával tart mindent.

Albi:
milyen vizsgálatra mentek? Most látom, h a vonalzódon Petike van. Nem is említetted, h kisfiatok lesz? GRATULÁLOK hozzá!!!!

Hanyatka:
ha nem csúszik a sok víz akkor csinálj 1 nagy kancsó teát, olyan finom teák vannak, gyümölcsös, stb......

Kagyló:
én is a héten beszéltem Apánkkal és akkor fel is íratkoztam januárra, ez marha jó lesz, decemberben "lógatják" a lábukat és januárra majd beleszakadnak a sok lombikba :cry: lehet, h hajnali 6-ra oda kell már érni?
:D

Hanyatka-Bodzi: csak meg ne tudja a felesége (a szerelmet)-:))

Bodzi: mesééééélj, gondolom jó híreid vannak!!!!

Beus: mostmár nagyon aggódunk :cry: ha jó hírek vannak akkor együtt örülünk, ha nem akkor segítünk megvígasztalódni?!?!?!

Megint "Hanyatka" voltam: :arrow: :arrow: túrós piskótatekercs :D :oops: nagggyon belelkesedtem tekercsügyileg, a héten csináltam életemben először és jóóóóól sikerült

Anikó
tatulány

Bodzi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ikres kismami előtted 30. hónapban????????????? :D :D :D
Nem hordta túl egy kicsit a babókat?? Bodzi a nagy mókamester.
Bodzikám az elefántok szoktam ilyen hosszú vemhességben leledzeni.
Vagy ez a legujabb trend????? Tudni akajom.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bodzi ténleg szerelmes!!

Hanyatkám nadjon köszi tea, ágy ... bujci apához. Ez van műsoron.
Meg jövök.... ide hozzátok.
andi67

hát csajok, ebből verekedés lesz!! :lol: :lol: :lol:
engem is elöntött a boldogság, mikor megkaptam a beülti után a puszikat, és a kedves, bátorító tekintetet!!
szépem

Finch: drukk Neked!!!!

Kiscsikó: kitartás a rókákhoz, hú de ciki lehetett :cry:

Lányok, most kiröhögtök, de az előző orvosomat mikor ott kellett hagyni Apánk miatt úúúgy, de úúúúgy sajnáltam, több mint 1,5 évig jártam hozzá...ő is Apánk korabeli, de szinte én is szerelmes voltam belé, olyan igazi jóképű 50-es. Sajnálom, h nem tudok hozzá visszamenni szülni, mert bezár a kórház.

Anikó
tatulány

elefántok - ez nagyon jó!! :lol: :lol: nekem is megütötte a szemem a 30hónap

tatu - mit tud Síva, amit mi nem? :)

Kiscsikó - igen, én voltam az egy embrikével, mikor te szurira jártál. csak hát sajnos megjött utána ..

Finch - jól irányítottátok magatokat otthon is? :wink:
szépem

Nana, csak nem összeverekedni Apánkkért :oops: :D :oops:

Szépem: beültikor a puszik után őrült zokogásba törtem ki, hangot nem bírtam kiadni, ott vígasztalt az egész műtő......legközelebb szuggerálni kell magamat, h ne így legyen.

Anikó
tatulány

Fúúúú Tatu, ez a túrós piskótatekercs engem is izgat. Hogy kell ilyet csinálni? :D

Kiscsikó kitartás! :D
katóc

Síva: a többkarú Istennő, bár Zsembipapa is tudja tartani Zsembike testrészeit?!!! :oops: :oops:
Jó ez a Zsembipapa :arrow: :arrow: azután lesz a Zsebibaba :D

Anikó
tatulány

Katóc: sütöttem 5 tojásból piskótát, melegen feltekerni és kihűlni hagyni,
Krém: 1/4 kg túró
tejföl
mazsola
citromhéj
kevés margarin

gondolkoztam még őszibarackbefőttön is, hogy belevágjak, de lusta voltam

Anikó
tatulány

Tatuka - na azért csak meg tudjuk osztani Apánk szeretetét egymás közt, legalábbis azt vettem észre, hogy mindenkit egyformán viszontszeret, különben nem lenne ott hajnaltól mikulásig.......

Zsembipapa korszerűsíti Síva istennőt! :lol: :lol:
szépem

Nekem esélyem sem volt beülti után Apánkat elkapni, mert sajnos nekem a beültit is csak altatásban lehetett megcsinálni. De imádni való pasi az egyszer biztos!

Szépem, sajnálom, hogy megjött, de a következő biztosan sikerülni fog, mert nagyon elszántnak tűntél!

Köszi Katóc! Igyekszem kitartani, csak folyamatosan izgulok is, hogy minden rendben van-e, mert a terhesség az a rész, amiről még nem sokat tudok.

Ahányszor megyek Apánkhoz, mindig ránéz a monitorra, jó morcosan, addig hatszor eltemetem magam, hogy most mit látott, majd marha nyugodtan kijelenti, hogy minden rendben van. Mondtam neki, hogy ezt ne csinálja velem, mert infarktust kapok! Legközelebb november végén megyek, de már nagyon hiányzik! :oops:
kiscsiko1

Lányok, köszi a drukkokat, Szépem, nagyon remélem, hogy jó irányba terelte a párom a kis fickókat!

Hanyatka, én is szorítok neked, emlékszem, amikor először jöttél, talán akkor kezdted a 2. ovut Apánknál, és meg még a babérjaimon ültem, aztán te már a harmadik inszemmel nyomulsz, nekem pedig még ez az első ovum. Mondjuk ezt csak a saját lustaságomnak köszönhetem. :(
Na mindegy, asszem nem a mennyiség a fontos.
Tatu, neked is köszönöm a drukkokat!

Én is kívánok mindenkinek sok szépet és jót! És mindjárt itt a karácsony! Jaj de várom már!
finch

Tatu - köszi, hogy megosztottad velünk ezt a sírós-dolgot. rajtam nem sírás vett erőt, hanem még sose tapasztalt lelki megnyugvás.

Küldj nekünk sütit!
szépem

Tatu!
Nyam-nyam,ez nagyon izgi...felizgultam a tekercsedre :)
hanyatka

Az egy dolgo,hogy leírtam a krém hozzávalóis,de az adagokat nem :(
hanyatka

jaj nem tudok írni:dolog és leírtad,nem leírtam :(
hozzávalóit
hanyatka

Kiscsikó - altatásban? miért?
elszántsággal nincs gond egyenlőre, de az tény hogy le a kalappal előtted, hogy nem adtad fel (én nem csináltam volna eddig..) és lám!! asszem elérted azt a fázist, hogy bárkit büszkén lehányhatsz... :lol:
szépem

Finch!Igazad van,nem a mennyiség a fontos.És lehet neked nem is kell elmenni a 3. inszemig.Sőt tutti :)
hanyatka

Tatu én meg ráizgultam a tekercsedre.... :lol: :lol: :lol:
Én most husi után nyomom a csokikát. :D
andi67

Kiscsikó! Ez a hányás sztori még a férjemnek is naon teccett :)
Igaza van Szépemnek,te már ezt is nyugodtan megteheted :)
hanyatka

Na a töltelékből megkívántam a tejfölt, megyek, bevágok egy pohárral.! Nyami!
finch

Tatu!
Mennyi tejföl kell bele??? :)

Jaj,most dumáltuk meg a zurammal,hogy 7végén sütni fogunk.Úgy szeretünk együtt sütni :)Imádom :)
Ma profiterolt vettem a sparba,azt nyomattuk :)

Finchike!Köszi a drukkot :)
hanyatka

Bodzika!Mi van má',nem jössz???
hanyatka

Hanyat - dejó, ti együtt sürögtök a konyhában? mit terveztek hvg-re?

Tatus- miért van több mancsa Sívának? komolyan! :lol:
szépem

Én megyek aludni, mert nagyon álmos vagyok! :) :) :) :) :)
Lassan kezdjetek el gondolkozni, mert postára kell adni a leveleket!
NEKI: :D

Kép
finch

Hanyatka, én mint tejfölszakértő :D azt mondom, hogy annyi kell, amitől a túró jó kis krémes, kenhető lesz! De ez amolyan Stahlos megérzés! Hihi
finch

ÁÁ,csak sütni szoktunk együtt :)
Főzni nem szeret,nem is tud a párocskám.Viszont ő mosogat,főzöcske után:wink:

Sztem összedobunk egy ilyen piskóta tekercset,naon izgi :)
hanyatka

Látom pörgés van
Vendég

Köszi Finch!Ari vagy :)
hanyatka

Szia Babóca :)

Ja én már elkezdtem sorolgatni,hogy mi mindent szeretnék karira :)
hanyatka

Hát a büszkén hányást még gyakorolnom kell, de amúgy már megy :lol: Hanyatka, örülök, hogy tetszett a férjednek! Az enyém vigasztalásul sütött magának egy süllőt, ezért most ő is kapott egy adagot! Sajnos nem bírom ezeket a szagokat sem. Bár a tárgyaláson nem voltak halak :shock:

Amúgy szerintem mindenki annyira elszánt itt, hogy ha nem jön össze, akkor megy a következőre. Én sem így terveztem, de utána azt mondtam, hogy az összes eddigi hiábavaló volt, ha most feladom. Szépem hidd el, hogy az elszántság és az orvosban való bizalom együtt hozta meg a sikert, ebben biztos vagyok!

Tatu, te ilyen jókat tudsz sütni? Én még a teavizet is odaégetem :(

Azért kellett altatni engem, mert a méhem alakja olyan egyedi, hogy nem lehet megközelíteni csak hősi harcok árán, hogy valami bekerüljön. Ezeket a hősi harcokat először megpróbáltuk altatás nélkül, de mindketten feladtuk Apánkkal, (bár én hamarabb). Azt mondta, hogy itt az altatás a kisebbik kockázat. De nem volt baj, majd az intézetben nagyon jók az altatóorvosok, és mindig jókat csicsikáltam. Az elment Ági nővér szerint én mindig ezért mentem hozzájuk vissza, mert élveztem az altatást. :lol:
kiscsiko1

Együtt főzőcske jó dolog mi szoktunk
:)

Mi lesz a menú Hanyatkám??? Olyan jó tippeket adsz! Mútkor én is Muffinkodtam utánad, mert rágerjedtem teljesen. Jó lett! :lol:
andi67

Mingyá' gyüvök, de annyira vihogok Andi írásán, hogy nem jutok tovább!!!!!!:lol::lol: 5x elolvastam, mire leesett:lol::lol:!!
Majd jön Szépem, hogy ebből verekedés lesz...:lol::lol:
KÉSZ VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Olvasom tovább!!
bodza2005

Ugye tudjátok,hogy mi áll a lista elején!?
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?